Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kész! Ne kelljen már szemlesütve közlekednem és félrenéznem, ha tisztelt "MÁS" barátaink tüntetõleg rázzák a csupasz seggüket (és ha még csak azt) az utca közepén! Nekem is vannak emberi jogaim, nem csak nekik, már elnézést!
Isten a tanúm, igyexem (jófiúként) elkerülni azokat, akikkel gondjaim lennének élõben, de ha belemásznak a személyes szférámba, úgy baromi nehéz ám.
Lehet valaki kultúráltan és diszkréten is "más", nem muszáj hangosan beleüvölteni ötpercenként a többiek pofájába!
Összegezve: Mindenki azt csinál amit akar, de én nem vagyok rá kíváncsi!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát én se 😊)) Saját vélemény és kész. Hja meg még a világ (jobb esetben) 70%-a osztozik vele 😄DD
púúúúú
"A régi mondás meg még mindig áll, nem a ruha teszi az embert." - Ez egy nagyon szép mondás, és igaz is, de! A ruha teszi az elsõ benyomást például. Vagy közelítsük meg máshonnan: nem a ruha teszi az embert, vagyis nem leszel olyan, ahogyan öltözöl, de nem ártana úgy öltözni, amilyen vagy. Ha szakadt, koszos, büdös ruhákban érzed jól magad, akkor ne háborodj fel, hogy hómlessznek néznek, és ezt akár meg is említik. Ez van. Pont azért hasonulnak meg majd az ismerõseid, mert a személyiségedet nem tükrözi az öltözéked, és fel fognak háborodni. A rózsaszín póló is válthat ki hasonló hatást (én pl kiröhögném bármelyik barátomat, ha rózsaszín pólót venne, mint valószínûleg a többi barátom is, ezért nem is próbálkozik senki ilyesmivel, meg mert az "nem õ lenne"). A személyiségedet tükrözze a ruhád, ne a divatot! Ha a kettõ egyezik, akkor semmi baj. Ha csak a divatot tudod követni, akkor van-e személyiséged?
"Aki ez alapján ítél meg bárkit is..." - Lásd elsõ benyomás. Amíg más információ nem áll a rendelkezésedre, addig kénytelen vagy ebbõl megítélni. És mindenki megítéli a másikat, automatikusan és tudat alatt. Ránézel, besorolod. Ez teljesen természetes, õsi örökség, ami segítette(/segíti) a túlélést.
"Mutassunk már egy kis toleranciát" - Ne mutassunk, csak ha van. Én nem mutatok <#idiota>#idiota>
"...tisztelettudóan inkább félrefordítod a fejed..." - Fejfélrefordításban semmi tisztelettudód nem látok. Fõleg, mivel az elsõ reakció, amit egy másik ember észrevesz.
"Nem célozgatok senkire, szerintem mindkét oldal bõségesen elvetette a sulykot..." - Nem vetett itt senki semmit sehova, egyszerûen csak mindig van egy idióta, aki nyomatja a saját hülyeségét (most éppen én <#idiota>#idiota>), és vannak bolondok, akik meg reagálnak rá. Tûzoltás olajjal.
"...ugyanis ha én képes vagyok teljes mondatokban, ész érvekkel magyarul fogalmazni, akkor más is képes rá." - Úgy látom vannak még téves feltételezéseid, de kívánom neked, hogy ennél még sokkal bölcsebb légy akár már a közeljövõben.
Gumiszoba szintû hozzászólásokra természetesen hasonló színvonalú reakciók születnek. Ezen nem értem miért kell csodálkozni, erre is van régi mondás.
ಥ_ಥ
Nézd csak a topic fejlécét. ;-) Ezek után bõven belefér a gumiszoba szinvonal.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez a buzizás meg végképp teljesen felesleges, a két dolognak a lehetõ legcsekélyebb köze sincs egymáshoz. Ha buzi valaki, akkor legyen az, amíg nem téged k*r seggbe, nem sok közöd van hozzá.
A régi mondás meg még mindig áll, nem a ruha teszi az embert. Aki ez alapján ítél meg bárkit is, az eléggé besavayodott egy ember lehet, hogy mások öltözködése a legnagyobb problémája, legyen az a ruha akár rózsaszín, vagy épp teljesen fekete rockercucc, bárki felveheti, az az õ saját dolga.
Mutassunk már egy kis toleranciát, nem halsz bele, ha tisztelettudóan inkább félrefordítod a fejed és a véleményed megtartod magadnak. Ha a másik bunkó veled, önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt, viszont ha lesüllyedsz a szintjére, akkor te sem vagy intelligensebb nála.
Nem célozgatok senkire, szerintem mindkét oldal bõségesen elvetette a sulykot, akinek meg nem inge, ne vegye magára. Azoknak, akik ezért a hozzászólásomért megfojtanának egy kanál vízben vagy bizonyos felmenõimet szidnák, megkérném, hogy kulturált stílusban tegyék, ugyanis ha én képes vagyok teljes mondatokban, ész érvekkel magyarul fogalmazni, akkor más is képes rá. Ja, igen, érvekkel, nem vádaskodással és vagdalózással, mert az sehova sem vezet.
