telekinézis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
és miért baj h kételkedett? még jó hogy benézett az asztal alá, sõt én megértem volna, h ne csak az asztalon mozgassa, hanem a levegöben fel-le, és különbözõ távolságokból, különbözõ sebességekkel, különbözõ pályákon, különbözõ súlyú, anyagú (fa, fém, etc) és alakú tárgyakat stb. ilyen módon már árnyaltabb képet kapunk a "képességérõl"

például ha kiderülne, hogy csak pl. fém tárgyakat tud mozgatni, csak ugyanazon az asztalon, csak 1 méteren belül (vagy bármilyen speciális konfigurációjú kísérleti beállítás mellett), az már elgondolkodtató lenne. ugye?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

gothmog
Hát az érdekes is lenne, ha te lennél rászorulva, hogy valamivel (bármivel) bizonyítsd egy állításodat, miközben odaát az volt az alapállásod, hogy semmilyen bizonyíték nem lehet elég jó.

Én már láttam ilyet. Van a családban aki képes rá. Viszont én nem akarok senkit sem meggyõzni. Annális inkább, mert egyszer megmutattam egy szkeptikus beállítottságú ismerõsömnek mit tud az illetõ családtag. Nem hitte el. Nem hitt a szemének. Asztalalá nézett, meg ilyenek. A végén gusztustalan veszekedés lett a vége. Azóta tudom, hogy a prekoncepció milyen nagy úr. Senkit sem lehet meggyõzni hite ellenében. Sõt, azóta vallom, hogy "Mindenkinek hite szerint adatik."

Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?

abszolút hiteles vagy, a helyesírásodnak hála:D

Anaid
Tulajdonképpen mit neveznek szerinted aurának?
Olvastam arról, hogy a tudomány is elfogadja, hogy elektromágneses erõtér vesz körül bennünket. Ez az aura? Vagy ennél összetettebb, ez az elektromágneses tér, meg esetleg különbözõ energiasugárzások (infra, egyebek) összessége? Arról is olvastam elméletet, hogy az aura látása a szem nem éppen tökéletes mûködése miatt alakítható ki és valamilyen hivatkozás volt az ún. komplementer színekre. De akkor nem világos, hogy ha egy embernek nem változik a hajszíne, miért "lát" különbözõ színeket pl. a teste körül a tükörbõl...Változóan tökéletlenül mûködne a szeme? Vagy akkor mivel indokolható, hogy nem standard módon ugyanolyan színûnek látja az auráját a feje, teste körül? Szerintetek?
Konkrét példa: a fej körül barna hajú ember álltalában sárda réteget lát, de néha rózsaszín, néha zöld, néha fehér. Elméletileg nem mindig ugyanolyan színûnek kellene akkor látnia? Mi okozhatja a színbeli eltérést?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Ez a taszítás az AURA. Ez is egy módja ,h érzékeld a saját vagy más vminek az auráját. Mert legtöbben azt hiszik,h az aurát csak látni lehet,de ez tévedés,nagyon is érezhetõ.
gyakorlás teszi eljutotál adig a szintig amikor már hatást tuc gyakorolni az elmédel a fizikai határon kivül énis érzem az anyag közelségét de nem tudok vele mit kezdeni aminek sulyavan 1 gram nál keresni igen rákel gondolni és megtalálod vagy érzed
Sziasztok!!
Egy hozzá értõ ember segiotségét szeretném kérni. Kung-fuzok évek óta,és vannak chi gyakorlatok. Egy hónapja észrevettem ,hogy tudom irányitani,és bele tudom vezetni a kezembe. Ettöl meleg lesz,és egy honap gyakorlással elértem,hogy annyira meleg legyen,hogy ha egy másik ember böre fölé rakom a kezem,akkor egyértelmüen érzi. Aztán egy hete másik furcsa dolgot észleltem. Ülés közben a kezemet szép lassan elkezdtem nyitott tenyérrel egymás fele vinni,és mikor már közel voltak (25 cm kb) elkezdtem érezni egy mágneses teret. Ha közelebb vittem,akkor annyira durva volt,hogy szinte már nyomta szét a kezemet,és nagyon megijedtem. Ahogy egy tárgyhoz rakom közel a "Felmelegitett" kezem,érzem hogy körbeveszi a testet valami aura-szerü dolog,de megmozditani nem tudom,ekkor kerestem meg ezt a honlapot,hogy valaki tapasztalt-e már hasonlot,és hogy ezt lehetne tovább fejelszteni valahogy? Mert nem tudok a témában szinte semmit,tanácsokat szeretnék kérni :)
DaVe
Arról beszélünk, hogy teljesen hétköznapi fizikai jelenségeket, néhányan képtelenek megmagyarázni, pedig általános iskolai ismeretekkel tökéletesen magyarázható. Ismeret hiányuk ellenében viszont hatalmas egójuk van, és elhatározzák, hogy majd õk megmagyarázzák! Így születik a tk! A probléma ott van, hogy mikor szeretnék bizonyítani, az emberek nagy részének nyilvánvaló, hogy mit csinál, és elmondja neki, hogy ez bizony termodinamika, vagy elektrosztatika. Ekkor hatalmasat sérül az egójuk, és innentõl vége!! Mindenki hülye!!!(szerinte)

