telekinézis

Oldal 1 / 19Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted miért nősülnek a férfiak?
Piszkos  Fred
Fú ide jártam néha agyzsibbasztani, kurvajó volt. Bárcsak megtanultam volna, nyúlnom se kéne a sörért

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Zephyr Retiring
Tudományos szempontból ez igen érdekes, mert ez is ellentmod pár ismert fizikai törvénynek. Termodinamika pl..

Miközben meg kísétletekkel lehet igazolni a valóságalapját.

Soroljuk az X-akták közé :D

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Kihalt ez a topic? Kár érte, mert, ha konkrétan tárgyakat nem is lebegtetünk még, azért ez valós dolog már;
ami az elméleti célok vonzását illeti.
Elõször megeszel egy bélyeget, aztán megy magától.... -.-
REALista
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDxdddd

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Piszkos  Fred
<#nevetes1>

qetuol
1. akaratoddal megmozgatod a tárgyakat
2. ????
3. a tárgyak mozognak az akaratod által

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

helósztok!valaki eltudná nekem mondani hogy hogyan kell a telekinézist használni????

elõre is köszi<#vigyor4>

xelag
401 :)
Piszkos  Fred
na most már tényleg elég, vagy 300-400 hsz óta csak flém megy

xelag
Nem veszekszem veled többet, talán mindkettõnknek jobb lesz így, de azért ,ha esetleg a sors összehozna bennünket, remélem nem köpsz pofán.
dronkZero
Kezd a teljes érthetetlenségbe fordulni az irományod. Ideje lenne bevenned a gyógyszeredet, nem késtél el vele már?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

xelag
Kb annyi értelme van, mint nyomatni a második világháborút.....és az ugye fontos dolog :)
dronkZero
Sajnos más jelzõ nem használható arra, hogy te nem hiszel a II. világháborúban. Esetleg nevezhetem még agyament faszságnak is, az jobb úgy?

Egyébként még egy kibaszott kurva szót nem szóltál a telekinézisrõl, mellébeszélsz, meg nyomatod az ostobaságot. Ezt tényleg jobb lenne, ha befejeznéd, ennek tényleg semmi értelme.

xelag
:D Számodra baromságok, nekem nem, de amúgy már én is kezdem unni, hogy nem tudunk 1rõl a kettõre jutni
dronkZero
Mert te írsz akkora baromságokat, hogy az már fáj.

xelag
Azt nem értem, hogy miért mindíg az én "tudatlanságomról van szó"... beszéljünk a te tudatlanságodról inkább, köszi.
dronkZero
Nem, kurvára nem épp annyira bizonyíthatóak. Ha nem tûnt fel épp az a különbség, hogy pl a holdraszállás topikban a seggfejek bizonyítható állításokat kérdõjeleznek meg, mi itt meg bizonyíthatatlant/bizonyítatlant.

Az egy dolog, hogy neked nincs annyi tárgyi tudásod ezekrõl a témákról, (meg úgy általában fogalmad sincs arról, hogy mit jelent az, hogy valami "bizonyított"), hogy ne tudd eldönteni, de ez a tudás a világban bizony rendelkezésre áll, csak utána kéne járni.

A te tudatlanságod egy témában semmilyen módon nem érv.

xelag
Amúgy ha belegondolsz... mennyivel jobb egy haditechnikai topic, vagy holdra szállás topic, esetleg a 2. világháború topicja?! Fõleg, hogy mindannyian "ottvoltunk" a 2. világháborúban, vagy a holdon és valószinûleg mindent tudunk róla ugyebár. Épp annyira bizonyíthatóak ezekben a témákban az állítások, mint a telekinézisben. Azért,mert hogy fentmaradtak tankok, ágyúk...attól még az elvi kérdéseket nem tudjuk tudományosan igazolni... miért is nyírtak ki ennyi zsidót a németek.... egyáltalán megtörtént e stb.
xelag
Legalábbis te semminek tekinted....
dronkZero
Ja, csak te eddig még nem mondtál semmit az égvilágon.

xelag
Nem, itt most konkrétan a telekinézis a fõ téma ,amit eléggé szétbontottunk, de hát nincs ebben semmi gond. Fõleg ha egy ilyen széleskörõ témáról van szó.
Ahhoz, hogy megismerjük, ahhoz a környezõ témákat is meg kell vizsgálni.
dronkZero
Kár, hogy nem teszed.

Vagy ez a "találjuk ki, hogy mi a pék redves faszára gondolsz, de nem árulod el" címû játék?

xelag
Hidd el, hogy lehetne, csak próbálkozni kell.
xelag
A megfigyelés tudománya....
xelag
NEm fejtettem meg, csak egy részét.
Épp ezért írok ide, hogy megvitassuk a másik felét. :D
Cowie
Hát az remek. És errõl próbálunk vele értelmesen és tudományosan beszélgetni. <#falbav>

dronkZero
Nekem azért kezd összeállni a kép. Betépett, aztán azt hiszi, hogy megfejtette a világot.

Cowie
Nekem ez már követhetetlen. Konkrétum semmi. Egy egyszerû kérdésre nem tudsz válaszolni (Mi volt a megfigyelésed?) egyenesen. Helyette ködösítesz.

dronkZero
Nem, te a "megfigyelés" és "tudomány" szavakat egész egyszerûen nem érted.

