Kinek milyen bringája van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Elhiszem de nem tudom hogy lehet.. Valamit nagyon elbasztak ott. Viszont ha annyi akkor holnap vedd meg.. Nagyon nagy boltot csinálsz vele. Vedd meg holnap annyiért és 200-ért add tovább nekem adok érte annyit!

Downhill!!

SimaSuna
hát nemtom..
kajak 145e ft-ra emléxem...
gordon 24
Talátam még egy linket! Ez a magyarországi forgalmazó ára. Ez a bico ráadásul csak 2005-ös. Már nem kapható. A váz: 260000ft

x-factor

Downhill!!

SimaSuna
nah ha lesz idõm kimegyek és lefképezem
gordon 24
Az én bringám ami fele ilyen van kb 290000ft-be az nagyon nem stimolos ár..

Downhill!!

gordon 24
Sõt!! Ha még használt akkor sem hiszem:

300000ft 4 éves

Downhill!!

gordon 24
Nem nagyon hiszem.. Én is ilyet akartam venni. Kb 2 hete jártam utánna. Sajnos ez a kemény valóság. Ha annyiért adják akkor kb 100% hoy használt. Az uj 519000ft az x-factorban . Csak ezt a Linket találtam. 10% árengedményben 450000ft. Amit te linkeltél az egy 2007-es Stinky. Ha szerencséd van és miskolcon egy 2005-vagy 2006-ost találtál lehet. De 2007-est sose veszel meg annyiért. Ha igy lenne már én is azon ülnék. Sajnos ez a helyzet:
Kona Stinky

Downhill!!

SimaSuna
valamit nagyon elnéztél barátom...

én õ rá gondoltam..
miskolcon van is 1 belõle.. 147e Ft-ért enyém is lehetne..
Szebb verzió
gordon 24
Hátõõõ. A Stinkyt nem tudod annyiért megvenni. Csak a váz 260000ft a komplett bicó 590000ft szóval azt biztos nem jól nézted. Annyiért össztelóst jó minõséget magellant tudsz venni. De magellanból sem a dh vagy freeride gépet hanem a dualra szánt Polarx fst. És az is csak a váz!

Egyébként az ez:

Downhill!!

Szabi84
Pont ma nézegettem ezt a bringát nagyon tetszik, de ha lovém lenne rá akkor sem vennék ilyet! Kurvaszép!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SimaSuna
nekem a legjobban akkor is a Kona Stinky tetszik..150k-ért már kapható...
minden vágyam 1 olyan bicó :D
PyRex
Ez milyen komoly már? Te jó ég... :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
2008-as Specialized Hardrock Gromrock - egész jó kis geonak néz ki.... - viszont nem lesz 2008-as P széria.

Amse
nice! vigyázz rá! u-lakat és lánc+lakat! sajnos én lecsúsztam errõl a vázról, mert a Kopasztól (hercehurca) is megvették meg a bikeexpresszen is elfogyott szóval azthiszem egy moser lesz a mali utódja.
jah nem hiszem, hogy találkoztunk már. millire nem jársz ki? szerdánként van nyíltnap meg szombaton is nyitva a pálya...

Szabi84
Huhh ez marhajól néz ki, csilivili nagyon!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gabber_saviola
na nekem ilyen bringám is van már :DDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
Õ vagyok én :)

nem hiszem, hogy találkoztunk volna már élõben, csak láttam párszor az avatarodat és valami új táska rémlik.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Amse
ennek örülök, de én nem tom te kivagy cm-en. élõbe is ismersz tán? pm-ben is jöhet válasz...

gabber_saviola
bazz, ha nem látom az aláírásodat akkor sosem jövök rá, hogy Te vagy a CM-en a:

Amse
nálam ez volt az alap bringázási stílus, de még most is bennem van pedig egy ideje csak országútizom. azért a bunny megy padkára óvatosba meg a trackstand a pirosnál :)

SimaSuna
nemteljesen..végülis..mert hegyrõl le..DH feelingbe..CC feeling télen..
szal ijen vegyes..bár nemtom..vki ezt mondja vki azt..
Krezga
Dede, street, én is ilyenesmikkel kezdtem a streetezést, aztán bringának vége lett így nem is folytattam:D
/de már készül:)/
istenostora03
az inkább sztrít szerûség nem?

gordon 24
Jaa.. Az király.