"Mert az emberek többsége képes a telekinézisre. (Csak legfeljebb még nem próbálta.)
Persze nem szabad nagy dolgokra gondolni. Egy-egy papírlap vagy pihe könnyû mûanyag tárgy megforgatása, esetleg egy dobókocka pörgésének piciny megváltoztatása még nem egetrengetõ erõ" - Albertus

Milyen érdekes párhuzam, hogy mindig csak olyan dolgokat mozgatnak, amelyet hõáramlással, és elektromos térrel is meglehet mozgatni, nem?:)

Tessék kiemelni Skywalker hajóját a pocsolyából, az már valami!
Ebben a topicban még egy bizonyítékot nem olvastam a tk-ra. Akkor mirõl beszélünk?

xelag
Ne haragudj, én egy szóval sem akartam bizonyítani ilyen dedós dolgokat mint pl a repülés, repülök ha repülök nem repülök ha nem repülök, kit érdekel az? Nem elég ha én tudom? Azt hiszem bõven az.

összefogni a komáimmal...segíteni rajtuk magyarországon...

Tudod nem az én feladatom ez, és mégis az én feladatom lenne, ahogyan neked is, látom a hibát mégsem teszek érte, nem látom a hibát és teszek érte.
MIért van ez így? Mert így kell lennie, úgy kell lennie hogy mi ezen aszaron veszekedjünk és felbasszuk egymást tudod?
Másfelõl viszont tehetnék érte hogy ne így legyen, tudom a hiba forrását és mégsem teszek érte, ahogyan te sem.
MInden ember lehet geci és midnenki lehet jószándékú, de ezt nem én döntöm el és mégis én döntöm el.
Ha rossz ember vagy? Akkor csak jót kell belõled látnom, te is azzá válsz.
Ha jó ember vagy? Akkor elég ha foylton lefujjoglak és elmegy a kedved ajótékonykodástól.
Tudod én egy rossz ember vagyok és nem tudom hogyan lehetnék jó ember, pedig tudom is az odavezetõ utat.
Hogy miért nem idnulok el? MErt túlteng bennem a ross és nicns aki segítene elindulnom.
Akármelyik nap felkelek ugyan azt látom, oda halad a világ ami én is lettem, és hiába mondom akárkinek is hogy ne, mégis saját bõrén tapasztalja mindneki.
Ahogyan nekem is mondták annak idelyén és leszartam más véleményét, szépen rába...tam.
Úgy gondolom hogy megérdemeltem és úgy hogy ennek így kelett lennie, másfelõl pedig úgy hogy bárcsak a régi lehetnék és bárcsak sosem akartam volna tudni.
A tudás nem hatalom, sosem volt az.
Lancelot én nem akarok vitázni többet és másfelõl folytatnám is de belefáradtam hogy akárkihez szólok, nem értnek meg, nehéz beletörõdn hogy senki sem ért meg, akármennyire is tudom hogy ez az igazság.
Valószinûleg így kell lennie.
Köszönöm hogy válaszoltál launcelot tiszteletben tartom.
Éppen nem feladatom, hogy meggyógyítsam, mivel rendszeradminisztrátor vagyok az intézetben. Mondjuk egyetemen jártam, szégyellem is magam miatta rendesen. De ha te képes vagy meggyógyítani, akkor meg én nézlek szarba, amiért mégsem teszed, ha nem csak te vagy ilyen szuper ember, hanem még rengetegen mások is, akkor nyugodtan összefoghatnátok a komáitokkal, és egy éven belül tuti rendbe vágnátok mindenkit Magyarországon! Akkor valóban nagy ember lennél. Persze erre mondhatod, hogy jól érzi magát õ úgy, minek basztatjuk, de ha ez a véleményed, akkor hasonló kellemes dolgokat kívánok neked is!! De a kóklerek tipikus ismertetõ jele, hogy ha állítanak valamit nem bizonyítják, hanem az ellenkezõ véleményen lévõnek kell bebízonyítania hogy hamis az állítás. Ez azért sokkal nehezebb, mert pl.: azt állítom hogy tudok repülni! Jön az ember, azt mondja, ne ez de fasza, akkor nyomj már itt két kört. Erre én, á most nincs kedvem! Erre õ (jogosan mert az állítás elég irreális): akkor nem hiszem el! Erre én: Pedig tudok! Nem hiszed? Bizonyítsd be, hogy nem tudok! Na az ilyen embert meg kellene fogni, oszt lebaszni egy 20 emeletes épület tetejérõl! Úgysem hal, meg ha tud repülni!!! Meg örökéletû is, nem mindegy?
Tényleg Launcelot-éknál a helyed.

