Kapusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Ez volt a legolcsóbb ujjmerevítõs a boltban. Nem olyan komoly szinten ûzöm a focit, nem is költök komoly pénzeket a felszerelésre.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Hajrá Magyarország!
REAL MADRID
Chaos Anno Domini
HA ennél nagyobb tapadás kell, akkor a kézisek waxát ajánlom:D hátha...
de én még mindig a nyálra esküszöm:):D
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Chaos Anno Domini
Hajrá Magyarország!
Chaos Anno Domini
ez az absorb lehetséges hogy a v1.08 jobb csak egy ezressel drágább
mind kettõ féláûron van xD
Arsenal Örökké
a másik Pumav1.08 vélemény hogy valyon melyik a jobb ? xD
Arsenal Örökké
Én Puma kesztyût használok 4.0 ultime grip típusút. Vastag puha tenyere, kiváló kesztyû. Színe fehér, arany.
Bár ez nem ujj merevítõs de én nagyon elégedett vagyok vele. { Buffon, Király is ezt használja }.
Bolti ára kb. 15 E ft. Én kéz alól vettem fél áron, Ausztriából.
Egyszer vettem Sondico márkájú kesztyût az ebay rõl. Idáig az vált be a legjobban, csak tudomásom szerint azt itthon nem lehet venni.
most nekem egy lotto g force (16000ft én 14-ért vettem kb.)kesztûm van
jo csak hiányolom belõle a merevitõt
a csuklonál van benne de az szinte semmit se ér
és most szeretnék venni egy ujjat kinéztem magamnak egy uhlsport cerbus bionik super softot (asszem ez a neve ) merevitõs ez ügyben szeretnék érdeklödni hogy van e valakinek errõl tapasztalata vagy valami másik keszty õtlete ugy max 15000-ig de inkáb 10-13000-ig
kösz csá x)
Arsenal Örökké
Menj be az Adidasba, szõke csaj az eladó. :D
Ott vettem 4990-ért egy sima merevítõ nélkülit, elég jól bírta, tapadása is jó volt.
Decathlonról nem tudok a környéken, max. Miskolcon ha van.
Hajrá Magyarország!
Ha van Ózd környékén decathlon, akkor ott nézz körül reusch kesztyûk terén. Olcsóbb, mint a nike vagy adidas és igen strapabíró. Online is lehet rendelni, de ott csak a komolyabbak vannak 10e környékén és fölött.
Szar Bayern, szar Bayern :)
léteznek amúgy mérettáblázatok is a neten, de nem elég pontosak. nekem pl. adidasból egy számmal nagyobb kellett, mint amit abban néztem.
Hajrá Magyarország!
http://www.pluszsport.hu/kereses/kapus%20keszty%C5%B1 ezen az oldalon az 1. kesztyût néztem ki magamnak
Elõre is köszi!!
A védés nem ment túl rosszul, jöttek a nagy védések, bravúrok is, de voltak lepkék is.
Sajnos a felívelések megtréfáltak többször is. Ha belecsúsztatnak, azért gól, ha nem akkor azért.
Holnap folyt. köv. ugyanezekkel az ellenfelekkel mégegyszer. Sok esély nincs a dobogóra, de ez van. Két hete még védõnek készültem, kényszerbõl kapuba kerültem megint. Fél év kihagyás után ennyire telik.
Hajrá Magyarország!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Néha azért még fájdogál.
Kb. fél év után álltam ismét kapuba kedden, suliban, és nem ment rosszul. Két ünnep közt egy teremtornán visszatérek tétmeccsen is.
Hajrá Magyarország!
Ha túl vagyok ezen, és idõm engedi, akkor nekiugrok a honlapnak (kapusok.atw.hu) és átdolgozom, valamint be is fejezem. Más lesz a szisztéma, mint eddig, és szerintem jobb lesz. A kapusok feladata, a poszt jellemzõi, stb. Remélem sorra tudom keríteni, mert jön az érettségi is. :(
Hajrá Magyarország!
