Szabadkőművesek / Illuminátusok

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trackmaniac
Sziasztok! Most olvastam, hogy az Angyalok és Démonok c. Dan Brown könyvbõl jövõre film készül. Valószínûleg Tom Hanks szereplésével.

Angels And Demons movie

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Hy! Köszi! 😊 Nekem személy szerint semmi bajom a szabadkõmûvesekkel. De mindenesetre érdekes...
Azért kecskefejüt ne istenítsenek, nem áll jól...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

NeverwinterKING
ez de szaaaaar

\"You are fucking crazy people!\"

na azért mégse azzal, ne bánsd azokat a szegény kõmûves testvéreket. õk csak ezközök egy magasabb hatalom kezében. hadd csinálják a kis szertartásaikat, meg halgassák a Hiram Abif-os meséket, a Salamon templomának építésérõl. Persze azt már nem árulják, el hogy mit vagy kit is szolgál ez a "Salamon Templom"

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

4 perc 8 másodperctõl<#eljen>

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Na én nem mennék be, max molotov koktéllal...
😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

menj be az egyik páholyba. ott biztos találsz érdekes dolgokat. csak az a baj, hogy nem fognak beengedni 😊)

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Hát mondjuk a nagyrésze tuti latin, az igaz, de több hivatalos nyelv is van a Vatikánban. De mennyi érdekes dolog lehet ott...
Egyébként tudtok valami érdekes helyet Budapesten? Templomot, vagy valamit, ahol felfedezhet az ember szabadkõmûves jelképeket?
Sziasztok!
Azt hogy ott minden latinul van tuti 😊

"A hymnusuk pedig az Animal: House Of he Rising Sun"

he?

Sziasztok!
Újra itt. A zsindexrõl tiltottak ki. Szóval, a szabadkõmûvesek száma a 23. Ha figyeltetek, akkor pont errõl a számról most csináltak egy hallybudy sikerfilmet. Csak nem arról szól, amit jelent. A hymnusuk pedig az Animal: House Of he Rising Sun. Itt ugyanis a felkelõnap az arany, ami a hatalom jelképe. Jó ha figyeltek, a Kormorán nevû zenekar is elõadja ezt a számot, csak kicsit más szöveggel. Mára ennyi. Sziasztok
merthogy?
Nézd meg a South Park: Red hot chatholic love c epizódját 😄 😄 ( 6. évad 8. rész )

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Sziasztok! Az angyalok és démonokat egyébként én is olvastam, és szerintem nagyon jó könyv, de ami talán a legérdekesebb hely lehet, az a Vatikáni archívum... mit gondoltok?
aha 😄

egyébként honnan tiltottak ki?

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

egyértelmû. Az egész kõmûves találmány. az I. világháború után "Népek SZövetsége" néven probálkoztak, de az amcsik elutasították, ugyhogy levezényelték a II. világháborút is, ugyhogy az akkori nyomor után, mindenki belement a játékba.

hogyne. már van 300 páholy elméletileg. legalábbis a kömûvesek ezt mondják. Miért jelentkeznél? 😄DD

Mo-n van szabadkõmûves képviselet?

NeverwinterKING
😄D

Akkor ha arra járok benézek. Ezek szerint egy orosznak belépõt kell ott fizetnie?
Mekkora, azt megnézném...

Sziasztok!
Ezt csak azért írtam, mert már elég sok helyrõl ki vagyok tíltva. Szóval, ha valaki járt már Brüsszelben, akkor térjen be az Eu parlamentbe. ( Eu tagoknak ingyenes). A folyosók végig fehérek, gondosak, tiszták. Aztán, úgy 3. emeleten, van egy nagy keret festve a falra, és abban kicsike piktogrammok: fándli, inga, lapát, koponya, csavar, stb...
Érdemes megnézni. Kb. ennyit is ér az UNIO.....
Még folytatom.
NeverwinterKING
nem hinném h innen bárki is kivágna. 😊

képed nincsen??

