Grand Theft Auto: Vice City Stories

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Vki kilõtte már a 99 ballont? :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tyler82
Ja persze. Az nem gáz. Mindegyik kocsit hamar megszereztem Csak a Strech-et nem akarta generálni a gép sokáig Vercatte Estate-nél.<#schmoll2>
Amúgy megcsináltam már mind a 4 listát és be is pakoltam a jutalomverdákat a garázsokba.<#vigyor>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Caddy van a világítótoronynál is, a híd utáni bokorban elrejtve
Prince of Máté
azt ugye tudod hol van?
A golfos sziget környékén járkálnak vele

bubi07
VCS-ben a listákért csak pénzt kapunk, vagy itt is vannak kocsik amiket kapunk?

tyler82
Ja megvan már.
Most már csak a golfkocsi kell Leaf Linksen vagy hol...

csak ott lehet megtalálni, felváltva jelenik meg egy Admiral-al
bubi07
Ja ezt próbáltam kifejteni csak már régen játszottam. Nekem úgy rémlett mintha a lépcsõ mellet ált volna egy. De lehet hogy tévedek.

tyler82
Igen az van Starfish Ilanden (Vercetti Estate) erre gondolsz szerintem.<#awink>

De én ott (is) keresgélek és semmi. :(

bubi07
Diad villája elõtt (ott a középsõ szigeten ami késõbb megkapunk) azelõtt áll egy ha jól emlékszem.

tyler82
Üdv.
Gondoltam mielõtt elkezdem a VCS-t elõtte befejezem a sima VC-t.<#vigyor2>
Szóval nem tudja valaki a sima VCben a Sunshine Autos nál amikor a listákat kell teljesíteni, hogy a limót honnan lehet beszerezni?? (Strech) Elmegyek Starfish Ilandra és ott járkálok de csak nem jön...Nem generálja a progi és anélkül nem enged a következõ listára. :(

Elõre is thx.

szerintem nézd meg itt és itt, hogy szállítanak-e külföldre. hátha..
Pc-s vagyok...azon játszottam a GTA-kat...de mikor kezembe kaptam kölcsönpsp-n a VCS-t...kis idegenkedés után rendesen visszajött minden hangulat..iszonyat jó..minden...csak szuperlativuszokban tudok nyilatkozni,mint a többi részrõl is,egyéb platformokon:)
szavulyzsolt
minden vaágyam megszerezni a játékot. a sima vice cityt már rakásszor végigvittem és már kezdem unni. Honnan tudnám megszerezni a vice city storiest? amugy erdelyben lakok, marosvasarhelyen ill. Kolozsvaron, ha ez esteleg segit

Csak a döglött halak úsznak az árral!

DJ RUSH99
Nemkösz<#ravasz1><#worship><#worship><#worship>

E30 4ever

DJ RUSH99
Srácok száundtrekket honnan lehet szerezni?<#vigyor3>

E30 4ever

bubi07
Aztán rakjam ki a napra száradni <#circling>

lamase
tarsd langyos viz alá

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Prince of Máté
költözz el :D

bubi07
Ezzel az a baj hogy Nyíregyen lakok és errefelé nemigen van ilyesmi, sajnos.

Prince of Máté
szervízbe vidd el, házilag kockázatos

bubi07
Hét vagy 5 hónapos a gép ugyhogy még nem nagyon volt. Azt mivel érdemes tisztítani esetleg?

DJ RUSH99
Lehet,hogy a gépedben van a hiba.. de csak lehet! Fejtisztításon mikor volt legutóbb?

E30 4ever

bubi07
Játék közben néha küzépen kiírja hogy loading és teljes mértékben meghal. A lemezt pörgeti a lézer is viágít. Elég idegesítõ mondjuk küldetés közben. Valaki nem tudja mi lehet a baj?

Prince of Máté
a grafika nálam jobb mint PC-n mivel elég gyenge a gépem, de a képélesség az nálam mindent jelent.. sajnos..

DJ RUSH99
Hát igen,a grafika kicsit gyengébb,de valahogy én mégis jobban szeretek konzolon gta-zni:P Igaz jó lenne egy jobb tv... de pl multizni isten pc-n:)

E30 4ever

Prince of Máté
San Andreast 1 hét alatt toltam ki, mert az PC-n volt és baszott hosszú, ez meg PS2-n van és sokkal rövidebb, de nekem konzolon nem élvezet GTA-zni sajnos :(
Nekem kibaszottul sokat ront az élménybõl hogy nem 1280x1024 a kép PS2-n.

