Rózsaszín pólós bu*ik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...vágod?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Rózsaszín szín meg a férfiakon nem újdonság, csak itt magyarországon van mindennek nagy vízhangja. Itt mindent felkapnak, mondjuk nem is csodálom, hisz ez a rózsaszín póló úgy terjedt el mint a pestis. De lehet akár mondani a kivasalt hajat,szaggatott nadrág, tornacipõ. Na igen emlékszem jópár éve csak a rockerek hordtak tornacipõt és mindneki kigúnyolta õket. Most már rengeteg ember hordja XD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
...vágod?
biszt masin na mivan én a minõdégre megyek nem a mennyiségre uristen milyen nyomorék vagy , most nagyon beégettelek ezzel mi? és mi az hogy aminõségre azt irtad h még nem csókolóztál akkor itt hol a minõség... uristen ennyit kamuzni ...
Jeferson legközelebb úgy kármokodj, amiben nem kívánsz jót másoknak
ja és Jefferson, pubikám (mielõtt még biszti azt hinné a pubi mellé álltam és nem mellé)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ja, még valami: nekem nincs nõm, neked meg van zsaszín pólód (és még hordod is). Szerintem én állok jobban.
...vágod?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
2008. márc. 30. 22:30 | privát | galéria | válasz erre | #209
20 éves múltam, és még nem csókoltam meg senkit.
...vágod?
Éés? nekem is van. ezzel itt mi a problem?<#conf>#conf>
...vágod?
<#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#wilting>#wilting>
by : rózsaszin pólós srác akinek csa a polója rózsaszin
és ezt az összes csak rózsazin pólós nevében irtam
A továbbiakban indítványozom a topik átnevezését "Rózsaszín pólót viselõk önreklámja - avagy mi vagyunk a jó fejek, ti meg a szemetek" névre.
ಥ_ಥ
"ez bizonyitja h az ápolt kicsit metronak tünõ srácokat kedvelik a csajok" na várjávárjá, pontosítsunk: ez csak azt jelenti, hogy van legalább EGY olyan csaj, aki az ilyen srácokat szereti. Ne általánosítsunk, kérem.<#ravasz1>#ravasz1>
...vágod?
én is voltam már benne a csajok és a haverjaim akik nem buzik és nem metrok aztmondták hogy jóláll és fõleg a csajok és van egy haverom aki az ugynevezett csatos azaz rozsaszin polós életét éli és gyönyörû bnõje van - ez bizonyitja h az ápolt kicsit metronak tünõ srácokat kedvelik a csajok , hoppááááá!!!!!! és én sem vagyok buzi , se metro mégis van rozsaszin pólóm , hopppá.<#wow1>#wow1><#taps>#taps>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Max az ilyen divattervezõk futtatják, dehát azok között is elõfordúlnak buzik és akkor még finoman fogalmaztam.😄😄
Thrash \'Till Death
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
így lett buzi õ is 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Nem értem, mi motiválja õket <#wow3>#wow3>
Mostanában a narancssárga, és a zöld is divat; de ezzel a két színnel szvsz semmi baj nincs.
KoЯn
<#hehe>#hehe>
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.