Kinek milyen bringája van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
szobabiciklizz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Z
Az, hogy a légszennyezettségi határértéket EU elõírás szerint max 30 napon át volna szabad túllépni. Ehhez képest Bp-en az utóbbi két évben sikerült a 160 napot is meghaladni évente...és nem esik jól, mikor tekerek a városban. Kifejezetten szarul esik. <#zavart2> Viszont tekerni meg nagyon szeretek. Így hát marad a maszk.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

istenostora03
mibaj?xD

Z
Légszûrõ maszkot használ valaki?

Másik fórumon már olvastam, hogy van aki 3M munkavédelmi, mások Respro márkájú maszkokat használnak.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

tudtok olyan helyet ahol beszámítanak használt (nincs egy éves acélvázas) bicót?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Mike
az már igaz

Krezga
azért bringával jobban lehet fékezni mint korival:) (mindkettõvel megyek, és imádom is ezeket a sportokat:D)
Mike
én inkább terepen szoktam fosni, fel még felmegyek a kis ösvényen, de lefelé, hát... hûû :)

bardocz
én lejtõn görivel fostam régen,mert nem tudtam megállni,de bicóval nem nagyon szoktam:) max elõször,de utána már nem para,egyszer kell megcsinálni:)
Mike
hát nemtom, anno göriztem is,(hûha jó 7-8 éve) attól nem fostam ennyire :))

bardocz
dehogy veszélyesebb:) lejtõn meg menyj ülve ha félsz,és elsõfék(persze ez betonra igaz csak:D),persze nem rögtön hatalmasat hanem 2-3 sec alatt éred el a maxot amit még húzhasz rajta

én egyik nap lementem bicózni,hallom mi a fasz nyekereg,erre a lánc tiszta rozsda,és amket használok fogaskerek azok is kezdenek rozsdásodni -.- n fasza vehetk rá pár dolgot csak nyisson már ki ebike hogy merndelhessem a fékemet
Mike
és miylen jókat tudok vele precelni :)
no meg xc bicajt veszek, aztán fosok a lejtõn
szerintem veszélyesebb mint a görkori :)

Mike
a pedál már nem
az eredeti elég silány volt, úgyhogy miután elnyíródott vettem egy 10k-st
meg lassan új hátsó gumi kell
mondjuk fura egy kerekeim vannak, terepet nem nagyon szereti (beláll ágacska, defekt) ugye aszfalt értelemszerüen, de a murván frankón megy

bardocz
nem rosz:) minden eredeti rajta?
Mike
2005-ös Magellan Polaris

cenobite
Ez az alapgép, 65.000 volt házhozszállítással. Illetve megrendeltem egy helyi boltban (Nyíregyháza) és ennyiért hozták le.
+ még amit én költöttem rá (ülés, lámpák, sárvédõk, festék), hogy olyan legyen amilyet én akarok (#556). Szóval a vége olyan 75-80-ban állt meg.

De vannak Cruiser bringák olcsóbban is, a Gepidának a Nadeo-ja - bár én azt nem igazán ajánlom, engem is lebeszéltek róla. Csepelnek is van cruiser-e.

gamertag: kenobita

Z
Ebbe elsõ blikkre beleszerettem! <#eljen>

Hogyé' van egy ilyen így kompletten?

bardocz
sztem chopperek nagyon kéynelmesek,ha pont jó a hosza,csak kanyarodást pcit meg kell vele szokni:)
cenobite
A chopper nekem sem jön be igazán. Mármint tetszik, nagyon, építenék szívesen egyet, de szerintem nekem kényelmetlen lenne. Ezek a cruiserek viszont baromi kényelmesek.

cenobite
Na szóval:

cenobite
Ez volt amúgy az alap, amit egy kicsit átépítettem:

bardocz
az ilyen bicók tök jól néznek ki ;)
camponánál volt valami rendezvény,ahol chopperbicók voltak,sajna túl hoszu volt nekem,és nem tudtam kényelmesen hátradõlni:D
cenobite
Nekem ilyen van.

