Family Guy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
And we just getting started! 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
wikipedia szerint legalább is.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
szerintem tavasszal lesz a comedy-n.Elõbb biztos nem.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Tudjátok melyik rész az amikor majmok bolygóját parodizálják, mikor Peter sír a ledõlt szabadságszobor elõtt, hogy csak a legokosabbak mint õ maradnak életben és jönnek rá milyen súlyos hibát vétett az emberiség 😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
már van valami,hogy mikor lesz a 9. évad szinkronosan?
és lenne egy kérdésem.mi az istenért vágnak ki annyi jelenetet a magyar adókon az eredetihez képest?amikor a neten néztem a nem TV-bõl felvett részeket tehát DVD verziok voltak amikre rá lett rakva a magyar szinkron valamikor szinte állandóan angolul ment...
PSN ID:misi2mezei
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
1:55-ig melyik epizódok vannak mert szinte egyet se láttam belõlük:/
Nagyon hálás lennék ha leírnátok!😊)<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
még lenne egy kérdésem!
Melyik részben van amikor Cleveland elköltözik Kohóból?(egyáltalán van egy ilyen rész?)
Köszi a választ elõre is!😊)
a 9. évadban van még egy star wars-os, meg két dupla rész, de abból még nincs szinkronos
a linkelt oldalon van még pár extra, angolul, online nézhetõk itt is
Még lenne egy kérdésem hol tudnám meg nézni magyarul a:STEWIE GRIFFIN:THA UNTOLD STORY
Ha valaki megmondaná nagyon hálás lennék😊
Van egy rész (8. évad 12. rész) arról szól hogy eltûnik Chris és Stewie és Peter látnoknak hiszi magát(aszem)
HOL TUDNÁM MEGNÉZNI?Mert Indavideón ami 12. résznek van berakva az nem az!!!😞(és Mesék a neten oldalon meg ahogy rákattintok a 12es részre nem jön a videó csak a megavideó videói és azt írja hogy eza videó el lett távolítva....:/
Kérlek segítsetek már 3 napja ezt keresem!
Nem tudjaktok magyatul a 9. evad mikorra varhato?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
de a végén már beletekertem 😄 mondom bazmeg' Seth, dolgozzatok a pénzetekért
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
infidel
infidel
Amúgy szerintem nem azzal van a gond, hogy nem tudnak mit kezdeni a szinkronnál, Hamvas Dani nem egyszer dolgozta meg úgy (nem mellesleg kiválóan), hogy magyaroientált poén kerekedjen belõle.
Az US és Global verzió közti különbségek inkább köthetõek a csatornához és a szindikációhoz. Az Adult Swim-en futó Family Guy-ban például rengeteg olyan poén van, amit a FOX és az FCC letiltott, de Adult Swim-en már mûsorba kerülhetett. Így nyilván nem dobják teljesen kukába az elkészült, de kivágott jeleneteket.
az elõzõ komment meg egy elég szar reklám...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?