xelag
Igaz megigértem hogy nem írok ide többet, teljesen felesleges.
Te folytatod a "hülyeségeidet" bizonygatva az "igazad".
Kérdezném tõled dr. kovács miért nem gyógyították meg azt a "beteget"? Miért nem segítenek rajta, miért csak bent tarják? Ja hogy nem tudják? Talán nincs a könyvbe leírva, nincs mibõl tanulni? Vagy egyáltalán nem érdekel a beteg és csak lógatom a 20 kgos heréimet?
Oltogatás és nem oltogatás? mi a külömbség?
Teljesen mindegy hogy miylen stílusban írok ide neked , vagy tetszik vagy nem.
Mivel te ennyire keresed a választ mindenre elmondom neked, annak a szerencsétlennek lehet hogy "szerinted" segítség kell, lehet hogy nem kell.
Honann tudod hogy mit érez ha még csak nem is próbálod megismerni?
Talán ha ismernéd segíthetnél is.
Nem kell ezt megtanulni, nem is lehet, az ember vagy figyel a másikra vagy nem.
Hogy ha te az utóbbiba tartozol akkor neked tényleg írhatok, mert tudod mit fogsz látni ?
Egy szerencsétlent akinek ott a helye nálatok.
De láncelot úr drága a maga munkája csak here lebegtetés, de lehetne valóban segítségére azoknak az embereknek is.
Tudom hogy én repülhetek, tudom hogy szárnyalhatok, tudom hogy halhatatlan is lehetek , viszont szomorú hogy egyesek nem lehetnek mert inkább keresve a választ, eltévednek olyan messzire, ahonnan vagy sosem találsz vissza és ugyan oda jutsz ahova a betegeid, vagy oda hogy rájössz hogy nem így kelett volna hozzálnod mindenhez.
Az ember saját kárán tanul ahogyan én is tanultam, tanulni pedig tapasztalatból lehet, ha valami rosszul sül el az is tapasztalat.
Mindegy hogy mit választasz melyik utat, ugyan oda jutsz vissza drága barátom.
Visszajutsz és ismét elindulsz egy hasonló úton.
Telejsen midnegy hogy milyen vagy, én nem foglak lenézni és mégis lenézlek mint a szart.
Én is vagyok amilyen és nekem is ugyan úgy vannak problémáim ahogyan neked is.
Akinek nicns problémája, az már nem ember, akinek nincsenek "hülyeségei" az nem ember többé.
Akinek nincsenek hülyeségei annak is vannak hülyeségei, és akinek nicnsenek hülyeségei annak sosincs. Tudod miért?
Mert nem csak a te nézõpontod létezik a világon.
Nem csak abból az irányból látható az élet amilyen te vagy, látható az ellenkezõ iráynból is.
Ha már így látsz akkor soha többet nem látsz külömbséget, mert telejsen midnegyé válik hogy valami fáj e vagy jó érzés
Teljesen midnegyé válik hogy szart eszem vagy pizzát rendelek.
Telejsen mindeggyé válik hogy én az utcán lakom és szemétbõl élek vagy pedig évekig tanulok azért hogy megalapozva a jövõmet kinyalja a picsámat mindenki.
Akinek eltünik a szenvedés az életébõl sosem lehet boldog ember, ahogyan a szenvedéssel teli egyének is hiányolják azt amit te halmozol magadba.
A helyesírásomat pedig leszarom és mégsem. lett amilyen lett.
Tudod ha én szépséges lovagnak akarlak látni, akkor annak látlak, ha egy nagypofájú faszkapalnak akkor annak látlak.
Én döntöm el hogy mit láto az életemben, ha ezért bezárnak hozzátok?
El kel lhogy szomorítsalak de erre azt modnanám:
MI a külömbség (otthon ülni nézni a tvt) és (intézetben lenni a sok "hasonló" de mégis fényévekre álló emberektõl?)
Az hogy az egyik helyen azért vagy mert így akarod leélni az életed a másikon pedig azért mert szintén ez volt a sorsod hogy a sok hülye tvt nézhessen és mivel azt hiszik hogy bajod van bekúrnak valahova.
Semmi külömbség ember és ember között, mindeki valamilyen, mindenki segítségre szorulna, számomra te is.
Bebasználak egy 1 * 1 m es kis kockába és lássuk mi történik, másfelõl pedig szivesen megismernélek és összehaverkodnék veled, viszont a reakciót te döntöd el.
Válaszolhatsz így is <#mf1><#violent> és váalszolhatsz így is <#wink> <#wave>
Tudod az emberek ennek a két oldalnak szeretnék bizonyítani a külömbségét, ki ki melyik oldalhoz tartozik.
De elárulhatom az egyik oldal végét megjártam, csalódtam is benne és nem is.
A tudásnak határai vannak, akkor minek akarok én bizonyítani,
a halhatatlanság pont az ellenkezõ irányban van.
Ez az az érzés amikor valaki meglátja az "igazságot" amikor rájön hogy nem a tudással lesz valakibõl nagy ember, hanem azzal hogy megjárta mindkét oldalát az életnek és soha többé nicns külömbség számára.
Segítségre szorulok ahogyan ti is, nem tagadom és mégis azt teszem, kénytelen vagyok írni ide akármi is a véleményem, amíg az ember segítségre szorul, amíg problémái vannak, addig kénytelen kommunikálni másokkal.
"Te döntöd el hogy létezik e vagy sem."
A saját agyadban valóban te döntöd el, hogy létezik-e vagy sem, de az nincs kihatással a való világra.

