Luxusautó Show

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi ez ?! ez luxos auto show-rõl topic vagy vitafórum ?! el kéne dönteni...
CSOCSO
LÕL!!!!!! BMW?
VRSDM
jo igaz. legalább táblákat, egykét kocsinál volt, az arrows-nál pl. de soknál nem

u dont have to listen anybody else but me

Duddits
Az egyik kocsinál volt TV...
Az meg hülyeség lett volna, hogy odaállítani egy embert aki válaszol. Most gondolj bele! Naponta több ezren föltették volna ugyan azt... :-S
Legalább egy táblát kitehettek volna.

Sland
BMW BMW BMW BMW

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

VRSDM
én hiányoltam az autók részletesebb megismerését... az értem hogy nem mehetek közel egy töbszázz millios autóhóz, de azért pl mindegyik mellé elfért volna egy ember aki felel a kérdésekre (mert a nénik nem hiszem hogy tudták, csak prospektust osztogattak, nameg igaz hogy erre volt a VIP jegy...) vagy legalább egy TV ottlehett volna amin mozgásban is láthatóka...

VRSDM
na hoyg megszüntetessem a rossz hirnevem ebben a topic-ban, bár sztem nem annyira vészesen az... szóval... vélemény, ki mivel várt volna el többet a shown??? MOST CSAK A HIÁNYOKAT KÉREM SZÉPEN...

Duddits
Apád a csicska

VRSDM
jolvan igaz, tényleg hagyjuk, bocs ha gondvolt vkivel...
(dádádácsicska veled meg még beszélünk prv-be de akkor ne copy-zd be ide)

VRSDM
támogatom teljes mértékben

12346
áá asszonyt nem cserélném le, de az uszály jöhet😊 elhörögnék vele erre-arra^^

desigo
Legyél..
Sland
Támogatjátok, hogy házigazda legyek itt? Kis rendet kéne itt tartania valakinek...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Joey_The_Man
Egy ladikra én is beneveznék.. hostess csajszival együtt..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

12346
ha már lehet választani ótót, akkor az 5 bula mögötti kéne^^ vagy a már említett fehér musti más színben😊 de igazándiból a "csónakokra" bukom.

DJ Skyline
skacok ez nem a grund,hanem fórum...ha annyira nem bírjátok egymást,akkor találkozzatok és beszéljétek meg élõben,vagy a chat.hu-n,nem hiszem,hogy sokan kíváncsiak erre!

Duddits
"nem isten leszek...

hanem császár 😄 meglátod majd miért...
lekonyul majd a pofádról a mosoly"

Hát ez kész! <#vigyor5><#vigyor5><#nevetes1> Hol élsz te VRSDM?

Duddits
lál

És ez szerinted kit érdekel? Szerintem ne az alázásra dolgozzál, hanem, hogy normális legyél. Nem azzal kéne felvágni másoknak, hoyg másokat "megalázol". Vagy legalábbis próbálod... <#vigyor5>

VRSDM
nehogymár komolyra vegyétek azt hogy poénkodok kicsit, ha vágnátok az egész vkinek az alázására megyki...

12346
lál^^

VRSDM
ja és még képek a császárnõrõl 😄... és egyéb szépségekrõl
FORRÁS - MELLESLEG...

VRSDM
jaja... remélem 😄

VRSDM
nem isten leszek hanem császár...
mauro és sland tudja miért... te meg majd lesel, TÉMA LEZÁRVA NE SZENNYEZD TÖBBET A TOPIC-OT...

köszönöm és bocs hogy itt oktatnom kellett

Web mester
Jovan,honann tudjam hogy arra gondolt...Már olyan rég volt az a kép!😊))

Sland
A fejlécben murci van a #132-n meg gallardo.
nem értettem mire gondolt pontosan web mester. bocs tévedtem ember vagyok.
vagy te sose tévedsz dádics?

