Kapusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A www.kapusok.atw.hu oldal továbbra is fejlesztés alatt van.
Nemsokára kezdõdik a tavaszi szezon, addig is és azután is meccsbeszámolókat írhatnánk. Legalább használjuk a topikot.
Hajrá Magyarország!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Hajrá Magyarország!
Megtaláltam a megoldást a feliratozásra! Egyszerû és olcsó! Bemész a papírboltba, veszel öntapadós betût, meg egy tubus pillanatragasztót! Rárakod a kesztyû hüvelykujjára, felhajtod a sarkait a betûknek, és egy csavarhúzóhegynyi ragasztót odakensz! mind a négy sarokra! így nem fog leesni! Nem 5 perc, de szerintem megéri! Remélem tudtam segíteni valakinek! Ja amugy monogramm a legjobb! Mert a hosszú felirat így is necces! De azt is meglehet csinálni! Na csá mindenkinek!!!!
Hajrá Magyarország!
Valaki nem tudja, hogy lehetne a kesztyûre ráírni a nevemet? De maradandóan!
Köszi!
Hajrá Magyarország!
nekem casillas a kedvenc kapusom ;)
ReaL MaDRid x siempre
És +véleményeket, javaslatokat.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
ya,és angol kapusokkal h állsz?<#idiota>#idiota>(érdekes,h elvileg robinson anglia legjobb kapusa,tegnap nem sokszor állt a helyzet magaslatán,aztán ott van james,és a 3.számú kapus pedig a másodosztályú norwichból van<#idiota>#idiota>
ReaL MaDRid x siempre
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Amúgy A Buffon-féle Cellerator Zero 5-ös Pumát meg a Puma VB-kiadást nézegetem, venni kéne 1-et. Olcsóbb, mint az Adidas
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Szegény kicsit megkopott, de még mindig használható.Bocsánat az elõzõért,azt nem mondtad, hogy azért kerûlt csak 4000Ft ba, mert a többit a csapat álta.Én meg azért írtam, mert annak idején nekem annyiba kerûlt.Szal félreértettük egymást.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Zsolti, az lehet, hogy hasonlít a kesztyûd, de az is biztos, hogy nem teljesen olyan, mint Kahn vagy Van der Sar kesztyûje.Nekem volt olyan, de az 17000Ft volt 5-6 éve.Majd megprobálok képet feltenni.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Most készül, egyelõre van szavazás, meg háttérzene.
Hajrá Magyarország!
van 5 ezres Adidas,meg 25 ezres
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
http://www.keepersport.at/hungary/art.php?artikel=R1270227
csak nem volt pénz! de szeretnék elmenni! televan a tököm a hozzáállással! ha az utolsó meccsünket megnyertük volna és az elöttünk levõk ikszelnek, akkor harmadikok lehettünk volna! Erre nem jöttek el! Tízen áltunk ki! Ugyhogy erröl ennyit! Bekaphatja mindenki! :'(
Hajrá Magyarország!