F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Páromat kirúgták a betegségéből felgyógyulva azonnal, miközben végig elhitették vele, hogy szükség van rá.
Én meg ilyen gerinctelen főnökséggel nem vagyok hajlandó dolgozni. Inkább felmondtam.
Én meg ilyen gerinctelen főnökséggel nem vagyok hajlandó dolgozni. Inkább felmondtam.
T.T.
Ja, alja nép lettünk neki
Train Dispather inkább...Nem rossz, kicsit szokatlan hogy itthon vagyok.
Train Dispather inkább...Nem rossz, kicsit szokatlan hogy itthon vagyok.
T.T.
hát én inkább 2017-et mondanék. Peet eltűnt, nem olvas már ilyen fos fórumot :D
Train Simulator? :)
Munkát nagyrészt itthon tolom, heti két napot megyek be, de akkor is elég kevesen vannak benn.
Utoljára szerkesztette: antijuve, 2020.03.27. 19:52:54
Train Simulator? :)
Munkát nagyrészt itthon tolom, heti két napot megyek be, de akkor is elég kevesen vannak benn.
Utoljára szerkesztette: antijuve, 2020.03.27. 19:52:54
ups and downs
Nem még nem, mert március közepére beszéltük meg, aztán jött ez a faszság és most nem nagyon megyek én se semerre, home officeban tolom, gyerekek itthon vannak. Majd egyszer.
Rég volt, még a huszas éveimben jártam :) 2018 talán? Peet biztos tudja, ezeket tudja.
Meló most hogy van Nálad?
Rég volt, még a huszas éveimben jártam :) 2018 talán? Peet biztos tudja, ezeket tudja.
Meló most hogy van Nálad?
T.T.
és milyen a tag? találkoztál vele már?
amúgy azon tűnődtem hogy mi hány éve is nem találkoztunk? Már nem emlékszem melyik évben futottunk össze a Katicában hárman
amúgy azon tűnődtem hogy mi hány éve is nem találkoztunk? Már nem emlékszem melyik évben futottunk össze a Katicában hárman
ups and downs
ja, most lehetne funcupozni :D .Károly? mmint Karesz répafej? Tatabányán lakik v mi?
ups and downs
Home officeban tolom. Az összes csaj itthon. Micsoda pihenés :)
Most ha picit fiatalabb lennénk, mondjuk pont abban a korszakban amikor versenyeztünk, hatalmas futamokat tolhatnánk.
Majd megyek T.bányára, ha picit enyhül ez az egész, aztán Károllyal toljuk az F1 2019-et, osztott képernyőn.
Most ha picit fiatalabb lennénk, mondjuk pont abban a korszakban amikor versenyeztünk, hatalmas futamokat tolhatnánk.
Majd megyek T.bányára, ha picit enyhül ez az egész, aztán Károllyal toljuk az F1 2019-et, osztott képernyőn.
T.T.
Halálra unom magam :-) Építem a házat, de még nem vettem meg a fát ami kéne. Így most nincs dolgom vele, menni nem lehet sehova. Meló alig. Brrrrr.... Utálom ezt a szart. De mondjuk legalább kipihenjük magunkat :-)
Downhill!!
Mostanában visszakapcsoltam a Nightwishra hála a Spotifynak meg a bluetoothos autónak.
Egyik szám ahol azt érzem, hogy ennek a csajnak a hangjára lett hangszerelve.
zene
Egyik szám ahol azt érzem, hogy ennek a csajnak a hangjára lett hangszerelve.
zene
T.T.
cserébe igazán felajánlhatnának egy jól fizető állást :D
The only speedometer is in your head.
még szép, feltételezés is sértő :D
na jó persze, a gportal törölhette volna ezt a szolgáltatását, de szerencsére nem tette, és még megvan az oldalunk.
na jó persze, a gportal törölhette volna ezt a szolgáltatását, de szerencsére nem tette, és még megvan az oldalunk.
f1chlonline.gportal.hu :D annyi statisztikát csinált oda, hogy még a KSH-nak is becsületére válna :D
ups and downs
Köszi. Igazán kimerítő visszaemlékezés :)
a technikai hibák engem 2008-ban sújtottak :D teljesen kikészültem már tőlük. készülsz két hetet a futamra, jobb vagy mindenkinél majd dobhatod az egészet a kukába. egy idő után nekem is elegem lett.
a technikai hibák engem 2008-ban sújtottak :D teljesen kikészültem már tőlük. készülsz két hetet a futamra, jobb vagy mindenkinél majd dobhatod az egészet a kukába. egy idő után nekem is elegem lett.
ups and downs
de nem a Suzit, mert az reggeltől otthon álldogált.

Utoljára szerkesztette: Freedom88, 2018.09.05. 00:19:13

Utoljára szerkesztette: Freedom88, 2018.09.05. 00:19:13
T.T.
Suzuki megmarad rohangálós autónak.
Anita használja a fehér Suzit én meg a fekete Fordot.
Anita használja a fehér Suzit én meg a fekete Fordot.
T.T.
Jól néz ki, régebben láttam hasonló S-Max-ot a ház előtt, tágasnak tűnt, szerintem kényelmesen elfértek majd benne hosszabb távra is, sok szerencsét hozzá :) Suzukival mi a terved? Eladod vagy megtartod? :)
Úgy-úgy, 4 szezon volt, 2006-2007 f1c, 2008 rf, 2010 szintén rf és néhányan átjöttek a tpf1ből, én ott csak az utolsó 7 futamra kapcsolódtam be, az utolsó hivatalos f1 futam viszont átnyúlt 2011-re, már csak 4en maradtunk és egy este alatt két futamot toltunk le :D
2009 wtcc fun volt, az fasza volt tényleg :D
jó volt az a szezon is, bár be kell ismernem a net connection kinyírta a kedvem teljesen, de azért 1-2 jó futamom volt, amikor befértem az első ötbe verseny körülmények között és nem azért, mert kiestek előlem :D nálam a 2008-as rf szezon a kedvenc :)
2009 wtcc fun volt, az fasza volt tényleg :D
jó volt az a szezon is, bár be kell ismernem a net connection kinyírta a kedvem teljesen, de azért 1-2 jó futamom volt, amikor befértem az első ötbe verseny körülmények között és nem azért, mert kiestek előlem :D nálam a 2008-as rf szezon a kedvenc :)