BMW.Sauber F1 Team
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen,azt én is hallottam,hogy neki a Hungaroring kvázi a "Home Track". Anno Gerhard Berger is ugyanezt mondta,persze egészen 1997ig,ugyanis utána volt Osztrák GP is.
The only speedometer is in your head.
Kubica a Magyar Nagydíjat tekinti hazai versenyének, hiszen a Hungaroringre rengeteg lengyel rajongó érkezik<#worship>#worship><#worship>#worship>
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kár Kubicáért
Massa csalódás
Renósok közötti kis különbség pedig meglepetés
Webbernek meg hatalams gratuláció 😊
Practice 1:
K: 5 H: 13
Practice 2:
K: 11 H: 13
talán bakkecske? 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
sztem így egyedi a BMW az F1-be a szarvacska 😄

Nico-nak örülnék ha jönne
Alonso akkor se kell ha 2vb!
Heidfeld meg szedje össze magát valahogy
Hogy ki lehet jövõre a BMW-nél,jó kérdés.Sztem a csapaton nem múlik majd,hogy Kubica maradjon,Quick Nick meg hát...Én nagyonnagyon szurkolok neki,mert az egyik kedvencem,ha sikerülne megoldani végre azt a hülye problémát,az õ helye is tuti lenne.
Én személy szerint Rosberget szivesebben látnám,bár Alonsoval sincs most gondom.Meglátjuk,még a fél szezon úgy is hátra van😄
ups and downs
hát szerintem az elképzelés nem rossz,teljesen logikus lenne,ha egy német helyére egy német jönne,azaz,Heidfeldet váltaná Rosberg. Nem vagyok Quick Nick ellen,máig is az egyik legkorrektebb pilótának tartom,de lehet,hogy a BMW elképzeléseibe a jövõben nem fog beleférni,avagy beleférne,de lassú lenne. Sajnos szerintem ez a helyzet.Ha azt nézzük,hogy Rosberg milyen káprázatos eredményekre képes egy Williamsel,ami nem egy rossz autó,de azért nem is egy BMW.Szóval Kubicával együtt,hát feladnák a leckét a Ferrarinak és a McLarennek.Bár a BMW idén is jól áll a csapat vb-ben (eddig), csak 3pt a lemaradásuk,de azért ebben nem kis szerencse van,és gondolom a BMWnek jövöre már a csapat vb lesz a célja,legalábbis az egyik,ahhoz viszont két Kubica szintû pilótára lesz szükség.
Szerintem,a legjobb választás mondjuk továbbra is az Alonso lenne,én õt igazolnám,ha a BMW-t én vezetném,két okból: 1.Alonso nagyon gyors megfelelõ autóval,és alázatot is tanult az elmúlt két évben,ami nagyon fontos,és nem utolsó sorban két vb-cím van mögötte,ami nem kis szó,szerintem az autón is sokat tudna javítani,nem véletlen,hogy tavaly azt mondta,hogy 5-6 tizedet neki köszönhet a McLaren,kb igyis volt.
2. Kubicával nagyon jóban vannak,és mindkettejüknek olyan a mentalitása,hogy a pályán egymásnak ellenfelei,tisztességes határokon belül,pályán kivül meg jó barátok.a csapat összhang biztosan nagyszerü lenne.Szerintem.Aztán majd meglátjuk...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Kubica Rosberg<#taps>#taps>
ups and downs
ups and downs
Maszka, neked meg nagy grat a mákos tippelésért. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
most el,aztán jövök én is kommentekkel.
de elõzetesen is grat maszka,ez nagyon szép nyeremény😊