Windows Media Player 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Eddig gond nélkül mindig volt felirat a film alatt, erre most nincs. Nem csináltam semmi különöset, de már nem mutatja a feliratot, pedig a fájl ott van.
Mi lehet a baj? Elõre is kössz!
Eddig gond nélkül mindig volt felirat a film alatt, erre most nincs. Nem csináltam semmi különöset, de már nem mutatja a feliratot, pedig a fájl ott van.
Mi lehet a baj? Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a WMP letölt valami licencet, amivel elindul a zeneszám vagy film, akkor azt általában melyik mappába teszi? Gondolom a Windows mappán belül valahova. A választ elõre is köszi!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a WMP letölt valami licencet, amivel elindul a zeneszám vagy film, akkor azt általában melyik mappába teszi? Gondolom a Windows mappán belül valahova. A választ elõre is köszi!
szejasztok,
A WMP 11 Mûsortárjában amikor 1 elõadótól több album is be van rakva, mitõl függ h melyiknek a borítója a legelsõ? + meg lehet vhogy változtatni? thx.
A WMP 11 Mûsortárjában amikor 1 elõadótól több album is be van rakva, mitõl függ h melyiknek a borítója a legelsõ? + meg lehet vhogy változtatni? thx.
sziasztok! olyan kérdésem lenne,h a lejátszott számok hosszát összeadva alul meg lehet-e jeleníteni,m a wmp 10-ben?
Most játszott-egér jobb katt-Lista ablaktábla megjelenitése kipipálni.
Hello! Lehet h hülye kérdés lesz<#szomoru1>#szomoru1>: hogyan lehet beállítani h mutassa a listát ott jobb oldalon? Egy idõben volt nekem is de aztán valahogy eltüntettem aztán nem toom visszahozniXD
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet választani hangsávot a dual audió filmeknél? Remélem tudtok segiteni, sehol nem találom. Kösz
Sry csak nem nagyon müködött a kép beilesztés és ez nem valami aktiv forum és ki kellet probálnom! Bocsi még1x
Hello, lenne egy kérdésem. Miért van az, hogy akármit nyitok meg wmp-en, mindig csak az egyik hangszóróból jön a hang?
Megnéztem, nem a hangszóróval van a hiba, jútúbot hallgatva vagy másik lejátszóval tökéletesen mûködik. Valaki tudna segíteni? Köszönöm
Megnéztem, nem a hangszóróval van a hiba, jútúbot hallgatva vagy másik lejátszóval tökéletesen mûködik. Valaki tudna segíteni? Köszönöm
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért írja ki ezt, amikor egy zenét szeretnék lejátszani?
A választ elõre is köszi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért írja ki ezt, amikor egy zenét szeretnék lejátszani?
A választ elõre is köszi!
Hello! Nekem az a problémám hogy mikor megnyitok egy videot akkor abban a hang 2 nyelven szól angolul és magyarul eccere és a magyart nem igazán hallan! Ez miért lehet?
Elöre is köszi!
Elöre is köszi!
Szervusztok!
Az alábbi bejegyzésben jelzett probléma az AC3Filter codec beállításával megoldódott, így tárgytalanná vált
Az alábbi bejegyzésben jelzett probléma az AC3Filter codec beállításával megoldódott, így tárgytalanná vált
Üdvözlettel: gy?jt?
Szervusztok!
A Windows Media Player 11 programmal frissítettem a Windows XP SP2 rendszeren levõt (azt hiszem, az eredeti 9-es verzió volt).
A program "válogat" az mp3 fájlok között. Van amelyiket lejátsza, van amelyiket nem.
Az az érdekes, hogy a lejátszási hiba olyan, hogy a fájl betöltésekor nem ad hibajelzést és a lejátszást jelzõ sáv úgy mûködik, mintha játszaná (csak hangot nem hallok). Közben a lejátszás jelzõ sáv mellett a szám ill. az album adatait is kijelzi.