Munkámból kifolyólag gyakran találkozom pszichiátriai betegekkel, talán nem vagyok nagyon bunkó, ha név nélkül hozok egy példát. Az egyik gondozott nap, mint nap kimegy az udvarra és az égen lövöldözi a németeket! Az õ agyában valóban ott vannak (elég baj az szerencsétlennek), én mégsem látok egyet sem. Azért nem lehet vitázni veled, mert valóban lehet, hogy van a te agyadban is egy-két furcsa dolog, viszont akkor nálunk a helyed, segítünk szívesen!
Én csak annyit mondok, hogy ha én egy picit is megtudnák mozdítani egy dobókockát a gondolataimmal, én bizony elmennék James Randihez, megcsinálnám neki laborkörülmények között, és felmarkolnám az 1 millió dollár díjat! Biztos rohadék vagyok, hogy megtenném, mert "aki tk-zik az nem dicsekszik vele":D:D:D, de én megtenném! Szólj az ismerõseidnek, hogy van ilyen díj, hátha kapsz cserébe egy picit belõle! Én 10%-al is boldog lennék!! Ha valamilyen okból egyiknek sem akaródzik majd menni, akkor téged szopatnak, és te vagy a tudatlan! Utána kellene nézni a termodinamikának, illetve az elektrosztatikának!

