Kinek milyen bringája van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor küldöm linkben... légyszi nézzetek rá h mit tudnék cserélni rajta h könnyebb legyen! a hajtás bal oldalt van :D
kép1 Haro Bikes
kép2 Haro Bikes
kép3 Haro Bikes
Van ez a bike-om... a gond az h állatnehéz... le akarom szedni a 4 kilépõt, de nincs hozzá kulcsom... esetleg nem tudja valaki h milyen kell bele? én asszem 16-ra tippeltem...
jah és nincs valakinek egy szelepsapkája? fizetek érte... az enyémet a hátsóról lelopták és leeresztették a gumim <#gonosz3>#gonosz3><#gonosz2>#gonosz2>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Downhill!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Downhill!!
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Downhill!!
Downhill!!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Downhill!!
Downhill!!
Az Indító az tulajdonképpen egy nagy földkupac. Akkorát szoktak épiteni hogy kb 3-4 bringa ráférjen. Tulajdonképpen ezen megkapod a lendületet az egész pályához aztán minden egyes ugrás után a leérkezõ gyprsit rajtad majd hajtással tudod tartani a tempót. Én ugy csinálnám meg nagyából ahogy a képen van de annyi különbséggel hogy nem egy irányba. Ezt ugy gondolom hogy az inditon elindulszmegcsinálod az elsõ ugrató sort aztán egy vissza forditó döntött kanyar aztán egy lejetõt ásni ami lejebb is mehet mint a földszin és egy ujabb ugrató csoport és megint kanyar. A dual slalom pályák igy vannak épitve. És szerintem ez nagyon jó. Nekem abba amit képen beraktál az a bajom hogy nincs kanyar. Igaz ez egy igazi Dirt pálya amirõl én beszélek az meg kicsit más de nekem az jön be.
Downhill!!
a sorokban vannak asztalos, dubla, és íves ugratók(tudod magasra dobnak, és egyben van a leérkezõvel) is. és akkor mondjuk jobbról balra egyre nagyobb ugratók lennének, mindegyik sorban ugyanakkora ugratók lennének, csak más típusúak. és akkor amelyik neked bejön és meg tudod ugrani, arra mész. és akkor lehetne fejlõdni normálisan. ez szted jó ötlet?
valami ilyesmire gondoltam:

A pálya kérdés. Hát az nem egyszerü. Szerintem ha tanulni akartok akkor mindenképpen elsõre asztalos ugrató kell. Mertha elbaszod az ugrást nem törik a gép és nem esel nagyot. Ha abból indulok ki amiket itt látok. Akkor ugy szokták csinálni hogy egy nagy indítót épitenek, ez álltalában magassabb mint az ugratók. Aztán az ugratokat duplára épitik, de van egy két pálya ami asztalos. Az elsõ ugrató kb 10 meterre szokott lenni az inditótól. Aztán onnantól kezdev a képzeletedre van bizva hogy milyen és mennyi kanyart raksz bele. Az biztos hogy döntött kanyarokat kell csinálni hogy a leérkezés után nagy tempóval tudj fordulni és rákészülni a következõ ugratóra. De igazából én sem épitettem még pályát.Sajnos fényképet nem tudok adni mert nincs saját gépem. A családét meg nem hordom magammal.
Downhill!!
én dirt/street-ben nyomom, vagyis fogom nyomni, de lehet, hogy egy-kétszer hegyre is kimegyek. most akarunk csinálni egy dirt pályát. nem tudsz segítséget adni ahhoz, hogy milyen legyen? kellenének bele kezdõ ugratók, de olyan is, amin majd késõbb trükköket is lehet nyomni. mivel és siófoki vagyok és itt nincs pálya, nem tudok mihez hasonlítani. Budapesten nincs valami profi kis dirt pálya, amit le tudnál fényképezni nekem, vagy elmondani?
Downhill!!
Downhill!!