Kezdetét vette az európai "piramis" ásatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma daj bato, idi u pizdu materinu
Például a fizika törvényei. Bummm!
A víz is midnenütt lefelé folyik. Emögött is valszeg az ufók állnak. Bummm!
Kara kánként folytatom tanításom.
sõt smiley nélkül is nevettem volna.
Azt mondták már, hogy humor az adót jellemzi?
Amúgy szerintem én voltam kb. az egyetlen, aki ezen nevetett, de ez csak spekuláció. :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Persze azt is mondták már, hogy a humorérzék egyenes arányba állítható az intelligenciával.
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
"Gratulálok... nehezen hiszem el, hogy az egész kontextusból nem vált számodra világossá, hogy geológiai jelenségekrõl beszélek."
<#nezze>#nezze>
A következetes logika öl, butít, és nyomorba dönt.
Blackmail the Universe
Hidd el, ha az lenne a vezetõinknek az érdeke, akkor atomreaktort ásnának ki az attila sírjából.
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Ha tényleg piramis, gondoljátok meg
az egész történelmet át kell gondolni!
Azt pedig kétlem, hogy idegenek mûve.
<#finom>#finom>
Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Lehet, hogy volt itt is, kicsiny hazánkban, csak szétbontották és templomot építetek belõle.
<#worship>#worship>
Blackmail the Universe
http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=13372
"A teóriát múlt szerda óta kézzelfogható bizonyítékok támasztják alá: több, szabályos kocka formájú, csiszolt kõtömb került felszínre a lejtõnek azon az oldalán, ahol a kutatók szerint az építmény külsõ fala található."
Kivancsian varom a fejlemenyeket!
hátha valami titkos szerb fegyverraktár az egész
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Szerintem.
De errõl tényleg könyv terjedelemben lehetne írni.
Én úgy tudom, hogy csak a tervezõket és azokat, akik a már kész piramis belsején dolgoztak. Ha mindenkit megöltek volna, az egy kisebb népirtás lett volna azért. Akiket megöltek, azokat is megfizették, a családjuk jól élt belõle, és egyiptomban akkor a család mint fogalom nem azt jelentette mint ma nekünk, amennyire tudom, nagyon családközpontú volt a felfogás, nem egyén központú, mint a mi társadalmunk. Másrészt pedig ez a "megölés" szerintem nem fejezi ki azt, amiért azok az emberek meghaltak. Azok az emberek nem megölve lettek, hanem az Istenekhez emelve - nem ragadhatjuk ki kizárólag a "megölés" momentumát egy olyan bonyolult vallási és társadalmi közegbõl, amely egy piramis építését körülvett.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Egy fáraót pedig nem mindenki szeretett.
A másik, hogy egyes tudósok azt állítják, hogy a piramisok építésének befejezése után az építõket megölték.
A kövek bizonyos szakaszokon való mozgatásában logikusnak tartom hogy rabszolgák is részt vettek. De ha figyelembe vesszük, hogy mekkora pontossággal és precizitással épültek ezek az épületek, akkor személy szerint én nem tartom reálisnak azt, hogy ilyen mértékû preciziós munkákat rabszolgákra bíztak volna nagyobb részben. A másik ok, amiért nem tartom logikusnak, az a társadalom: Egyiptomban a piramisban abban az idõben az Istenek szentségének egyik szimbólumát is látták, ezért valószínûleg, hogy ilyen kegyben / kiváltságban részesülhetett valaki, hogy segédkezhetett egy piramis megépítésében, komoly vonzerõ lehetett a nép minden rétege számára. Ugyanezen oknál fogva sem hiszem, hogy az illesztéseket például rabszolgákra bízták volna: egyrészt én - most az akkori kor szellemével próbálva gondolkodni - nem hagynám, hogy egy ekkora Szentségben olyanok részesüljenek, akik erre vallási vagy más okokból kifolyólag nem méltóak, illetve ha az általam elérhetõ legtöbbet is megtehetem az Istenekért, akkor nem hagynám, hogy más tegye meg helyettem, hiszen a részvételem által én kerülök közelebb az Istenekhez, és nem egy rabszolga. Magyarul: emberi önérdekbõl sem tartom logikusnak a fontosabb részleteken való rabszolga dolgoztatást. És ezutóbbit tartom talán a legnyomósabb érvnek - ez egyfajta önmegváltás-élmény lehetett az akkori egyiptomiak számára, aminek akkoriban nagyon komoly súlya volt.
Aúgy leszarom, hogy ki mit hangoztat, a vélemény nem arról szól.
Aki nem ezt hiszi, azt max szánni tudom...
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Blackmail the Universe
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
"Az emberiség a Kárpát-medencébõl származik."
<#nevetes1>#nevetes1><#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
A felhõkarcolókat sem kizárólag fõmérnökök építik, ott is többségben van az átlag munkás.
50 rabszolgára simán elég lehetett 1 hozzáértõ vezetõ, a kövek végsõ precíz piramisbahelyezését meg tényleg végezhette egy elit munkáscsapat a nagyobb melót (szállítás) meg képzetlen munkaerõ is.
"Egy rabszolga legfeljebb árokásásra jó."
Nem feltétlen, a rabszolga nem a félállat szinonímája a többség volt olyan értelmes mint bármelyik szabad és sok rabszolga bõven fölötte volt az átlagnak.
Egy ókori rabszolgatartó társadalomban megfizetett munkaerõvel építeni akármit, pláne egy akkora építményt mint egy piramis elégé valószínûtlen.
vagy rosszul tudom?
kutatási eredményekrõl.