Kommentátorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
R.I.P.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Ma van 5 éve hogy meghalt Knézy Jenõ, RIP... <#sir>

Cabell
Igen, ez tipikus Somos közvetítési forma...nagy hiba, hogy legalább Faragót nem szerzõdtedték le...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

tesó07
A Somos az amelyik most a Francia-Olaszon nyomja a süket dumáit?Durva volt most is,francia kapufa,erre nem szól ezt szót se 3-4 mp-ig,utána meg benyög vmit mintha semmise történt volna.Ez kurva szar kommentátor,belehetne rajta aludni.

RMCF

Cabell
Hajdu B. és Faragó azok, akik még a "leghibátlanabbak." Nem azt akarom hallgatni, hogy "gránátvöröskékek", meg, hogy "Sir Alex Ferguson vörös mezben játszó tanítványai", hanem érdekességeket, amiket esetleg nem tudok. Mindegyik kommentátor süti el a sablonosabbnál sablonosabb dumájit, amikkel lehet, hogy nyer pár másodpercet, de hogy semmi érdekes nincs benne, az biztos. Pl. örök kommentátor szöveg, hogy pl: (a legutóbbi meccsükön kikaptak a franciák. De most azt szeretnék, hogy ez ne így legyen.) Imádja ezeket mondani az összes amatõr, amitõl már kiver a víz, és mérhetetlenül unalmas.

És most épp kicsordult egy izzadságcsepp a homlokomon, megszólalt Somos...:D

hunbasser
Egri nagyon irritál,mikor a szar lövésnél is felkapja a hangját,és akkor mondja,hogy "nagyobb volt a füstje,mint a lángja",holott egyáltalán nem voltam elájulva a lövéstõl,csak a sivalkodása miatt hittem azt,hogy közel volt.

Faragó ugyanez,utálom mikor elkezd sivalkodni.

ReaL MaDRid x siempre

gercse
Nálam az a lényeg, hogy ha helyzet van, akkor jelezze hangemelkedéssel(de ne léderer szinten:D) ha véletlen nem figyelnék

Ebbõl a szempontból nem rossz Egri, de nálam Faragó a nyerõ.

Horváth Ferit nagyon nem bírom a sporttv-nél...

B0B0
"Egrinek kéne egy strepstils cukorka"

Hát ettõl behaltam :DDDD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Cabell
Nem én vagyok a kommentátorokért, hanem õk értem...én nem kommentátor osztályzatokat készítek egy meccs alatt, hanem próbálom élvezni azt...amikor egy meccs közben hirtelen azon veszem észre magam, hogy idegesít a kommentár hangja, akkor ott baj van..

Zsolti9014
hát... szerintem a VB-kommentátorokhoz képest (kivéve Hajdú B.) sokkal jobbak a Somos testvérek.

A kommentátoroknál meg, annak ellenére hogy fontos tényezõ, a hangjukat nem nagyon szabad kritizálni, hiszen arról nem tehetnek. Képzeljétek a helyükbe magatokat.

Hajrá Magyarország!

vmvr
Egri viszont legalább beleéli magát az egészbe, szerintem jól nyomja, a hangja... hát igen:D

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
A két Somos szörnyû, Egrinek kéne egy strepstils cukorka, mert a hangja borzasztó...picit azt hiányolom a kommentátorokból újabban, hogy a rossz meccseket nem tudják jobbá tenni (sztorizgatás, nosztalgiázás) Ha rossz a meccs, akkor arról beszélnek, hogy milyen rossz a meccs...Azt hittem, az EB meccseket guvvadt szemmel fogom majd nézni, ehelyett rendszeresen kijárkálok, csak félszemmel követem a meccseket...nagyban köszönhetõen a kommentárnak...

B0B0
Szerintem név alapján nem ismerik õt.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

tesó07
Tóth Csaba sztem is király.De mostaniak közül Hajdu B. a legjobb.Az Eurosporton õ nyomja az Eb meccseket,és hát még felvételrõl is élvezetesebb mint az m1-es kakik szvsz.