U.i. (Morpheusnak): Most írtam is meg nem is?!?! Vagy mi van?! Egyébként az fasza lesz, ha ugyanott ér véget ahol kezdõdött, mert akkor lassan elkezdek fiatalodni, és végül megint csecsszopó leszek!:D Alig várom már! Vagy hogy ezt nem lehet mindenre ráhúzni?! Filmekben olyan jól hangzik pedig...:( Egy kör mondjuk ilyen, az tényleg ott kezdõdik, ahol befejezõdik, már ha van egyáltalán értelme egy körnél a kezdetnek. Egyébként ez a kijelentés a legritkább esetben igaz, mert telik közben az idõ. Ahogy a görög bölcs mondta: senki sem léphet ugyanabba a folyóba kétszer. A konklúzió az, hogy attól még, hogy Morpheusul beszélsz, nem biztos, hogy hiszek neked!:D Gyerünk James Randihez!
Az õrület mélyén a bölcsesség lakozik. ezt ki hogy értelmezné?
Szia!
Sok olyan embert ismerek akik akaratukkal tudnak tárgyakat mozgatni.
Helyesebben ismerek olyanokat is akik nem. Mert az emberek többsége képes a telekinézisre. (Csak legfeljebb még nem próbálta.)
Persze nem szabad nagy dolgokra gondolni. Egy-egy papírlap vagy pihe könnyû mûanyag tárgy megforgatása, esetleg egy dobókocka pörgésének piciny megváltoztatása még nem egetrengetõ erõ.

Amint olvastam az itteni nagyon sok szkeptikus hozzászólást, sokszor
vakon bizonygatva, hogy nem létezõ a telekinetika, úgy láttam, hogy
csak a tudatlanságuk íratott ilyeneket.

A megértés, a tudás végességérõl.. Végtelen. Egy-egy ember tudása
ma még a lehetõséginek parányi morzsája. Egy egész emberiség tudása
pedig valóban lehet végtelen.
Abban igazad van, hogy ma még nagyon-nagyon messze vagyunk ettõl.

Fúúú geci te mit szívsz?

"Nem értesz félre, és mégis teljesen félreértesz ennek így kell lennie."

Bocsánatodat kérem, de nekem ehhez a szócsépléshez nincs több türelmem.

"Részemrõl ennyi volt , nem írok ide többet, ne haragudj hogy "

Azt csinálsz amit akarsz. Részemrõl nincs harag.

http://szabadforum.com

xelag
Nem értesz félre, és mégis teljesen félreértesz ennek így kell lennie.
Többet nem írok ebbe a topicba , valószinûleg ezért nem tettem eddig sem. Az én modnanivalóm semmit sem számít és mégis mindenre választ ad.
Hülyeségnek fogod fel akkor hülyeséget látsz, ha szerinted fontos amit írok akkor pedig fontossá válik.
Részemrõl ennyi volt , nem írok ide többet, ne haragudj hogy érthetetlen voltam pedig érthetõ volt nem? ;)
Én csak azt kérem, hogy amiket szavakat, fogalmakat használsz, azokat köznapi értelemben használd. Láthatóan nem így teszel, aztán csodálkozol ha nem értenek, vagy félreértenek.

Én például még mindig nem értem mi bajod a 'tudni', illetve a 'hinni' fogalmával. Mért próbálod õket összemosni, illetve új, értelmezéssel eladni. Láthatod, erre én például nem vagyok vevõ. Mi lenne ha magyarul beszélnél?

xelag
Azért van hogy akik "tudni akarnak" még "irreleváns"-abb szavakat találhasssanak ki minnél bonyolultabb logikát amit már az átlag ember nem ért, ezt pedig törvénybe hozza és szopatja a jónépet. Ennyit a tudásról és okoskodásról, próbál annak a nyomába érni amibõl létrejött amibõl született.
Figyelj, akármit mondasz akármit mondok, sosem fogsz megérteni, és sosem fog egyezni a véleményünk, holott mindíg egyezik mindkettõnk véleménye.
Csak erre még nem jöttél rá :)
"Tudsz valamit? akkor hiszed? Mi a külömbség a kettõ között? semmi."

Hát akkor mi a fenének van rá két külön szó? És ami még fontosabb, akkor miért van két külön leírás róluk az értelmezõszótárban?

