Kapusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
dobjuk.
A www.kapusok.atw.hu oldal továbbra is fejlesztés alatt van.

Nemsokára kezdõdik a tavaszi szezon, addig is és azután is meccsbeszámolókat írhatnánk. Legalább használjuk a topikot.

Hajrá Magyarország!

vmvr
kapusok kollegák, dobjuk már fel a topikot bazm:D

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Zsolti9014
Ez én vagyok.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Köszi, amúgy a www.kapusok.atw.hu elérhetõ, folyamatosan kerülnek fel új portrék, a napjaink sztárjai menüpont alatt néhány már olvasható pl. Buffon, Casillas, Abbiati

Hajrá Magyarország!

chrissparduc
sziasztok!!!!
Megtaláltam a megoldást a feliratozásra! Egyszerû és olcsó! Bemész a papírboltba, veszel öntapadós betût, meg egy tubus pillanatragasztót! Rárakod a kesztyû hüvelykujjára, felhajtod a sarkait a betûknek, és egy csavarhúzóhegynyi ragasztót odakensz! mind a négy sarokra! így nem fog leesni! Nem 5 perc, de szerintem megéri! Remélem tudtam segíteni valakinek! Ja amugy monogramm a legjobb! Mert a hosszú felirat így is necces! De azt is meglehet csinálni! Na csá mindenkinek!!!!

chrissparduc
Ja amugy mi van az oldaladdal?

chrissparduc
Az a baj a keepersport nem éppen olcsó! De már dolgozom az ügyön! Ha megtudom szólok! Addig is keresgélj, hátha van valami tipp a neten!

Zsolti9014
A keepersportnál rendelt kesztyûkre megoldható a feliratozás. Nem minden típusra. Ez a csuklópántnál van. A meglévõ kesztyûnél csak az alkoholos filctollat tudom ajánlani. Ha rájössz, akkor engem is érdekel egy jobb módszer.

Hajrá Magyarország!

chrissparduc
Srácok!!!
Valaki nem tudja, hogy lehetne a kesztyûre ráírni a nevemet? De maradandóan!
Köszi!

Zsolti9014
sztem se olyan jók

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
bocs, félreértettelek, de azért így jobb a szavazás, meg a cikkekhez amúgy is betettem volna. A html-es tanácsot meg köszi, megpróbálok egy rendes oldalt csinálni

Hajrá Magyarország!

hunbasser
nem azért mondtam az angol kapusokat,h csinál róluk cikket,szavazást,meg anyámkínját,hanem h sztem nincs sok jó angol kapus,sõt angoloknak ez a gyengeségük
nekem casillas a kedvenc kapusom ;)

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Beindult a fórum és a chat, írjátok meg kirõl olvasnátok!
És +véleményeket, javaslatokat.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Egyébként a magyar kapusokat (Király, Babos, Szûcs) jobbnak tartom Seaman óta minden angol kapusnál. Seaman-nél nem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Azt akarom, de azt még tanulgatnom kell.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Megcsináltam az új szavazást. Országonként csak 1 kapus került be: szavazhattok Buffonra, Casillasra, Cech-re, Robinsonra, van der Sar-ra, Királyra, Isakssonra, Lehmannra, Didára, és Barthezre.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Mondom, új szavazást csinálok majd, de a cikkeknél több angol kapus is lesz. Pl. a legendáknál Banks.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
tanulj meg html-ezni,sokkal frankóbb oldalakat lehet csinálni,azt meg feldobod egy ingyenes tárhelyre,ennyi.
ya,és angol kapusokkal h állsz?<#idiota>(érdekes,h elvileg robinson anglia legjobb kapusa,tegnap nem sokszor állt a helyzet magaslatán,aztán ott van james,és a 3.számú kapus pedig a másodosztályú norwichból van<#idiota>

ReaL MaDRid x siempre

sza23
sajna nem

Zsolti9014
Amúgy ismersz valakit, aki tudna G-Kreditet küldeni az oldalra? 20-at, hogy megtarthassam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Amúgy tényleg az olasz kapusokat tartom a legjobbnak. :D

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Majd csinálok új szavazást.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
van der Sart be akartam rakni, de elfelejtettem. De a cikkeknél lesz mind3-ukról.