DJ RUSH99
A san andreas-t lazán ( lazán.. jólvan a repülõs küldetéssel kb 1 hónapot szenvedtem:DDD) végigvittem,szal ez sem okozhat fejfájást<#vigyor3>

E30 4ever

scorpeeon
Ugyan, ha nekem egy PSP-vel sikerült, csak megy nektek PS2-n is valahogy :) A végén tényleg van pár eléggé nehéz, de összességében nem nehezebb sztem az LCS-nél. Abban is volt pár szopatós küldetés.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DJ RUSH99
max baltával a gépben fogom befejezni a cuccost<#ravasz1>

E30 4ever

adam first
És még mennyi ilyen küldi lesz, ami nagyon nehéz. Én most járok a játék vége fele de állandóan szop..k valami miatt. Ez a legnehezebb rész a GTA3 óta, ennél a SA,VC 100X könnyebb.

DJ RUSH99
pff.. de hülye küldetés,az ilyenek kiakasztanak!

Köszi:)

E30 4ever

Lizardman
hhát igen az elég gázos küldi, és az a poén, hogy erre igazábol nincs is jo mod, csak az a lényeg, hogy probáld meg a hát tetejére spriccelni a vizet, és egy idö után ha elkapja a fonalat, akkor majd elalszik a tüz... Sajna ezt probálgatni kell...

DJ RUSH99
Srácok segítsetek!

van az a küldetés amikor ribancok vannak vmi égõ házban és a lopott tûzoltóautóval kell(ene) megmentenem õket! Odamegyek,spriccelem a házat megállás nélkül mint a hülye,de semmi..a ház csak ég,a ribik meghalnak én meg mission failed-et kapok:S

E30 4ever

Fido4life
én végig se vittem a GTA-kat csak a 3-mat na és ott igen a végén használtam Action Replay-t :(

Prince of Máté
én szokás szerint ezt is kód nélkül kezdtem el játszani, de a vége úgyis kód lett...

Fido4life
csalással szerény véleményem szerint elveszik a játék értelme, hangulata.. miután végigviszed a játékot, poénból ellehet hülyéskedni a kódokkal, de elsõ végigjátszásnál istent játszani totál nonszensz

Prince of Máté
Én CSAK gta-ban szoktam csalni

dinomano
Hmmm... Nem is tudom kinek adjak izagat..Én ugy vagyok vele; h. utalom a cheateket, viszont a GTA-ban gyakorlatilag neha durvanagyokat lehet szöszmötölni... Küldeteselbaxas utan, ill. ha korhazban kötsz ki; elszednek mindent; es neha eleg idegesitö elölröl kezdeni mindent; ujra fegyverert menni, felvenni ujra a missiont stb... Én legalabbis (ha neha-neha) PS2 elé jutok, szeretem azt érezni hogy haladok, és nem szüttyögök... :-| ettöl függetlenül nagyon jo a game+ a sorozat; csak füstölögtem egyet...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

DJ RUSH99
Hát ha neked az elbaszás,hogy lusták vagyunk elmenni stukiért és inkább benyomjuk akkor legyen igazad:P szerintem ez nem sokat oszt/szoroz a játékmenetben...

E30 4ever

DJ RUSH99
Fegyvereket én is kóddal szoktam,ha elveszik vagy ilyesmi.. mert ha van 1 valag pénzem akkor úgysincs benne kihívás,hogy legyen fegyverem,mer pénz van,csak el kell menni érte.. na ezaz amihez lusta vok:D De most egyenlõre nem használtam kódot,mert van stukim mindig vhonnan:D

E30 4ever

lamase
nem jön a lehurrogás, ti dolgotok hogy elbasszátok a játékot ilyen hülyeségekkel

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Prince of Máté
és holnap már jön is a lehurrogás hogy mi mekkora kis*****k vagyunk:)

ezzel én is így vagyok :)
Prince of Máté
Én már így szoktam hozzá, GTA 1 óta kóddal játszok:)
nekem kód nélkül nem nagyon élvezetes.

úgy tényleg van értelme...
nyugi én is :) csak én azér vettem mer ha beírtam volna a fegyvercsomag kódot akk 1 csomó jó fegyverem elveszik.
Prince of Máté
vásárol a fene én minden GTA-t kóddal játszok:)

Na sikerült végig vinnem nem volt túl hosszú de jó volt. 1 tipp: az utolsó küldetés elõtt vásároljatok jó sok m4-et, szükség lesz rá.