Zavaros amiket beszélsz. Ettõl még lehetne igazad. Szerintem elsõ lépésnek tisztáznod kellene magadban az általad használt szavak értelmét, jelentését.

xelag
Tudsz valamit? akkor hiszed? Mi a külömbség a kettõ között? semmi.
Ha hinni akarsz tudnod kell, ha tudni akarsz hinned kell.
Teljesen mindegy mit mondasz nekem, én hiszek amiben hiszek, tudom amit tudok. És te is tudsz valamit amit én is tudok és mégsem.
Fenéket. A megfigyelõ személye itt (is) irreleváns. Le is kameráztam. Mûködik. Most sem "hiszek" benne. Most "tudom" hogy van, létezik.

xelag
Te döntöd el hog ylétezik e vagy sem.
xelag
Ne haragudj, mi a külömbség a tudatlanság és a tudatos élet között?
Vindkettõ ugyan onnan ered, viszont a tudatnak határai vannak, a tudásnak határai vannak, a tudatlanság pedig végtelenség.
Hiszed vagy sem, ezeket az embereket lenézik, gyógyósnak tartják, pedig õk merítenek igazán az erõbõl õk használják azt a határtalanságot amit tudattal sosem érthetnek meg, és sosem lesz rá bizonyíték.
MInnél jobban meg akar valak érteni valamit minnél többet akar, annál távolabb kerül az "igazságtól" és úgy jár mint a smith ügynök a matrix 3 végén.
Én nem hiszek benne, aztán mégis láttam rá már példát a családomban is. Hogy mit az lényegtele. A lényeg, hogy a hit valóban nem számít, ha a dolog valóban létezik.

xelag
Amikor ezt a témát indítottam ("valamikor") mondhatnám hogy kis pöcs voltam aki csak szórakozni jár fórumokra, azt sem tudja hogy mirõl beszél, miben hisz és hogy mit akar.(most sem tudom. ki tudja? miért akarom egyáltalán tudni és minek? akarhatnám tudni és nem is )
Elolvastam 1-2 hozzászólást a topicban és mindenfélét láttam, van aki hisz van aki nem hisz, van aki csak bizonyítékokban hisz, van aki még abban sem.
Nem az a lényeg hogy miben hiszünk és miben nem, mert semmi külömbség nincs a kettõ között.
Ugyan onnan ered mindkettõ, ugyan ott ér véget mindkettõ.
Szeretnék bocsánatot kérni tõletek hogy ilyen topicot nyitottam, de nem teszem.
Tehetném is és nem is.
Mi a külömbség?
2 lehetõség van hátrafele vagy elõre haladni valamerre (akármerre), pozitívan vagy negatívan de mi a külömbség?
MI tesszük külömbséggé, mindenki saját magának, mindenkinek az elképzelt világa szerint ahogyan õ szeretné.
Én azt mondom hogy tudom a telekinézist, tudom gyógyítani magam, tudok lebegni és sorolhatnám még, de mondhatnám az ellentétét is, igazából telejsen midnegy mit mondok ugyan onnan ered mindkettõ ugyan ott végzõdik mindkettõ ezért sosem hazudok és mégis mindíg hazudok.
Ha most sokaknak elvettem a kedvét az egésztõl azt mondom: kedv és kedvtelenség mi a külömbség?
Semmi, ugyan onnan ered ugyan ott végzõdik.
Miért végzõdik ugyan ott és miért kezdõdik ugyan ott?
Mert így kell lennie, azért hogy legyen valamilyen, ha semmilyen lenne akkor is akármi lehetne, a semmi egyenlõ mindennel, a minden egyenlõ a semmivel.
Ezek után te döntesz hogy mit tudsz és mit nem, mit akarsz tudni és mit nem.
Akármit akarsz(szeretnél), akármit nem akarsz, mindenki ugyan azt akarja és senki sem akar semmit.
Az élet egy undorító és ocsmány, az élet csodálatos és szépeséges ,de most akkor melyik-? mivan?
Az van hogy minden van ahogy lennie kell ahogy te akarod ahogy nem akarod.
Ha rosszul sült el valami akkor úgy kelett lennie, ha átmentél az érettségin akkor úgy kelett lennie. Telejsen mindegy hogy mi vagy, az vagy ami szeretnél, és nem vagy ha nem szeretnél.
MIndannyian egyek vagyunk és mégis mindkei különálló és egyedi.
Ez a végtelenség az amit úgy hívunk, hívok.:
-Az erõ, a chi, a galaxis.
Ha te tudod hogy átütöd a betont akkor átütöd a betont, ha tudod hogy nem lesz semmi bajod, akkor nem lesz semmi bajod, ellenkezõleg úgyszintén.
Hinned kell hozzá vagy nem hinned.
Rajtad áll hogy mit hiszel és mit nem, a végtelenségbõl választhatsz mégis semmi választási lehetõséged nincs.
Minden történik ahogy történnie kell és úgy érzel ahogy érezned kell, ha most beszólsz akkor be kell hogy szóljál, ha udvariasan válaszolsz akkor úgy kell tenned, a külömbséget ti döntitek el.
Van is és nincs is.
NIncs mondanivalója az írásomnak mégis mindent elárultam vele.
Tehettem volna egy szóval is tehettem volna egy regénnyel is nincs külömbség, ne feledd hogy te teszed azzá.