... CSAK A PÓLÓSOKAT SZTEM A DIVATOT NEM LEHET LEGYÕZNI! ÉS A CSAJOKNAK IS BEJÖN!
Ahan, nem azért hordod, mert bejön a csajoknak... -.-
púúúúú
púúúúú
Én mondjuk nagyrészt rock zenét hallgatok, animéket nézek, playstation-ön játszok, imádok olvasni, nemjárok el semmilyen diszkóba, kocsmába akkor már egybõl ugrott az elõbb felsoroltak nem?(nyálas, bu.zi, agyatlan hülye).
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az embert nem a ruházatról kell megítélni.
Hogy a csajoknak bejön-e ez a rózsaszín póló? Sztem oly mindegy hogy milyen színû póló van rajtad, nevetséges.
végülis ki nem szarja le az ilyen kis csicskát, a lényeg, hogy én tudom mit gondolnak rólam a csajok 😉
púúúúú
vagy itt mindenki falusi?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Itt jössz ezzel az "egy csajt sem dugtál meg , mivel te is ronda vagy" szöveggel. Na most kérdezem én: ezzel szoktak téged basztatni az úgynevezett haverjaid az isiben, mi? Nem szégyen, de azért lõdd le magad. Vagy... tudok jobbat. Vegyél fel MSN-re.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
2.igen van rózsaszin pólós "skinhead" csapat csa nem ez a neve és ha beszolsz ütnek!
fúha és gondolom hozzámvágják a sminkkészletüket is. Úgy beszartam én is, mint állat.
3.van közöttük boxoló , thai boxos meg minden
nem rózsaszín pólósok közt is van, szal nem nagy cucc
4.teknyosok vagytok , és féltek felvenni , ez önbizalom hiányra utal
Igen, félek, mert barátnõm még kitagadna. Neked ez biztos nem gond, így is már a "kis cuki kukifaló" státuszt élvezed a barátnõid elõtt.
5.szerintem nektek még nem is volt csajotok , mivel oylan rondák vagytok .
Te még a neved se mered a fórumra rakni, nemhogy más adatot. Hogy bizonyosodjunk meg a mondandódról?
6. tegnap amaikor sétáltam a városabn csomó rózsaszin pólósat láttam
Hát igen, sok a buzi. De én ennek csak örülök, mert több csaj marad a heteróknak 😉
7 , nem a szaros korosztályban csak tudod én nem csak olyan ronda kiskruvákal szoktm beszélni , mint te hanem 25 26 éves csajokkal , szóval kussolhattok és kinyalhatjátok!!!!!!!!!
Aki meg nem rózsaszín pólós, az dugja is õket és nem csak beszél velük 😉
púúúúú
2.rózsaszín pólós skinhead bandáról még nem hallottam, ellenben rózsaszín pólósokat verõ skinheadekerõl igen😊
3.ki nem szarja le?
4.hetero vagyok és nem félek, hanem UNDORODOK felvenni. nem mind1
5.én most írok ide majdnem elõször, te egyfolytában, ha jó nõk vesznek körül egyfolytában, akkor miért itt vered mégis a nyálad? Talán mert buzi vagy?
6.melegfelvonulás volt?
7.no comment
Your suffers will be legendary even in hell!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
uristen biszt masin ha még 20 évesennem csókoloztál , huhhh jó ronda lehetsz még csajod sem volt , hihhihhh XDXDXD<#eplus2>#eplus2>
Ui. a mondjad csak, fenomenális vagy, üdvözlöm a programozódat! 😊
...vágod?
2. lol? <#wilting>#wilting>
3. lol
4. LOL
5. Ez így fórumon keresztül elég erõs látnoki tehetségre utal, talán egyszer te hozol egyensúlyt az Erõbe <#idiota>#idiota>
6. Egy naagy, meleg család vagytok. Javaslom, hogy öleld át az összes szembe jövõ rózsaszín pólós társadat.
7. Tanító néni olyan fiatal?
u.i.: folytasd kérlek, nagyon jól szórakozom <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
2.igen van rózsaszin pólós "skinhead" csapat csa nem ez a neve és ha beszolsz ütnek!
3.van közöttük boxoló , thai boxos meg minden
4.teknyosok vagytok , és féltek felvenni , ez önbizalom hiányra utal
5.szerintem nektek még nem is volt csajotok , mivel oylan rondák vagytok .
6. tegnap amaikor sétáltam a városabn csomó rózsaszin pólósat láttam
7 , nem a szaros korosztályban csak tudod én nem csak olyan ronda kiskruvákal szoktm beszélni , mint te hanem 25 26 éves csajokkal , szóval kussolhattok és kinyalhatjátok!!!!!!!!!
CSak enyit mondanék , de ha vkinek problémája van adja meg az lérhetõségét ,
és bisztmasin mielött megszólaslz nézz tükörbe és meglátod a szörnyû valóságot !!
<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#action>#action>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ne vitatkozz hülyékkel mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
...vágod?