Kinek milyen bringája van?

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Elnézést, de sürgős lenne, ezért teszem fel a kérdést itt is:
http://sg.hu/forum/uzenet/1076443069/21440
Köszi.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

gordon 24
Nem tudom mennyien vannak köztetek Dh-s arcok..

De árulom a vasat.. Ha esetleg kell valakinek írjon.

http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=182279

Downhill!!

gordon 24
Hát igazából, akkor majd kiderül.

Nekem meg olyan hangja van mint egy aqvárium levegõztetõjének:D

Szóval nem kell parázni, de azért ha gondolod, nézesd meg.

Downhill!!

a 4mm csak tipp volt...(sorry a túlzásért) ez cseppet megnyugtatóbb (lemérve kb enkem is max 1,5 milit mozog), csak idegesít hogy amikor fékezek van egy halk koppanás

ACER Aspire 6930G 644G32NM

gordon 24
Hátha nem tud kiesni belõle, és ilyenek akkor jó.

De nem természetes. A 4mm az azért elég sok. Minden tárcsafékbetét mozog az én Hayes Stroker ace-emben is mozog, de max 1 mili.

Downhill!!

az lenne a kérdésem hogy nem rég vettem egy 2010 es kona calderát. nagyon penge jószág. ez az elsõ komolyabb biciklim és nem tom hogy minden kalppol-e benne. shimano m575 ös hidrós fékem van, gyári tárcsával. és a gyári fékpofák kicsit lötyögnek. értem ezalatt hogy ha behúzoma féket, akkor a tárcsát fogó fékpofák kb 4mm elmozdulnak forgásirányba majd megakadnak. nagyon jól fognak csak kicsit frusztrála dolog hogy ennek így kéne lennie vagy toljam vissza a szerízbe? (tom hogy nem a legjobb fék...de nem fogok vele túlzottan durvulni) köszi a válaszokat.

ACER Aspire 6930G 644G32NM

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Megtörhetetlen
Dede annyiba amennyire kiírták, pl most már a merci is kinn van az 50 ezer, akkor annyi csak azt nem értem hogyha bercié, akkor hogy kötnek adásvételit...noh mind1 ez nem az a topic...

fry day fry day sálálálláláá

De ha fix áras akkor nem annyiba fog kerülni?ezt most nem értem..
Megtörhetetlen
Igen, de nem lehet tudni, hogy mikor oldják fel... Addig is látogassák csak az emberek az oldalt... Kivan ez találva okosan ;) De nem kell aggódni nem jutsz hozzá sokkal olcsóbban... Vannak rajta jó aukciók is, de nem ezek a reklám fogás keretén belüliek lesznek..

fry day fry day sálálálláláá

supperlevi
De a könyv az fix áron van...

Azért kerül annyiba hogy itt beszéljünk róla. Ha 50 ezer lenne, akkor senkit nem érdekelne. Az a bicaj se lesz annyira olcsó mire véget és az aukció.

supperlevi
Engem inkább az érdekelne, hogy miért kerül 1000 ft-ba az Obamás könyv... szerintem legalább annyira kamu, mint a sztori a profiljánál... :)

Ha jól tudom akkor 60-70 ezer újonnan. Most olyan 50-en áll, ennyiért nem rossz vétel.
Errõl mi a véleményetek mesterek?
http://www.vatera.hu/kona_lanai_mountain_bike_kerekpar_1ft_rol_nma_154673031.html
Megéri?
Fémig.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szerintem ha rendes munkát szeretnél végezni, akkor fémig illik lepucolni. Utána pedig mehet a festés.

Cindas
ahoi! csak annyi a kérdésem hogy most elkezdtem felújítani egy régi bicót ,és a vázon van pár rozsda és sérülés, a festéket fémig csiszoljam le vagy csak elég átfutni rajt csiszolóval?

a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Nekem ilyen van.
gurubefree

Ilyen van ( lesz ha mar ossze lesz rakva )

ゾルターン

Maximális tiszteletem a hozzá hasonló embereknek. Õk bizonyítják, hogy valójában korlátok csak a fejünkben léteznek.

leho94
kis off :

http://www.youtube.com/v/VV56DLx5QZ8

respect

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Valószínûleg csak állítani kell a váltón. A Shimano oldalán kis keresgéléssel meg lehet találni a váltók használati útmutatóját. Abban le van írva, hogyan tudsz a váltón állítani.
Ha nem boldogulsz vele, érdemes eltolni a bringát egy rendes bringabolthoz, ahol a szerelõ sec-perc alatt be fogja állítani neked.

