Grand Theft Auto: Vice City Stories
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem még 2 szívatós lance küldi és irány a 2.ik sziget...igazából én elsõ szigetnek hívnám:D vájsszitis megszokásból:D
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
én most jutottam át a 2. szigetre, de ott még nem csinálok küldetést hanem csak úgy játszok.
ki hol tart a játékba? Nekem még 6 küldetés és ki van játszva
ok
ps2-õm van azé nincs
köszi
ps2-õm van azé nincs
köszi
ha psp-n van meg a játék akkor nem tudom mi a gond de ha ps2-n akk azér nem találod mer nincs.
sziasztok!!
a multiplayer módot én nem találom.
lehet azért mert nem eredeti a gém.
lécci vki segítsen
a multiplayer módot én nem találom.
lehet azért mert nem eredeti a gém.
lécci vki segítsen
hát pontosan nem tudom merre van de közel van ahhoz a helyhez ahol phil küldetéseit vetted fel. Van ott 1 lista is amire ki van írva a többi autó
szerintem a repülõtér fele lesz, ahova a sima vice city-be vitted utolso küldik között a kocsikat, meg ahol versenyre jelentkezhettél...
Bár igaz ami igaz, nekem még eddig sose irt ki ilyet:D
Bár igaz ami igaz, nekem még eddig sose irt ki ilyet:D
Amikor krosszmotorra ülök v egy Cuban Hermesbe akkor kiírja a sarokban hogy ez kéne egy autó szalonnak.
Azt merre találom?
Azt merre találom?
én mostanában autót takarítok orrba-szájba szal nem nagyon tolom a gamet<#beka3>#beka3>de majd pótlom<#email>#email>
E30 4ever
Érdemes elfoglalni az összeset, viszont van 1-2 amit nem tudsz elfoglalni csak úgy, hanem majd egy küldetés keretében lehet csak. Ha megtámadnak, csak rohanj a legközelebbi save-hez gyorsan és mentsd el. Ezután csak meg kell javítani a helyet. Eleinte én is mindig rohantam védeni a területeimet, de amikor zsinorban kb 6-ot védtem meg és sosem akart vége lenni, kicsit ideges lettem tõle... Amióta megvan az összes terület és mindegyikben a legjobb üzlet, 126ezer dolcsi bevétellel már nem szorulok adományokra :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
hi!
Má én is a 2. szigeten vagyok és azt szeretném megtudni hogy ha az összes birodalmat elfoglalom akk a többi banda eltûnik?? Mer idegesítõ hogy 5 percenként támadják vmelyik területem
Má én is a 2. szigeten vagyok és azt szeretném megtudni hogy ha az összes birodalmat elfoglalom akk a többi banda eltûnik?? Mer idegesítõ hogy 5 percenként támadják vmelyik területem
az nem vízen járó repülõ, hanem hidroplán <#idiota>#idiota>
ÉS A HÁZUNK MELLÉ NEM KROSSZMOTORT LEHET VENNI HANEM SKIMMERT!
(vízen járó repülõ)
(vízen járó repülõ)
Na és már át is jutottam a 2. szigetre!
Óriáskerék, jetski stb. már alig várom!!!!!
Óriáskerék, jetski stb. már alig várom!!!!!
Most volt egy olyan küldetés hogy Umberto apját kellett elszállítani, hát az elég nehéz volt, de sikerült!
Végigjátszás még nincs?
Végigjátszás még nincs?
ezt hogy semmi átverés, majd akkor mond amikor a kezedben tartod az ott kapott PS3-mat pl
#253 pls valaki válaszoljon fontos lenne!!!
Nah, godfather kitolva, állok neki masnak..talan ennek...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Hát igen,nem árt biztosítani:P másképp fél évig 1 küldetést fogsz újra és újra csinálni:D
E30 4ever
hol lehet tûzoltó vagy mentõ helikoptert szerezni?
a) ne kezdj bele,ha tudod,hogy nem lesz idõd befejezni
b) ne menj melóba
c) hagyd bekapcsolva a gépet
:DDDDDDDD
Ehhh, ebböl szamomra ami legkevesbe motivalo, az a melo...Belekezdek game-ekbe; mivel szeretek game-ezni... Az idöhiany meg nalam alapdolog, mááá' kezdem megszokni...Jo amugy a Godfather; az mas kerdes, h. ugy kell leulni elé, hogyha az ember biztosit pár szabad orat maganak... Mondjuk ez minden game-re igaz...
