F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T.T.
forgalomban vezetgetek már. remélem októberben meglesz a forgalmi vizsga (is).
Motorral vigyázzál, ne száguldozzál!
milyen kocsi lesz?
Motorral vigyázzál, ne száguldozzál!
milyen kocsi lesz?
ups and downs
én is 😊 csak 125ccm3 meg vettem motort is.
Meg most intézzük a 2. autót magunknak.
Hol tartasz a tanfolyamban?
Meg most intézzük a 2. autót magunknak.
Hol tartasz a tanfolyamban?
T.T.
Megvok köszi. Már bírósági titkár vagyok júliustól. Melóhelyen minden okés. Nagy nehezen rászántam magam a vezetésre is, most azt csinálgatom.
ups and downs
nem is nagyon vannak rajta. Megvannak, utazgatnak, élik az életüket. Ha összejön , összejön, ha nem akkor meg nem.
Nincs mit beszélnünk, éli az életét, én is, ha kell persze keressük egymást, de nem törjük magunkat.
Helyzet veletek?
Nincs mit beszélnünk, éli az életét, én is, ha kell persze keressük egymást, de nem törjük magunkat.
Helyzet veletek?
T.T.
miért nem lesz? azért remélem megvannak jól egymással. Hát, elsodorta innen az élet. Miért nem szoktatok beszélni egymással? Nem érdekel titeket h mi van a másikkal? (ezek szerint nem)
ups and downs
Roland? Bristolban bassza a sorát. Teherautó sofőrködik valami magyar cégnél. Megcsinálta a jogsit rá azt furikázik.
Katával van még mindig együtt, házas, gyermek még nincs, meg szerintem nem is lesz.
Sokat nem beszélünk, sőt igazából szinte semennyit.
Katával van még mindig együtt, házas, gyermek még nincs, meg szerintem nem is lesz.
Sokat nem beszélünk, sőt igazából szinte semennyit.
T.T.
hmm, négy bajnokunk volt (mmint személyben csak kettő, te meg szegény Buller), szval vlt négy évad. De vlt talán egy év szünet vagy valahogy így. Azt tudom, hogy én egyik rF-es szezont se fejeztem be 😞. 2007, na az tényleg fasza volt (bár Peetnek lehet más a véleménye a sok technikai hiba miatt). a WTCC is jó volt, pedig csak 4en vtunk, kár h a többiek leszarták.
Akárhogy is, régen volt.
Tényleg, tesóddal mi van?
Akárhogy is, régen volt.
Tényleg, tesóddal mi van?
ups and downs
2006-ban volt az első teljes, 2007-ben volt az igazi bajnokság, 2008 is volt, de az már rF-el. 2009 szerintem nem indult már el.
Szóval ten years ago
Szóval ten years ago
T.T.
Tobantobantoban, állandóan ezt hajtogatták. Mondjuk tényleg jó pálya. Azért, versenyeznék egyet úgy funból. Melyik évben is volt utoljára F1-es idény nálunk?
ups and downs
Pedig kicsit bonyolultabb Toban Shortnál, de még mindig az a legjobb 😄
The only speedometer is in your head.
huu mennyi komment.
Hát aki szétkokózza és issza az agyát, az sokszor így végzi. Voltak jó számai pedig.
Hát aki szétkokózza és issza az agyát, az sokszor így végzi. Voltak jó számai pedig.
ups and downs
de igen, csomagtérben két ülés felhúzható/lehajtható.
persze ha felhúzod az utolsó sor ülést, nem sok hely marad, de azért néhány táska ígyis befér.
persze ha felhúzod az utolsó sor ülést, nem sok hely marad, de azért néhány táska ígyis befér.
rip, bár én nem igazán voltam rajongója, de 1-2 számát azért meghallgattam.
sorry, sajnos nincs. nekünk most chevrolet captiva van (2008-as)
sorry, sajnos nincs. nekünk most chevrolet captiva van (2008-as)
mennyit ér a lóvé, mi? Avicii...
Nincs ismerős körötökben akinek Ford S-Max (2005 utáni) vagy Volvo XC90 (2004 körüli) vagy Ford Sharan (2011 körüli) van?
Tapasztalatok kellenének...
Nincs ismerős körötökben akinek Ford S-Max (2005 utáni) vagy Volvo XC90 (2004 körüli) vagy Ford Sharan (2011 körüli) van?
Tapasztalatok kellenének...
T.T.
Pedig hogy dicsőítették... Ricciardo többre fogja vinni szerintem.
De-de, és ahogy néztem a régi üzeneteket, pár levelet váltottunk itt az sg-n, segített nekem a Sony Vegasszal és az f1c skin patchel 😊
fulladjon bele mindenki a töltött káposztába meg a mézeskalácsokba...ja karácsonyt mindenkinek
T.T.
Jah az kemény topik volt :-) Egyébként régebben ő volt a házigazdája az f1 topiknak.
Downhill!!
hmm...így nincs nagyon meg a csávó. a Forma-1 topikba nem kommenteltem. csak a FORMA1 topikba, ami viszont az sg egyik legjobb topikja volt, igaz Peti? 😄 istenem...halálra röhögtem magam rajta
ups and downs
Downhill!!