Régen gyűjtöttem

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
Érdekel valakit néhány külföldi, és régi pénzérme? Gyûjteménybe.

sörösdobozokat, üvegeket én is gyûjtök. majd holnap leeht hogy feldobok pár képet.
nan76
na mi van ?...senki sehol?😞

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
sziasztok.Én kólás,üditõs,sörös dobözokat gyûjtök:

kb 300-400 db különbözõ dobozkám van.a legbüszkébb a 96-os Atlantai Olimpiára kiadott limitált Coca colás dobozaimra vagyok!😊...sziasztok

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

bens
cukrot amit kávé mellé adnak. kb 1000 db van, 13 éve gyûjtöm.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Régen járt itt valaki, de remélem nem leszek egyedül ezen a topicon!
Én régen rágógumis képeket gyûjtöttem, fõleg a Donald rágó belsõ papírjait. Van még valakinek ilyesmi?
Üdv: Írjatok!!!
Aquir
de ha költöd is akkor nem is gyûjtöd 😛 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Prince of Máté
Pénzt.

Aquir

Akkor most normális képekkel is a rovargyûjtemény =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

Aquir
Én terepgyakon ezt gyûjtöttem, preparáltam ki 😄

ezkellett

Anubys
Én tuti nem... :o

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kinek van még meg a Dragonball kártya gyûjteménye kéne néhány emlékbe akinek van az jelezze én meg megvásásrolnám..:Ð

Flórika
Erõsen déja vu érzésem van ennél a postodnál... nem írtad le ezt egy másik topicban is? 😄 "Clawful.jpg"-t pl. tuti láttam már valahol. 😊)

Más: origi DVD-ket én is gyûjtöm. :}

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

The FlashBack
névnap?<#idiota>

artschi
Hát én is rakat mindent gyûjtöttem, fõleg képregényeket: Garfield, Nils Holgersson, Batman (isten volt!), Kockás, Hahota, Berci (nemtom, emléxik-e rá vki, 10 számot ért meg az újság, és az utolsó számban kikelt vmi egy tojásból, amirõl soha nem tudtam meg, hogy mi az 😞...), Alfa, Superman, stb.

Mostanában maradt a Lõrincz L. László könyvek, eredeti DVD-k zenés CD-k, ja és még koncertjegyek gyûjtése.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Anubys
Na, ezt jól elbaftam... Úgy látszik, nem szereti a szerver a direkt linketet. 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Én '86-'87-tõl Masters-eket... A végére valami 4-5 hijján megvolt mind...

Õ volt a kedvenc... 😊
És még pár:

A továbbiak pedig

itt... 😊

Aztán Spellfire kártyákat, Magic the Gatheringet, aztán egy darabig semmit, majd pár éve régi konzolokat és szgépeket, meg februárban újrakezdtem Magic-ezni... 😄
Remélem, kielégítõ válasz volt...

gnar killer
pl. smart kártya? d;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

régen gyüjtöttem: kosaras kártyák, matricák, pofonok 😊
most túl sok mindent ahhoz hogy számon tartsam: "jé ezt gyüjtöm, ilyen kell 😄"

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Frozen Whispers
Huh, régebben gyûjtöttem matricákat, kosaras kártyákat, kinderes hülyeségeket, posztereket, szalvétákat (van is néhány ezer elég ritka darabom) meg ilyesmiket. 😄

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Flórika
Jó, hát mégiscsak lány vagyok. xDDD Mindenre rávetem magam, ami színes, szagos, csillog, és cuki. ;DDD

ez ám nagyon sok

iLove oHs.

Flórika
Régen: Gyakorlatilag mindent. 😊)

Barbie-t, legót - gyurmánk is volt sok, de azt talán nem "gyûjtöttem" -, bélyeget, takarékbélyeget, újságokból kivágott kis képeket (pl. állatosokat), sztár kedvenceim fotóit (dettó újságokból 😛), bizsukat, plüssállatokat, kis gumi figurákat (van egy csomó Hupikék Törpikém, Donald kacsa & rokonai, Miki egér & családja xDDD), különleges radírokat, tollakat, filctollakat, kis noteszeket, kulcstartókat, telefonkártyákat, matricákat, szalvétát, "Lutráztam" is sokáig (matricagyûjtõ album volt, de mindig egy adott témában... pl. volt háziállatos, Barbie-s, Duck Tales-es), magazinokat (kis gyerekként Dörmögõ Dömötör, aztán Hétmérföldes, Szia, Bravo, Popcorn, IM, de volt egy csomó PC Gurunk, Chip magazinunk, stb), kinder-meglepetéseket, pokémonos korongokat a Lays chipsek zacsijából, Polly Pocket-ot (bár nincs belõle sok, max. 5-6 darab 😊), és még rengeteg mindent... ;DDD

