Grand Theft Auto: Vice City Stories

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elfoglaltam az összes helyet, amit a játék kijelölt, az ellenséges bandáktól (ugye ez 30). Folyamatosak lesznek a támadások ezután is? Csak mert nem mindig van hangulatom az üzleteket védeni. :D

Sajnálom, hogy nem adták ki PC-re. Lassan nekem is bele kéne kezdeni. A Vice City a legjobb játék a világon, akkor ez csak nem lehet rossz.
Valaki nem játssza esetleg ESR-esen?

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

Ironhorses:

http://cheats.ign.com/ob2/068/881/881201.html

Ennyit meg azért csak tudsz angolul, hogy lefordítsd, mi mi. Vagy szólsz privátban, vagy gógli fordító.

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

Azért minden gombot nem próbálhattál! Próbáld a sima fel meg le gombot!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Vcs-hez ps2re nincsenek valami jó csalások, mint például ami repülõt ad vagy hasonló??

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

sziasztok!
Ma kezdtem el vele játszani ps2-õn
Egy kérdésem lenne:
Melyik gombbal emelem meg a raklapokat amikor tûz van és a kocsira kéne pakolni õket vagymi...? Mert nyomtam minden gombot össze-vissza de nem történt semmi.
<#banplz><#lama><#taps><#help><#wilting><#bdead>
mikor irsz visza 1percmúlva kérek válasz õreg
irj visza lehet velejátcani

csá<#idiota>
csá
Debilke13
oh ... az látod meglehet, mert az nem az enyém :D

GP2100
Ha tényleg iso és a cpu is fel van húzva, de mégis akad, akkor valószínûleg ultragagyi a memóriakártyád.

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

Debilke13
iso kiterjesztése van. a CPU Óra játékot felraktam maxra de még úgy is akad... :S de csak akkor, ha kocsival megyek... a másik CPU-s cuccost is és még így is akad... :S nemtudom mivan :(

Debilke13
köszi szépen, megpróbálom és visszajelzek :)

Neogan
Ha memkariról játszol, és .cso-kiterjesztése van, próbáld meg átkonvertálni .iso-ba (ehhez használj mondjuk UMDgen-t). Ha így sem javul próbáld meg a proci órajelét húzni (Select gomb --> CPU Clock GAME (ezt húzd a legmagasabbra))

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Debilke13
valaki megtudja nekem mondani, h a Vice City Stories a psp 2000-esemen miért akadozik? és nem néha, hanem jóformán egyfolytában!:( valaki help plzz, mert nagyon idegesítõ :(

na és it hogy kel leszedni kodokat a PS2re a gran thert auto vice city storiesre? Kérlek segitsetek
Elfoglaltam az összes Business miujságom és még mindig támadnak rám az ellenséges pirosautos emberek.A motoros banda már rég nem támad meg, de ezek a piros autos gyilkosok állandoan zaklatnak és már ki se merek menni az utcára mert lelönek.Abba fogják egyszer hagyni vagy mindig ilyen eröszakosak lesznek velem?
Kéne valahol Pesten összeszedni egy jó 7-8 fõs társaságot, nyomni GTA:VCS multit:)
Lenne kedvetek?:)
Biztos nem a régi GTA3 motorral fognak foglalkozni mikor ott van a GTA4
GTA: San Andreas Stories - Amcsi Edition? jó hülye vagy hallod
Vedd meg a Normál változatot és ott ott kezdesz -.-

Amúgy szerintem izgalmasabb, ha addig játszassz vele, legalább elértél valamit.
Hali. vki PS2-es verzióhoz tudna adni egy olyan mentést, ahol már a másik sziget is megvan nyílva?? mert én nagyon vacakolok vele és már érdekelne mien a jobbbik sziget :)

sztem te gyere közelebb hogy belerúgjak egyet a fejedbe

Because fuck you. That\'s why.

Aki még nem tudná 2008 októberén, jön a San Andreas Stories!
helló <#banplz>

<#help>csá
csá
Hello!
AZ lenne a kérdésem, hogy a saját ilyen 'bûnrezidenciámon' ha megcsinálom a 15bõl a 15 munkát (ugye job-ot) akkor azzal az ahhoz tartozó küldetést kilöttem és nemkell már vele törödni?
itt az összes kódot megtalálod. Ha magyarul szeretnéd itt megtalálod, de kevés van

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Hy!Nem írná le valaki nekem azt a linket hogy honnan lehet GTA Vice City Stories-hoz kódokat találni???NAGYON SÛRGÕS!
Fido4life
nem értek PSP-hez, PS2-n tolom sry..

kijáccottam ps2-ön jee:D
Nekem teccet, most hogy már nincs mission, és igy már kicsit unalmas lesz, ugyhogy valszeg eladom.
crisadam17: google-ba beirod "vice city stories cheats" és ott az elsö link

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Prince of Máté
Igen sajnos ott is nagyon lemegy néhány helyen a framerate :S
Esetleg azt nem tudod, hogy PSP-n hová kell berakni a zenét a costum trackhoz?

Fido4life
<#ejnye1>
Amúgy 73%-nál tartok<#vigyor2>

lécci agyatok kodot ps2 re
Fido4life
nekem PS2-n is nagyon tetszene, de a jobb szigeten már ugyanolyan az fps mint az LCS-nél :(

Prince of Máté
PSP-re is meglett, ott sokkal jobban tetszik mint PS2-n.

Fido4life
nah jó ezt teljes mértékben visszaszívom, az elsõ 15-20 küldetést megcsinálva, állíthatom hogy talán a legjobb GTA rész a 3 után<#eljen> (de majd a 100% után mondok biztosat :P)

Fido4life
na még csak az kelett volna

amiért xbox-ra sem: sony
Hallod Április óta nem tudod?:D www.torrentspy.com írd be VC stories soundtrack

miért nem adták ki PC-re?

lamase

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

na hello
van magyar nyelvu gameguide a neten ehhez a jatekhoz? :O nemtalalok..

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

na ez is megvan..jövök sírni ha elakadtam benne ^^

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Prince of Máté
Zenét hogy kell berakni a PSP-s változatban?

Gil1975
Megvan a 99 lufi:DDDDD

Jézus meghalt a bûneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Gil1975
egy nyavajás kivételével...de dolgozom rajta.Nem találom azt az egy rohadt dögöt.

Jézus meghalt a bûneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!

Oldal 1 / 8Következő →