Kinek milyen bringája van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
x-factor
Downhill!!
Kona Stinky
Downhill!!
én õ rá gondoltam..
miskolcon van is 1 belõle.. 147e Ft-ért enyém is lehetne..
Szebb verzió
Egyébként az ez:
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
minden vágyam 1 olyan bicó :D

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

jah nem hiszem, hogy találkoztunk már. millire nem jársz ki? szerdánként van nyíltnap meg szombaton is nyitva a pálya...
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
nem hiszem, hogy találkoztunk volna már élõben, csak láttam párszor az avatarodat és valami új táska rémlik.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

szal ijen vegyes..bár nemtom..vki ezt mondja vki azt..
/de már készül:)/
padkára 1kerék..
1kerék a piroslámpánál 2 kocsisor között..
bunny-hop itt ott..
1kerék a fõutcán..
Nem rossz. Persze van mit fejleszteni rajta. Én is igy kezdtem.. Kb a Bicó kinézete is ilyesmi volt.
Ezt a freestyle bringást mire érted? Mit csinálsz pontosan?
Downhill!!
nah szóval..freestyle bringás vagyok..
jelenlegi paripám 1 Magellan Draco vázra épül, Bike+positive cuccokkal kiegészítve..+ sötétben rikkító bowdenházzal spékelve.

PyRex v. aki betette legyen szives ezt is betenni.
Köszönöm
követelem a bannerba, ha megvan máris berakaom :D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ha viszont nem errõl van szó akkor pedig csak akkor húzd ki ha a villa gyárilag kihuzható magyarul állitható xcm és xcm között. Ha nem és csak kihúzod a perselyek kifognak kopni lötyögni fog rosszabb esetben eltörik a szára. Szóval én nem javaslom.
Downhill!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Igen normális dolog az. Az egyébként nem olaj hanem zsir azzal van a becsuszószár csövén lévõ szimering bekenve hogy felfogja a piszkot. Ha olaj fog kijönni azt megérzed rajta legyengûl stb. De az folyni fog végig a száron . Akkor már nagyon csunyán néz ki egy teló. Szóval semmi para nyuzni amig bírja!!!
Downhill!!
én ma fekvõrendõrt ugrottam át:) de nem vagy még túl jó,ezért nem tudok mindig rendesen ugrani