SG: XIV. kerület Zugló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Editthy
"A megújult Sugár Üzletközpont falán elhelyezték Közép-Európa legnagyobb kültéri kivetítõjét. A több mint 60 négyzetméteres színes LED-falat a Fotexnet üzemelteti"

www.koleszafoto.hu

Editthy
Én is már nagyon vártam- hasonlóan a bemászás miatt... így bármikor ha kedvem szottyan mozizni- 15 perc és ott is vagyok <#vigyor>

www.koleszafoto.hu

Lammer
SQJ forumtars mar volt is az ojjektumban <#vigyor3>... Klikk

en is lehet meglesem a haromszazat hamarosan... vegre nem kell berongyolni varosba(westend, Dunaplaza) meg Polusba sem... ehh felulok a vilire 2 megallo es ottvagyok 3 perc alatt :D

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Editthy
Na , meg is nyit... ha jól látom ma... a web címük még nem él, de itt megtalálható a mûsor... http://est.hu/hely/18269/sugar_cinemas/ro11

www.koleszafoto.hu

Editthy
Lassan tényleg ott tart ez a kerület, hogy egy talpalatnyi zöld területe nem marad a városligeten kívül, de majd oda is valami okos kitalál valamit... <#shakehead>

www.koleszafoto.hu

Editthy
törölték az indexrõl...

www.koleszafoto.hu

Editthy
Elvileg tavaszra ígérték...<#confused> lassan már tavasz van :)
Arra járok dolgozni, és készül... amennyire belátni, elkészült az álmennyezet a világítás, festés... nem tudom a mozitermekkel hogy állnak...

www.koleszafoto.hu

Mikor lesz a nyitás amúgy?

boyscout
14kerbe yárok azaz ide suliba. :D

nincsojanom

Editthy
Editthy
többet én sem tudok... egyelõre...

www.koleszafoto.hu

Editthy
Én például innkább fogom a Sugár mozit választani, nekem egyszerûbb és gyorsabb az odajutás és nem annyira "plázás"- pont az lessz benne a jó hogy nem gigamega...
Nem félek, hogy nem fog menni... egy csomó járat végállomása, metróval könnyen megközelíthetõ, nyílván helyet fog kapni néhány étterem-kávézó is, ha pedig nem csak átsétálsz a hídon az Árkádba...

www.koleszafoto.hu

Gerzson
Azzal Sugár nem fog jól járni, ugyanis a keresztezõdésnél keresztben már épül az Ügetõ helyén Budapest legnagyobb plázája az Aréna Plaza.
21 termes mozi három dimenziós IMAX vetítõ teremmel
Sugárnak ezzel feladták a leckét

hát elkell ismerni, szép nagy lett! :) lehet már bõvebb infokat tudni róla? jólenne 3d vetítés :P

Editthy
Én kb. 3-4 hete tudttam meg mikor bementem és megláttam a fsz-en elhelyezett maketten a feliratot :)

www.koleszafoto.hu

Lammer
pedig ezer eve lehet tudni... :DDDD

Editthy
Örs Vezér tér, a Sugárhoz építettek hozzá... az lessz az :)
Annó mikor az Árkád elkészült sokan csodálkoztak h miért nincs mozi-beleértve engem is... a közelben ugyanis egy sincs... ahoz hogy mozizzunk vagy a Pólusig kell kimenni vagy be a dzsumbujba...

www.koleszafoto.hu

Gerzson
igen? én nem is hallottam róla, hol és milyen mozi lesz?

I.C.ram
Amúgymeg 2. kerület powah :P
I.C.ram
Angyalföld mint közkedvelt kerület? Jó vicc :D Nyócker meg maga a kánaán, mi?
Editthy
Mit szóltok? Végre lessz mozink <#vigyor>

www.koleszafoto.hu

Gerzson
egy darabon megállt az építkezés, mert találtak valami régészeti leletet (asszem)
lehet is látni buszról, valami oszlopnak a talpa, de nem tudok róla többet

én elég sok hajléktalannal találkozok, trolibuszon is mindig pont elém ülnek le aztán szagolhatom õket <#szomoru1>

Editthy
Én nem messze lakom a területtõl... annó sokat sétáltunk és futottunk arra... egy 10-15 éve még vadregényes volt az a rész... mára egy kõrengeteg :( Lassan az összes zöld területét elveszíti Zugló :( Egyetlen egy elõnye hogy a csöviket kirakták arról a részrõl, de semmi több...

www.koleszafoto.hu

Gerzson
igen, megszakad a szívem amikor belegondolok, ha felépült volna a fürdõkomplexum akkor itt lenne az Úszó EB + majd egyszer a távoli jövõben az olimpia <#sir>
de sajnos egyszerûbb volt eladni a területet jó pénzért

B0B0
Nincs hát, azért baszták oda azt a rohadt lakóparkot a paskál mellé! :(

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

mousee
ááá...abban nincs nagy profit...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Lammer
pfff nehogy megorizzuk a zold teruleteinket... a fenebe... :C

Galy
igen, egy rendes parknak én is jobban örültem volna.
Gerzson
igen, sajnos láttam, nagyon nem hiányzik ide, de ez van

Galy
FIAT autószalont
Galy
www.zuglo.hu
B0B0
Dolgoztam térképészeti társaságnál, szerintem õk jobban tudják mint te

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Csak hiszed

Galy
De!
A 14. kerületet hívják Zuglónak.

Zugló városrészei pedig : Alsórákos, Herminamezõ, Istvánmezõ, Kisszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökõr, Városliget.
B0B0
Nem a 14 ker.-t hívják Zuglónak, hanem a 14 ker. egyik részét, úgy mint ahogy egy másik részét mondjuk Herminamezõnek.

B0B0
Van

Balumann
én azt tudom hogy a 14. kerületet Zuglónak hívják. Az hogy ezen belül is vannak részei, amiben egyiket szintén zuglónak hívják, azt nem tudtam. Nem tudtam hogy kerületeken belül is van felosztás.

Lammer
Jolvan ne lovagoljatok mar a varosreszeken... XIV.ker rulez es kesz... :P

mrzed001
Van egy Zugló nevû 14. kerület és vannak benne a városrészek amiket felsoroltál (Bizony, Zugló kerületben van egy Zugló városrész, na és ???)
Ezt még én is tudom.

Egy Zuglói (, bár nem születése óta :P)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

B0B0
Akkor nézd meg jobban a térképet és x idõ után talán rájössz, hogy a 14. ker nem csak Zuglóból áll, hanem Törökõrbõl, Herminamezõbõl, Istvánmezõbõl, Alsórákosból, Rákosfalvából és a Városligetbõl.

Abban, hogy azon lovagol sztem, hogy kiszugló, nagyzugló,istvánmezõ meg herminamezõ, meg mittuomén még mivan, de én is csak ZUGLÓ-nak hívom. A legfaszogányosabb kerület én mondom jókishely. Amúgy én is oda jártam suliba. (péeszef), ja és ott laktam 1 évig. kb.

Balumann
nem értelek. a 14. kerületet zuglónak hívják. 13.-at ahol én lakok meg angyalföldnek. Térképet is néztem már, és oda járok suliba is, meg sok midnent ott csinálok még. Nem értem miben tévedek

Slayerboy
<#wilting>

Voltam zárás elõtt. _______________

[Walaki]D`Lair
jesz oké dollár :)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DanielT
"A fõvárosban a leginkább kedveltté a XIV. kerület vált, azonban a tavalyi felmérésben nyertes XIII. kerület szorosan a második helyen - mindössze néhány százalékkal lemaradva - következik. A válaszolók 32 százaléka jelölte meg az egyre inkább divatba jövõ XIV. kerületet kívánt lakóhelyként."

Mai Index.hu hír :)
DanielT
Ööö, talán azért mert Bp egyetlen kerülete is nagyobb mint a legnagyobb Magyar városok?
B0B0
Tévedsz! Milõtt véleményt nyilvánítasz, legalább a térképre nézzél rá!

mousee
Hehe...Zugló powa :))
Én is itt tengetem unalmasabbnál unalmasabb (pl árkád tetején bevásárlókocsi rallyzás) napjaimat... :))

Peace :)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

DJ Skyline
oda járt az egyik volt oszt. társam! Gönczy Gabriella,ha mond neked valamit!:)

Balumann
dede, lesz :P Sok-sok fa lesz itt, egyébként most is van sok ;)