Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nekem nincs meg, de állítólag nem rossz... egy másik nézõpontot mutat meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Toljátok még ezt a kiváló játékot?😊

Ryder White DLC milyen volt srácok? Tudom írtátok már korábban, de én még nem szedtem le az alapgame-hez

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na majd megoldom valahogy 😄 azért kösz
Fpocok
Passz, nem tudom. Guglizz rá a játékra+vga fajtára, jobbat így nem tudok sry :S

Egyszer régebben már fent volt a játék úgy féléve akkor is ez volt egy régebbi driver volt akkor is ezt csinálta és most felraktam újra friss driver stb. és most is ugyan az
Fpocok
Próbáltál másik vga drivert?

Sziasztok. Nekem lenne egy olyan problémám, hogy sok helyen egyszerûen ugrál a kép, nem szaggat mert az fps nem megy 30-40 alá és nem tudom mit csináljak rohadt zavaró
Fpocok
Szedje le az is a "demó" verziót, akinek eredeti és akkor menni fog.

tutituti
Oké.KÖSZ.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
Szerintem NEM.

tutituti
Az megoldható hogy akinek virágbolti van az tudjon játszani azzal akinek eredetibe van meg?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

MerlinW
Bloodbath csak egy survival mod, nem feltétlenül éri meg. Ryder viszont jó.

[merlinw.org]

Lunki88
A Ryder White dlc tényleg megéri, kb. 10 óra játékidõt ad hozzá a játékhoz.
wesker24
Naná hogy megéri simán !
Az alap megvan régebbrõl - a DLC-k megérik egyáltalán? Köszi

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Fpocok
10 euró steamen.

Fpocok
Tudom.
De mondtam, hogy eredetivel menne.

Nem eredeti.Reloaded verzió. 😊 😞

Deathstorm

Fpocok
Eredetivel mennek a modok.

Hali!
Nézegettem a MOD-okat.
Textura mod: nem igazán látom a különbséget.
Hardcore mod:olyan mintha nem skilleznék.
lvl75-max health-max stamina mod:nincs szükség 75 szintre 24-en már halálos.élet meg stamina már szinte cheat.
tengerpart-város nappal éjjel mod:na ez kéne nagyon hogy menjen így legalább életszerûbb a játék,viszont nem megy 😞
'My Documents/DeadIsland/out folder
Ide kellene kitömöríteni a RAR-t,viszont Dead Island mappa nincs a dokumentumok mappában.Akkor most a játékmappába toljam vagy csináljak egy mappát a dokumentumokba????
No HUD, és fent van a térkép+stamina mod:ez is jó lenne csak ugyanaz a bibi mint a nappal éjjel mod-nál.
Erre kellene segítség,hogy most akkor mit hogy csináljak?
Játékverzió: 1.3.0 és RELOADED kiadás.
Köszi

Deathstorm

Jaja asszem megvan.
Viszont úgy szétmodoltam hogy újra kellett rakjam a gémet.
Nem baj legalább ismét van miért játszani.
ÕÕÕÕ hova kell bemásolni a modokat hogy mûködjenek?

Deathstorm

Fpocok
FBIos lap azért van, mert lekapcsolták a megauploadot... esetleg googlezz rá.

És elvileg mindig le van írva, hova kell másolni.

Sziasztok!
Részlegesen teszteltem a MOD-okat.
A grafikai javításokat nem vettem észre mert elõtte is szép volt meg most is az.😄
A hardcore MOD az odaszott.
57-rõl visszavette a szintemet 50-re,a zombi 1 ütéssel kinyírt,levett 124.000 dollárt,ráadásul nem mûködik,vagy nem mûködnek bizonyos skillek.Pl a fejszéttaposás abszolute nincs.A max szint 50 ezek szerint,vagyis ha ezt a MOD-ot használom újra kell kezdeni a játékot,hogy értelmesen skillezzek.
Ez nem gond csak csak váratlanul ért.
A benjamin 100valahány MB-os MOD letöltésnél fatal error lap jelenik meg,de még próbálom.A többi mind megvan,elég is lesz.
Na még a max 75 szintes MOD letöltési helye jó volna mert ahonnan le lehet tölteni ott mindig valami amerikai zászlós FBI-os lap jön be letöltés helyett.
A MOD-okat a játék fõkönyvtárában levõ Data mappába másoltam be simán,mert máshol nem láttam semmi célravezetõt.
Ha létezett a fájl akkor úgy másoltam be hogy mindkettõ megmaradjon.
A nappal/éj változást még nem tapasztaltam,remélem lesz.
A városban meg valami esõs MOD van ha jól értelmeztem,mint a tengerparton csak ott vihar.
Remélem jó helyre másoltam mindent,ha nem akkor írjátok meg légyszi hova kell másolni és hogyan a MOD-okat.
Köszi.