A hiba oka látszólag független a bitrátától. Egy albumon belül is elõfordul a jelenség (egyik számot játsza, a másikat csak "némán).
Megjegyzem, hogy a RealPlayer lejátsza ezeket a fájlokat.
Mi lehet az oka?
A program milyen beállítása segíthetne?
Megtudnátok megnevezni olyan programot, amelyik egy hangfájl részletes analízisét elvégzi? Ezzel legalább be tudnám azonosítani a "némán" lejátszott fájlok tulajdonságait.
A Windows Media Player 11 programmal frissítettem a Windows XP SP2 rendszeren levõt (azt hiszem, az eredeti 9-es verzió volt).
A program "válogat" az mp3 fájlok között. Van amelyiket lejátsza, van amelyiket nem.
Az az érdekes, hogy a lejátszási hiba olyan, hogy a fájl betöltésekor nem ad hibajelzést és a lejátszást jelzõ sáv úgy mûködik, mintha játszaná (csak hangot nem hallok). Közben a lejátszás jelzõ sáv mellett a szám ill. az album adatait is kijelzi.
A hiba oka látszólag független a bitrátától. Egy albumon belül is elõfordul a jelenség (egyik számot játsza, a másikat csak "némán).
Megjegyzem, hogy a RealPlayer lejátsza ezeket a fájlokat.
Mi lehet az oka?
A program milyen beállítása segíthetne?
Megtudnátok megnevezni olyan programot, amelyik egy hangfájl részletes analízisét elvégzi? Ezzel legalább be tudnám azonosítani a "némán" lejátszott fájlok tulajdonságait.
Üdvözlettel: gy?jt?
VLC nem segít
9600XT/256
9600XT/256
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Talán inkább videokártya probléma. ( S3-asoknál láttam ilyet, sokmindent nem lehetett tenni vele. )
esetleg KMPlayer
talán emberi DVD lejátszót kellene használnod.
Power DVD-t vagy VLC-t.
Power DVD-t vagy VLC-t.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HI!
Wide monitoron, miért húzza szét a DVD filmeket és rak alulra felülre vastag, fekete csíkot, mint egy 4:3 tv-n?
Egy fílmet pedig fekete keretbe foglalva játszik le.

Wide monitoron, miért húzza szét a DVD filmeket és rak alulra felülre vastag, fekete csíkot, mint egy 4:3 tv-n?
Egy fílmet pedig fekete keretbe foglalva játszik le.
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Hello,
még nem kaptam választ a kérdésemre (#265). Talán tudnátok segíteni, hol találok olyan topicot vagy fórumot ahol segíteni tudnának nekem. A válaszokat elõre is köszönöm.
még nem kaptam választ a kérdésemre (#265). Talán tudnátok segíteni, hol találok olyan topicot vagy fórumot ahol segíteni tudnának nekem. A válaszokat elõre is köszönöm.
jah most jut eszembe a www.moobs.hu ról is lelehet tölteni a genuine advatage crack et
kösz mosmár jó
kösz meg nézem
Erre keress rá a googleban add to licence for windows ha minden igaz akkor találsz egy regisztrációs fájlt amit hozzá kell adni az adatbázishoz, és kész csak egy idõután eltünik de attól a media player mûködni fog.
és nekem meg nem eredeti a windows-om
csá.nem tudjátok mit tok tenni ho fel vigye a wm 11-et?mer érvényesítést kér azt nem tok mit csinálni vele...még a wm 10 hez is kér nekem:S<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
1. Ha nagybetûvel írsz az olyan mintha kiabálnál velünk.
2. Ez nem warez fórum.
3. Az Xp-d doboza is tönkrement amiben az eredeti kód rajta volt, vagy véletlenül levakartad a gép házáról az eredeti telepítõ kódos matricát ?
4. Egyebet nem tudok - kérem kapcsojja ki.
2. Ez nem warez fórum.
3. Az Xp-d doboza is tönkrement amiben az eredeti kód rajta volt, vagy véletlenül levakartad a gép házáról az eredeti telepítõ kódos matricát ?