RMCF

vmvr
Somos testvérek megkapták... szerintem borzalmasak

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

na azt döntse el bárki is melyik a jobb, Somos Ákos vagy Somos Zoltán :DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
Méhes Gábor? Nekem õ a kedvencem Hajdú B. után. Kicsit erõs, hogy még a listában sincs... :S

hunbasser
Tóth Csabát jól lealázták,pedig a fél mezõnyt simán veri szvsz

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Léderer?? :))

B0B0
Aki bikarodeót és vitorlázóversenyt közvetít az RTL mostohasportcsatornáján <#hehe>

LES FORZA INTER
színvonalban jobbak mint a retek klubbosok, de azért a román - francia meccsen legalább vmi érdekesség is volt, mert így csak elvettek 90 percet az életembõl, ott jöhette volna a hülye elszólásaik.

nekem nem jött be ez a bíró + hollandok vs olaszok meccs

német lengyelen jó volt Gundi

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ki a f....om az a léderer...... óóóó-ó-ó-óóóóó....

B0B0
Szerintem azért Gundel Takács ott van a szeren!!!

Ja! És nekem a holland-olasz meccs kifejezetten tetszett! <#vigyor1>

tesó07
Ez amúgy tényleg így van,nem elég hogy sok unalmas fos meccs van,még a kommentátorok is majdnem elalszanak a meccs közbe.Mondjuk nekem nem hiányoznak Léderer és társai.Ezek se jók se rosszak,olyan semmilyen az egész,semmi beleélés,csak nyomják süket dumájukat.Azért Hajdu B-t leigazolhatta volna eddig az m1.

RMCF

LES FORZA INTER
ááááááá most kezdem unni az EB-t. dög unalmas román - francia meccs, hibázó bíró a hollnad - olaszon, és nincs itt LÉDERER, hogy az uncsi meccseken legalább a hülyeségein lehessen röhögni(vagy fejet falba verni), azok a régi szép idõk anno a VB-n, akkor a topic is pörgött, és az uncsi meccseken volt mire figyelni: percenként hibázak a kommentátorok. Kíváncsi lettem volna Urbán Flóri véleményére a hollnad meccse 2. félidejében: az olaszok csak bekkelni jöttek ki, hogy ne legyen nagyobb vereség, mint ahogy anno a némat - olaszon nyilatkozott. <#buck><#pias><#hehe>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Ennek az Egri Viktornak alig van hanglejtése,meg a hangtónusa se méltó egy kommentátorhoz.Akkor már inkább a nagyfülû:DD

hunbasser
az nem kommentál,hanem mormog :D meg annyira nem csípem a stílusát,de tényleg nem rossz.

aki a SK-n van,azt hiszem Edvi Lászlónak hívják,vagy hogy,na még szerintem õ jó kommentátor.

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Nekem csak annyi bajom van vele, hogy néha annyira elkezdi nyomni a körítést, hogy a meccsel már nem is nagyon foglalkozni :))

Taranov
Szerintem elég választékosan beszél, csak átigazolási pletykákat nem nagyon hallottam még tõle. Hajdú B.-nek mondjuk jobb poénjai vannak, de nálam azért a TOP3-ban benne van Kovács Géza László :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

csak bealszom rajta :) Mint egy gép :)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Most ismét hallottam Kovács Géza Lászlót az Eurosporton, és még mindig az a véleményem, hogy õ a legjobbak között van Magyarországon.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nekem különösen az nem tetszik ebben, hogy a nemzetközi elnevezés lényegében az angol elnevezés. Van nekünk is saját nyelvünk, a játékosoknak is van saját nyelvük, nem tudom, hogy miért kell egy közvetítõ nyelv.

hunbasser
most így Alonso révén eszembejutott,hogy mindenki "Alonzó"-nak mondja,ez is idegesít.aki nem hiszi,hogy "Alonszó"-nak kell mondani,az hallgassa meg az általad linkelt oldalon :)

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
egyébként utánanéztem finn oldalakon a Häkkinen névnek és neked volt igazad. a tanárom tévedett (ezek szerint a finn nyelvtudása még nem tökéletes).

viszont EZT is érdemes megnézni.

pl. Rosberg utálja a nevének a német kiejtését (rózberg), õ inkább a roszbörg-öt szereti. (ahhoz képest hogy finn-NÉMET kettõs állampolgár).

