Luxusautó Show

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
Jó az új banner!:-PP

VRSDM
kösz a képet, ha van még rola örömmel adom, aztán majd egykét hét és meghálálom

u dont have to listen anybody else but me

Sland
nagyon szép csajszi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Magnumrolcsi
<#nyes>

desigo
Mázlista BMW logo...
Magnumrolcsi
OFF

VRSDM
ehh ezt benéztem...
na mind1 majd máskor😄

VRSDM
kinek hogy én nagoyn élveztem aztis-eztis...

nameg adok még 2 képet, csekkoljátok örömmel...

12346
egy ilyen gumiégetõs, mocival gizdázós party is max attól lenne nekem érdekes, ha be lehet baxni többedmagammal😊 vagy egyéb^^
v8 talikról viszont meg szoktam lesni pikcsõröket, miegymást. de oda se mennék ki csak rejszolni rájuk, vagy az esetleges nõkre😄 egyszer úgyis veszek vmi vasat, aztán lesz értelme kitolni az arcom😊

VRSDM
Harley Davidson fesztivál volt még jó, meg jó minden évben alsóörsön. Ott vannak az igazán komoly motorok, azok a chopperek amik itt voltak kiállitva a közelükbe nem értek, de még csak messzirõl sem... kb. képzeld oda bármelyik choppert a discovery-rõl 😄 és ott is volt vagy 100hostess nõ több kevesebb ruhában, voltak ottis festett nõk... (VIP-wristband-nek hála ott néztem 1cm-rõl a cicifestõs airbrush-os gyereket jovolt azis... meg azt tetszett ott jobban mint itt hogy ott mivel ugye nem kiállitás hanem sok milliomos találkája, igy az esti koncert után mindenki tök bemindenezve, ott égette a gumit az arcodtol 1 méterre, meg pörgették a sportmocikat, 16e-en 😄😄😄 bár eztis élveztem, mind1 jo de más... ott mégsem volt ilyen lány, na de majd szolok a fõszervezõnek (akit ismerek mint már irtam) hogy hivja meg õket 😊 aztán lessz ot nyálcsorgatás a részemrõl bõven.

VRSDM
na ez a hozzáállás... énsem azért irok sokat, hogy azok legyünk nemis lenne jó mert a sok faszláma rátalálna akaratlanul, és itt nyomná a sok hülyeségét...
én meg azért irok sokat, mert folyton kimarad valami mután már rányomtam hogy mehet.

Duddits
És? Ne arra hajtsunk, hogy az elsõk legyünk, hanem, hogy értelmes legyen a topik.

VRSDM
ja, szal éttem. <#vigyor2>

VRSDM
pass-kép-updated...

még mindig webcamos de talán jobban elhiszitek... ha kell le is videozom 😊

12346
végülis nem cset, szal étted.

VRSDM
ja szoval, ha megnézzük hogy ide alig alig irnak és igy a 4. akkor nemértem a többi topic-ot... 😄

12346
juj de jó. pedig ide se ír senki..😄

VRSDM
lazán megjegyzem hogy 4. a topic

12346
az árukat átutalhatná vki^^

Mr Csé
autók se rosszak 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

VRSDM
mikor odaadta a haver is akarta kérni azt amelyik a mappájában volt még1, de mondta hogy nincs több 😄

VRSDM
akit a bannerem a lambo mellé raktam

MnAdI
VRSDM pontosan melik csajtól van a PASS??
Ragd má be képet!!<#vigyor2>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

12346
😄D<#eljen>

Magnumrolcsi
Az erotika kiállításra kellet volna inkább menned. 😊)
100x jobb csajok voltak és még ruha se volt rajtuk, még kocsik is voltak (5db). 😄

12346
lál, és mirõl kérdezgetnének?^^

VRSDM
csak azért az hogy nehogy már midnenki rám másszon meg kérdezgessen stb. vágod... és kösz a gyors cserét

12346
oh titok😄 há jóvan, azér asszem nem vesznék össze veletek miatta😊))

VRSDM
hamarosan lesz video-m is a kiállításrol 😊 csajosok is majd megosztom

Sland
TITOK 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

MnAdI
Indítsatok neki is Fanclubbot mint a vámpír csajank van!<#wink><#smile>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

VRSDM
igaz, de hogy végzi 😄 mellesleg ha egy étteremben láttam volna mint pincér akkor se lenne kisebb a hype, attol még nem más hogy ittvan vagy ottvan, max más a ruhája, meg másokat csinál... meg talán kicsit visszafogottabb.

meg most miért baj ha csorgatju kicsit a nyálunkat...?
az elérhetetlen (vagy mégse?<#wink>ugye sland-mauro de titok nefeledjétek) mindig gyönyörködtet

12346
de rá vagytok zizzenve arra a kiscsajra😄 õ is csak a munkáját végzi, nem kell túlmisztifikálni..😉

VRSDM
már a 7.edikek vagyunk

VRSDM
a " photoshop-mester " meg azért tulzás, de azért igyekszem és kösz...

meg nagykoromban is grafikusként akarok lenni, mint kiegészítõ vagy fõmeló attol függ hogy megy majd. de már most elkezdtem megszervezni...

Sland
😄DDDDDDDDDDDD

VRSDM
nem fake, csak jobbhíján webkammal fotoztam azért raty a min. de ha majd csinálok neked olyan high quality-s képet hogy összeszard magad. 😊

VRSDM
bocs nem sland-nek ment hanem mauro-nak

VRSDM
privi ment

Mauro
Na mi volt?

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Sland
Most vetõdött fel bennem a gondolat, hogy mivan ha a kép fake? 😊
Ahogy látjuk, meg ahogy olvastam, Photoshop mester vagy, szal egy ilyen gyerekjáték neked. 😊
Bár én elhiszem, hogy igazi, de azért érted... 😊 <#kacsint>

Sland
csak akkor tudnék ha házigazda lennék. de már szóltam az illetékeseknek.

Duddist! felnyomom FTP-n tök simén. aztán a kep.tar.hu n van egy olyan hogy képfeltoltés és ott egy olyan hogy feltöltött képek. és onnan be lehet rakni a kiválasztott galériába a feltöltött képeket.

Duddits
olvasd már el az e-mailt amit küldtek az oldalon! Aktiválni kell elõször az FTP elérést.

Sland! Simán felnyomom FTP-n és már benne is vannak a galériába?

VRSDM
te vagy az inditó, ugyhogy legalább banner-t cserélj már

VRSDM
ugyhogy grautálok minden lányak, elismerésem

VRSDM
lassan már átlehetne nevezni a topicot 😄 avagy:
" a királylány a luxusautóshow-n " ... najo csak vicc...
az autók is nagyon ott voltak, sõõt, de azért a lányok nélkül ennyire nem lenne fellendülve a topic

Sland
* bocs, mindig elírom 😄 mázlista akart lenni 😄

Sland
mázlisra... mázlisra... <#rinya>

VRSDM
hohó 😄 még mennyire... pont olyan mint amikor odamentem a lányokhoz hogy közös kép stb, és még ki sem mondtam a mondtatot de az említett csillagbogát már oda is húzott magához, átkarolt majd a többi is követte aztán "take a picture"... akkor is mikor ez a 15sec. volt olyan jó illata volt, mint valami nyári rét szélén szállingózó apró rózsavirágporcicáknak... vagy nemis tudom, a lényeg hogy eszméletlen mondjuk ki: IZGATÓ ... szoval tud valamit ez a lány...

Sland
Banner jó lett.
Te kis maker. Jó az illata a kártyának? <#vigyor0>