Kinek milyen bringája van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha amatör felhasználó is vagy akkor is van pár olyan dolog ami egy biciklinél nélkülözhetetlen,és ennek minõséginek kell lennie.
Ezek a dolgok a következõk.
A kerekeinek nagyon fontos az, hogy a felni dupla falu aluminium legyen..A gagyi gépeknek ez szimpla falu és ezért gyakran szerez 8-ast.
Aztán a kerék agyak nagyon fontosak hátúl kazettás agyat kell mindenképpen venni, mert ezek az agyak sokkal erõsebbek mint a hagyományos agyak.
Ami még nagyon fontos: a hajtókar és közép rész. Mindenképpen Monoblokos középrészt vegyél és erre egy jó minõségü aluminium hajtókart.
A váz Aluminium legyen, ha teló van benne minimum egy RST vagy jobb teló legyen benne. A váltó legalább egy Deore (shimanó) hát kb ennyi az ami igazán fontos.
Ezzel az egésszel egy baj van csak hogy ez 50ezerból nem igazán jön ki. Kb 60-70 ezer ft körül lehet ilyen minõségü komplet bringákat összerakni.
Ennyiért van Magellan Crater pl ami szerintem egy egész jó bringa. Persze nem a legjobb de nagyából ezeknek a tulajdonságoknak megfelel.
A hipermarketes (madaras tesco, Tesco, cora stb) felejds el. Ja és össztelósakat is.
Viszonyitás képpen:
Egy Cora Bike-os Össztelõs 30000ft
Egy olyan ami jó 500000ft-nél kezdõdik és a határ kb 1200000ft.
Na hát kb ennyi.
Downhill!!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Most az Marzo MZ Comp-on,és a RS Judy J2-n gondolkozok.
Szerintetek meik legyen?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Egy ezen nincs semmi ezért nem igazán tudsz levenni róla semmit.
Ha zavar a sullya akkor: Bolt, uj bico valami könnyü uj, de ebbe a BMx-esek jobban tudnak segíteni.
2: Nekem egy Kona Shredem van (galéria) ez a bringa kb 15kg. Lehet vele bany hopozni sõt ugrálni is, sõt manuelezni is. Szóval ezzel azt akarom mondani hogy tök mind1 a sullya. Igaz én DH-ra használom.
Szóval én ebbe nem tudok segíteni..
Üdv:
Downhill!!
leírom egy üzenetben az egészet mert így elég szétszórt... bocsi
szal van ez a BMX-em... minden gyári és 15,7 kiló!!! :( Elég nehéz és bunnyzni is alig tudok vele... bunny hopp meg lehetetlen vele... pls segítsetek mit kaphatnék le róla! KÖSZ ISTENEK!
Ugyanilyen enyém, csak szebb színben
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Én alapból lekapnám a váltó(ka)t és a felesleges fogaskerekeket róla. Csináld meg Single Speed-re. De ez csak egy tipp. Én nem bántam meg.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
eros csavo lehetsz... ezzel egy bunny hopp es kesz meccs :)
no meg V fekekkel kicsit bonyolult.
a polarX vaz, az kicsit nehez, de pl dh, cc, es freestyle-ra fasza.. trialra kevesbe...
ha konnyiteni akarsz, akkor azzal a geppel mar rizikos lenne bevallalni kemenyebb ugrasokat, stb... de amugy fasza gep! (Y)
csak nem trialra van kitalalva... :)

van ez a bringám, de a bajom h állatnehéz... mit tudok csinálni h ne legyen ennyire súlyos?
új vázat nem akarok... ez egyébként gyári... a 4 kilépõt akarom leszedni de nincs hozzá kulcsom... kb 18-as kéne hozzá mennyivel lehet könnyebb a bike ha ezeket leszedem?
vagy akkor gyúrjak kicsit inkább? :D megoldható
márkája: HUSZONNYOCAS TANYABÁJK EREDETI GYÁRISZÁMMAL O)
ITT A KÍP A CSIBÉRÜL:

zöld erdõben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
aztán szóljatok ha a segítséghez további képek kellenek de mondjátok meg mirõl! :D