Hajrá Magyarország!

sza23
Köszi, már meg is néztem.Vhogy olyan érzésem van, hogy Te erõsen Olasz pári vagy:) Ok.:Edwin Van der Sar,Maarten Stekelenburg,Sebatsitan Frey..

Zsolti9014
Mondjuk 100%-ig úgysem olyan, ebben neked volt igazad! Az övék már nem 19000 FT-os...

Amúgy A Buffon-féle Cellerator Zero 5-ös Pumát meg a Puma VB-kiadást nézegetem, venni kéne 1-et. Olcsóbb, mint az Adidas

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Semmi gond, elõfordul! Amúgy ha van kedved, nézd meg a lejjebb említett oldalt: www.gportal.hu/kapusok, írd meg a véleményedet, kirõl olvasnál. Még csak most készül, egyelõre csak szavazás van, meg a menüpontokat csinálgatom.

Hajrá Magyarország!

sza23

Szegény kicsit megkopott, de még mindig használható.Bocsánat az elõzõért,azt nem mondtad, hogy azért kerûlt csak 4000Ft ba, mert a többit a csapat álta.Én meg azért írtam, mert annak idején nekem annyiba kerûlt.Szal félreértettük egymást.

sza23
Én erre a kesztyûre gondoltam.

sza23

Zsolti9014
Mondjuk még így is biztos, hogy nem 100%-ig ugyanolyan, azt én sem állítom.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
pont fordítva

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Na, az 1. képen van, de a 2. színben.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
5-6 éve??? Lehetetlen! Ez a kesztyû alapból 19 900 most. És a csapatomnál vettem, ezért került 4000-be.

Hajrá Magyarország!

sza23
Bács-Kiskun megyében védtem.Megye II-ben kezdtem ifi,felnõtt, utána fél év kitérõ NBI B ifi, utána meg Megye I ifi, felnõtt.
Zsolti, az lehet, hogy hasonlít a kesztyûd, de az is biztos, hogy nem teljesen olyan, mint Kahn vagy Van der Sar kesztyûje.Nekem volt olyan, de az 17000Ft volt 5-6 éve.Majd megprobálok képet feltenni.

reaper4
5bõl 4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Zsolti9014
www.gportal.hu/kapusok

Most készül, egyelõre van szavazás, meg háttérzene.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
de van ugyanúgy mint a labdáknál

van 5 ezres Adidas,meg 25 ezres

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Nemtom, még nem hallttam róla. De az enyém eredeti.

Hajrá Magyarország!

hunbasser
figyeljetek már,kesztyûkben nincs olyan,h replika,meg eredeti?

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Én azt az adiadst vettem 4000 Ft-ért. De pl. van der Sar és Kahn is ilyet használ(t).

Hajrá Magyarország!

chrissparduc
Ajax! Te hol játszol?

chrissparduc
Valóban sok érte! Én annó ezt 4000 forintért szereztem! Megvoltak a kapcsolataim! ;) Ez nagyon sok érte! :(

sza23
nekem is volt ilyen kesztyûm és tényleg nagyon jó!De 70 euróért jobbat is lehet kapni!

Zsolti9014
Nem sok érte az a 70 euró?

Hajrá Magyarország!

chrissparduc
Ja és juve! Én konkrétan ezt a kesztyût ajánlanám! Elég nehéz hozzájutni, de megszolgálja a fáradtságot! De itt legalább meglehet rendelni!

http://www.keepersport.at/hungary/art.php?artikel=R1270227

chrissparduc
megye 2 ben vagyunk! mb3-asok voltunk
csak nem volt pénz! de szeretnék elmenni! televan a tököm a hozzáállással! ha az utolsó meccsünket megnyertük volna és az elöttünk levõk ikszelnek, akkor harmadikok lehettünk volna! Erre nem jöttek el! Tízen áltunk ki! Ugyhogy erröl ennyit! Bekaphatja mindenki! :'(

Zsolti9014
Idén csak 1 meccsem volt, mert lassú az igazolás, de jövõre végig védhetek, 1. sz. ként. A felnõttek most bajnokok lettek, az ifi 3. feljutottunk megyei I.-be.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Hódoscsépány, ifi. Zamárdi milyen osztályban van?

Hajrá Magyarország!

chrissparduc
Juve te amugy hol is védesz?
Én Zamárdiban! IFI és felnõtt!