sziasztok
te meg az idézõjel fogalmának utána nézhetnél

Különben kétlem, hogy a sereg, vagy akár a cirkusz "lecsapna" az olyan telekinézis képességre amivel pille könnyû lapokat forhgatnak..
Pedig ilyen képességû emberek tömegével szaladgálnak minden felé..

Olyat pedig egyiküktõl sem hallottam, hogy fejleszthetõ lett volna ez a képesség. "Biztos csak titkolták!".. :)

Szia!
Azt is tedd hozzá, hogy "a tudatlanság nem fáj, csak kellemetlen."

Igen, rémlik, hogy olvastam valami hasonlót... Pl.: ha nem hiszel benne, hogy 2+2=4 akkor nem is annyi, bármennyire próbálkozol is!! És ha valakinek sikerül, nem mondja el senkinek, nehogy katonai célokra használják fel!! :D Ugyanaz, mint az örökmozgó és az olajmaffia, azt is képes építeni bárki, dehát valamivel meg kell magyarázni, hogy miért nem csinálja meg senki!
dronkZero
Mondjuk utánanézhetsz is akát a szkeptikus szó jelentésének, és akkor nem csinálsz magadból hülyét.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Röviden: "Csak vannak annyira agyilag begyöpösödött egyének, akikben sose merül fel, hogy akár sikerülhet is, azok bármennyire is próbálkoznak, nem fog sikerülni nekik. Ilyenek pl. a szkeptikusok. És én csak azt mondom, hogy HA valakinek sikerül, AKKOR nem mutatná meg"

Mindannyiunk okulására itt egy kis részlet, hogyan lehet kiszûrni a kóklereket:

Kovách Ádám - Tudomány és áltudomány

Tudományos megközelítés

1. Egy hipotézis akkor és csak akkor tekinthetõ igaznak és nem csupán feltételezésnek, ha helytálló voltára nézve reprodukálható bizonyítékokkal rendelkezünk.

2. Objektív tényekre vonatkozó állítás valósságának bizonyítására csak objektív tényezõk használhatók fel.

3. Bizonyítási kényszer – aki valamit állít, annak kell az állítás valós voltát bizonyítani.

4. Egyedi megállapításokat csak akkor fogad el, ha azok általános megállapítások kereteibe ellentmondásmentesen beilleszthetõk, vagy – bizonyítottan – ellenpéldaként szolgálnak.

5. Az egyéni világnézetbõl eredõ beállítottság az objektív és logikai elemekre támaszkodó megismerés folyamatát nem befolyásolhatja.

6. Forrásértékûnek és bizonyító erejûnek csak a tudományos közvélemény elé tárt, ellenõrizhetõ és teljes körû információ tekinthetõ.

7. Csak „falszifikálható” állítások fogadhatók el, azaz nem zárható ki eleve az ellentétes állítás bizonyíthatóságának lehetõsége.

Áltudományos megközelítés

1. Egy hipotézis mindaddig igaznak és nem csupán feltételezésnek tekintendõ, amíg helytelenségére nézve nem rendelkezünk bizonyítékokkal.

