Windows Media Player 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dester
"Talán próbálj meg egy rendszer visszaállítást. Én úgy tudtam anno leszedni a WMP11-et, mert nem tetszett."

Jobb helyeken a Vezérlõpult - Programok telepítése és törlését szokták használni.

Talán próbálj meg egy rendszer visszaállítást. Én úgy tudtam anno leszedni a WMP11-et, mert nem tetszett.

heló, valaki tudna segíteni? volt egy áramszünetem miközbe épp dvd-t írtam és azóta nemindul a gép ha a dvd író rávan kötve a gépre, és ilyen winamp uninstalálás is szükségessé vált mer nemjátszott zenét na de mind1, a lényeg az hogy azóta a wmplayer nem jó. nem jön be, azt írja hogy "nincs helyesen telepítve, újra kell instalálni. Telepítem-e most a michrosoft weboldaláról?" Ha letöltöm nem tudja se uninstalálni se újratelepíteni a programot. Próbáltam CCleanert is de semmi. Tud valaki megoldást?
me and a monkey
Nem annyira vagyok otthon a fileformátumok és a codecek világában.
Feltettem a wmp 11-et, mindent gond nélkül lejátszott, avi file-okat is.
Egy ideig.
Pár napja azonban nem tud bizonyos avi file-okat lejátszani a melyek a gépemen vannak, pedig elõtte többször is néztem már az wmp-rel ugyanezen file-okat.
Leszedtem hozzá a hiányzó codecet, így megy, de akkor sem értem, elõtte miért nem hiányolta azt a bizonyos codecet.
Járt már v.ki így?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

nesto
heló, valaki tudna segíteni? volt egy áramszünetem miközbe épp dvd-t írtam és azóta nemindul a gép ha a dvd író rávan kötve a gépre, és ilyen winamp uninstalálás is szükségessé vált mer nemjátszott zenét na de mind1, a lényeg az hogy azóta a wmplayer nem jó. nem jön be, azt írja hogy "nincs helyesen telepítve, újra kell instalálni. Telepítem-e most a michrosoft weboldaláról?" Ha letöltöm nem tudja se uninstalálni se újratelepíteni a programot. Próbáltam CCleanert is de semmi. Tud valaki megoldást?

a 84. hozzászólásban
Hali.
A magyar verziót honnan tudnám letölteni?
Elõre is kösz

Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_media_player

jbal
Hali vki elmondaná h mikor jelent meg a Media Player 7.1 9.0 10.0?
köszi

Dzsini
jelenleg nem igazán, jól megcsinálták a DRM-et.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Üdv! Én olyat szeretnék, hogy vannak ilyen licences filmek, amiket le lehet tölteni, de megnézni csak mondjuk egy sms-reggel lehet és satöbbi. Hogy lehet ezt a hülyeséget átlépni benne, vagy kiszedni belõle? Vagy eseteg átalakitani, vagy olyan lejátszó van e ami erre nem figyel?

MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128

Dzsini
Now Playing gomb alsó nyilacskája - Show List Pane (a második, ha magyar nyelvû MP-d van, és azt nem rendezték át...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

macleod2005
Kéne egy kis segítség, a wm 11 ben elrejtettem a most játszotton belül a médiafileok listáját<#idiota>, és itt nincsen gomb amivel vissza tudom hozni, esetleg tudjátok hogy milyen bill. kombinációval, esetleg melyik menü alatt található ennek a visszahozása?

Köszönöm szépen, megoldottam közben...De nem voltz egy egszerû játszma. Miért van ez egy pár alkalmazásnál, hogy egyszerûen odapofátlankodnak, és felülírják a beállításaidat?! Qrva bosszantó. Egyébként még nehány letöltésvezérlõ csinálja...

Fortuna fortes adiuvat.

baajos
Nem tudom segitek -e vele, a Winamp Beállitások/Fájltipusok -nál vedd ki az összes pipát mindenhonnan azon a lapon +nyomd meg a "semmi" gombot is. Hátha így nem tolakszik annyira...

Pet

Sziasztok!
Miután több kísérletet tettem egy makacs jelenség orvoslására, sikertelenül, ezért Hozzátok fordulok.
A problémám veleje a következõ.
Feltelepítettem a Windows MPlayer(hu) 11-et. Nincs is Vele gondom, szépen mûködik, még Realtek AC97 Driver frissítése után is. Streaming videokat néztem vele, mégpedig a mindentudas.hu oldaláról különféle elõadásokat. Remekül mûködik. Telepítettem a Winamp 5.24-est, mert néhány netrádió ill. különleges formátumú video (.nsv) ezt kívánja. Miután telepítettem, elszipkázza a mindentudas.hu-n lévõ streaming videokat (kép: Windows Media Video V9, 259kbps; hang: Windows Media Audio V9), bárhogyan is allokálom az egyes file-típusokhoz az egyes lejátszóprogikat. Én ezt szeretném WMPlayerrel nézni, mert tökéletes úgy- Winamp meg se nyitja, csak "odatolakszik".
Próbáltam állítani Eszközök\Mappa Beállításai\Fájltípusokban, de nem érdekli, hogy a Windows Media Player a default, csak a Winamp erõlködik (pedig telepítésnél nem is ikszeltem be a videoformátumokat). Miután uninstallálom a Winampot, ismét klasszul visszaáll a rend. Hol lehet ezt szabályozni? Firefox-ban is próbáltam állítani a Eszközök, Beállítások, Letöltési mûveleteknél, de oda se ránt neki.
OS: Windows XP Pro, legújabb updatekkel, ASUS 2500 laptop 2,66 Mhz, 1024 Mbyte DDR RAM, 40 Giga Winchester.
Hangkártyát írtam. Sis M650_651_650_740 a vidokari drivere (jól mûködik).
ha lekerül a Winamp - minden Ok, ha rajta van, interveniál.
Hol kellene állítanom? Köszönöm elõre is segítségeteket!
Nem találtam megfelelõ topikot, ezért írtam ide - hátha<#wave>

