Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
a transzveszti haverjaidtól kapott bókokkal én nem nagyon emberkednék a helyedben, de te tudod 😊

...vágod?

gameplusz
Élõben elrendezhetjük a dolgot, adok elérhetõséget, amennyiben nem leszel kitiltva addig.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jeferson
jah igazad van red 13 ! gameplusz te meg kinyalhatod a seggem ! egykisöcsög vagy és fogadjunk olyan ronda hogy még a napra sem mész , és hoppá ma felvettem a rózsaszin ingem és hoppá taliztam az osztérsaimmal és na vajon mit mondtak a csajok ? : de kurvajól nézel ki benne , hoppá kis szarosok !!!!! <#mf2><#idiota><#gunyos1><#action><#mf1>

Nekem van egy rózsaszín tenisz pólóm. Sztem rohadt jól néz ki, full egyszerû.

Rózsaszín szín meg a férfiakon nem újdonság, csak itt magyarországon van mindennek nagy vízhangja. Itt mindent felkapnak, mondjuk nem is csodálom, hisz ez a rózsaszín póló úgy terjedt el mint a pestis. De lehet akár mondani a kivasalt hajat,szaggatott nadrág, tornacipõ. Na igen emlékszem jópár éve csak a rockerek hordtak tornacipõt és mindneki kigúnyolta õket. Most már rengeteg ember hordja XD

gameplusz
Ideje felnõni, vagy elfelejteni az SG-t. Kötöszködj az utcán, ha már ennyire nagy a pofád.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Brolly
<#wilting>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Beast Machine
te csak egy kis rózsaszín pólós emberképzõdményszerûség vagy, akit én le se szarok. további szép napot 😊

...vágod?

Jeferson
<#mf2>

Jeferson
te kussolsz kutya ,,,
biszt masin na mivan én a minõdégre megyek nem a mennyiségre uristen milyen nyomorék vagy , most nagyon beégettelek ezzel mi? és mi az hogy aminõségre azt irtad h még nem csókolóztál akkor itt hol a minõség... uristen ennyit kamuzni ...

Mike
ja
Jef kicsit hülye
be se szóltál neki, semmi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
sokat kell jógáznod, és akkor menni fog 😄D

Jeferson legközelebb úgy kármokodj, amiben nem kívánsz jót másoknak

ja és Jefferson, pubikám (mielõtt még biszti azt hinné a pubi mellé álltam és nem mellé)

Beast Machine
*rózsaszín

...vágod?

Beast Machine
ÉN a minõségre megyek, nem a mennyiségre. Viszont hûen tükrözi értelmi szinted, hogy miután kifogytál érvekbõl (õõõ, voltak egyáltalán?) elkezdtél- ja nem, várjál, MEGPRÓBÁLTÁL személyeskedni. Bírom az ilyen "érvrendszerel" megáldott kis ismeretlen korú emberkéket.

Ja, még valami: nekem nincs nõm, neked meg van zsaszín pólód (és még hordod is). Szerintem én állok jobban.

...vágod?

Brolly
te most mégis mit csinálsz?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Jeferson
ezt figyeljétek jujj bizt masin ez tõk égõ : Beast Machine
2008. márc. 30. 22:30 | privát | galéria | válasz erre | #209
20 éves múltam, és még nem csókoltam meg senkit.

Jeferson
<#violent>picket<#nyes><#idiota><#wilting><#bdead>

Jeferson
jólehet h éppen te nem de picket már buzizik

Beast Machine
te télleg felidegesíted magad ilyeneken? gratz.

...vágod?

Beast Machine
buziztam én valaha is? Nem. Akkor meg lássál túl a szemedre szállt rózsaszín ködön, és szállj magadba.

...vágod?

Jeferson
az a baj hogy a nök meg a kis tinigecikurvák csinálnak ezeböl az emberekböl hülyet mert nem elég trendik de aki ijenre vetemedik az meg is édemli a beszolásokat ::::::::::ezek a parsztok idegesienk engem aztsem tudja h miaz de mondja mindjárt kap az a ki eztcsinálja egy kurva nagy orrost

Jeferson
az h buzizzátok a rózsaszin pólós srácokat ,,

Beast Machine
"beast machine szopd le magad , nekem is van rózsaszin pólóm és soknak is van iitt."

Éés? nekem is van. ezzel itt mi a problem?<#conf>

...vágod?

Jeferson
amugyis a fórum neve rózsasin pólós nem gatyás meg zoknis , és beast machine szopd le magad , nekem is van rózsaszin pólóm és soknak is van iitt. és sztem legnagyobb buzi közöttünk az aki ezt a forumot kitalálta.
<#idiota><#mf2><#mf1><#wilting>

by : rózsaszin pólós srác akinek csa a polója rózsaszin
és ezt az összes csak rózsazin pólós nevében irtam

picket
Ezen mit sem változtat, hogy továbbra is tekintem azokat a hím nemû emberi egyedeket, akik rózsaszín pólót, inget, zoknit, alsónadrágot képesek magukra ölteni, és azzal tetézni a dolgot, hogy ezen állapotukban nyilvános helyen mutatkoznak (a három opcióból szabadon lehet választani, nem mind egyszerre, bár miattam halmozni is lehet). Ez nem azt jelenti, hogy hoboszexuálisnak kell lenni, azt sem, hogy metroszexuálisnak, de van a kettõ között valami egészséges, férfiasan kényelmes, mégis ápolt megjelenés, amit mondjuk én magamtól, és a környezetemben mozgó hímnemû egyedektõl elvárok (értsd barátok, haverok, aki nem ilyen, azzal nem barátkozom). Ez nem ellened szól, nem is a hû-de-szép-barátnõje-van (ez mellesleg annyira hagy hidegen, mit északi sarkot a passzátszél) haverod ellen, egyszerûen tény. És tudom, hogy ezért én egy szemét, fasiszta senkiházi vagyok, meg a többi hasonló gondolkodású is, de köszönöm(jük), nekem(ünk) így jó!

