Aprilia RS 125
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Van egy 1996-os rs 125-ösöm, és vele egy olyan problémám, hogy a motor, 8-9ezres fordulatnál megáll és nem pörög tovább. A power rendesen nyit. Mikor eléri ezt a tartományt a fordulatszám, elkezd ugrálni (mintha nem tudná eldönteni menjen, vagy maradjon...).
Ha tudtok, légyszi segítsetek! Köszönöm!
Keresek 2003-as évjáratú RS 125-be blokkot!
TEL: 0630/487-11-59
email: [email protected]

Telefonszám: 38812
Ugyanolyan blokkal. Nem az enyémmel!
Én azt mondom, aki nem tud "életképesen" tartani egy Apriliát, az akassza fel a sisakot örökre, mert nem való neki motor, vagy tök hülye a motorokhoz, vagy egyszerûen egy bevarrtzsebû ruppótlan kisköcsög, aki nem képes megadni a motornak azt, ami jár(egyébként minden motornak).
Bár pontosan nem tudom az RS-ben, és az AF1-ben hogy alakultak a blokkok, de gyanítom, hogy a 123-as blokk nem csak az RX ben, és a tuaregben volt.
csak kérdezem mert ez lesz az 1. komolyabb mocim és érdekel mások véleménye is!!
Nem azért mondom, de mostanában, TISZTA SZIVEMBÕL MEGUTÁLTAM AZ OLASZ MOTOROKAT.
nem nyitok vitát.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az lenne a kérdésem, hogy egy Aprilia rs 125 nagyon különbözik méretbe egy rs 50 tõl?? Csak azért kérdem, hogy ha smk-ként használnék egy 125 õst akkor a rendõrnek nagyon föltûnne hogy ez nem 50 es? És ha vétlenen megállítana lefoglalhatja a mocit kivizsgálni?
Elõre is kösszi!!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nincs olyan, hogy 50-es papir, olyan van, hogy adásvételi szerzödés, amiben esetleg hamis adatot tüntettek fel meg kötsz rá egy biztositást amiben 50esként diktálod be, amivel rögtön biztositási csalást meg okirathamisitást követsz el, tehát ha ez kiderül szerintem akár hüvösre is küldhetnek, ha mondjuk vétlenül is részt veszel egy balesetben
papir nélkül motort csak pályára vagy az udvarba... és én tudom mit beszélek, egy évig volt 80asom papir nélkül, már azzal is volt para rendesen...
amig nincs jogsid 125ösre, bird ki, vegyél 50est, RSböl még pont van is olyan ami csak a teljesitményben különbözik szinte...
ha meg szeretsz motorozni, utána ugyis jön egy nagyobb, biztonságosabban és rutinosabban fogod venni az akadályokat, nem érdemes ilyen baromságba belemenni már :)
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Forza Milan! Forza Ferrari!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tõlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenõ KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Motor tetszik, azért is veszek ilyet.
Ha jól tudom 6 liter körül zabál, de emellé hatalmas teljesítményt kapsz.
(A többi 125-ösöhöz képest)
Ugyebár a 2007-es RS ára 1.3millió bár aki ismer egy két embert (mint én :P) az ólcsóbban is be tudja szerezni.
Szerintem fenntartása nem olyan sok, mivel ha új motor, nem romolhat el rögtön ha nem gyilkolod szét, + asszem van rá garancia is az Apriliánál