Duddits
"nevess csak... egykét hét és sirsz a nevetéstõl mert kinodban fogsz nevetni hogy ki áll majd a jobbomon 😄"

Most az hiszed, hogy te leszel itt az isten? <#vigyor5><#nevetes2><#nevetes1><#taps>

Joey_The_Man
majd az leszel egyszer... 😄

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

VRSDM
biztos ittis látszik hogy nemvagyok fan...

Joey_The_Man
Vagy 5x elolvastam ,de vágom. a lényeg: ha Murci régebben megjelent modell, mint a Gallardo. Csodás😊 Azért a roadsterekkel még be lehtne kavarni..mert a képen roadster van 😛 😄

VRSDM
arra értette hogy 2 "uj" ls hasonló lambo van a portán, meg a kiálításon is az ujabbakabol és ezek könnyen keverhetõek, és ez a régebbi a gájjárdó meg az ujabb a vékonylámpás.

VRSDM
már csak azért is külön 😄...
a n00b-ot meg a képedre értettem

VRSDM
ugy hogy minek ugatsz be? már kértem 2szer is elnézést hogy mivel sok info jár az agyamba és nem ugy gépelek mint a hugom hanem 10ujjal vakon és qrva gyorsan igy mire leirom valami mindig kimarad, nem gondolkozok hogy mit irjak hanem cask irom amit a kezem magátol ir azaz azt amit komolyan gondolok, nem amit utolag átfogalmazok... ugy gondoltam...

másrészt sztem érthetõ, nemkell itt villogni hogy kikkopiztad a postom ...

tudod mit... ???
én leszarom amit te irsz, teis az enyémet, halo és nincs vita, téma lezárva a részemrõl...

de azért majd egykét hét mulva nézz vissza, mert olyat fogsz nézni hogy csak na 😄

Duddits
Feladó: VRSDM
Elküldve: 2006. 05. 02. 19:01
Tárgy: chatelés és kiosztás
nekem meg ne szoljon be egy akkora n00b mint te mert megbaszogatlak rendesen...

Most ezt te, hogy gondolod?

Joey_The_Man
Milyen régebbi ?? :S

VRSDM
prv ment dudiccs

Duddits
De ne chateld már teli a topikot! Mielött írsz valamit, gondolkozz, ne 5 perc múlva írj!

VRSDM
szeretem a jó kocsiat mint minden féfri aki nem meleg, nameg a nõimádatom is van ennyi, szóval nem mondtam hogy van vagyok.

VRSDM
leszarom a véleményed, meg eleve nagy fan vagyok ki mondta?

12346
lál bányek, csorgatjátok a nyálatok ezekre a vasakra, közben meg a szakértõ urak összekeverik a murcit a gallardoval:S nem gerjedek ezekre picit se, de képtelenség összekeverni. ez a "nem figyeltem" szöveg meg harmatgyenge😉 a nagy fanok lál <#wilting>
nc sry.

VRSDM
meg láttam egy halom hivatalos fotos embert aki csajokat fotozott, de seholsem tlaálom a képeiket

VRSDM
a bordán irta egy gyerek hogy fimezett arra várok hogy feltegye biztos jó...

VRSDM
de az a régebbi

VRSDM
azt nem néztem hogy most spec melyik cask azt hogy lambo... bocsánat érte a vad bika tervezõjétõl. ( a csaj folyton elvonja a tekintetem aképen lévõ kocsikrol

2XP
Azt Murciélagónak hívják :p

Duddits
Kár, hogy az Murchialago. A régebbi. Nem?

VRSDM
kösz szépen az elismerést...
ha majd unatkozom és ezt már meguntuk csinálok másikat ha még él a topic. legyen változatos

VRSDM
az a sárga az , a bal oldali 😄

Sland
<#banplz><#banplz>

Web mester
Gallardo???
Hol van a fejlécben Gallardo?

szép lányok, fõleg a gallrado mellett