Régen gyűjtöttem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
kb 300-400 db különbözõ dobozkám van.a legbüszkébb a 96-os Atlantai Olimpiára kiadott limitált Coca colás dobozaimra vagyok!😊...sziasztok
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Én régen rágógumis képeket gyûjtöttem, fõleg a Donald rágó belsõ papírjait. Van még valakinek ilyesmi?
Üdv: Írjatok!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Akkor most normális képekkel is a rovargyûjtemény =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Más: origi DVD-ket én is gyûjtöm. :}
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Mostanában maradt a Lõrincz L. László könyvek, eredeti DVD-k zenés CD-k, ja és még koncertjegyek gyûjtése.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Õ volt a kedvenc... 😊
És még pár:
A továbbiak pedig
itt... 😊
Aztán Spellfire kártyákat, Magic the Gatheringet, aztán egy darabig semmit, majd pár éve régi konzolokat és szgépeket, meg februárban újrakezdtem Magic-ezni... 😄
Remélem, kielégítõ válasz volt...
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
most túl sok mindent ahhoz hogy számon tartsam: "jé ezt gyüjtöm, ilyen kell 😄"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
iLove oHs.
Barbie-t, legót - gyurmánk is volt sok, de azt talán nem "gyûjtöttem" -, bélyeget, takarékbélyeget, újságokból kivágott kis képeket (pl. állatosokat), sztár kedvenceim fotóit (dettó újságokból 😛), bizsukat, plüssállatokat, kis gumi figurákat (van egy csomó Hupikék Törpikém, Donald kacsa & rokonai, Miki egér & családja xDDD), különleges radírokat, tollakat, filctollakat, kis noteszeket, kulcstartókat, telefonkártyákat, matricákat, szalvétát, "Lutráztam" is sokáig (matricagyûjtõ album volt, de mindig egy adott témában... pl. volt háziállatos, Barbie-s, Duck Tales-es), magazinokat (kis gyerekként Dörmögõ Dömötör, aztán Hétmérföldes, Szia, Bravo, Popcorn, IM, de volt egy csomó PC Gurunk, Chip magazinunk, stb), kinder-meglepetéseket, pokémonos korongokat a Lays chipsek zacsijából, Polly Pocket-ot (bár nincs belõle sok, max. 5-6 darab 😊), és még rengeteg mindent... ;DDD
Most: blokkokat, mozijegyeket, koncertbelépõket (vagy diszkó/rockklub beugrókat), képeslapokat, (néha a csokipapírokat is 😊), zenéket, képeket, IRC/MSN logokat a gépemen... xP
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
én meg a cukrokat gyûjtöm, amit kávé mellé adnak. van már amerikai, japán indidai, kínai... egy láda van tele.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
ja meg eszembe jutott még valami! kinder tojás játékok!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Különben én is gyûjtöttem régen egy darabig a dobozos üdítõk dobozát. Tetejét meg kivágtuk😄
oldschool.trance.techno.rave
de van egy rakat legos ujásogm ,jegyeim (2 havotna néha felmegyünk pestre és akkor van ám metro x])
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
azt elfelejtettem, hogy a vonat jegyeket is gyûjtöm :3
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Persze kiváltani sose váltottam ki, nem tudtam mit kell vele csinálni.
A rohadékok megloptak egy kisgyereket!
:F