Kommentátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
RMCF
És most épp kicsordult egy izzadságcsepp a homlokomon, megszólalt Somos...:D
Faragó ugyanez,utálom mikor elkezd sivalkodni.
ReaL MaDRid x siempre
Ebbõl a szempontból nem rossz Egri, de nálam Faragó a nyerõ.
Horváth Ferit nagyon nem bírom a sporttv-nél...
Hát ettõl behaltam :DDDD
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A kommentátoroknál meg, annak ellenére hogy fontos tényezõ, a hangjukat nem nagyon szabad kritizálni, hiszen arról nem tehetnek. Képzeljétek a helyükbe magatokat.
Hajrá Magyarország!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
RMCF
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
nekem nem jött be ez a bíró + hollandok vs olaszok meccs
német lengyelen jó volt Gundi
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Ja! És nekem a holland-olasz meccs kifejezetten tetszett! <#vigyor1>#vigyor1>
RMCF
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
aki a SK-n van,azt hiszem Edvi Lászlónak hívják,vagy hogy,na még szerintem õ jó kommentátor.
ReaL MaDRid x siempre
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ReaL MaDRid x siempre
viszont EZT is érdemes megnézni.
pl. Rosberg utálja a nevének a német kiejtését (rózberg), õ inkább a roszbörg-öt szereti. (ahhoz képest hogy finn-NÉMET kettõs állampolgár).
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
ReaL MaDRid x siempre
De ahogy a hsz.-t elküldtem, eszembe jutott.
Azért köszönöm.
És (bár inkább a nyáron kellett volna) lassan tényleg nekiállok az olasz nyelvnek. Van itthon vagy 2 kiváló könyvem.
Hajrá Magyarország!
pl. az olaszban az egymás melletti S és C betûk. ha Scirea nevét
Amennyiben az "sc" után "i" vagy "e" áll, abban az esetben "s"-nek ejtjük, mint Scirea
Amennyiben bármely más magánhangzó ("a", "o", "u"), akkor "szk"-nak kell ejteni, mint pl. Scarpa
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
viszont vitatkozni az már majdnem veszekedni.
Hajrá Magyarország!
Kuyt-re én youtube-on kerestem -holland kommentátor volt
Mascherano ügyben pedig én is egyetértettem Taranovval.
"és a neveket illetõen is.mindenkinek van egy neve,amit egyféleképpen kell ejteni.ez a nemzetközi elnevezés szvsz egy baromság,hívjunk már mindenkit a saját nevén"
Ebben az ügyben pedig inkább B0B0 véleményével tudok azonosulni :D
De ez persze magánvélemény.
Azért örülök, hogy egy ilyen témát vetettem fel, amihez ennyi hsz. jön.
Hajrá Magyarország!
Grönlanddal kevertem Izlandot... :DDDDDddddddddd
de ettõl függetlenül még régen Izland Dánia autonómiájába tartozott
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ha németek lennének,akkor tényleg e-vel kellene ejteni a nevüket.
ReaL MaDRid x siempre