Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is most szereztem be a kieget, épp azt tolom. Jó újra a szigeten mászkálni 😄
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Igen, ez olyan, hogy többször végig lehet vinni. Nekem 88 órám van benne, de még egyik karival sem vagyok max levelû 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Minden kérdésedre választ kapsz ha végigjátszod és a végén sikerül majd összerakni a történteket !
Szerintem DS is sikernek könyvelte el... eladásokat nézve. Majd meglátjuk.
LOL attól még hogy egyelõre nincs róla hír még jöhet majd simán.
Sikerét elnézve tuti hogy lesz !
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem találtam meg, a játék elején, ahol a plusz tartalmak vannak, ott találtam meg.
Amúgy dlcs, pre orderes cucc azt hiszem.
A játékba találtam egy olyat, hogy "ripper mod".
Tudja valaki azt, hogy lehet hozzájutni ehhez?
Válaszokat elöre is köszönöm!
"Az új történetben Ryder White bõrébe bújhatunk bele, aki nem mellesleg a játék fõgonosza. Most végre megtudhatjátok mi motiválta ezt a remek katonát és szeretõ apát...
Ezen kívül van benne két új tervrajz és fegyver, amit begyûjthetünk"
Remélem hegesztik az új engine-t + több jóságot vele!
Kösz mindenki!
Chapter 3-nél járok, messze van még, amikor csatlakozik?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nade...
Másnap kapcsolom be a játékot hogy újrakezdjem és a 40 es karim szõrén szálán eltûnt vki tudna segíteni hogy miért és ha lehet hogyan tudom visszatenni?
Azt szeretném kérdezni, hogy van valami mod a játékhoz, ami lehetõvé teszi, hogy a fõküldik teljesítése után még mászkálhassak a szigeten? (amolyan free roam mod)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Végre meglett a játék, felraktam és örültem, de kb 10 perc játék után egyszer csak leállt a gép. Mondom biztos túlmelegszik, levettem minden beállítást minimumra és így is leállt kb 10 perc után. Néztem, nem melegszik túl, ráadásul a Skyrim is elmegy medium/high grafikán rajta minden hiba nélkül. Miért van ez? Láttam, hogy sok embernek van ilyen gondja. Laptopon játszok, de ahogy láttam ez a PCseket is érinti.
Miért van ez? Mit kéne tennem?
A konfigom:
Intel i3-2310M
Nvidia gt540m
4gb ddr3 ram
Xboxon nyomom a játékot, és netrõl próbálok letölteni hozzá mentéseket. Mikor felteszem, a játék, Corrupt mentésnek jelöli. Megszerkesztem az én mentésemet Save Editor-ral, és azt is ilyennek írja.
Mi lehet a gond?
Következõ kieg mikor várható?
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok