Castlevania: Dawn of Sorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A D-padra ragasztottam egy 5 forintost, hogy "analogizáljam" (papír tapasztó gyurmával, eltávolítható), de igazából csak az isometrikus játékoknál a jó (pl.: Baldurs Gate: Dark Alliance)
Valahogy nem megy analóggal a guggolás.
Viszont néha játszok Mario 64 DS-t, ott viszont isteni az analóg. :D
3ds-en is játszik valaki Castlevaniát? Én próbáltam,de az analóg gombon mindig elcsúszik az ujjam,aztán Shanoa minden irányba fut csak arra nem amerre akarom.
GBA-nál meg nem tudnék dönteni, mert mindegyiket imádom. :)
PSN ID.: Beegabor
Circle of the moon-t is tolom közben, de csak lvl21 vagyok s fogalmam sincs melyik boss jön.
Portrait of ruinban 5. boss jön, utolsó a piramisos picsa volt. :)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
- Hát ja, úgy kéne. Szerintem dobjuk fel egy kicsit a topigot, keressünk egy normális hátteret meg lokót. Vélemény?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
De megnézem neked otthon, mert még megvan a mentésem.
Rendben leszünk így? :P
Ja, s amirõl beszéltünk még lassan össze kéne hozni, DS party :D
Pedig már egyszer végigtoltam <#wilting>#wilting>.. Szóval a Stop Time soul megszerzése után hova köll menni egész pontosan vágja valaki?
még www.gamefaqs.com leírás alapján se találtam meg a subterran izét...
<--- núb
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Töltsük le az internetet!
Jobbat nem tudok, amilyen lélek kell, menj az elõfordulási helyére s csak olyat gyilkolj.
Ja és SZÓLJON MÁR VALAKI A MODERÁTOTOKNAK, HOGY NEVEZZÉK ÁT EZT A TOPICOT, MERT RÁM SZARNAK, DE MAGASRÓL!
Várom nagyon a Portrait-ot.
Megint rámjött a castlevania láz :)