Windows Media Player 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedestrian
viszont a key amit használsz le van tiltva MS-nál. másik kell.

zolo
Ugyanaz mint a többieknél,elirányít a nem eredeti wondows oldalra.Nem eredeti a winem,de kulcs aktiválva van-t ír ki.

http://flickr.com/photos/zolika90/

pedestrian
hogyan nem akarja feltenni? mit csinál?

help!! megvan ez a bt-fájl de a gépem nem ismeri fel,letöltöttem a media playert most mit csináljak hogy menjen? <#help>
zolo
Hali!
Xp proft tettem fel,gyárilag sp1-gyel utánna tettem rá az sp2-t.Az 58-sa hsz-ben lévõ cuccot a futtatásban elindítottam és azt írja aktivált xp,de nem akarja feltenni a Mp11-et.Mi lehet a megoldás?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Duddits
Köszönöm!

Duddits
Hogy tudom átírni a kódot?

geri777
köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

View-->Enhacements-->Color Chooser

geri777
Oké és a szint hol lehet változtatni ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Innen, meg itt van hozza leiras is...

geri777
Nekem nem eredeti a windows on akkor honan tölcsem le ?

Duddits
Hol tudod átirni?

pedestrian
Nekem át kellett írni a serialt hogy eredeti 😊 legyen.

Balumann
Mámrint gyorsan is indul, nem úgy mint a DivX. Az is jó lejátszó csak keveset játszik le, és 1 óra mire eldinul ^^

Balumann
Winamp a legjobb 😄 csak hát vannak dolgok amiket netrõl media -val nyit meg. Na meg a nagyobb videoknál a winamp akadozik. Van mikor már .avi -knál is. Akkor Media Player lenne jó, mert gyors mivel a windows lejátszója (illetve jó is).

Saddalim
amúgy nemtom mi van, akármilyen winpl-t telepitek (9,10,11), amikor el akarom indítani, mindig azt írja, hogy
"Belsõ hiba lépett fel az alkalmazásban" és kiakad.
ezelõtt sem szerettem a mplayert, ezután sem fogom... winamp kisebb, átláthatóbb, nincsenek benne felesleges cuccok, kevés gépet használ, lejátszik mindent, stb, stb

Saddalim
õszintén szólva az abszolút kalóz winemre azt mondta, hogy rendben van, eredeti winfos...

mila69en
minek az neked?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Itt is letudod akar tolteni,de korabban irtam mar par linket..Ha eredeti a windowsod, akkor egyszeruen😊

Lécii valaki írja le hogy honnan lehet rendesen letölteni és hogy kell normálisan feltelepíteni! köcc! <#help>
Balumann
van egyáltalán értelme felrakni ezt a 11-et, tud valamit azon kívül hogy jobban néz ki? :/

Balumann
de azt hogy mit játszik le az a kodektól függ... :S

DjDano
Az OGG-ot lejátsza...

DjDano
Biztosan lesz valamilyen plugin, amivel lejátszásra lehet bírni, amugy a Flac-en kivül szerintem nem is fontosak...

Dave9214
nélam nemjó, hiába telepitettem azt a bizbaszos dll-t, nem fogadja el!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

TothLaci
OGG-t nem tud? Égõ...
lck
Ja - Sõt pl.: flac-ot ogg-ot és mp3prot se tud. - Senki sem mondta hogy csak ezt kell használni.
.pls filet hogyan lehet megnyitni benne..?sehogy?:S

DjDano
Azt hiszem a Windows Live Messenger 8 után újabb progit üdvözölhetünk, ami nagyon minõségire sikeredett! És még csak beta állapotúak...

LoL😄 Dehogy hiszem azt😄 Nekem a 11 van fent, azoknak akiknek tetszik a 11es kinezete de maradnak a 10nel azoknak ajanlom..😊

lck
Processzorhasználat:

mp3 max 3%
wmv max 7%
mpeg max 3%
divx régebbi 7%
divx 6 (xvid-kódolás) max 25%
DjDano
Ha azt hiszed, hogy egy szkin-el megkapod a 11-es tudását, erõsen tévedsz... tehát semmi értelme

3.4es p4em van, es ahogy nezem elegge ugral a procihasznalat..😄 2%-4%-62%..<#idiota>
<#conf>

lck
Hát akkor tapasztalatok:

Jogtiszta winre 2 perc alatt települ
Futtatáskor 14 megánál többet nem eszik
Telepítés után a windowsos háttérben futó folyamatok száma egyel csökkent !! ??
A 10-es nél gyorsabban indul
Processzorhasználat 2-3 % max
Eddig hibát nem találtam benne
Felülete logikusabb - szebb
Beta szintet simán veri - sõt

( nem vagyok MS fan - csak tények )

WMP 11 skin WMP 10-hez..😊itt

DjDano
azért azt te sem gondolod, hogy 100%-osan fogja enni a procit, mert ezzel a verzióval még gyakran megesik..

Amit eloszor irtam linket, ott leirjak a megoldast a prolemadra szerintem...😊

Ha telepítés közben elolvastad volna mit ír a telepítõ, akkor tudnád, hogy azért ugrott be az az ms oldal, hogy hitelesítsd a winedet, mert anélkül(elméletileg, de gyakorlatilag lehet) nem lehet telepíteni.
Sorcy
Oké, +van!

Sorcy

ronihun
Én amikor instalálltam akkor egyszercsak beugrott az Awant Browser és valami Microsoft oldalra vitt.At bezártam és nem éehetett telepíteni!

...

arty
"A dizájn elképesztõen szép, a kezelõfelületet átdolgozták, átláthatóbb, praktikusabb lett. Szerintem telitalálat a progi, bár még kicsit eszi a procit, de ezen majd finomít a MS.."

<#vigyor><#vigyor><#vigyor> háppersze, MS errõl híres 😊

Forza.

Sorcy
Szia, +szeretném kérdezni hogy hol állítom át a színt!?

Sorcy

aston shell
na, nekem nem sikerult telepiteni, 15 perc utan a "ctrl+alt+del" megoldassal veget vetettem az installnak... meg dolgozzanak rajta, aztan jo lesz...
amugy: "winmediaplayer11" skineket le lehet szedni egy rakas helyrol.. meg a 9-es verziokhoz is van itt

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

DjDano
Ennyire azért illene tudni angolul... 😊)

Amugy június tájékán igérik a véglegest, tehát akkor

Magyarba mikor lesz(vagy van?)
DjDano
AKinek nem tetszik a fekete skin, bármilyen szinárnyalatot választhat, akár pirosat is:

DjDano
Cefetül lassan 10 perc alatt mászott fel.

A dizájn elképesztõen szép, a kezelõfelületet átdolgozták, átláthatóbb, praktikusabb lett. Szerintem telitalálat a progi, bár még kicsit eszi a procit, de ezen majd finomít a MS..

kép 1
kép 2

<#eljen><#eljen><#worship>

Imrusssss
Nagyon jó és szép és még valami: NAGYON DIZÁLNOS
Gratula nekem tetszik mert megérdemlem 😊

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM