Kapusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Köszi

Hajrá Magyarország!

sza23
Nekem volt Pumám is, de legjobban az Adidasnak az a modelje jött be, amit a 2000es Eb használtak pl.: Van der Sar.A kesztyû alapszine fekete az újvégeknél neonzõld merevítõk, a kézfejen neonzõld Adidas jel és ua. színû csoklórész fingersave felirattal.A legjobb kesztyûm volt, rengeteget kibírt.

Zsolti9014
Még1szer köszönöm a segítõkészséget.

Most fog szétmenni az Adidasom és azért keresek meccsre (ez még edzésre jó), mert õsztõl 1. számú kapus leszek, megyei I. osztály ifiben.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Köszi mindenkinek! Valaki aki Pumában védett már, egy véleményt írjon már! Ha Buffon is használja, meg olcsóbb is az Adidasnál+ néhol a Nike-nál, talán jó lenne. De nézegetem az Uhlsportot meg a Reuscht is.

Hajrá Magyarország!

sza23
Amikor én kezdtem, itthon szinte csak Reusch kesztyûk voltak.Sztem nagyon jók és nem rég jöttek ki a legujjabb modellek is.De sztem az adidasok a legjobbak.
egyébbként http://www.goalkeeping.com/

hunbasser
uhlsport is jó

ReaL MaDRid x siempre

chrissparduc
Szia Juve!!! Én a Reusch kesztyûket ajánlom!! Sztem a legeslegjobbak!!!

sza23
Szerintem:
http://www.lionsport.hu/catalog/product_info.php?cPath=522_523_528_538&products_id=6261
http://www.lionsport.hu/catalog/product_info.php?cPath=522_523_528_538&products_id=6281
javascript:openwindow('browse.php?sid=668301150557074&pos=p2565c93&ret=c93&mode=window','2565');
javascript:openwindow('browse.php?sid=668301150557074&pos=p2564c8&ret=c8&mode=window','2564');
javascript:openwindow('browse.php?sid=668301150557074&pos=p1499c94&ret=c94&mode=window','1499');

Zsolti9014
Milyen kesztyût ajánlotok? Most egy Adidasom van: ilyen , de egy Pumát szeretnék, talán ilyet, vagy ilyet. Esetleg mást ajánlotok?

Hajrá Magyarország!

BUDA > miskolc.

Zsolti9014
1 kérdésem lenne azért a játékhoz: miután kijelöltem, hova rúgom, mit kell tenni. Ha a labdára kattintok néha elrúgja, néha perceket várok. MIT kell csinálni?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Kb. 2 hónapja fedeztem fel a gamet, és nagyon király, próbálja ki aki még nem tette meg!

Hajrá Magyarország!

5-bõl 3 elsõre :)

jah, 1x, középre

hunbasser
lõttem is egyet :)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
sikerült már ebben a játékban vkinek gólt lõnie? :D

ReaL MaDRid x siempre

sza23

sza23

The FlashBack
Szalóki pálya frankón ugynígy néz ki:)
Na lol:D

Ez Zamárdi-i ha minden igaz :)

The FlashBack
ez nem Abádszalóki fotó?
Olyan ismerõs a pálya:o

hunbasser
mondom én h õ a legjobb ;) még sokszor ki is ment cselezni a bolond...

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
Szerintem jelenleg Buffon a legjobb, utána Casillas, majd Abbiati és Cech. Abbiati sokat fejlõdött, mióta a Milanban utoljára kezdõ volt. Simán beférne bárhová, csak az említett kapusok helyére nem. Ja, meg van der Sar is király. És Király is. A régiek közül Peruzzi (még véd), Pagliuca, Canizares (még véd), Zubizarreta (voltak potyái), Seaman, SCHMEICHEL (nem volt õ vonalkapus), Barthez (még véd), Toldo (még véd), még régebbrõl Ravelli, Zoff, Zenga, Maier, Banks, Grosics, Combi, Bats. Magyarok közül jó még Babos, Rabóczki, Szûcs. Én is kapus vagyok, megyei II. osztályban, ifiben védek, õsztõl elsõ számú kapus leszek, ahhoz képest, h márciusban kezdtem a csapatnál edzeni, ez nem rossz.

Hajrá Magyarország!

Lammer

Thomas Ravelli... iszonyat arc volt es mellette fantasztikus kapus is!!!44<#worship><#worship><#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

dunga
Higuita
tess' link

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Christiansen
David Seaman-nek voltak még nagy benézései..

Nincs meg valakinek az a videó,amikor a kolumbiai kapus (nemtom a nevét,
90es évek elején lehetett kb.)
a levegõben felugorva szaltó sarokkal véd??

Palinko
ja.
Palinko
ja.
zaki
Sztem meg Lehmann, bár mióta az Arsenalban véd, annyit nem potyázott... (Azért a Dinamo Kijev ellen anno nagyot hibázott... :P)

Mármint Rüstü német-e?? <#dumcsi>

Mhosah Myth
A legnagyobb potyakirály szerintem Barthez <#nyes>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Marcell
Elirtam... CASILLAS.

Marcell
Anno Schmeichel is kurva jo volt, csak kicsit vonalkapus... De jo 'kis' bravurjai voltak es mindig hozta a formajat...

Szerintem Cech a legjobb, utana Cassilas. Az angoloknal nagyon nagy kapushiany van (legalabbis, aki jo is valamire :) , es bizony nem csak a valogatottban, hanem a Premiershipben is...

Palinko
õróla tényleg nem hallottam.õ is német a nevébõl ítélve.Azért Lehmantõl többet vártam.úgylátsizk most õ sincs akkora formában,mint a bl-en.miért nem nyit valaki csatárok és középpályások topicot?
(szerintem legyen ez a kettõ egyben,mert ha középpálya akkor legtöbbnek csak Beckham és Ronaldinho létezik,mert nemtudják,hogy Kaká a legjobb :D)
Taranov
Szeretem a Bayernt, ahogy a logómból is látszik, ha egyáltalán látszik :), de ennek ellenére a németeket és a német válogatottat én sem szeretem különösebben. Nem is hiszem, hogy Kahn a legjobb kapus, de azért van akkora múltja, hogy minden drukkernek tisztelnie kell valamilyen szinten. Nem dícsérni, csak elismerni, hogy többek közt 2002-ben nagyon jól védett, ahogy ezt te meg is tetted.
Írtam egyébként a topik elején, én Rüstüt pártolom, aki szintén nagyon jól védett 4 éve, a második legjobb kapusnak választották meg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Palinko
bocsi,tudod ha fociról van szó,akkor útálom a németeket... nem kell rám figyelni...

de azért neked is el kell fogadnod,hogy nem Kahn a legjobb kapus manapság.ahhoz képest,hogy mit csinált 2002-es vb-n,mostanában nem túl jó.olyan átlagosnak tûnik nekem...
Taranov
ho-ho-hó!!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Palinko
Oliver Kahn...ki is az? ja aszem tudom.ugye õ az a király kapus az öregek otthonában?
Magnumrolcsi
Oliver Khan :)

dunga
Kiri Mihály<#worship>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

fernando torres
Stekelenburg

shad0w
Tudor! :)

don't give a fuck

Taranov
Na végre valaki!

Rüstü!

zaki
1. Buffon, 2. Casillas, 3. Cech. Szerintem.

R10
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
jaja azon majdnem beszartam XDDDDDDDDDDDD

!!!Hajrá Brazília!!!