Most: blokkokat, mozijegyeket, koncertbelépõket (vagy diszkó/rockklub beugrókat), képeslapokat, (néha a csokipapírokat is 😊), zenéket, képeket, IRC/MSN logokat a gépemen... xP

csicsa
Én a füzetési papírjaimat kezdtem el gyüjteni még kb 10 éve amikor elkezdtem dolgozni.Annyira,hogy még mindig elrakom õket.De higgyétek el szivessebben gyüjteném a fõnököm szájába õket,annyira siralmasak.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

bens
b.szki ez nekem is megvan :-DDDD

én meg a cukrokat gyûjtöm, amit kávé mellé adnak. van már amerikai, japán indidai, kínai... egy láda van tele.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

DJ Skyline
azok is befigyeltejk nálam,de ha nem is 2500,de egy kisalakú vonalas füzet betelt velük😄

ja meg eszembe jutott még valami! kinder tojás játékok!

TIC-TAC-os doboz. 2 PLUS-os reklámszatyornyi gyûlt össze, szóval van belõle k*>;@sok <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Az mekkora szám volt már! Én is állandóan rágóztam, de csak a képek meg a mályvaízû rágó miatt. Meg is látszik a fogaimon :]

Lord Oswal
vagy egyéb dolgot

DJ Skyline
matchboxokat,meg legot...szülinap,karácsony csak lego!😄

Lord Oswal
amugy nem nagy munkával csak felfûzöd valamire akkor tök jó kulcstartót lehet csinálni belõle

TothLaci
"Szép"😄
Különben én is gyûjtöttem régen egy darabig a dobozos üdítõk dobozát. Tetejét meg kivágtuk😄
Lord Oswal
csak ugy, hogy legyen mit kérdezned 😄

G1nic
Fú egy csomóan a dobozos üdítõk nyitókáját gyûjtik.<#szomoru1><#wilting> Úgy feltudnak b*szni vele. Minek az?<#mf2><#fejvakaras>

oldschool.trance.techno.rave

sweech
pfujj bazmeg 😄

nekem már rég lenne egy rakat TESCO-s 😄

de van egy rakat legos ujásogm ,jegyeim (2 havotna néha felmegyünk pestre és akkor van ám metro x])

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Oswal
régen nem gyüjtöttem semmit max csak dragonball kártyákat és nba kártyákat de most a mozijegyeket és dobozos üdítõk nyitóját

Kata
Földigilsztát és krumplibogarakat gyûjtöttem, mikor kicsi voltam.

[/cserf][/fülünyúl]

Nolycsy
Én régen kitaláltam, hogy gyûjteni fogom a blokkokat arról, amit vásároltam, de olyan ritkén vásárolok, hogy kb. egy hónap alatt gyûlt össze 1db.

gnar killer
úriember az aki ígéretéhez híven tényleg megmutatja a bélyeggyûjteményét ;D

azt elfelejtettem, hogy a vonat jegyeket is gyûjtöm :3

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

öntötted volna a hajába 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nolycsy
Nekem egy haverom gyûjtötte egy éven keresztül a körmeit, majd szülinapomra megkaptam tõle :S😄 Érdekes ajándék.

Kaszi46
*ideig

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
A nagyobb lábkörmöket gyüjtöttem egy ideg😊

*Posse*T.W.D*

TothLaci
Míg régen az elektromos izzókat, hangszórókat, vezetékeket, kapcsolókat, konektorokat, most a PC-s játékokat, zenéket, pénzt egy DX10-es kártyára 😄
Turbo ragos papirok, GIJOE katonak, de azok *rva dragak voltak. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

NeoMaN
Ja, télleg a takarékbélyeg. Megrohadhat az a komcsi találmány. Elég szarul éltünk, és mégis egy csomó pénzt belevertem a bélyegbe....
Persze kiváltani sose váltottam ki, nem tudtam mit kell vele csinálni.
A rohadékok megloptak egy kisgyereket!
:F

Fülüke
Akkor szinte mindenki gyûjtött dragon ballos kártyán...Meg ökör tazoót.

De k*rvajó géped van istenem....

Oldal 1 / 2Következő →