A továbbiakban indítványozom a topik átnevezését "Rózsaszín pólót viselõk önreklámja - avagy mi vagyunk a jó fejek, ti meg a szemetek" névre.

&#3237;_&#3237;

Beast Machine
nekem is van rózsaszín pólóm, azzal szoktam letörölnia port a polcról, hopppáré!!!!<#idiota>

"ez bizonyitja h az ápolt kicsit metronak tünõ srácokat kedvelik a csajok" na várjávárjá, pontosítsunk: ez csak azt jelenti, hogy van legalább EGY olyan csaj, aki az ilyen srácokat szereti. Ne általánosítsunk, kérem.<#ravasz1>

...vágod?

Jeferson
álitstok le magatokat , nincs semi rossz abban ha ozsaszin polót viselsz.
én is voltam már benne a csajok és a haverjaim akik nem buzik és nem metrok aztmondták hogy jóláll és fõleg a csajok és van egy haverom aki az ugynevezett csatos azaz rozsaszin polós életét éli és gyönyörû bnõje van - ez bizonyitja h az ápolt kicsit metronak tünõ srácokat kedvelik a csajok , hoppááááá!!!!!! és én sem vagyok buzi , se metro mégis van rozsaszin pólóm , hopppá.<#wow1><#taps>

PyRex
nyugi mike, itt van ez a topic ahol a sok homofób kiélheti magát 😊)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gameplusz
Miért, csak nem hordasz tán piros zoknit? Pfujj.-

Mike
A piros zokni nem buzis? A 80as években simán az volt, akkor arról fejtegettétek volna ugyanezt.

FlyHigh
Pink elég fúrcsa szín egy férfinak, és szerintem kurv@ra nem állhat jól.
Max az ilyen divattervezõk futtatják, dehát azok között is elõfordúlnak buzik és akkor még finoman fogalmaztam.😄😄

Thrash \'Till Death

P<#gun><#mf1>ink póló? Fúj de gusztustalan!

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az a baj hogy a nök meg a kis tinigecikurvák csinálnak ezeböl az emberekböl hülyet mert nem elég trendik de aki ijenre vetemedik az meg is édemli a beszolásokat
Mike
miért járkálnék én ilyenekre

Mike
igen, ahogy anno Sodi is elmondta, aki a Szeigeten elolvassa a melegsátorban a prosit, buzi lesz
így lett buzi õ is 😊

Mike
esküszöm mint az öregasszonyok faluhelyen

minigirl
Én azt nem tudhatom... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

PyRex
kérdés, hogy hova mászkál benne 😊

Frozen Whispers
én múltkor jöttem hazafelé és elõttem ment egy "csávó" bugyirózsaszín pólóban, olyan rikitó pink gatyában és közben úgy riszálta a hátsóját, mint a modellek a kifutón <#wilting>

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

minigirl
Ejj, már a 47 éves mostohaapám is rózsaszín ingben szaladgál...<#levele><#rinya><#confused><#falbav>

Flamer
anyás.. :CC én nátudom hogylehet ijet felvenni.. :C de :C

http://loal.atw.hu

FlyHigh
Nekem szerencsére nincsenek, vagy nem tudok róla😄

Thrash \'Till Death

gameplusz
lol

Nekem vannak nagyon kedves meleg ismerõseim, s a kis szandiuk is rózsaszín (ami tökéletesen megy a rózsaszín pólóhoz), a lényeg jól érzik benne magukat, igaz én megmosolygom, DE arik<#vigyor0>
FlyHigh
Hát én egyedül rózsaszínt nem vennék fel.

Thrash \'Till Death

Marki
Ma egy iskola elõtt parkolt egy fekete kocsi, elõtte állt 3 teljesen egyforma rózsaszín pólót viselõ srác. De a rózsaszín pólók közül is a legundorítóbb volt rajtuk....

Nem értem, mi motiválja õket <#wow3>

Mostanában a narancssárga, és a zöld is divat; de ezzel a két színnel szvsz semmi baj nincs.

KoЯn

minigirl
Ma egy fiatal srácon láttam rózsaszín pólót... És nem állt jól neki. Talán azért, mert a póló elvileg "izompóló" volt, de a srác nem izomból hanem zsírból épült fel... Hát, törtem a buksim azon, hogy a képébe röhögök...
<#hehe>

Egyre több kövér csávón látok rózsaszín polót. Egyszerûen nem veszik észre, hogy max. fiatal srácokon áll jól, egy 50 éves apukán már kifejezetten égõ?

PyRex
biztos azért, mert náluk is csomóan ezt nevelik a kölykökbe <#mf2><#vigyor>