Amúgy kerüld a keresztbe váltást! Azaz azt az állapotot, mikor elõl és hátul az egymással ellentétes oldalon lévõ szélsõ lánckereken van lánc. Ez se a láncnak, se a lánckerekeknek nem tesz jót.

matthias92
olyan van, hogy hiányzik egy sebességem? 3*7es shimano váltó, a "hatodikat nem veszi", legyen az 1*6 2*6 vagy 3*6.

Rayden14
megéri ez a bringa?
http://www.vatera.hu/mali_mamba_kerekpar_151976097.html

A téma a másik topikban már ki lett tárgyalva.
Amúgy a recsegést egyáltalán nem biztos, hogy a laza küllõk okozzák. Lehet az oka az, hogy a küllõk a fûzés után nem lettek teljesen feszültségmentesítve. Illetve minden új kerék igazodik valamennyit, mire a küllõk megtalálják a végleges helyüket. Ilyenkor az egymásra felfekvõ, egymást keresztezõ küllõk elcsúsznak egymáson és ez is okozhat egy-egy roppanást.

belisz
Lazak a kullok...told vissza oda,ahol vetted..

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

sziasztok szakik!

valaki megtudja nekem mondani hogy egy vadonat új ( 1 napos) biciklinél miért van az hogy terhelés alatt (IS) recseg ropog a küllõ?? nagyon idegesit engem.

a bicikli Skarpea S250. váltó shimano Altus. kerék.... ha jol tudom akkor kenzel

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>hogy kell menni az egykerekû biciklivel gyakorolok de hogy tudnám tökéletessé tenni?
Told el szerelõhöz!
Vagy a monoblokkal/középcsapággyal lesz gond, vagy a hajtókar lazult le. Szétszedik, átkenik, összerakják, meghúzzák és valószínûleg jó is lesz.
Nálam is voltak hasonló problémák és a fenti karbantartással tudták orvosolni.

bardocz
Nekem is ilyen a hajtómûvem.
DannyL
Sziasztok! Kéne egy kis elméleti segítség.

Páromnak van egy Magellan Draco-ja és ha tekeri, akkor kattog valami a pedál vagy a hajtómû környékén.

Nekem Polaris van és sosem hallottam még ilyet.

Nincs valami tippetek, hogy mi lehet? Javítsam, vagy cseréljek valamit?

Köszi elõre is!
Dani

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mennyire ismeritek a Genesis márkát? Mert kinéztem egy ilyen bringát, de sajnos nem értek a "lovakhoz". Jól jönne valami okosság már...
Elõre is köszi.
a kicsikem :D

gabber_saviola
tegnap óta <#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gordon 24
Hm.. A Kona jó!! Mintha az enyémet látnám::DD

Downhill!!

Gunnersboy
kona mióta van meg? <#vigyor3>

amugy szépek, fõleg az elsõ 2 tetszik :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gabber_saviola

<#vigyor2>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Nekem BMX Mali Gravitym van
PyRex
milyen okos gyerekek vagytok, grat!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

22Barna22
szétzúztátok majd megszereltétek? o.O

leho94
nem eladó .. Már megvan szerelve

bardocz
Konkrétan a kona dörtbájkra gondoltam.
leho94
camping felnije?

bardocz
Legközelebb ha valamit szétzúznátok kérdezzetek meg,hogy nem-e kell nekem.
leho94
camping az jobb volt :DD

Szabi84
jó poén lehetett

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

leho94
gumi milyen ? Maxxis ? :DDD

leho94
mi nemrég hülyeségbõl egy Kona dirtbike-t zuztunk szét :DDD Fogtuk háztetejérõl levágtuk a földre .. komolyabb baja nemlett :c

Én csak leírnám : Csepel váz, valami orosz kormány, elöl nincs fék, hátul nincs fék, felni valami gagyi :) , markolat vas, hajtás nemtudom, most uj gumik vannak rajta, japán gyártmányok!:)

Oldal 1 / 14Következő →