Kinek milyen bringája van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

istenostora03
amugy mijen?

bardocz
most nem mert egy kis lyukba van berakva és dög nehéz a váz +most nem is tudok oda bemászni majd ha megjavultam rakok képet;)
istenostora03
Nyomj már egy képet a bringádról!

istenostora03
nekem is gagyi hátsó felnim van de birja igaz van benne 8as de nem számít az elsõbe is van:)a gumiban!

bardocz
én tegnap taknyoltam egy hatalmasat gagyi felnim volt most elsõ-hátsóba olyan 8-as van hogy új felni
bardocz
tényleg ezt nem is figyletem
istenostora03
nem mert látod van ott egy 3cm-es gumi.

gordon 24
Szóval..
Ha amatör felhasználó is vagy akkor is van pár olyan dolog ami egy biciklinél nélkülözhetetlen,és ennek minõséginek kell lennie.
Ezek a dolgok a következõk.
A kerekeinek nagyon fontos az, hogy a felni dupla falu aluminium legyen..A gagyi gépeknek ez szimpla falu és ezért gyakran szerez 8-ast.
Aztán a kerék agyak nagyon fontosak hátúl kazettás agyat kell mindenképpen venni, mert ezek az agyak sokkal erõsebbek mint a hagyományos agyak.
Ami még nagyon fontos: a hajtókar és közép rész. Mindenképpen Monoblokos középrészt vegyél és erre egy jó minõségü aluminium hajtókart.
A váz Aluminium legyen, ha teló van benne minimum egy RST vagy jobb teló legyen benne. A váltó legalább egy Deore (shimanó) hát kb ennyi az ami igazán fontos.
Ezzel az egésszel egy baj van csak hogy ez 50ezerból nem igazán jön ki. Kb 60-70 ezer ft körül lehet ilyen minõségü komplet bringákat összerakni.
Ennyiért van Magellan Crater pl ami szerintem egy egész jó bringa. Persze nem a legjobb de nagyából ezeknek a tulajdonságoknak megfelel.
A hipermarketes (madaras tesco, Tesco, cora stb) felejds el. Ja és össztelósakat is.
Viszonyitás képpen:
Egy Cora Bike-os Össztelõs 30000ft
Egy olyan ami jó 500000ft-nél kezdõdik és a határ kb 1200000ft.
Na hát kb ennyi.

Downhill!!

bardocz
nem kicsi a teló rugóútja?így képen nem tünik nagynak,mert h koppan akkor az belülrõl veri szét :S
DannyL
Sziasztok! Teljesen amatõr felhasználó vagyok, de szeretnék venni egy olyan mountain bike típusú ojjektumot, ami megbízható, korrekt a váltója és keveset kell vele foglalkozni. Szeretünk biciklizni párommal, de szerelni nem szeretek ezért kéne egy ilyen megbízható darab. A mostani brenyámból elegem van. Ami még fontos lenne, hogy 50e környékén legyen az ára. Tudnátok tippeket adni mit nézzek, mire figyeljek? Mondom, totál hozzá nem értõ vagyok.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

istenostora03
jah,amit kellet rá nekem venni.Mert haverok adtak cuccokat.

PyRex
csak??

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

istenostora03
Olyan 75eHUF körül.

istenostora03
Na mostmár jobban néz ki!

bardocz
a kapu mögötte:) persze hogy a bike:))
istenostora03
a bike?

bardocz
menyibe volt így ahogy most van?
Szabi84
dögös!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
sztem marzo,nagyobb a rugóútja
marzo judy
de sztem ismered ezeket a linkeket
istenostora03
Már csak egy jobb teló kéne bele!
Most az Marzo MZ Comp-on,és a RS Judy J2-n gondolkozok.
Szerintetek meik legyen?

bardocz
szééép <#eljen>
istenostora03
köccikehh

PyRex
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

istenostora03

PyRex
<#eljen>

istenostora03
Csá all!
Mi a véleményetek a Single Track-rol?

bardocz
bmx-nél az már anyira nem,haverom a tengelyeket,kormányt,villát meg ilyeneket cserélt le hogy könyü legyen a bicója,ha jól emléxem 8 kiló körül van(HA jól emlékeszem...) de az övére nem lehet tenni peg-eket mert olyan vékony a tengely
22Barna22
Ha 4/4 akkor is nehéz lenne a bringám :( 11 kiló :(

az nagyon durván nehéz? :S

istenostora03
Asszem 4kg,4 db.

