Gyorséttermek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.burgerking.hu/kupon/tavaszi--kuponakcio
Ezeken kívül a király utcai pizzás a másik nagy kedvenc!!
Néha a McDonalds-ban is kajálok, az se rossz, csak valahogy elmûanyagosodott a szendvicsek íze. A KFC régebben jó volt, de ami igazán finom, az drága lett, ami pedig akciós az kb. fonnyadt és nincs is benne semmi, csak ketchup.
A Subway-t bírom még valamennyire, de azért annyira nem jók a szendvicseik, mint amennyiért adják!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
weboldala
kb. 700 ft-ért kapsz egy akkora adag sültkrumplit (majdnem fél kg-t), amivel egy kevésbé éhes ember bõven jóllakik. Ha nagyon éhes vagy és még veszel hozzá egy nagyobb szenyát, akkor meg bõven jóllaksz vele és kijöttél 1300-1400 ft-ból.
Ja, és a sültkrumplijuk sztem simán üti a mekist. Ajánlom hozzá a koktél (hagymás) szószt, remek.
Ha viszont nincs idõd hazamenni vagy valamiért nagyon gyorsnak kell lenned akkor viszont jobb megoldást nem nagyon találsz a problémára szerintem.
Drágának drága, de mi olcsó manapság? Ez van.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mondjuk nagyon függ a célcsoporttól is...
Szerintem a meki kifejezetten a fiatalokra épít,a KFC viszont inkább a családokra,és azokra akik egészségesebb életvitelt folytatnak...persze ey csak személyes meglátás...
A KFC jó helyen tart,népszerû,de van más feltörekvõ konkurencia is a piacon...
De igazából van amikor már nem is szeretném megtudni...
Éjjel amikor megyek hazafelé a buliból,csak a meki van nyitva általában...és nincs más kajálda...
Mondjuk Mekikben is van eltérés...ha kibírom,,hazáig,,és nem a körúton állok meg kajálni,akkor a 3.kerületi pünkösdfürdõ utcai mekibe megyek(a MCDriveba gyalog 😄 )itt minõségibb a kaja,bár az alapanyag gondolom mindenhol ugyan az...
Szóval a csibehusi biztosan egészségesebb és kiadósabb lenne hajnalban...és finomabb is,de pl éjjel nincs nyitva a KFC...
Ha nem is a nagy éttermeik hanem csak kis kiszolgáló ablkok lennének nyitva éjjel is...akkor tuti,hogy sokan mennének oda is és nem csak a meki elött állna a sor...
Bár egy menü ezeken a helyeken is felér árban a KFC-hez...
És a Longer menü vagy a Twister akkor már jobban laktat 😊
és finomabb is😊
A KFC csibéit és szendvicseit nagyon szeretem,de havonta csak 1x-2x engedem meg magamnak...
A többi alkalommal marad a régi meki és börger 😄
Bár egy menü ezeken a helyeken is felér árban a KFC-hez...
És a Longer menü vagy a Twister akkor már jobban laktat 😊
Töltenék fel én is szívesen, csak az abaj, hogy nincs mivel videót készítenem 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Már nem kell sokáig várnod a subway hoz hasonló ám minöségében azonos egri gyors kajáldára csak keresd a Q-t a szoró lapokon és a plakátokon.
üdv.
Engem éppen fikáznak a barátaim azér, hogy a mekibe eszek... sõõt, rendesen szivatnak bármikor is beülök oda kajálni,(persze nem komolyan, csak viccesen, de azér próbálnak leszoktatni arról, hogy ilyen "szennyet" egyek, ahogy õk mondják) én már pont azt látom, hogy nem "trendi"...