Deathstorm

Fpocok
Ha STEAMen van meg, akkor alapból mindig a legfrissebb verzió van.
Ha játékmenetet módosít a mod, mint pl a hard mode, akkor szinte biztos, hogy neki is kell... ha csak textúra, akkor szerintem elég magadnál.

Sziasztok!
Köszi szépen.Hétvégén betesztelem.
Melyik most a legújabb patch?
1.3.0-m van jelenleg
Ha felrakom a Modokat tudok haverral játszani neten attól függetlenül hogy neki nincs meg egyik sem?
Köszi

Deathstorm

grebber
Hát ez kb nulla alig észrevehetõek a különbségek grafikában!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Fpocok
Innen tudod leszedni azt, ami a videón van.
Annyira nem vagyok már benne a modokban, de...

Pl itt egy mod, amitõl 28nappal késõbb-féle lesz a játék. Az, hogy mit tartalmaz a mod, le van írva a link mögött... jól hangzik szerintem.
"
****************CHANGES****************
* Amputator-Tots: Amputates or breaks limbs.
* Decapitator-Tots: Blows up heads when you hit them in the head.
* No Taunts - Zombies don't taunt. They just kill.
* Zombie Overloaded Senses - Zombies know where you are. They are coming for you.
* 28 Days Later - Zombies run after you (as in 28 Days Later (F#&* 28 Weeks Later, that movie doesn't exist)).
* Shops Sell Guns and Ammo - All shops should sell at least one gun and all ammo. I would have verified this, but I have a life (not really, I'm just lazy).
* Ammo Capacity Increase - Increased amount of ammo you can hold to high amount. This will change to a somewhat realistic value later.
* Reload Speed - Reload speeds where cut to 1/4th (roughly). This will probably need to change when I feel like putting more time into this."

ezen a linken nagyon sok mod van... azt tudom mondani, hogy keresgélj. Minimális angol tudás kell.

Sziasztok!
Aullah ezt a napkelte napnyugta modot honnan tudom letölteni?
Milyen modokat ajánlotok amik nem a játékot könnyítik,hanem inkább nehezítik,és grafikát is tuningolnak?Mint pl ez a napnyugtás.
Köszi

Deathstorm

Na hát kipróbáltam ezt a modot de le is töröltem, nekem nem tetszik.
Szerintem teljesen felborítja a játékegyensúlyt, mivel:

a rúgás nem kerül staminába, lehet spamelni a kicket hogy távol tartsuk az ellent... a fegyvereket totál tönkretették, mivel fogtam egy 30 körül sebzõ baseball ütõt és testre 1 meg 2-t sebez a zombikon, fejre meg 350-et, így ha fejre ütsz egy ütéssel szétvered szinte az összes fejét, elvittem a lifeguard towerig a játékot újat kezdve de szinte darálásba fulladt az egész, meg se tudtak sebezni. Nincs különbség a fegyverek között így. Szóval nálam ez a mod ennyi volt 😊
Director's Cut modot nézegettem de ahogy olvastam van 1-2 dolog ami nem úgy megy benne ahogy kellene szóval nem tudom... Elég jónak tûnik pedig:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2119196
Fpocok

Fpocok
itt böngészhetsz modok után.
Én egyedül azt próbáltam, hogy random szintû zombik jönnek... ami kis szinten elég halálos volt 😄

Valaki tud ajánlani valami jó kis modot aki már próbálta is õket? 😊 Már 3x végigvittem az alapjátékot és jó lenne egy kis plusz kihívás 😄
Fpocok

ffxi
Mik a hibák az 1. részben?

