Family Guy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
8/10-es rész volt, tetszett.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tutituti
Kinn az új rész.Felirat még nincs.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

10x12 18:00 körül
a fõcím! OMFG 😄
marha jó rész volt
Narxis
Ez komoly egy rész volt.

Master91
Akkor ma vadászat lesz, legutóbb azt a részt láttam, mikor Joe fia haza talál. Köszi szépen!
precision
eztv.it -n fent vannak a részek (torrent)

feliratot meg hosszupuska -n vagy feliratok.info -n találsz
(esetleg még opensubtitles.org vagy tvsubtitles.net)

Bazinga!

Master91
Sziasztok! Van valami oldal ahova fel töltögetik az új részeket feliratosan? Ha angol a felirat az sebaj...
UnknownAsshole
Amúgy egy ideje ez az elsõ rész amiben többször is röhögtem és nem csak "kuncogtam". Szerintem jó volt.
tutituti
Na jó a gogo táncos rész tényleg fasza volt😄DD

Narxis
Én Stewie rajongó vagyok, éppen ezért már az elsõ jelenettel "megvettek". 😄

nekem pont az nem tetszett, meg amúgy sem vagyok nagy Brian rajongó
Narxis
Szerintem tök jó volt, persze a régebbi részekhez nem ér fel, de abszolút bohóckodás.

tutituti
Nekem egyáltalán nem tetszett.Az éttermes jeleneten kívül szerintem semmi nevetséges nem volt benne.

Narxis
Mostani rész isteni volt!!! Te jó ég, a könnyem is kicsordult a nevetéstõl. 😄

viruska

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

a megrajzolatlan út is lehetett egy kis üzenet (bár lehet, csak a fox hajtja õket)

az lesz itt a gond szerintem, hogy amíg nézett, addig nem engedik majd befejezni
tutituti
Nálam is ez jött le.Gyenge rész volt. Máskor pár napig benne vannak a poénok a fejemben.De most a vége után már nem emlékeztem mi is történt.
Remélem ez az évad lemegy még azért,meg egy nagyfilm még jön(értsd:star wars vagy indiana jones).Aztán fájó kimondani de tényleg jöjjön valami más,vagy fektessen nagyobb hangsúlyt a többi rajzfilmjébe.

Narxis
Gyengére sikerült a mostani, 2 vagy 3 poénon nevettem, de igazából a sztorit vették megint túl komolyra. Igaza van már Seth MacFarlane-nek, be kell fejezni, elfáradt a sorozat. Na jó nem muszáj befejezni, de látszik már, hogy nincs kedve csinálni.

qwertrt
Na, lekopogom, a helycserés rész elsõ fele egész jónak tûnik. Remélem oktaanul féltem.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Narxis
Jaja, nagyon belejöttek!

Hát ez a új S10E08-as rész hát ez nagyon jó lettAz egész ponyva story de olyan poénokat pakoltak bele hogy csak na. Fetrengtem.
Az elõzõ amish-os rész sem volt kutya abban is voltak bõven poénok. Nagyon tolják most!
a karácsonyiban van szvsz az egyik legjobb poén, amikor a kanadaival próbálnak szót érteni

az az évad tényleg nem volt olyan jó, de a 10-ben már vannak megint nagyon jó részek
Narxis
thx

qwertrt
Aztán megmenti egy hamburgeres tulaját, és a sok hamburgerzabálástól stroke-ot kap.

http://en.wikipedia.org/wiki/McStroke

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Jaj-jaj... Ne legyen igazam, de félek, kezd a sorozat túljutni a csúcsponton. A karácsonyi kétrészes epizódban az elején lévõ "Quagmire vs. Brian" és a haláli "Gary Busey és a valóság" poénokon kívül semmi vicces nem volt. Az utána következõ két epizód egyszerûen mérhetetlenül unalmas volt. Valami borzalmas, majdnem elaludtam rajta. Szerintem semmi poén nem volt bennük, csak végigvittek egy unalmas történeten, néhány igen erõltetett, már-már kínos helyzettel (pl. mikor Peter részegen elindul a kocsival, és elõtte évõdik Briannel -- gusztustalanul béna jelenet volt). Ne legyen igazam, mert nagyon szeretem a sorozatot, de ez az utolsó három rész számomra hatalmas csalódás volt.