Alig várom, hogy jó idõ lehessen és krúzolhassak vele szépen. :)

istenostora03
de kidöglöttünk:]

bardocz
én nem tudnám enyémet enyire letisztítani:) volt hogy 2 napig mostan róla a sarat:D itt a házban nincsen semi amivel lehetne,rendes slag sincsen,ujjammal piszkáltam ki a sarat mindenhonan,ezért jó hó,berakom melegre és leolvad:D
DaniX14
karácsonyra kaptam de oktoberbe már megvolt és a szobába tartom és igy mindig tiszta kell hogy legyen :)
2 napja voltam vele hóba kenetni komoly volt :D

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

bardocz
tényleg,karácsonyra kaptad azért ilyen tiszták a kerekei?:)
gordon 24
Fasza!! Gratula hozzá!

Downhill!!

bardocz
szép;)
DaniX14
hali
ez az enyém

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Krezga
:D szép is lenne:D
PyRex
lool :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Szabi84
Na mivan senki nem kapott kona stab-ot???

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

istenostora03
Boldog Karácsonyt<#idiota>

Z
Atyaég...milyen bringák vannak itt. Az enyém képe szerintem szentségtörés lenne itt. <#idiota>

tary688
Üdv srácok. Eladó egy UMF Hardy 4-es gép. jó állapotba cserélt jobb-bal hajtókar + új monoblokk. Irány ár: 75.000- 80.000 HUF. Érdeklõdni: [email protected] (MSN) vagy 06/20-919-24-70-es számon.

-Szereted az alkoholt? -Nem, azért pusztítom. -----OMG----- Pusz Písz

istenostora03
Ilyen volt a boltba..xD

gabber_saviola
elég ütõsen néz ki, gratula
(markolatban miért nem veszel rá narancssárgát?)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bardocz
na ma vettem rá vázvédõt de nem tudok képet pakolni nem otthon vagyok,majd valamikor:)
istenostora03
Új fékekkel:

Szabi84
énis így vagyok velem, az a biztos

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
én sem kötöm le sehova:)
egyszerüen nem hagyom ott:)
Amse
nah akkor gyere pinarelloval és megismerlek :) nekem lakatom sincs így nem kerülök olyan helyzetbe, hogy lekössem a bringám pedig ez nem az a drága fajta...

gabber_saviola
alap, hogy u lakat, de nem merném sehová lelakatolni :D

Millin kb. egyszer voltam egyik haverral, mivel dél-budai vagyok és nekem az a város másik vége. De most hétvégén a pálya ob-ra kilátogatok, mert egyik ismerösöm indul a profik között.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gordon 24
Hát keresnél vele 100-at.:D Persze az egész tárgyatalan ugyse annyi az sajna.

Downhill!!

SimaSuna
szüljek vagy izzadjak 150e ftot? :D
gordon 24
250 és megbeszéltük!

Downhill!!

SimaSuna
jóh...gyere holnap is :)
ha megvenném 145ért..adnám 300ér :)
SimaSuna
tudom..
bár már most nem lesz olyan dága nekem :)
van eszterga gép..lehet monoblokkot..tengelyt gyártanom 1000el :)
2éve láttam lánc-merevítõt..vmi 3e ftért áruéták..óóóó mondom deh..
hazajöttem..elõkotortam a régi hátsó váltót..kivettem a mûanyag kereket belõle..lemezbõl csináltam neki 1 "nyerget"...gyorskötegelõvel a vázhoz..szigetelõszallaggal 2x körbetekertem....és azóta mûködik..
1xsem esett le a láncom..és még jól is néz ki :)
viszont megvannak halva a bowdenházamtól..nem láttak még narancssárga színüt xD
Szabi84
drága hobby ez<#smile>