Fákjúal!

Az már jó!<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
Mennyi volt nekem elsõ végigjátszásra? 20 óra? Az egész jó.

Hosszabb is lehetne mondjuk.Igaz órákat el lehetett tökörészni a pályákon,de valahogy a történet mégis rövidnek tünt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
Ez egy remek hír!
Ha legalább olyan jó lesz, mint az eredeti, akkor day1buy lesz ez is.

Na erre inni kell!

LOL! Mégis lesz folytatás!!! Sõt egyenesen már készül is:

A Deep Silver és a Techland bejelentette, hogy már készül a Dead Island folytatása PC-re és konzolokra.

A Dead Island CGI kedvcsináló videója mindenkit megfogott, maga a játék azonban már hagyott némi kívánnivalót maga után. A kritikusok és a játékosok egyaránt a technikai hibák miatt panaszkodtak elsõsorban, ám azzal nagyjából mindenki egyetértett: a hibái ellenére is élvezhetõ a program, így öröm tudni, hogy már készül a folytatás.

A Deep Silver hetekkel ezelõtt kategorikusan tagadta, hogy készülne a játék folytatása, ám sejthetõ volt, hogy a heves cáfolat csak álca, az E3 pedig elõ is hozta az igazságot. A kiadó ma bejelentette, hogy a Techland már szorgosan dolgozik a Dead Island Riptide-on, mely PC-re és konzolokra fog megjelenni valamikor a jövõben.

Egyelõre sem a kiadó, sem pedig a fejlesztõk nem nyilatkoztak bõvebben a játékot illetõen, ami érthetõ is, hiszen az E3 forgatagában, a sok-sok folytatás és a nagy kaliberû játékok árnyékában könnyû nem észrevenni egy újabb zombis gyilkoldát, így hivatalos bemutatóra majd valamikor késõbb, de még a nyáron fog sor kerülni.

Pc guru

Teppik Amon
jobb-ball egérgomb felvéltva, ahogy kiírja a képernyõn

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Köszi, igazad volt, elindult, bár még nem az igazi (most meg nagyon világos a kép). Köszönöm a segítséged. És még egy kérdés: Ha megragad egy zombi, hogy kell ellökni magadtól? A kézikönyvben nem írják, csak a rúgást, de nem tudom magamtól elrúgni.... Áh, noob vagyok....
grebber
GreenManGaming-en:

Dead Island -66%, 11,99 euro -10%-os kód: ROYAL-BARGA-INING -val 10,80

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Próbálj meg egy régebbi drivert. Ellenõrizd steamen, hogy a fileokat jól letöltötte-e... tudod, verify integrity of game cache... properties ben találod meg.

Nem értem, mi a f..van. Megvettem a játékot, el is indult, az elsõ pár percben szépen ment is, aztán annál a résznél, amikor a liftben szólt a pasi, h menjek fegyverért, de aztán a zombik bekergettek egy szobába, ahol egy zombi csaj leütött (tehát ahol valójában kezdõdne az egész), nna onnantól nem megy a játék. Csak egy ködös kép jön be, nem tudok mozogni, semmi hang, csak lila-fehér elmosódott köd, na meg lassan szépen meghalok... És ezt tölti be újra és újra.. Ja persze az addig megszerzett pénzbõl meg veszi le a lóvét. Mi a fene lehet a baj? Hiszen az elsõ 5 percben nem volt gond vele... Nem értem... Vettem 2 hónapja egy vadi új gépet, a masina friss driverekkel ellátva... help please....
ffxi
Ok. Télleg. Köszönöm

Fákjúal!

Jaka923
Megnyitod a küldetésmenüt és kiválasztasz egy küldetést, amelyet már felvettél.

ffxi
Hellósztok!

Eltûntek a pöttyök a célra vezetõúton a minimapon. Hogy lehet visszavarázsolni<#confused>

Fákjúal!