Kinek milyen bringája van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Másik fórumon már olvastam, hogy van aki 3M munkavédelmi, mások Respro márkájú maszkokat használnak.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én egyik nap lementem bicózni,hallom mi a fasz nyekereg,erre a lánc tiszta rozsda,és amket használok fogaskerek azok is kezdenek rozsdásodni -.- n fasza vehetk rá pár dolgot csak nyisson már ki ebike hogy merndelhessem a fékemet
no meg xc bicajt veszek, aztán fosok a lejtõn
szerintem veszélyesebb mint a görkori :)
az eredeti elég silány volt, úgyhogy miután elnyíródott vettem egy 10k-st
meg lassan új hátsó gumi kell
mondjuk fura egy kerekeim vannak, terepet nem nagyon szereti (beláll ágacska, defekt) ugye aszfalt értelemszerüen, de a murván frankón megy
+ még amit én költöttem rá (ülés, lámpák, sárvédõk, festék), hogy olyan legyen amilyet én akarok (#556). Szóval a vége olyan 75-80-ban állt meg.
De vannak Cruiser bringák olcsóbban is, a Gepidának a Nadeo-ja - bár én azt nem igazán ajánlom, engem is lebeszéltek róla. Csepelnek is van cruiser-e.
gamertag: kenobita
Hogyé' van egy ilyen így kompletten?
camponánál volt valami rendezvény,ahol chopperbicók voltak,sajna túl hoszu volt nekem,és nem tudtam kényelmesen hátradõlni:D
Alig várom, hogy jó idõ lehessen és krúzolhassak vele szépen. :)
2 napja voltam vele hóba kenetni komoly volt :D
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
-Szereted az alkoholt? -Nem, azért pusztítom. -----OMG----- Pusz Písz
(markolatban miért nem veszel rá narancssárgát?)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Millin kb. egyszer voltam egyik haverral, mivel dél-budai vagyok és nekem az a város másik vége. De most hétvégén a pálya ob-ra kilátogatok, mert egyik ismerösöm indul a profik között.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Downhill!!
bár már most nem lesz olyan dága nekem :)
van eszterga gép..lehet monoblokkot..tengelyt gyártanom 1000el :)
2éve láttam lánc-merevítõt..vmi 3e ftért áruéták..óóóó mondom deh..
hazajöttem..elõkotortam a régi hátsó váltót..kivettem a mûanyag kereket belõle..lemezbõl csináltam neki 1 "nyerget"...gyorskötegelõvel a vázhoz..szigetelõszallaggal 2x körbetekertem....és azóta mûködik..
1xsem esett le a láncom..és még jól is néz ki :)
viszont megvannak halva a bowdenházamtól..nem láttak még narancssárga színüt xD