b) ne menj melóba
:DDDDDDDD
Ehhh, ebböl szamomra ami legkevesbe motivalo, az a melo...Belekezdek game-ekbe; mivel szeretek game-ezni... Az idöhiany meg nalam alapdolog, mááá' kezdem megszokni...Jo amugy a Godfather; az mas kerdes, h. ugy kell leulni elé, hogyha az ember biztosit pár szabad orat maganak... Mondjuk ez minden game-re igaz...
úgytom van/lesz Domestobot küldetés Diaz-nál
a) ne kezdj bele,ha tudod,hogy nem lesz idõd befejezni
b) ne menj melóba
:DDDDDDDD<#vigyor3>#vigyor3>
b) ne menj melóba
:DDDDDDDD<#vigyor3>#vigyor3>
E30 4ever
ilyen robotot látott má valaki? hol lehet ilyet szerezni?
Uh, én most tolom a godfathert; mondjuk jol felkurtam magam... Az a gáz, h. 1 oram ill. neha csak fél-1 oram van game-ezni, és az uccso mission kurvahosszu... Reggel toltam ma, és el kellett indulnom meloba..termeszetesen kb. a mission 95%anal kellett abbahagynom; ugyhogy elegge felbaxtam magam..nem nehez a game; de a vége mission kb.1ora mókázás... Faxomkivan, amikor ujra kell kezdeni valamit...ÉS tudom, hogy 10percért fogok ujranyomni 1 oras missiont, ami idegesitö... Eh...
kipróbáltam, ez k..........a jóóó tiszta splinter celll anyázs ez utcai bunyó hátv ez nagyon ottvan:) meg amúgy az egész játék kira teccik benne ez a godfatherers sztájl h. lehet üzleteket foglalni (és fejleszteni) nagyon nagy gamma még jó ideig elleszek vele sztem:)
Nana,eleinte én is azt hittem.. de én már kezdek a szopatós részbe menni,jönnek az újrakezdõs missönök:)
E30 4ever
és próbáld ki azt hogy hátulról fogod meg a nyakát és nyomd meg megint a háromszöget!!
nem nehezek missönök sõtt sztem talán még túl könnyûek is a vcs ben a san andreashoz képest és sokkal rövidebbek, én ma kezdtem a vcs-t és nagyon bejön eléggé stílusos és megvan benne a gta hangulat meg pláne bejön h. bunyó közben meg lehet fogni a nyakánál az embert háromszöggel:)
Nekikezdek szerintem; remelem nem lesz tul nehez..nalam mindig az vett vissza a lelkesedesböl, hogy (szerintem)eleg bena vagyok ilyen game-ekben; és frusztralo volt 10X ujrakezdeni 1 missiont az elejetöl GTA-ban... :-D Most a G.father 4-5missionje van még vissza; oszt proba a GTA VCS-t...
EZ nem bug, az egyik X-men szereplö (az "anyagtalanna" válo csaj) rossz helyen materializalodott...vagy az egy Enterprise tagot rossz helyre sugaroztak le... :-D
Íme egy kis bug!!de ettõl senki ne rémüljön meg!ugyebár köztudott hogy a gta-kban van bug dögivel!!ébbõl a réxbõl sem meradt ki!:S:Dmondjuk nagyon jó ez a game!nekem nagyon tetszik!már múlt hét péntek óta tolom vele!és nem tom megunni!!:D:):) 

a 4? 3 hét és kiderül, de szerintem nem (ha mégis akkor mellette lesz más is)
en arra leszek kivancsi, hogy az uj ("NAGY") rész hol jatszodik majd... Ujra Liberty city?
hát az elején persze,hogy nem.. nekem már 3-4ezrem van pedig csak 6%nál tartok:P
E30 4ever
elég kevés pénzt hoznak a küldetések , 8%nál tartok
Igen,ha van pénzed,bárhol ahol van eladó ház:D Ruhákat gondolom lehet venni mint san andreasban,ezt még én sem tudom pontosan
E30 4ever
kérdéseim:
Lehet venni házakat?
ha igen mikor és hol.
Hogy lehet ruhákat szerezni?
Lehet venni házakat?
ha igen mikor és hol.
Hogy lehet ruhákat szerezni?
na átjutottam a sziget másik oldára,mit mondjak még mindig nagyon bitang a játék,alig várom hogy folytathassam:)
Haverok, Buli, Fight Club!
6%-nál tartok a játékkal.. és küldetésrõl küldetésre egyre jobban teccik:)
Ráadásul megjelent egy új ótó: ( sry a rossz képért:P)

Ráadásul megjelent egy új ótó: ( sry a rossz képért:P)

E30 4ever