Akkor majd én: szerintem az EB legnagyobb védése (Olaszország-Románia; Buffon)

Hajrá Magyarország!
mondjuk mákom van, hogy a sérv nem nagyon szokott fájni, mert van akinek nagyon.
Hajrá Magyarország!
Arsenal Örökké
A 2. meccsen eltört egy ujjam egy szerencsétlen labdafogásnál, 3 méterrõl pofánrúgtak labdával keményen (mire a kezem odaért az arcomat védeni, már késõ volt).
A meccs után pár nappal pedig vérömlenyt észleltem a térdemben, 1 hónapot kihagytam, majd visszatértem. Az azt követõ elsõ meccs után kiújult a térdbaj, azóta nem védtem.
Most a térdem úgy-ahogy rendben van, viszont van egy lágyéksérvem, amirõl júliban mondták, hogy januárban mûtenek valószínûleg. Ill. emellett egy aranyér büszke tulajdonosa vagyok.
Hajrá Magyarország!
Viszont az adidasokról csupa jót mondhatok.
3db volt belõlük, az elsõ kettõ komolyabb, fingersave+climacool technológia.
ezekhez igen olcsón jutottam hozzá a klubomtól vettem :D
az ujjvédõ jó volt, amíg el nem tört, utána veszélyes.
ezek közül az elsõ kesztyût 2,5 évig füvön, salakon, és teremben is hordtam.
a végére már nagyon büdösödött a climacool ellenére, de tartós volt.
pár meccsen még úgy védtem benne, hogy az ujjmerevítõ eltörve, minden ujja a tenyér résznél lyukas volt. amíg a tenyere egyben volt, jól is tapadt.
a másikat nem véleményezem, hiszen használtan kaptam meg, de kb. olyan volt mint az 1. kb 1,5 év után.
a 3. adidas kesztyûm okozta a legkellemesebb meglepetést: 4990-ért vettem egy egyszerû adidas kesztyût, a legolcsóbbat, ezt márkaboltból.
viszont ez ujjmerevítõ és szellõzési techn. nélküli. a tenyere viszont kiválóan tapadt még fél szezon után is, pedig a pályák, ahol játszunk, kegyetlen rossz minõségûek, a kapu elõtt fû sincs már szinte, és ez a kesztyût gyilkolja.
viszont az ujjmerevítõ hiánya nem jó, az én amúgy is rossz ujjízületeimet még jobban kinyrják a lövések, fõként 1-1 peches labdafogás után.
összességében az 1. volt a kedvenc kesztyûm:
a 2. ugyanilyen fehérben, a 3. pedig:
ennek az olcsóbb kiadása :D

Hajrá Magyarország!
a keepersportnál.szerintetek milyet?
kinéztem már egy párat.
PL. (ha lenne rá pénzem)olyat mint Lehmannak van,vagy még két adidas között tanakodom, az egyik 8 a másik12 ezer ft-ba kerül,de a 12-es egyértelmûen jobban néz kiés persze masszivabb...(persze mind kettõ új védõs !!!!!)
Arsenal Örökké
A 3 gól mind 1-1 elleni ziccer volt, az egyikbe bele is kaptam, de védõ sehol nem volt, ezt talán védhettem volna, ha vehemensebben rontok ki rá. De azt hiszem 1-1-es ziccerek nem kapsuhibából erednek. Sajnálom a meccset, de 6 serdülõssel (akik amúgy nagyon jók voltak) egy ificsapatnak elég nehéz. Õsszel u.ettõl a csapattól (Tomor-Lak) 7-et kaptunk. Folyt. köv. vasárnap, Mezõcsáton, idegenben.
Az nso fórumán a kapusiskola topikba is írjatok.
Hajrá Magyarország!
Vasárnap, azaz márc.11.-én elkezdõdik a szezon második fele! Itthon játszunk a Buzsák ellen! Ha nem nyerünk, nem leszünk bajnokok! Majd beszámolok! Addig is csá!