Legalább ennek nézz már utána! Faszom...

xelag
Ez nem álmodozás, csak nagyon alapos megfigyelés... mégpedig olyan szintû, hogy belefeledkezel abba is, hogy te most megfigyelsz valójában. :) Ezek után meg olyan, mintha nem is figyeltél volna meg semmit, mert nem tudod szavakba önteni, de attól függetlenül ez tudomány.
dronkZero
Az a baj, hogy ezzel semmiféle betekintést nem nyersz az élet mûködésébe.
Egy hallucináció nem információ, nincs köze a valósághoz, következtetést levonni belõle nem lehet. Kb mintha egy álomból kiindulva akarnád megmagyarázni a világot.

xelag
Annyit tudok csak tenni, hogy megpróbálok addig addig informálódni, amíg másokkal meg nem tudom értetni ezeket a dolgokat.
xelag
Zero elég jól eltaláltad az Lsd dolgot, de attól függetlenül az ember olyankor sokkal mélyebb és tisztább betekintést nyerhet az élet mûködésébe, amit utána elég nehéz feldolgozni és átadni másoknak szavakkal. És azért azt hozzáteszem, hogy nem vagyok drogos sem, én azért próbáltam ki, mert szerettem volna megtudni többet az élet mûködésérõl, aminek tudományos alapjai vannak, de nem tudok mit tenni az olyan információkkal, ami esetleg olyan mély, hogy a mai tudomány a közelébe sem jutott még.
xelag
Ahhoz képest mindannyiótokat érdekel a dolog..
Amúgy meg nem emelkedett fel semmi sem... annál sokkal mélyebb dologra jöttem rá.
dronkZero
Írjál könyvet, aztán gazdagodj meg belõle. Felnõtt korban így szokás ezt csinálni.

Egyébként még mindig arról van szó, hogy ez egy tudományos fórum, és ITT nincs helye az álmodozásnak. Ez van, szokj hozzá.

Cowie
Mi lehet vajon ilyen megdöbbentõ dolog?
pl. Nézted erõsen a ceruzát az asztalodon és felemelkedett? (telekinézis)

Nem elég, hogy egy csomó mindenrõl a világ mûködésével kapcsolatban nincs még alapszintû ismeretanyagod sem. Még jössz ezzel az álltitokzatoskodással.

dronkZero
Ennél a "nem mondom meg bibibíí"-hozzáállásnál nagyobb fasz úgysem lehetsz...

Egyébként meg jónéhány furcsa élményre már van neurológiai-pszichológiai magyarázat, amit te átélsz, annak nem feltétlen van kapcsolata a valósággal. Csak példának említeném az LSD-t vagy a gombát, az egy tudományosan igazolt módszer a valóság érzékelésének megváltoztatására...

xelag
Elég szomorúnak tartom, hogy egy x korosztály felett már nem létezhet álmodozás, mert akkor ez sül ki belõle.
xelag
Tényleg, az lenne a legjobb, ha magamba tartanám a dolgokat amiket gondolok, csak akkor mi értelme van élnem....ha nem lehet véleményem.
dronkZero
Csak neked szürke. A világ valójában önmagában is elég érdekes, anélkül, hogy a tudásunk réseit mesékkel töltenénk ki. Ha neked jól esik, hogy nem létezõ jelenségekrõl fantáziálsz, meg hogy az akaratoddal kiemeled az X-szárnyút a mocsárból, az egy dolog, de nem biztos, hogy mi erre kíváncsiak vagyunk.

Másik fele, hogy ez nem témája egy tudományos topiknak. Menj álmodozni az általánosba, vagy a gumiszobába, ott senki nem fog ezért megszólni.

xelag
Értelek, csak rossz érzés, hogy ha valaki átélt valamit és nem tudja megmagyarázni másoknak, azok máris hülyének nézik.
Szivesen beszámolok nektek errõl az élményrõl, de akkor meg az lesz a gond, hogy ááá ez milyen ember, hogy ilyet- meg oylat csinált, akkor meg azért tartotok majd fasznak.
Cowie
Még egy próbálkozás. Az egész megfigyelés-elmélet-elõrejelzés dolognak az a lényege, hogy a megfigyelés ellenõrzött körülmények között történjen, ezek dokumentálva legyenek, hogy bármikor reprodukálható legyen. Tehát a te megfigyelésedet én - vagy bárki más - bármikor meg tudja ismételni és le tudja ellenõrizni. De szerintem ezt már néhányan leírták itt is és más témáknál is. Ez az alap. Ha ezen nem tudunk tovább lépni, akkor nincs értelme beszélgetni a tudományról.

xelag
Figyelj, nekem nem az a szándékom, hogy elrémítselek titeket, hanem az, hogy kicsi színt vigyek a dolgokba, de ti kajakra jól érzitek magatokat a szürkeségbe...
Értelme mindennek van, még annak is, ami nem tûnik annak.
Cowie
Ok. Én itt fejeztem be a dolgot. Nincs értelme annak amit mûvelsz.

xelag
A megfigyelésem olyan mély volt , hogy szavakkal nem kifejezhetõ, az elméletem ezáltal úgy jöhet le sokaknak, hogy õrült vagyok, szóval hiába próbálom megmagyarázni, úgysem értenétek. Amúgy meg a a visszajelzés az, hogy még mindíg élek.
Cowie
Írnál erre egy konkrét példát? Mármint arra, hogy saját magad megfigyeltél valamit, felállítottál a megfigyelésbõl egy elméletet és az elméletbõl elõre tudtál jelezni egy másik jelenséget.

xelag
Figyelj, azt hiszem mindannyian korrepetlálás és tudakozás céljából használjuk ezeket a fórumokat.Persze van aki azért, hogy segítsen, de az eléggé ritka.
xelag
Na kb ilyen jellegû elõrejelzéseket tudok tenni, mint pl ez a mondatod. Annyira tudtam, hogy ebbe is bele fogsz kötni, eléggé kiszámítható egyéniség vagy.

884 : Igen is létezõ megfigyelések, csak az neked túlságosan felfoghatatlan és érthetetlen, de hát mit is várok én tõled, így lettél programozva......
Oldal 1 / 19Következő →