Windows Media Player 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanaz mint a többieknél,elirányít a nem eredeti wondows oldalra.Nem eredeti a winem,de kulcs aktiválva van-t ír ki.
http://flickr.com/photos/zolika90/
help!! megvan ez a bt-fájl de a gépem nem ismeri fel,letöltöttem a media playert most mit csináljak hogy menjen? <#help>#help>
Hali!
Xp proft tettem fel,gyárilag sp1-gyel utánna tettem rá az sp2-t.Az 58-sa hsz-ben lévõ cuccot a futtatásban elindítottam és azt írja aktivált xp,de nem akarja feltenni a Mp11-et.Mi lehet a megoldás?
Xp proft tettem fel,gyárilag sp1-gyel utánna tettem rá az sp2-t.Az 58-sa hsz-ben lévõ cuccot a futtatásban elindítottam és azt írja aktivált xp,de nem akarja feltenni a Mp11-et.Mi lehet a megoldás?
http://flickr.com/photos/zolika90/
View-->Enhacements-->Color Chooser
Oké és a szint hol lehet változtatni ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Nekem nem eredeti a windows on akkor honan tölcsem le ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Mámrint gyorsan is indul, nem úgy mint a DivX. Az is jó lejátszó csak keveset játszik le, és 1 óra mire eldinul ^^
Winamp a legjobb 😄 csak hát vannak dolgok amiket netrõl media -val nyit meg. Na meg a nagyobb videoknál a winamp akadozik. Van mikor már .avi -knál is. Akkor Media Player lenne jó, mert gyors mivel a windows lejátszója (illetve jó is).
amúgy nemtom mi van, akármilyen winpl-t telepitek (9,10,11), amikor el akarom indítani, mindig azt írja, hogy
"Belsõ hiba lépett fel az alkalmazásban" és kiakad.
ezelõtt sem szerettem a mplayert, ezután sem fogom... winamp kisebb, átláthatóbb, nincsenek benne felesleges cuccok, kevés gépet használ, lejátszik mindent, stb, stb
"Belsõ hiba lépett fel az alkalmazásban" és kiakad.
ezelõtt sem szerettem a mplayert, ezután sem fogom... winamp kisebb, átláthatóbb, nincsenek benne felesleges cuccok, kevés gépet használ, lejátszik mindent, stb, stb
minek az neked?😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Itt is letudod akar tolteni,de korabban irtam mar par linket..Ha eredeti a windowsod, akkor egyszeruen😊
Lécii valaki írja le hogy honnan lehet rendesen letölteni és hogy kell normálisan feltelepíteni! köcc! <#help>#help>
Biztosan lesz valamilyen plugin, amivel lejátszásra lehet bírni, amugy a Flac-en kivül szerintem nem is fontosak...
nélam nemjó, hiába telepitettem azt a bizbaszos dll-t, nem fogadja el!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
.pls filet hogyan lehet megnyitni benne..?sehogy?:S
Azt hiszem a Windows Live Messenger 8 után újabb progit üdvözölhetünk, ami nagyon minõségire sikeredett! És még csak beta állapotúak...
LoL😄 Dehogy hiszem azt😄 Nekem a 11 van fent, azoknak akiknek tetszik a 11es kinezete de maradnak a 10nel azoknak ajanlom..😊
Processzorhasználat:
mp3 max 3%
wmv max 7%
mpeg max 3%
divx régebbi 7%
divx 6 (xvid-kódolás) max 25%
mp3 max 3%
wmv max 7%
mpeg max 3%
divx régebbi 7%
divx 6 (xvid-kódolás) max 25%
3.4es p4em van, es ahogy nezem elegge ugral a procihasznalat..😄 2%-4%-62%..<#idiota>#idiota>
<#conf>#conf>
<#conf>#conf>
Hát akkor tapasztalatok:
Jogtiszta winre 2 perc alatt települ
Futtatáskor 14 megánál többet nem eszik
Telepítés után a windowsos háttérben futó folyamatok száma egyel csökkent !! ??
A 10-es nél gyorsabban indul
Processzorhasználat 2-3 % max
Eddig hibát nem találtam benne
Felülete logikusabb - szebb
Beta szintet simán veri - sõt
( nem vagyok MS fan - csak tények )
Jogtiszta winre 2 perc alatt települ
Futtatáskor 14 megánál többet nem eszik
Telepítés után a windowsos háttérben futó folyamatok száma egyel csökkent !! ??
A 10-es nél gyorsabban indul
Processzorhasználat 2-3 % max
Eddig hibát nem találtam benne
Felülete logikusabb - szebb
Beta szintet simán veri - sõt
( nem vagyok MS fan - csak tények )
azért azt te sem gondolod, hogy 100%-osan fogja enni a procit, mert ezzel a verzióval még gyakran megesik..
Amit eloszor irtam linket, ott leirjak a megoldast a prolemadra szerintem...😊
Ha telepítés közben elolvastad volna mit ír a telepítõ, akkor tudnád, hogy azért ugrott be az az ms oldal, hogy hitelesítsd a winedet, mert anélkül(elméletileg, de gyakorlatilag lehet) nem lehet telepíteni.
Én amikor instalálltam akkor egyszercsak beugrott az Awant Browser és valami Microsoft oldalra vitt.At bezártam és nem éehetett telepíteni!
...
"A dizájn elképesztõen szép, a kezelõfelületet átdolgozták, átláthatóbb, praktikusabb lett. Szerintem telitalálat a progi, bár még kicsit eszi a procit, de ezen majd finomít a MS.."
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> háppersze, MS errõl híres 😊
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> háppersze, MS errõl híres 😊
Forza.
na, nekem nem sikerult telepiteni, 15 perc utan a "ctrl+alt+del" megoldassal veget vetettem az installnak... meg dolgozzanak rajta, aztan jo lesz...
amugy: "winmediaplayer11" skineket le lehet szedni egy rakas helyrol.. meg a 9-es verziokhoz is van itt
amugy: "winmediaplayer11" skineket le lehet szedni egy rakas helyrol.. meg a 9-es verziokhoz is van itt
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
Magyarba mikor lesz(vagy van?)