Offroad

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PogEe
Sziasztok tudnátok segiteni? Van egy jeep cherokee-m és kartervédõt szeretnék alá késziteni pontos méreteket esetleg tudnátok nekem adni. Elöre is köszönöm sziasztok.

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pajti
http://www.youtube.com/v/j7gZ28Msa8g&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
<#vigyor1>

Nem rossz gépek az tény,de én nekem ez a járgány tetszik inkább.

Eladó gépek:

link

link

<#worship>
Pl.Alaszkában azért nem árt biztosra menni,ha közlekedésrõl van szó!:D

Mégis, mire lehet használni egy ilyet?

Ha jól goboztam ki a szálakat,akkor Le Tourneau gyár követte el!:P

pszihopata
Itt találtam.

<#nemtudom>

a második az milyen gyártmány?

Mi a manó ez?

pszihopata

pszihopata

Ez aztán a vas!:P

pszihopata

Boldog Nyulat minden forumozó társamnak!:)

Tegyél be a somogybabod 2007 topicba párat!:)

Krezga
De, otthon van pár, majd hétvégén, ha otthoni gépem meg lesz csinálva akkor lehet teszek fel valahová párat.
Nincsenek képeid a tavalyi fesztiválról?:)

Krezga
Tavaly is 3 napig voltunk, valószínûleg idén is annyi lesz. Most is visszük a samurait, jó lesz nagyon szerintem most is:D
Kizárt,hogy benzines legyen!
Még uaz is kapható diesel erõforrással,az egy dolog,hogy a hazai piacra ezek nem jutnak el,de akkor is van,De ott van a gaz tiger!
És még orosz,teherautó gyárakat nem is említek.
Az is igaz,hogy nem mindegyik gyár használ orosz gyártású motort,használnak merci,cummins motorokat is.

pszihopata
Megnéztem,egy L360 20 ("Cummins")intercooleres turbódízel motor van az egyik kisebbikben.

Modellek.

A nagyra nem ír motortipust de gondolom az is onnan van.

pszihopata
Ez egy fergeteges hülyeség!Sehol a világon nem gyártanak ekkora benzinmotort!
A dízel hadicélokra azért is jobb,mert könnyû mindenevõre gyártani,egy benzines csak benzinnel megy.A dízel T-34-es hatótávja majdnem duplája volt a német benzines tigriseknek,ami egy háborúban az egyik legfontosabb dolog.

/amúgy egy-két gázfröccsnél látszik picit a dízelkorom!/

A megoldás: benzines. Ne nézzetek hülyének, mert valószinûleg tényleg az. Az oroszok nagyon ritkán használna dieselt, csak a tankoknál, mert ott kívülrõl körbe volt rakva üzemanyaghordókkal, és egy tank így robbanásveszélyes, veszélyes a saját hadosztályára, ha eltalálják és berobban. Ezért használtak max a tankoknál dieselt. Egyébként meg benzint mindenbe, még az ilyen nagy szarokba is, mert az os olcsó náluk. Ez a magyarázat, hogy nem füstölnek ezek a hatalmas szarok. Gondoljatok bele, láttatok már gyárilag diesel orosz terepjárót?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Hány napra tervezed a túrát?
Én 3 napra tervezem!:D

Krezga
Jaja, alap:D Csak pénz kell rá:D
tudom van hozzá topic is,nézz be ha gondolod!:)
Te jössz?

Krezga
Idén is lesz Somogybabod<#nyes>
Nem tartom kizártnak,hogy esetleg nem orosz motor van benne,de ha igen,azért a honvédségi technika meg ez között azért van pár év különbség.

pszihopata
Az a furcsa,hogy nem füstöl,pedig küldik rendesen.Mikor katona voltam,a harckocsik minden gázfröccsnél koromfeketén füstöltek,ez meg szinte sosem.<#fejvakaras>

kell ennél több?<#worship>

pszihopata
Vityaz /vitéz/

710 LE, 97 km/h, 500 km hatótáv, 30 t teherbírás.

Ez már a "jégtörõ Mátyás" kategória. Ha nem talál magának utat, akkor csinál. :)

A 4. képen a fülkétõl mennyivel nagyobbak a kerekek. Jó nagy dög lehet.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Az oroszok tudnak vmit a nehéz tárgyak szállitásáról terepen!
Hát igen a hideg háboruban elég rendesen pumpálták a pénzt a hadiiparban,sok esetben a technikai megoldások megelõzték a korukat!

Ez a terepjáró!!!!!:D

pszihopata

pszihopata

pszihopata
Felezõ van,diffizárt nemtudom.Mûszakilag megegyezik a hilux-al én úgytudom.

közgazdász
Hali!

Huh... komoly galéria lett itt!!!
Nem tudja valaki a Toyota 4runner-ben van felezõ, difizár, vagy csak szimplán 4x4, de semmi hardcore?

Mikor csináltál valamit utoljára elõször?

Kerékméretbõl sosem elég. :)

az a második Bronco (?) über :))

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

pszihopata

Krezga
Az jó:D
Mi általában úgy megyünk ki, ha többen is jönnek, mondjuk ha van 2,3 kocsi akkor már megyünk is^^
Én egész téli szünet alatt azt csináltam. Szánkókat húztunk az egyikkel, csináltunk egy 5 személyes szánkót, azt húztuk, kerestük a jobbnál jobb szánkózós dombot, kivittük a rokonokat, akik egy kicsit vakmerõek, szánkón húzva leugráltak a kanyarban a szánkóról, állva csúsztak le a domon a szánkóval. A haveromék meg sílécen állva húzták az embert az autóval. Holnap is megyünk ki.

Krezga
Valaki volt most télen off-roadozni? mi csak egyszer mentünk ki, de nagyon jó volt hóban is nyomni:D
na ide már kell a futómû,meg a szerencse

Hát lehet,ot marad az utókornak!:D

pszihopata

Oldal 1 / 7Következő →