Final Fantasy XIII: Lightning Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még van egy kis gondom a mediago-val win alatt (nem akar felmenni a gépre), de szépen lejött a game wirelesen is, pc nélkül.
Kemény 8 fontot fizettem érte ps networkon (kb. 2500 huf).
Subi-dubi, irány Midgar 😄😄😄
ps. holnap lekapom a nyolcat is, úgyis 20 fontos ps kártyát vettem
de ha leütöd a páncélt, akkor egy kis gyík vagy krokodil lesz belõle, és a háta szolgál gyenge célpontként...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként a The Last Story oldalára már elég gyakran rakják fel a képeket. Ha jól nézem még háromszor fog felkerülni, aztán tuti jön róla valami bõvebb infó vagy videó. Mondjuk most is van leírva dolgok, de sajna japánul. Legutoljára egy elég érdekes képet raktak fel, lehet kettõ fõszereplõ szerepel rajta? 😮
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ha véletlenül mo-n nem lenne ilyen, akkor ott az open fw.
(természetesen megvett játékokkal<#buck>#buck>)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Caine: A Resonance of fate nekem nagyon nem jött be, 3 órát tudtam vele játszani, de azt is kínkeservesen. Eléggé megosztja a játékosokat, van aki azt írja, hogy nagyon bejön neki, van aki meg hasonlókat mint én. Mindenesetre amit az online magazinok adnak rá pontokat röhej. Van ahol annyit kapott mint az FF13
Edios: A last storyt én már úgy várom mint a messiást. Mindig nézem a hivatalos oldalt, hogy kerül-e valami fel a játékról. A zene meg isteni alatta, volt hogy 3 órán keresztül csak azt hallgattam. De hát Uematsu-tól mit várunk. 😄
ff13-al ellentétben remélhetõleg nem giccses grindszar, hanem LO-t fejlesztõ csapatnak új, készülõben levõ játéka.<#kacsint>#kacsint>
..egyelõre csak néhány kép, és az alaptéma jelent meg, de már így is többet adott mint ff13 adni fog valaha sztem😊
Ez valami hivatalos lehetõség (tudja az os), vagy valami házi, esetleg 3rd party program?
Az FF 7-8-9-et meg lehet (kell) venin hozzá, vagy letöltõs?
Ezt tudja mindegyik psp, vagy csak az új go?
Nincs, több kérdésem, leültem 😊
Köszi szépen.
És van Ff 7-8-9 umd-n vagy csak warez van?
Folyton megölt az instant killel, amikor meg feltámasztódtam, akkor egy idõ után elfogyott a mana.
Boztos le helet nyomni, nem szarkodtam vele sokat, de az eégsz játékban õ volt az egyetlen, akit nem nyomtam le, de így sincs hiányérzetem a játékkal.
FF7-8 abszolút etalon minden szinten <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Meg különben is billentyûzettel nem ua.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mint régen bahamut, meg a weaponok, vagy a ff8-ban a sok sárkány, meg azért 1-2 emberi ellenfél se lenne hátrány...😄
Komolyan gondolokdom, hogy beszerzek egy ps2-öt és újra elõveszem az FF-eket, itt csücsül az összes a polcomon a három (sose jelent meg európában) és a 12. (addigra már eladtam a ps2-öm) kivételével.
Szép kis társaság 😊
Vagy PSP-re. Tényleg van PSP-re valami jó FF (ami nem tactics)?
Milyen?
Mostanában jött ki és JRPG.
Ez nem taktika, ez grindelés. Így minden élvezet kiveszik a játékból.
Vagy a legjobb. Titan quest-ben van olyan mission, ilyen 38 körüli lehet, fogalmam sincs pontosan hányadik. Elõször úgy kinyírtam 5 csillagosra, hogy egyáltalán nem voltam erõs, majd fejlesztettem olyan 25 órányit neki mentem és háromszor úgy kinyírt mint a huzat. 45-ös Neo Ochu-t esélyem sincs kinyírni, míg a nehezebb 55-ös meglett. 2 napja el is raktam a játékot, nem érzem benne azt a késztetést, hogy meg kell csinálnom benne a dolgokat, mint a többi részben.
1. nagyon gagyi a legtöbb ellenség, idétlen 3szög alakú robotok, meg mesztelencsigák. egyedül eddig a behemoth ami faszán el lett találva.
2. a megidézhetõ lények közül nem volna rossz irányítani 1-2õt, ne mindig csak önnállóan kaszaboljon, mert ez elég illúzióromboló, míg a régi részekben egy külön karakternek számítottak az aion-ok, illetve GF-ek vagy ahhogy éppen hívták.
most vagyok Chapter 5-nél, és egy óriási csiga a fõellenség ... baszom az eget mintha a pokémonnal játszanék....:S
remélem lesznek durvább szörnyek is...
Mást se csinálok, mint grindelem a monsztákat, hogy legyen egy kis pénzem fejlesztésre, mert se pénzt nem dobnak szörnyek, se jó xp-t adó kincseket, se sok pénzt érõ, vagy nagyon ahsznos tárgyakat.
Marad az adamantoise grindelés, de ez így nem játék, hanem baszakodás.
Ráadásul a cieth stone missionökkel is tele van a péniszem, mert irdatlan unalmasak, rihangálhatok körbe, hogy hol is vannak és a nagy részük annyira unfair és idegesítõ, hogy szavakat se találok rá.
Mikor már 16x próbálom ua missiont és a fullra fejlesztett partit, fullra fejlesztett efgyverekkel fél kézzel elkeni a monszta, akokr szerintem gond van a játékegyensúllyal.
Meg nyilván velem is, de nincs kedvem a következõ három hónapot azzal tölteni, hogy rájövök, hogyan lehet leverni a maradék 20-30 nevetségesen elszállt szörnyet.
Nagyon teteszett a játék, még akkor is amikor lineáris volt, mert volt legalább történet.
A postgémben nincsen semi, csak irtóra unakmas és szánalmas grindelés.
Most lett elegem.
De nagyon.
Megyek, inkább olvasok egy könyvet.
Uff!
ez mire vonatkozott amúgy #500-ra vagy az #503-ra?
Már van vagy 8, tehát ha 2 karakternél meggondolom magam és másik ultimate weapont akarok kifejleszteni, még akkor is van elég ... 😊
Amúgy kimaxoltam az összes kristály szintet, mostmár nem is kell a cp.
Felturbózom a fegyókat, aztán nekiesek megint a zûrösebb küldiknek.
valahogy mindíg megöl egyszer sikerûlt levennem a háromnagyed életét
valami jó ötlet a megölésre?