F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg volt valamilyen ligája is, valami f1hcl vagy ilyesmi.
The only speedometer is in your head.
az biztos, és ezt a topicot csak azért nyitottad még anno, mert igli bezárta a liga sg fórumát 😄
jó terv, sok sikert előre is 😊
a plusz pénzek mindig jók, remélem nálatok jobban kezelik, nálunk sajnos a diszkréció teljesen hiányzik és utána mindig hiszti van belőle a kollégák részéről.. fárasztó helyzet.
Utoljára szerkesztette: Jeff Gordon, 2017.11.03. 16:05:29
jó terv, sok sikert előre is 😊
a plusz pénzek mindig jók, remélem nálatok jobban kezelik, nálunk sajnos a diszkréció teljesen hiányzik és utána mindig hiszti van belőle a kollégák részéről.. fárasztó helyzet.
Utoljára szerkesztette: Jeff Gordon, 2017.11.03. 16:05:29
The only speedometer is in your head.
mekkora királyok voltunk 😊
Meló ezerrel. Kihelyezve jelenleg Hegyeshalomba, de ez nekem plusz pénzt jelent. Majd 250e Ft két hónapra 😊
Tanulom a németet...azt kihúzok innen a faszba.
Veled?
Meló ezerrel. Kihelyezve jelenleg Hegyeshalomba, de ez nekem plusz pénzt jelent. Majd 250e Ft két hónapra 😊
Tanulom a németet...azt kihúzok innen a faszba.
Veled?
T.T.
Huhh, már megint több mint egy éve nem írt senki. De, még így is 5. a topik az Auto-Motorban...ez azt jelenti h régen jó sokat írtunk.
Kivel mizu?
Kivel mizu?
ups and downs
Jah, hát köszi én megvagyok. Dolgozgatok a jog világában. Azt nem mondom, hogy igazságot szolgáltatok vagy abban segítek, mert ilyen lehetetlen feladatokra nem lehet vállalkozni. 😄.
ups and downs
Hát jahh sajna.. Rossz látni a 24 est más feneke alatt :-(
Meg van 2 fiam meg egy feleségem :-)))
Meg van 2 fiam meg egy feleségem :-)))
Downhill!!
Mi a fene van itt? :-) 2 éve nem írtunk ide valóban.. Uhh mennyi minden történt azóta... :-)))
Downhill!!
szoktam idenézni. De mivel senki nem ír semmit, így én se írtam. Magammal a fejemben szoktam beszélgetni 😊)
ups and downs
ha olvassák a csajok és mások, tájékoztatom õket, hogy Rail Cargo Hungária Zrt dolgozója lettem március 10-el.
T.T.