Fortuna fortes adiuvat.

x64-es windowsra sikerult vkinek feltennie a dolgot? Mert nekem azt irja, h nme tamogatott op rendszer. Es ezt eleg viccesnek talalom

Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core

SgtChris
Úgy próbáltad, hogy az installer exe-jét kicsomagolod egy mappába, és onnét a wmfdist11 nevû fájlt vagy a wmp11 nevût futtatod? Csak ne a setup_wm-et!!! Én így tettem fel és semmi gond... Kopp-kopp.. :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Odairtad a vegere zarojelbe, miertnem sikerul:D Hat azert mert masolt...;)

kopa1
Hogy lehet feltelepíteni a magyar wmp11-et? amikor telepteni akarom, ezt írja ki: Nem sikerült a katalógusfájlok Segítsetek! (másolt xp-m van)

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

urbijoe
köszi ,igy már sikerült

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Frissítések megjelenítése be van jelölve az ablak felsõ részén?

http://www.winportal.net

urbijoe
le, de csak a windows összetevök telepitésénél tudtam leszedni az egész media player-t
mert a programoknál nincs

Az angolt leszedted elõtte?

http://www.winportal.net

urbijoe
az angol simán felmegy

urbijoe
nekem a magyar verziora mindig ezt irja

takraj
Nekem eddig az összes mediaplayer ezt csinálta...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

En ezt meg nem tapasztaltam.

Amikor ki akarok lépni, akkor több másodpercig játsza tovább a lejátszésban lévõ dolgot, és csak másodpercek elteltével lép ki. Ez csak elsõ indításoknál van, ha már el volt indítva egyszer a jelenlegi windows session alatt, akkor következõ kilépésnél hamar kilép. Másnak volt ilyen?
Zadeus
kösz szépen :)<#eljen><#vigyor><#gun>

Elõfordul az ilyesmi. <#vigyor2>

Nem Jogtiszta?:O<#merges2><#merges2><#violent><#wow2>ITT a Link a magyarhoz..

Zadeus
hytok
eltudnátok vhogy küldeni nekem a telepitõt magyarban ?:)
mert nekem nem jogtiszta a windows:( :P [email protected] az msn cimem elõre is thx

Mar nallam is jo:)

Akkor nálad lehet vmi gáz, mert nekem rendesen feltelepült és mûködik is probléma nélkül.

DE en nemtudom feltenni, mert:Telepitesi Hiba: "Nem sikerult a katalogusfajlok telepitese"

Mar magyar nyelven is elerheto a beta itt.

panther112
Meg tudod mondani h pontosan mi az a másik 2, és mi a sorrend?

repvez
Ha valakinek még nem menne nálam az a megoldás is bevállt, hogy a setup fájlt kitömöritettem egy mappába és azon belül van 3 exe az egyiknek olyan ikonja van mint a mediaplayer azt nem szabad elinditani, mert akkor kéri a sorszámot meg az egyéb dolgokat.A másik kettöt viszont futattni kell ujrainditás közbeiktatásával.
urbijoe
amugy ahhoz képest hogy BETA,sokkal jobb mint a 10-es

urbijoe
nem mintha gond lenne ,csak kérdeztem

a play a lejatszas, a stop a megallitas. meg vmi?

urbijoe
ez még csak angolul van?

Nahh végül megtanulom használni a válasz gombot is :)... szal rájöttem...
Település közben volt egy olyan futó folymat h update.exe, kilõttem és láss csodát.. egybõl felment. Nem véletlenül béta a béta (lehet h azért volt mert az auto update ki van lõve a winemben) Ha vkinek hasonló gondja lenne ezt meg lehet próbálni, hátha segít.
Nem, de most h linkelded megnéztem ezzel is, és ezzel sem megy, uaz.
Currantly installing... windows media format runtime 16% és kész a system...
Jahh és olyan, amikor települ és eléri kb 2 mp alatt ezt a szintet, mint mikor egy aktív ablak mögé kattintasz, és az adott ablak kontúrja halványabbá válik (itt a telepítõ ablaké) .. (nem tudom h érthetõ-e ez? :)) Válaszodat elõre is köszi!
Innen toltotted le?

Sziasztok! Jogtiszta sp2-es winem van és egyszerûen nem megy rá fel ezen gyöngyszem... egyszerûen 16%-nál gyak megáll, települget de nem történik még 30 perc után se semmi, érdekes... vki vmi ötlet? (3200+-os athlon64-es proci ergo nem hiszem h a gép lassúsága lenne az oka)
Nem, ujabb build toltheto le az ms oldalarol (4827).

DjDano
nekem se jogtiszta a Winem ennek ellenére semmiféle erederiség ellenõrzést nem csinált telepítéskor.... amugy a ma hivatalosan kiadott beta ugyanaz mint ami pár napja kiszivárgott ugye?

pedestrian
Amit írnak. Vásárolj jogtiszta windost.

Na tehát mit csinálja ok a windows oldalán?