Krezga
lekapod õket, aztán megméred:D
22Barna22
a 4 kilépõ mennyit tehet ki súlyban? :S

gordon 24
Hátõõ!

Egy ezen nincs semmi ezért nem igazán tudsz levenni róla semmit.
Ha zavar a sullya akkor: Bolt, uj bico valami könnyü uj, de ebbe a BMx-esek jobban tudnak segíteni.

2: Nekem egy Kona Shredem van (galéria) ez a bringa kb 15kg. Lehet vele bany hopozni sõt ugrálni is, sõt manuelezni is. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy tök mind1 a sullya. Igaz én DH-ra használom.

Szóval én ebbe nem tudok segíteni..

Üdv:

Downhill!!

22Barna22
légyszi ha tudtok segíteni akkor tegyétek meg mert gyorsan kéne a segítség... :(

leírom egy üzenetben az egészet mert így elég szétszórt... bocsi

szal van ez a BMX-em... minden gyári és 15,7 kiló!!! :( Elég nehéz és bunnyzni is alig tudok vele... bunny hopp meg lehetetlen vele... pls segítsetek mit kaphatnék le róla! KÖSZ ISTENEK!

22Barna22
ha a kerekeket leszed akkor jó lesz? :D

22Barna22
15,7 kiló :(

pls nézzétek meg: #329

mit kaphatnék le róla? :S

22Barna22
nem hiszed el :D megyek és ráteszem mérlegre XD

vegicsek

Ugyanilyen enyém, csak szebb színben

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

dogfish
szep kereplo hang az igazi :)
PyRex
Szerintem alap trial dolgok mehetnek ezzel is. Én pl. a 17-es Speckómmal elég szépeket tudok bunnyzni, stb.

Én alapból lekapnám a váltó(ka)t és a felesleges fogaskerekeket róla. Csináld meg Single Speed-re. De ez csak egy tipp. Én nem bántam meg.

Szabi84
Szép!<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

dogfish
ezzel trial? :D
eros csavo lehetsz... ezzel egy bunny hopp es kesz meccs :)
no meg V fekekkel kicsit bonyolult.
a polarX vaz, az kicsit nehez, de pl dh, cc, es freestyle-ra fasza.. trialra kevesbe...
ha konnyiteni akarsz, akkor azzal a geppel mar rizikos lenne bevallalni kemenyebb ugrasokat, stb... de amugy fasza gep! (Y)
csak nem trialra van kitalalva... :)
istenostora03
Dört/Sztrít/Triál

dogfish
attol fugg, hogy mire hasznalod
istenostora03
Háát, nekem is lenne ez a kérdésem hogy mit tudnák könyíteni rajta mert igy 10kg<#buck>.Várom az ötleteket!<#conf>

istenostora03
Haveromnak csak lelehet tekerni!

PyRex
a nehéz az mit takar? hány kiló?

22Barna22
szal annak aki nem akar visszaolvasni:

van ez a bringám, de a bajom h állatnehéz... mit tudok csinálni h ne legyen ennyire súlyos?

új vázat nem akarok... ez egyébként gyári... a 4 kilépõt akarom leszedni de nincs hozzá kulcsom... kb 18-as kéne hozzá mennyivel lehet könnyebb a bike ha ezeket leszedem?

vagy akkor gyúrjak kicsit inkább? :D megoldható

hókulláré
nekem

márkája: HUSZONNYOCAS TANYABÁJK EREDETI GYÁRISZÁMMAL O)

ITT A KÍP A CSIBÉRÜL:

zöld erdõben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

22Barna22
csak sikerült :)

22Barna22
bocsi megpróbálom...

aztán szóljatok ha a segítséghez további képek kellenek de mondjátok meg mirõl! :D