Windows Media Player 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Melyik részét nemérted annak hogy beállitok mindent ahogy kell és mégse lesz nagyobb a felirat??

Next PC upgrade: 2022

Picar77
biztos nem :DDD

()() (^^)

bertino
ezt a legjobbat te se gondoltad komolyan, remélem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NeoMaN
Te vagy fos valószinûleg, MPC a jegjobb lejátszó. A linkelt képen láthatod, hogy lehet beállítani a a felirat méretét. Ha ere nem vagy képes akkor ne a szoftvert szídd...

grebber
Köszi de még véletlenül se változott a felirat mérete fos ez a lejátszó de nagyon!

nesto
köszi a választ, de én nekem ilyen Options ablakom nincs.hogy kell elõvarázsolni? (WMP11-et használok)

nesto
én még az új media player-be sem tudom hol kell, pedig örülnék neki ha sikerülne nagyobbra vennem.

tommyg
mah

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

grebber
Bocs hogy itt kérdem de a Media Player Classic ba hol lehet a felirat méretét állítani mert nemsikerült rájönnöm?

Üdv!

Letöltötem a Wmp 11- hez a legfrissebb codeket de azzal most mit kell csinálni?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

A most játszott alatt a kis nyílra kattintassz és ott lista ablaktábla megjelenítése :)
bertino
sziasztok vki elárulná nekem, hogy lehet a megnyitott fájlok listáját jobb oldalra varázsolni, mint az elõzõ WMP-kben volt ?
ennél az istennek nem tudom odavarázsolni, hiába a full mode... ha vki tud megoldást, elõre is kösz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

köszi azt h használjam:p

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)

nesto
<#nyes>

Picar77
microsoft oldalárol leszedheted nyugodtan ha kell...

()() (^^)

Picar77
én ^^

()() (^^)

én is szeretnék 11et de én se eredeti vagyok bár nem tudom ki az...:D

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hûtõ:)

nesto
sorry, enyém 5.50.4134.600 verzió

és hogy lehet megoldani hogy ne akarjon érvényesíteni ?
<#help>
hello
tud valaki a 11.0.5721.5145-ös magyar verzióhoz cracket ?<#nemtudom>
Picar77
hát én még nem találtam rá semmilyen megoldást
úgy hogy el kell viselned ,
de ha találsz rá valmit ird le mert engem is érdekellne

()() (^^)

nesto
heló, valaki tud megoldást arra, hogy mikor indítom ne mindig egybõl a Mûsortár jelenjen meg, hanem a MostJátszott ablak? Eddigi verziókba nem volt ez a rendszer, és felesleges hogy akárhányszor indítom mindig plusz egy kattintás hogy átlépjek a most játszottba
köszi

Máté94
Sziasztok!
Nekem az problémám hogy miután egy .avi formátumú videót szeretnék megnézni csak a hangot nyomja a képet nem és nem tudom mit csináljak?
Segítséget kérnék.Valaki írjon privit!Köszi
Apus
Meg is van csesszem. Bocsesz :)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
Sziasztok. Sikeresen eltûntettem a Now Playing ablakban az oldalsó panelt, ahol a számokat mutatja. Hogy a rákba hozzam vissza? Végignyomkodtam már mindent.
Elõre is köszönöm!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Kata
Sziasztok

Van egy kis gondom, nem tudom ki találkozott vele. Updatelni akartam a media playerem, el is kezdett mindenféle installálást, azonban úgy tûnt, megállt a végtelenben. Sebaj, cancel. Azonban ha most el akarom indítani a WMP-t, helyette egy ablakocska közli velem, hogy érvényesítési vizsgálatot végezzek a windózomon (XP). Kedves mikrofos oldal ezt pár perc alatt elvégzi, és közli, hogy nem érvényes, vegyem meg a szoftvert 141 euróért (anyádpicsájátazt...).
Igazán nem érdekel, hogy a windóz akarja magát érvényesíttetni, csak a media playerem azóta baxik elindulni is. Tudtok valami gyógyszert a problémára azon kívül, hogy vegyek egy windózt?