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
tudom, de most sajnos nem fé bele. azért mondtam, hogy nyáron kellett volna. meg mondjuk itt Ózdon, nem hallottam még olyat hogy vki vállalna olaszoktatást.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
javaslom,hogy inkább tanárhoz menj,könyvbõl nem lehet mindent megtanulni,például a kiejtéshez is tanár kell.

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
köszi, de azóta már leesett magamtól is, meg Hunbasser is felvilágosított.
De ahogy a hsz.-t elküldtem, eszembe jutott.
Azért köszönöm.
És (bár inkább a nyáron kellett volna) lassan tényleg nekiállok az olasz nyelvnek. Van itthon vagy 2 kiváló könyvem.

Hajrá Magyarország!

szanics
"én is tanácstalan vagyok több névnél.

pl. az olaszban az egymás melletti S és C betûk. ha Scirea nevét -nak, vagy éppen -nak ejtik, akkor Maresca mitõl lesz ?"

Amennyiben az "sc" után "i" vagy "e" áll, abban az esetben "s"-nek ejtjük, mint Scirea esetében.

Amennyiben bármely más magánhangzó ("a", "o", "u"), akkor "szk"-nak kell ejteni, mint pl. Scarpa .

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

hunbasser
ya,bratyiban vagyunk -.-

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
így van. mi itt attól hogy vitázunk lehetünk "SG-haverok" (remélem azok is vagyunk).
viszont vitatkozni az már majdnem veszekedni.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
vitázni jó :) az pedig nem összekeverendõ a vitatkozással

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
na látod, én pl. azt az interjút nem láttam, az akitõl hallottam ezt az meg angol nyelvet tanít és finn barátai vannak. de így inkább Neked hiszek.

Kuyt-re én youtube-on kerestem -holland kommentátor volt

Mascherano ügyben pedig én is egyetértettem Taranovval.

"és a neveket illetõen is.mindenkinek van egy neve,amit egyféleképpen kell ejteni.ez a nemzetközi elnevezés szvsz egy baromság,hívjunk már mindenkit a saját nevén"

Ebben az ügyben pedig inkább B0B0 véleményével tudok azonosulni :D

De ez persze magánvélemény.
Azért örülök, hogy egy ilyen témát vetettem fel, amihez ennyi hsz. jön.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
húú,még hülyébb vagyok :D

Grönlanddal kevertem Izlandot... :DDDDDddddddddd

de ettõl függetlenül még régen Izland Dánia autonómiájába tartozott

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
úú de hülye vagyok,már különváltak elég régen :D nekem valahogy úgy maradt meg bennem,hogy Izland Dániához tartozik...de van külön izlandi nyelv is,amirõl - töredelmese bevallom - nem tudtam...

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Hát nálad Izlad Dánia, nálam külön állam, külön nyelvvel. És hidd el, hogy máshogy kell ejteni a két nevet.

hunbasser
én Taranovval értenék egyet egyébként,Mascherano nevében is(tényleg mászcseránónak kéne ejteni),és a neveket illetõen is.mindenkinek van egy neve,amit egyféleképpen kell ejteni.ez a nemzetközi elnevezés szvsz egy baromság,hívjunk már mindenkit a saját nevén... :)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a kiejtés attól még ugyanaz mondjuk,mert Izland is Dánia :)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Kuyt-öt is vmi "Küjt"-nek kéne ejteni,egyszer megpróbálta kiejteni Horti,és õ "K(h)öüt"-nek ejtette,valószínüleg ez ár a legközelebb a nevéhez(arra hivatkozott,hogy õ maga,a játékos mondta egyszer így)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyszer megkérdezték Hakkinent arról,hogy hogy kell a nevét ejteni,és õ így mondta:"mikaakinen" rendesen,a-val mondta,és a h-t alig ejtette.neki meg már csak hiszek :D mindig is "Hakinen"-nek ejtették,az utóbbi idõkben tértek át a "hekinenre" meg "rejkönen"-re.
ha németek lennének,akkor tényleg e-vel kellene ejteni a nevüket.

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
Gronjaer valóban dán (kevertem Gudjohnsennel)