Sziasztok!
Remélem innen nem vágnak ki, mert olyat írok, ami valakinek nem tetszik.
Visszaolvastam amit írtatok, és a legszebb szabadkõmûves jelképrõl nem is beszéltetek. Ez az INGA. Ha valaki szokta nézni a köztévét, akkor van egy olyan mûsor, amit "Kedd 21"-nek hívnak. Nézzétek meg, hogy mekkora szabadkõmûves inga van a stúdióban. Egyenlõre ennyi.
NeverwinterKING
soha nem lehet tudni 😊

Majd a végitélet napján, esetleg taghiány van 😊

NeverwinterKING
amúgy mondták h a félreértések végett jobban kinyitják a kapukat a nép elött

NeverwinterKING
ja én hiszem.😄
te nem???

cenobite
"egy csomó páholyba betekintést nyertünk"

hiszed Te. 😄

gamertag: kenobita

NeverwinterKING
ma volt a szabadkömûvesekrõl az NGC-n nem tom ki látta de sztem jó volt.egy csomó páholyba betekintést nyertünk.😄

Pigo
Ma este 21.00-kor a Nationel Geogrpahic-ot nézzétek!!!!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Ezek a gót betûk kissé olvashatalnanok 😞 Aki nem annyira jártas a témában sztem el sem tudja olvasni, h Illuminati van odaírva

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Pigo
upsz tényleg😄:$

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Dragooon
láttam a bannert, alul jobb oldalon a "maked" szót gyorsan írd át "made"-re

amúgy most olvasom az angyalok és démonok c. könyvet, nagyon jóóó 😊 érdekelnek az illuminátusok is..

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Neofitának igaza van. Vatikánt a római hüllô empire hozta létre, azzal a céllal, hogy egy globális vallás alá tereljék a föld népességét. Vatikán az Illumináti tulajdona, éppúgy mint a Virginia Company az az Amerika, mely "cégnek" elnökét mindig a vérvonalból választják ki.
Ha az igazságot keresed ne moziba járj !

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

A régi könyveit valsz. nem másították meg, de sz'tem legalább egy jól felkészült pszihológus kell legyél, hogy a praktikumban a külömbséget észrevedd.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

egyszer valahol már belinkeltem az NWO-n, de itt van újra.

Az m2 -n kora délután volt , ha jól emlékszem, akkor a Válaszd a tudást- címû mûsorban volt (talán hétköznap de nem bizti).

nem tuidok mit nyilatkozni nem olvastam a könyvet. ismerõseim mondták, hogy nagy agymosoda. az ilyen világhirû könyvektõl különben is herótom van.

hmm nem láttam. nem tudom a mûsor cimét? talán lehet tölteni netrõl.

Sok szabadkõmûves páholy nyíltan kelletei magát:
Nagy Oriens páholy az m2 -n volt nemrég tán 2 hete. Szinte reklámfilm jellege volt, ya és persze annak elutasításával kezdték, hogy õk nem titkos szervezet 😊

NeverwinterKING
azért az számomra vicces h a Vatikán az õvék.a könyvben az van h az illuminátusok rühellik a vatikánt.és az egészet felakarják robbantani.de aztán kiderül egy-két dolgod ezt most nem szeretném részletezni.

nézd az eleve rejtett dolgokat nem tszik bele könyvekbe, fõleg nem világsikerbe. most a sok hülye illuminátorkodik. ekik bõven elég ha félreismerik õket. nemtom mi a sztori mert nem olvastam, annyit tok róla hogy ki akarják nyirni a pápát vagy mi.
A poén a egészbe, hogy vatikán is az övék. szóval már ezen bukott a sztoriigazsagtartalma.

NeverwinterKING
hmmm... lehet.de te mibõl gondolod???mér gondolod h kamu.jó lehet h van benne sõt biztos.

ezekhez a régi audit dolgokhoz hozálee férni vhogy? ugy értem nem a mostani agymosodához.

az angyalok meg a démonok egy nagy kamu könyv. persze érdekes, veszik mit a cukrot, de a valóságtól nagyn messze áll.

forrás?

Oldal 1 / 5Következő →