Downhill!!

SimaSuna
nem arra a freestyle-ra gondoltam..
padkára 1kerék..
1kerék a piroslámpánál 2 kocsisor között..
bunny-hop itt ott..
1kerék a fõutcán..
gordon 24
Na üdv itt is!:D

Nem rossz. Persze van mit fejleszteni rajta. Én is igy kezdtem.. Kb a Bicó kinézete is ilyesmi volt.
Ezt a freestyle bringást mire érted? Mit csinálsz pontosan?

Downhill!!

SimaSuna
nini..bringás tápig..itt a helyem...

nah szóval..freestyle bringás vagyok..
jelenlegi paripám 1 Magellan Draco vázra épül, Bike+positive cuccokkal kiegészítve..+ sötétben rikkító bowdenházzal spékelve.

Szabi84
<#eljen>

istenostora03
Itt a javított banner az országutisok kedvéért(megértem õket):

PyRex v. aki betette legyen szives ezt is betenni.
Köszönöm

istenostora03
azt is tettem volna bele csak nem volt képem,de ha beraktok egy olyat akkor megcsinalom!

Szabi84
:))) épp most akartam írni

gabber_saviola
outi már nem is bringa? :O
követelem a bannerba, ha megvan máris berakaom :D

istenostora03
PyRex:ha ráérsz ezt a ezt a lenti képet bannernak!köszönöm

bardocz
király<#eljen>
a teló az gyönyörû:)
Krezga
szééép:)
PyRex
<#worship><#eljen><#eljen><#eljen>

Chester1
Mostani állapotban:

PyRex
dettó!! :DDD

bardocz
akkor megnyugodtam:) hu olyqn rég nem bicikliztem,hátamba izomlázvan 2 alkalomtól:D
Gunnersboy
nem ilyen teleszkóp lesz bent, azért kérdeztem, de köszi hogy válaszoltál:)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gordon 24
Ha az a bicod lesz amit linkeltél teljesen felesleges kihuzni a telóját. Mert egy merev gépben max 15cm-et mozgo villa való. De már ez is túlzás kicsit. 12cm az ami normális egy merev fenekû gépbe. Ahogy a képet nézem az a villa mozog annyit sõt!
Ha viszont nem errõl van szó akkor pedig csak akkor húzd ki ha a villa gyárilag kihuzható magyarul állitható xcm és xcm között. Ha nem és csak kihúzod a perselyek kifognak kopni lötyögni fog rosszabb esetben eltörik a szára. Szóval én nem javaslom.

Downhill!!

Gunnersboy
amúgy valaki húzatta már ki a teleszkópját, hogy nagyobb legyen? mert én épp kihuzatnám de nemtudom hogyez milyen követekzményekkel jár?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
ha minden igaz akkor napokon belûl egy ilyen büszke tulajdonosa leszek:)

gordon 24
Nagyon tutti!!!

Igen normális dolog az. Az egyébként nem olaj hanem zsir azzal van a becsuszószár csövén lévõ szimering bekenve hogy felfogja a piszkot. Ha olaj fog kijönni azt megérzed rajta legyengûl stb. De az folyni fog végig a száron . Akkor már nagyon csunyán néz ki egy teló. Szóval semmi para nyuzni amig bírja!!!

Downhill!!

bardocz
oda fogok majd kijárni,csak még kell egy jó bukó,mert különben pályatulaj elküld a halál f***ára:)
gabber_saviola

gabber_saviola
most urgott be ,hogy Camponánál van egy ilyen pálya. egyszer még meg is álltam megvizslatni a srácokat, közben simogattam a csacsimat és nyugtattam, hogy neki nem ez lesz a sorsa :)

bardocz
:DDD
én ma fekvõrendõrt ugrottam át:) de nem vagy még túl jó,ezért nem tudok mindig rendesen ugrani
gabber_saviola
padkánál lepattanok a csacsimról, hogy nehogy havavágjam a 21mm-es virsligumimat, ezek meg repkednek :DDDDDDdddd

bardocz
itt van ez nagyon jó freeride videó,brutálisokat ugranak