4. Egyebet nem tudok - kérem kapcsojja ki.
HELLOO!!
NEM TUD VALAKI 1 FELTÖRT WINDOWS MEDIA PLAYER 11 LINKET?
EREDETI XP-M VOLT ERRE XARRÁ MENT A LEMEZ EZÉRT BESZEREZTEM 1 MÁSOLTAT...
XP-HEZ KÉNE WMP 11.
HA VALAKI TUD VALAMIT MEGKÖSZÖNNÉM.
NEM TUD VALAKI 1 FELTÖRT WINDOWS MEDIA PLAYER 11 LINKET?
EREDETI XP-M VOLT ERRE XARRÁ MENT A LEMEZ EZÉRT BESZEREZTEM 1 MÁSOLTAT...
XP-HEZ KÉNE WMP 11.
HA VALAKI TUD VALAMIT MEGKÖSZÖNNÉM.
Sõt, néha olyan albumoknál is berak borítós, ahol nincs is a mappába semmilyen foto fájl. Azt az infot honnan szedi?
Hali! Egy kérdés. Észre vettem, hogy a WMP bizonyos mp3-as számoknál kiírja a dalszöveget. Azt honnan szedi? Mert akkor a többi kedvencemet is úgy csinálnám.
Köszi!
XPLite:Link.
ez is megvolt,de eetõl még a fennmarad,csak nem elérhetõ,tehát foglalja azt az x megát/gigát
még azt is megteheted,hogy a: vez.pult /programok telepítése és törlése /windows összetevõk hozzáadása vagy eltávolítása /windows összetevõk /
wmplayer elérhetõvé tétele, vagy az elérhetõség megszüntetése
wmplayer elérhetõvé tétele, vagy az elérhetõség megszüntetése
De sajnos ettõl még ott van és foglalja a tárhelyem.
Egyébként alapértelmezetté tudod tenni a nerot,hogy azzal nyissa meg az adott médiát.A wmplayer 9,meg olyan ,mintha ott se lenne.
Ezzel az a gond,hogy nem törli ki véglegesen,hanem megmarad a régébbi verzió.
Hogyan tudnám kitörölni a számomra hasztalan Media playert,ugyanis rádióhoz,zenéhez a winampot,filmhez a Nerot használom?
esetleg a vez.pult / megjelenítés lapon ellenõrízd ,v.állítsd be a szinminõséget,képernyõfelbontást,valamint a speciális fülön a monitor képernyõfrissítési gyakoriságát
Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy a Windows Media Player 11 az össes videót zölden játsza le, ilyen zöld az egész videó. Fenn van az ACE Mega Codecs Pack 6 Pro. Mi lehet a gond? Elõre is köszi a segítséget.
Ez az, hogy nem. Még zöldre sem vált a 0,5 2,0 közötti tartomány. De ami igazán bosszant, hogy ha átkonvertálom és kiírom dvd-re, úgy íródik ki, hogy lejátszva dupla sebességgel megy.
De amint elinditasz egy filmet,vagy zenét,máris megjelenik a csuszka.
beállítanám én ha megjelenne a csúszka de csak a sáv jelenik meg. De csak azoknál a filmeknél van ez ahol fel van tüntetve: hangminta mérete 16 bit. Ez mit jelent? Létezik olyan program amivel át tudom alakítani, hogy jó legyen? Köszönöm
Hali, nekem az a nagy büdös problémám, hogy a WMP dupla sebességgel játsza le az avi filmeket a nero showtime meg jól. De ha átkonvertálom dvd formátumra és kiírom dvd-re akkor is dupla sebességgel játsza le minden. Még az asztali dvd is. Tud erre valaki megoldást? Olyan nem érdekel, hogy "telepítsd újra a Windows-t". Volt fenn Cole2 codec pack de már letöröltem. Azt hittem az okozza de még mindig ugyanolyan szar. Értelmes válaszokat várok amik segíthetnek. Köszönöm