Windows Media Player 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Viszont ha böngészőben nézem online ugyanazt a filmet, vagy bármilyen más videót nézek a neten, az teljesen oké. A WMP-el meg olyan, mintha nagyon fel lenne húzva a kontraszt, és kifakulna a kép, és egy az egyben hiányoznak a fekete színek. Pedig néztem a videobeállításokat, nincs semmilyen érték magasra állítva.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Köszönöm<#wave>#wave><#wink>#wink>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ha elindítok egy videót aminek 2 hangcsatornája van(magyar+angol)
akkort mind 2 csatorna egyszerre megy.Szóval lehet hallani az angol eredeti szöveget és a magyar szinkront.
Hol lehet kiválasztani hogy melyik csatorna menjen?
Meg lehet vhogyan azt csinálni, hogy amikor elindítom a progit, akkor alapból minilejátszó módban induljon???
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ezt úgy értem, hogy elõre. Tehát nem úgy, ahogy a szerencsétlen eszközök -> beállítások -> teljesítmény -> hálózat -> buffer kézi megadási -> 30mp beállítás mûködik. Mert az nem mûködik sehogy. Elkezdi játszani rögvest a zenét, videót, és ha nem jobb az átvitel sebessége mint a lejátszási ráta, akkor bezony akadozik orrba-szájba már az elsõ másodperctõl.
Bõvebben: Fraps
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
AUDIO TRACK:INPUT DESCIPTRION...
OUTPUT DESCIPTRION...
ÉS EGY CSOMÓ SZÁM.EZT HOGYAN LEHET ELTÛNTETNI A KÉPERNYÕRÕL!!köszönettel mindenkinek aki segíteni tudna!<#integet2>#integet2>[#integet2
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |
(Nem tudom a verziószámát megnézni - nem találok névjegy-et vagy mást, de gondolom a legújabb)
Szóval eddig VLC-t használtam, és most kipróbáltam ezt a WMP-t és sokkal szebb képe van bizonyos esetekben.
Akarok képet menteni a 2 lejátszóból, hogy tudjon valaki segíteni, mi lehet a baj a VLC-vel.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Elõre is kösz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Preferences->Global Hotkeys és ott beikszeled
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nem tudjátok hogy hol lehet beállítnai azt hogy a multimédiás billentyûmön, ne a media playert hanem a winampot irányítsa a play/stop gomb? Mármint a winampon vagy a windowson bellül kell?
Amugy minden a winamphoz van társítva...
wmp 11-et használok és az lenne a kérdésem h hogyan tudok online rádiót hallgatni rajta???
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
valaki tudja hogy win media player 11-be belehet állítani azt, mint media player classicba, hogy eltenni kedvencekbe egy adott médiát és onnan folytass ahol abbahagytam?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nem értem mi lehet a baj pedig minden beállításán végig mentem de semmi sem segített!
Ha Filmet nézek vagy zenét hallgatok minden más lejátszón megy csak a WMP-én nem!
Ehhez szeretnék segítséget kérni mert fontos lenne hogy tudjam használni a WMP-t!!
Elõre is köszönöm a segítséget!
nem lehet vhogy megcsinálni Windows Media Player 11 -el, hogy lejátsza a pls fájlokat?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
lefrissített a wmp és leszedte a 11-est, de érvényesítést kér, amit szeretnék elkerülni...
viszont van egy 10esem, ami nem fog kérni ... de amig a 11es fent van, addig nem teszi fel. ha törlöm a 11est azzal megoldom a problémát, és feltelepíti? ha a wmp-t letörlöm, nem kell újratelepíteni a gépet? tudom, alapkérdések, de nem értek én a gépekhez, gondoltam megkérdezem, mielött hülyeséget csinálok
köszönöm a válszt
dJ MeRcy
Lenne még 1 kérdésem remélem erre tud valaki válaszolni.
Ugye amikort beteszek egy videó lemezt akkort a wmp megnyitja és a legelsõt kezdi lejátszani.
De a lista ablaktár ami a képernyõ jobb oldalán van ott csak a mappa nevét írja ki és az aktuális lejátszandó nevét.
Arra nincs mód hogy autómatikusan oda kilistázza az összes videó nevét úgy mint a wmp10?
Tudom ha megnyitásnál kijelölöm az összes file-t és behúzom a lista ablaktárba akkort az összes neve ki van írva.
A wmp10 az így nyitotta meg.Valami bõvítményt kellene ehez feltenni?Vagy van valami megoldás?
Kösz
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
xp-men ha a win media playeremet ha leteszem eszköztárba, start,jobbklikk,eszköztárak,win media player, és ha pl total commanderbõl indítok zenét akkor felugrik a media player akblak.vistánál nem ugrik fel,hogy lehetne megoldani h xp-n se ugorjon fel?
elõre is köszi:ht
turbodezintegrátor :: a zûrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Ga elindítom akár a tálcárol akár az asztalrol mindig a mûsortárba teszi a nyitóképet.Azt nem lehet megcsinálni hogy a most játszottba tegye?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
A WMP 11-ben be lehet állítani a listaablakban magjelenõ zeneszámokat úgy, hogy a számok címe után a lejátszási idõtartam is megjelenjen?
Korábbi WMP verzióban ez mûködött.
Ehhez a témához: a zeneszám lejátszása során az programablak alsó részén az eltelt lejátszási idõt mutatja.
Elõ lehet varázsolni a teljes (vagy hátralevõ) lejátszási idõt is?
Üdvözlettel: gy?jt?
Köszi