Family Guy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

comedy central ma este kezdi a 10. évadot

And we just getting started! 😄
tigeroo
brian bad tripje kurvanagy volt 😄
halloween jelmez 😄

UnknownAsshole
ezt nem ide akartam :-D
UnknownAsshole
Lacee
érdekes interjú MacFarlane-nel, szó esik egy csomó mindenrõl, példuál hogy örülne, ha abbahagyhatná a Family Guyt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

facebookon kérdézzétek meg tõlük, hátha mondanak valamit
tutituti
Passz,de a 10 évad 3 része csak két hét múlva jön:S
wikipedia szerint legalább is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

setuh
De mér késnek most ennyit vele?Azért két évad különbség nem szokott lenni legalábbis más sorozatnál.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

tutituti
hát biztos hogy nem mostanság.
szerintem tavasszal lesz a comedy-n.Elõbb biztos nem.

trident
Oké, hogy oké, de tudjátok, mikor kezdik vetíteni szinkronosan a 9. évadot? Köszönöm.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

vasárnap kezdõdött
tutituti
Új évad már kiszivárgott!

Tower Guard
Van egy Adam West-es Majmok Bolygója paródia is a 4. évad 21. részében, csak én a másikat keresem. 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Srácok!
Tudjátok melyik rész az amikor majmok bolygóját parodizálják, mikor Peter sír a ledõlt szabadságszobor elõtt, hogy csak a legokosabbak mint õ maradnak életben és jönnek rá milyen súlyos hibát vétett az emberiség 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

precision
ezért nem kell szinkronosan nézni

Bazinga!

üdv.
már van valami,hogy mikor lesz a 9. évad szinkronosan?
és lenne egy kérdésem.mi az istenért vágnak ki annyi jelenetet a magyar adókon az eredetihez képest?amikor a neten néztem a nem TV-bõl felvett részeket tehát DVD verziok voltak amikre rá lett rakva a magyar szinkron valamikor szinte állandóan angolul ment...

PSN ID:misi2mezei

UnknownAsshole
köszi!😊)
a The Cleveland Show elsõ részében költözik el
morcosqtya
Össze vissza (pl 3. évad 3.-ból, stb), nem hiszem, hogy valaki jelenetenként kiírja neked az összeset.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Külön nem tér ki rá rész, de vannak utalások (már nincs ott, üres a ház, késõbb ki is adják, illetve Peter-ék keresnek Cleveland helyére új tagot a kocsmai beszélgetésekhez, visszautalások az elköltözésre stb..)

jajh és még valami ebben a videóban:http://indavideo.hu/video/Family_Guy_Best_Of

1:55-ig melyik epizódok vannak mert szinte egyet se láttam belõlük:/

Nagyon hálás lennék ha leírnátok!😊)<#taps><#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor2>
Köszi!<#vigyor2>

még lenne egy kérdésem!
Melyik részben van amikor Cleveland elköltözik Kohóból?(egyáltalán van egy ilyen rész?)

Köszi a választ elõre is!😊)
morcosqtya
Köszönöm!
<#wink>

akkor ott a torrent + felirat
morcosqtya
Itt a 9. évad (feliratos) nem letölthetõ, el lett távolítva... 😞

ha a 8. évadig láttál mindent, akkor film már nem igazán van.
a 9. évadban van még egy star wars-os, meg két dupla rész, de abból még nincs szinkronos

a linkelt oldalon van még pár extra, angolul, online nézhetõk itt is
Tudtok még ilyen family guy filmeket?😊
köszönöm NAGYON NAGYON SZÉPEN!!!!😊))))
Köszönöm de már meg találtam indavideón^^
Még lenne egy kérdésem hol tudnám meg nézni magyarul a:STEWIE GRIFFIN:THA UNTOLD STORY
Ha valaki megmondaná nagyon hálás lennék😊
ez elvileg szinkronos (slower download-ot nyomogasd)
Hali!
Van egy rész (8. évad 12. rész) arról szól hogy eltûnik Chris és Stewie és Peter látnoknak hiszi magát(aszem)
HOL TUDNÁM MEGNÉZNI?Mert Indavideón ami 12. résznek van berakva az nem az!!!😞(és Mesék a neten oldalon meg ahogy rákattintok a 12es részre nem jön a videó csak a megavideó videói és azt írja hogy eza videó el lett távolítva....:/

Kérlek segítsetek már 3 napja ezt keresem!
setuh
kosz

õsszel esélyes szerintem
setuh
Hi!

Nem tudjaktok magyatul a 9. evad mikorra varhato?

heló. most írok elõször azért mert nagyon régen keresek egy rész magyar felirattal. ez a rész a it's a trap. kész feliratra gondoltam, remélem ti tudtok segíteni. elõre is köszönöm
én elõször úgy voltam, hogy kibírom
de a végén már beletekertem 😄 mondom bazmeg' Seth, dolgozzatok a pénzetekért
Mennyire igaz :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bizony arra! Most márciusban jelent "még csak" meg. Csodálom, hogy még sehol semmi...

infidel

theone91
Szerintem, hogy DVD9-ben fenn van-e. Menüvel, extrákkal stb.

UnknownAsshole
mire gondolsz hogy fent van-e magyar szinkronnal az elsõ évad valahol ?
Üdv! ezzel nem találkozott valaki magyar torrent oldalon? Tudom, hogy csúnya rossz warez, meg hogy képzelek én ilyent meg satöbbi...

infidel

theone91
Utálom mikor valaki mesének hívja a rajzfilmet... Grr.

Amúgy szerintem nem azzal van a gond, hogy nem tudnak mit kezdeni a szinkronnál, Hamvas Dani nem egyszer dolgozta meg úgy (nem mellesleg kiválóan), hogy magyaroientált poén kerekedjen belõle.

Az US és Global verzió közti különbségek inkább köthetõek a csatornához és a szindikációhoz. Az Adult Swim-en futó Family Guy-ban például rengeteg olyan poén van, amit a FOX és az FCC letiltott, de Adult Swim-en már mûsorba kerülhetett. Így nyilván nem dobják teljesen kukába az elkészült, de kivágott jeleneteket.

Mert ki vannak vágva a jelenetek, amikkel nem tudtak mit kezdeni a szinkronnál

az elõzõ komment meg egy elég szar reklám...
The Protector
Hy.A mesék a neten oldalon nézem a sorozatot és eléggé sokszor van olyan h egyszer csak egy kis idõre átvált eredeti(angol) hangra a mese.Ez miért van?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

üdv! találtam egy új oldalt ahol meglehet nézni az összes family guy részt a 8.-évadig szinkronosan + fent van a 9. évadból is már 17 rész feliratosan. szép könnyen átlátható az oldal, nekem nagyon bejött! ajnálom mindenkinek, ja és fent van az összes south park rész is annak aki azt szereti 😊😊 cím: http://spfg.hostei.com