Kinek milyen bringája van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
hát csak ugy általában mer még nincs pénzem rá és érdekel hogy érdemes-e gyüjteni rá. a 2008as fehér jol néz ki :)
PyRex
mármint eladó, vagy csak úgy általában?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

acsati
nincs vkinek egy polarx manual váza?
Krezga
széép:)
Zöld :)
leho94
Új gép :

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Nekem Hauserem van :) jó 1 éve van meg és semmi baja :) !

,,Nem lehet mindenki olyan tökéletes mint én \"

leho94
Kona :)

Sziasztok!

Szeretek nagy távolságokat kerékpározni, városok között, nagyon élvezem. A jelenlegi kerékpárom viszont már elég régi és nem alkalmas erre. Szeretnék venni egy újat, amivel tényleg messzire merek tekerni, hogy ne kelljen félnem, valahol ottragadok két város között a pusztában.

Tudtok valami megbízható márkát ajánlani? Milyen fajtát érdemes vennem?

zoliapu
nem

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

zoliapu
Az enyém olyan amik lent vannak,Bianchi XC, de jó szolgálatot tesz, szeretem, az a lényeg.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

privibe elment.

leho94
Képt plz ^^

Hali!Eladó Triál bicaj.A váz Mali Python.Több adattal kérdésre tudok válaszolni.Képet tudok rólla küldeni ha esetleg valakit érdekelne.
Ára:42rugó

gordon 24
Zsir ! Fasza lesz ez!!

Downhill!!

leho94
Nájsztos :)

PyRex

gordon 24
Értem én.. Hát akkor várj vele. Vedd meg az agyat rakasd össze a kereket, és ha megvan akkor vegyél monoblokkot más tippem nincs. Vagy, beszéld meg a boltos emberrel ha nem jó cserélje ki.

Downhill!!

PyRex
köszi, acél de elég könnyû, kb. mint egy nehezebb aluváz

PyRex
hát ugye elvben a láncvonal az azt jelenti, hogy elöl meg hátul a fogaskerék egyvonalba essen, nyilván hogy a lánc ny nyíródjon oldalirányba. Ugye az 51mm elvben azt jelenti, hogy a monoblokk közepétõl, ami a váz közepe is egyben (mármint hosszában ha egy sikkal képzeletben kettévágod), szóval attól 51mm-re van a lánctányér. Ez eddig rendben is van, de nem tudom, hogy hátul is oda fog-e esni, mert nincs meg a hátsó singlespeed agyam. Persze ez elvben szabvány, de akkor sem akarok esetleg úgy kiadni 8 rugót a monoblokkra, hogy mégis az 56-osat kellene venni...

gordon 24
szép GRAT hozzá!

Downhill!!

gordon 24
Mivel ha konuszon fogod hajtani, akkor csak az a lényeg hohy maga a kar ne érjen bele a vázba. Tehát akkorát vegyél hogy a lánc és a hajtokar része szépen elférjen. Legalábbis én igy gondolom.

Downhill!!

PyRex
Juteszembe, valaki segíthetne is, mert nem vagyok teljesen tisztában 1-2 dologgal. truvativ Hussefelt vagy Holzfeller hajtókart akarok, mind2 isis howitzer középcsapágyas. Namost a váz középen 68mm, hátul meg ugye 135mm és single speed-re lesz építve a bicó, akkor nekem UGYE az 51mm-es láncvonalhoz való monoblokk kell...? (Van még 56/57mm, illetve 66mm-es láncvonalhoz való is asszem)

PyRex
Megjött a vázam (+ pedál, ülés... , meg már teló is van :)

istenostora03
Kössz:D saját :D

gordon 24
THX!! Logomühelyes srácok alkotása!! THX nekik érte! (tied is:D)

Downhill!!

istenostora03
Jó a lokód:D

bardocz
looo,te vagy a 2. ember akivel egy napon születtem és ismerem:D
Gunnersboy
16 :DDDd

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bardocz
köszi:)
bardocz
am,úgy nekd hanyadik?hátha egy napon születtünk :-)
gordon 24
Boldog szülinapot!! Skacok!!!

Downhill!!

bardocz
HBD!

nekem 16. :)
Gunnersboy
hbd nekedis, nekemis :D

hányadik?:)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bardocz
köszönöm:)
istenostora03
HBD bardocz:DD

leho94
Halli..
Trial bicót keresnék jó használt is és ha lehet 100.000-n alul:PP

Köszönöm szépen a választ, meg az infokat!
cenobite
Néhány információ:

Olvasd el a hozzászólásokat!

Cruiser bicós topic

Egy másik cruiser bicós topic.

Nekem annyit mondtak a Gepida Nedao Classic-ról (itt egy kép róla) - nem tudom, hogy Te erre gondoltál -e -, hogy nem a legmegbízhatóbb, elég kis "gyengécske".
Ajánlották még a Schwinn Csepel bicókat is, azokból nagyon szép cruiser-t lehet építeni. A Csepelek árban olyan 50k körül mozognak úgy tudom.
Sok sikert a kecajvásárláshoz, majd lökj egy képet! :)

gamertag: kenobita

Üdv!Olvastam hogy nem ajánlották neked a Gepida cruiserét.Van valami nagyobb hibája?Ilyet szeretnék venni és tanácstalan vagyok. Hasonló árban van valami tipped-tanácsod azt szívesen elfogadom.Köszönöm
gabber_saviola
talán, ha ezt a gombot használnád, akkor lehet hogy sikerülne is :Ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bardocz
olyan esett rá a térdemre,kb 2 hétig nem tudtam járni:D
RS
Schwinn Csepel - Ranger Fully <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

acsati
már tárgytalan :) de azt nem én vettem meg
felrak egy életlen képet a bringájáról... eszem megáll :)
a másik meg már elkelt, talán te vetted meg? :)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Sabcsee
nekem triciklim van<#zavart1>

kaka

gordon 24
U.a mint a másikban:D

Downhill!!

acsati
Helotok
Mivel én nem értek annyira a bicokhoz tõletek szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyik bicot érdemesebb megvenni ezek közül?
Magellan Polar X
UMF Hardy 4
Z
Nem mind1. Azért nem szívom be 22 órán keresztül, mert nem szívom egész álló nap ezt az ocsmány kormot az utcán. Sokat vagyok légkondis helységben. Másrészt az a két óra azért intenzív mozgás, magasabb pulzussal, több levegõvétellel. Szóval ezért keresek ilyet. És ha már csak két órán át is ki lehet szûrni a trágyát a levegõbõl, akkor inkább megteszem.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

gordon 24
Hátha zavar akkor egy megoldás van nem bp-n tekersz! Ez a város ilyen. Most hiába teszed fel 2 órára amig bringázol, ha 22 órába beszívod.. szóval 8. Én sose hordok maszkot, pedig sokat teperek pesten.

Downhill!!

bardocz
errõl a jut eszembe,amikor gellérthegyen busz mögött egy jó mélyet szívtam a kipufogógázba,hát nem volt kellemes:D