[/cserf][/fülünyúl]

agyhalál
Tényleg egyszerû vagy. Gratulálok, hogy beismerted.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Picar77
te vagy egy nagy ...
eddigi legjobb sokkal stabilabb és nálam fele annyit eszik mint a 10 <#mf1><#mf1>

()() (^^)

Balazs15
csak monmdom hogy nehogy mások is iylen hibába keveredjenek hogy letöltik ezt a szart<#mf1><#mf1>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Picar77
ki kérdezett?

()() (^^)

Balazs15
egyszerü leszek a Windows Media Player 11 EGY KURVA NAGY RAKÁS SZARRRRRR
a media player 10 ezerszer jobb pl mutatja az összes számot mig a 11 albumokat rakos össze visszsa

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Picar77
igen
ffd show-t

()() (^^)

Felraktam a bsplayert,de most az avi-s filmek többségének még hangja sincs.Rakjak fel valami codec pack-ot?
Köszi!<#wink>
Picar77
codec hiba...
de sztem avihoz bsplayert használj sokkal jobb rá

()() (^^)

Sziasztok!

Miért lehet ,hogy mp11-el egy avi lejátszásakor a hang siet a képhez képest.Légyszi valaki segítsen
Picar77
nekem még eddig nem sikerült (lehet hogy nem lehet :( )

()() (^^)

Hogy lehet egy videó lejátszásakor eltüntetni az alsó "információs" sávot.? Hiába teszem teljes képernyõre a lejátszóból az alsó sáv megmarad.
Picar77
Lehet hogy az omega driver lesz akkor a ludas mert már más is panaszkodot ilyenre (probálj meg egy másik drivert hogy azzal csinálja-e,
vagy esetleg probálj ki egy másik codec packet

()() (^^)

Igen, mp3-akkal nincs gond és mostanában játszok a Test Drive-al és az se fagy. Meg összességében, ezt leszámítva, stabil a gépem.
Picar77
De ez csak akkor van ha videót játszol le?

()() (^^)

Hello!

Van 1 kis gondom media player 11-el. Amióta felment a hivatalos windowsomra (de a genuinet már nem engedem felrakni, mert asszem túl sok helyen használták a serialt) néhány perc (változó) lejátszás után elsötétül a monitorom és nem kap jelet resetig. És azóta minden lejátszóval ezt csinálja.
Már megpróbáltam újrarakni a k-lite-ot is, de még mindig csinálja. Geforce 6600 GT-m van, Omega driverrel. Elképzelhetõ, hogy azt nem szereti? Lehet hozzá vmi köze?

Ha vkinek volt hasonló tapasztalata és még esetleg a megoldást is megtalálta rá, pls írja meg.

Elõre is köszi!
Picar77
nm

()() (^^)

nfs world
kössz kössz kössz!

Picar77
igen lejjeb van linkelve pár olyan amihez nem kell eredeti xp

()() (^^)

nfs world
hell mindenkinek!!
van egy nem eredeti 11-esem és emiatt nem engedi hogy telepitsem.ki lehet ezt valahogy vagy valamivel cselezni??

igazad van, elírtam a linket bocsi :)
http://www.free-codecs.com/K_Lite_Mega_Codec_Pack_download.htm a jó link!
megnéztem az url-t amit adtál, de azt nem találta, viszont az oldalon találtam olyat, hogy k-lite mega codec pack (url akinek kell: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Mega_Codec_Pack_download.htm), azt leszedtem és jó a filmeeeem! :D kösz a helpet
Általában a legtöbb gondot a codec hiánya, vagy a rossz beállítás okozza. Javaslom a K-Lite Codec Pack FULL verzió telepítését. (http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download) Nem olyan õrült nagy mint az AceMega meg a társai, de minden lényeges codecet tartalmaz, és telepítéskor könnyü beállítani 5.1-re, vagy amilyenre akarjuk. Tartalmazza a Media Player Classicot, ami lejátszik minden féle formátumot és nincs túlcsícsázva. A cocec pack telepítése után minden lejátszónak vinnie kell a filmeket gond nélkül.