SG: XIV. kerület Zugló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.koleszafoto.hu
www.koleszafoto.hu
en is lehet meglesem a haromszazat hamarosan... vegre nem kell berongyolni varosba(westend, Dunaplaza) meg Polusba sem... ehh felulok a vilire 2 megallo es ottvagyok 3 perc alatt :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.koleszafoto.hu
www.koleszafoto.hu
Arra járok dolgozni, és készül... amennyire belátni, elkészült az álmennyezet a világítás, festés... nem tudom a mozitermekkel hogy állnak...
www.koleszafoto.hu
Nem félek, hogy nem fog menni... egy csomó járat végállomása, metróval könnyen megközelíthetõ, nyílván helyet fog kapni néhány étterem-kávézó is, ha pedig nem csak átsétálsz a hídon az Árkádba...
www.koleszafoto.hu
21 termes mozi három dimenziós IMAX vetítõ teremmel
Sugárnak ezzel feladták a leckét
www.koleszafoto.hu
Annó mikor az Árkád elkészült sokan csodálkoztak h miért nincs mozi-beleértve engem is... a közelben ugyanis egy sincs... ahoz hogy mozizzunk vagy a Pólusig kell kimenni vagy be a dzsumbujba...
www.koleszafoto.hu
lehet is látni buszról, valami oszlopnak a talpa, de nem tudok róla többet
én elég sok hajléktalannal találkozok, trolibuszon is mindig pont elém ülnek le aztán szagolhatom õket <#szomoru1>#szomoru1>
www.koleszafoto.hu
de sajnos egyszerûbb volt eladni a területet jó pénzért

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A 14. kerületet hívják Zuglónak.
Zugló városrészei pedig : Alsórákos, Herminamezõ, Istvánmezõ, Kisszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökõr, Városliget.
Ezt még én is tudom.
Egy Zuglói (, bár nem születése óta :P)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mai Index.hu hír :)
Én is itt tengetem unalmasabbnál unalmasabb (pl árkád tetején bevásárlókocsi rallyzás) napjaimat... :))
Peace :)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.