Luxusautó Show
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Az meg hülyeség lett volna, hogy odaállítani egy embert aki válaszol. Most gondolj bele! Naponta több ezren föltették volna ugyan azt... :-S
Legalább egy táblát kitehettek volna.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(dádádácsicska veled meg még beszélünk prv-be de akkor ne copy-zd be ide)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

hanem császár 😄 meglátod majd miért...
lekonyul majd a pofádról a mosoly"
Hát ez kész! <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#nevetes1>#nevetes1> Hol élsz te VRSDM?
És ez szerinted kit érdekel? Szerintem ne az alázásra dolgozzál, hanem, hogy normális legyél. Nem azzal kéne felvágni másoknak, hoyg másokat "megalázol". Vagy legalábbis próbálod... <#vigyor5>#vigyor5>
FORRÁS - MELLESLEG...

mauro és sland tudja miért... te meg majd lesel, TÉMA LEZÁRVA NE SZENNYEZD TÖBBET A TOPIC-OT...
köszönöm és bocs hogy itt oktatnom kellett
nem értettem mire gondolt pontosan web mester. bocs tévedtem ember vagyok.
vagy te sose tévedsz dádics?
Most az hiszed, hogy te leszel itt az isten? <#vigyor5>#vigyor5><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
a n00b-ot meg a képedre értettem
másrészt sztem érthetõ, nemkell itt villogni hogy kikkopiztad a postom ...
tudod mit... ???
én leszarom amit te irsz, teis az enyémet, halo és nincs vita, téma lezárva a részemrõl...
de azért majd egykét hét mulva nézz vissza, mert olyat fogsz nézni hogy csak na 😄
Elküldve: 2006. 05. 02. 19:01
Tárgy: chatelés és kiosztás
nekem meg ne szoljon be egy akkora n00b mint te mert megbaszogatlak rendesen...
Most ezt te, hogy gondolod?
nc sry.
ha majd unatkozom és ezt már meguntuk csinálok másikat ha még él a topic. legyen változatos
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>