Narxis
Melyik az a rész amiben Peter full farmerba öltözik? Asszem bajusza is van.

hát, engem nem igazán érdekel, mit pakolnak bele a szinkronba...
tutituti
már akinek ugye.
Egy magyar hiphop együttes, Akkezdetphiai akkezdet címû számábõl idéznek a family guy ezen részében.Ha ez nem érdekes akkor én kérek elnézést.

ebben semmi érdekes nincs
tutituti
IDE is
Érdekesség
(Akkezdet Phiai)

pólót a Nyú Jorkerben láttam valamelyik nap... 4k körül...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

tutituti
A pólóhoz grat!
Képet is dobhatnál,mi is irigykedjünk egy kicsit😊

Nem reklámoztam csak nagyon bejön aztán megosztottam mert family guyos fanoknak mint pl én ez kb egy nagy szám olyan mint az elsõ family guyos pólóm😄
tutituti
Nem negatív hozzáállás,csupán figyelmeztetés!
Eleve nem úgy kezdtem hogy ne reklámozz!Máskor eleve törölnék a hsz-ed emiatt itt sg-n.
És sajnos FB-on egyre több az adathalász program,ezért szóltam.

kedves Tutituti!
Nekem tök jól mûködik a téma,nincs vele semmi baj,szerintem nem kell minden új próbálkozásban a negatívumot nézni!Köszi h figyelmeztetsz,szerintem alaptalan ez a gyanakvás..Nagyon jó a téma egész éjjel facebookoztam és semmi visszaélés nem volt az adataimmal.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom tapasztalatból😊
tutituti
a facebook átalakítókkal úgy vigyázz hogy aztán ne lepõdj meg ha fényképeiddel/adataiddal szembetalálkozol más oldalakon.Szinte teljes hozzáférést biztosítasz a modulnak amikor engedélyezed!

szerintem egyik fg résszel sincsen semmi baj. én az összesen ugyanúgy tudok vihogni. 😊 imádom õket. teljesen fan lettem egyébként. Még a fb-om is Family Guy-os. XD Jah, mert le lehet tölteni témákat. A héten találtam egy oldalt. Akit érdekel, nézze meg, szerintem nagyon ötletes. 😊 http://www.facebook.com/Faceb00ster
egyébként nekem stewie meg brian a kedvencem. fõleg angolul. nagyon jól beszélnek.😄 és mindkettõt nagyon bírom. 😄
Narxis
Jaja, ez nagyon jó volt!!! 😄DD

10x05 hatalmas volt 😄
ja, kivéve a Reynolds szálat

ezen vihogtam egy idejig 😄
Narxis
Ez jó rész volt! 😄

morcosqtya
A többi jó lesz nagyon (pl a Halloween-es rész - Trick or Treat).
Itt az a gond, hogy vannak olyan szóviccek benne amit nem lehet magyarra fordítani, így ki is hagyták, vagy valami teljesen más hülyeséggel helyettesítették ami nem volt vicces (pl James Woods nevével poénkodás, stb.). Meg kell nézni angolul is, úgy üt!
(A red bullos rész is beszarás lesz! (New kidney in town))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Narxis
Hát jah, ez most olyan komolyra sikeredett!

tutituti
Valahogy nekem ez is tetszik,bár kétség nem fér hozzá,kevesebb az a FG poén!

Narxis
Nekem nem tetszett. :/ Átmentek egy elég komoly témába.

Narxis
Nem véletlen, sajnos az utóbbi idõben nagyon kevés az a rész ami szerintem jó. Látszik, hogy "elfáradt" a sorozat. Persze én mit nézõ annak is örülök ha minél tovább tart, hátha becsúszik 1-1 jó rész.

tutituti
Na ez a rész nagyon jó volt!!

tutituti
Már tûkön ülök!!