2. Objektív tények valósságának bizonyítására szubjektív tényezõk is felhasználhatók.

3. Azzal az igénnyel lép fel, hogy az adott állítást tagadónak kell álláspontját igazolnia.

4. Az egyedi megállapításokat bizonyítottság hiányában is az általános megállapításokkal egyenértékûnek kell elfogadni.

5. A világnézethez közvetlenül kapcsolódó, a priori elfogadott megállapítások a megismerés folyamatában felhasználhatók.

6. Bármilyen körben terjesztett, tetszõleges jellegû információ alkalmasnak tekintendõ bizonyításra.

7. Az áltudományos megközelítés nem ismeri, és figyelmen kívül hagyja ezt a fogalmat ill. szempontot.
Én is leszarnám, csak az a probléma, hogy ha mondjuk tervezed, hogy csinálsz egy lurkót, vagy esetleg már van is, elõfordulhat, hogy egy ilyen oldalra téved. Szerencsétlen elhiszi, mert sokkal érdekesebb, mint a fizika óra, meg ha ennyien mondják, akkor biztos igaz. Aztán azon kapod magad, hogy a gyereked ahelyett, hogy tanulással töltené a délutánját, egész nap egy papírdarabot próbál megmozdítani! Olvastad a visszább a vízbuborékoltatást?:D Tegnap este hoztam magamnak egy pohár vizet, letettem az asztalra, de nem ittam meg! Reggelre tele lett buborékkal!!! Vazz álmomban megmagiceltem!! Jelentkezek James Randinél:D ide az 1 milliárdot!:D
,,Hívõk".Hát eez jo<#nevetes1>
Amúgy én általában leszarom ki miben hisz, de amiket ezen a fórumon írogatnak a "hívõk" az amellett nem lehet szó nélkül elmenni...

Igen, de ez tikok!

zyppy
<#idiota>

:D de, ez minden bizonnyal csakis így lehet!:D Sõt arra is rájöttem, hogy Te, Szabolcs, Realista, és a többi nem hívó vagytok a legnagyobb mesterei a "tk"-nak, csak féltek a labor vizsgálatoktól, ezért a szkepszis álarca mögé bújtok! Valljátok csak be!:D
jajj hát te nem tudod, hogy aki tényleg tud tárgyakar mozgatni a gondolatával, az egyrészt nem dicsekszik vele, másrészt nem akarja hogy az usa kormánya felhasználja valamire?! alap!

Sziasztok!

Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy oldat. http://www.szkeptikus.bme.hu/ Valaki mintha említette volna Egely "mester" nevét! Itt sok mindent megtudhattok róla. Olyan emberek véleménye található itt, akik ahelyett hogy napi 8 órát meditálnának, õk napi 8 órát, de inkább többet valóban dolgoznak az agyukkal. Ha léteznek olyan emberek akik mindent megpróbálnak kihozni az agyukból, akkor õk azok. (Ellentétben azokkal, akik több órát várakoznak egy papírfecni felett, míg meg nem mozdítja egy kósza szellõ, és azt képzelik õk voltak) Dr.-nak, professzoroknak, docenseknek, és még sorolhatnám, hogy nevezik õket. Ezt a társaságot, az áltudományok elleni harc érdekében hozták létre. Egely mesterrõl még annyit, hogy õ a tudományok Uhrin Benedekje. A legritkább esetben lehetne jónak nevezni, amit csinál, de szeretjük, mert nevetséges!:D Kedvcsinálónak: azt állította, hogy a cserebogarak sugárhajtással mûködnek!:D szkeptikus oldal->borsóhányó->a rovarok repülésérõl

Ja és ajánlom figyelmetekbe a James Randi díjat!!!! 1 milliárd dollárt kap, aki ellenõrzött körülmények között paranormális jelenséget mutat be!! 11 éves fennállása óta, senki nem kapta még meg! Gondoltátok volna?:D:D:D

Üdvözlettel,
egy szkeptikus
Na emberek megállt az élet.Zyppy te ki vagy??
Tök jó a forum ajánlom mindenkinek h nézze meg.
És djprour hol tartasz? a tk ban?<#awink>
zyppy
tk-s fórum <#eljen>
warezos <#levele>

Hy! megint én vok. nyitottam egy olyan topicot ahol belinkelhettek vagy kérhettek pc x-box stb... játékokat amik rapidshare.com-os és data.hu-s.
már belinkeltem egy pár játékot a bíztatás képpen :D és segítséget is adtam MINDENKINEK AJÁNLOM!!! NÉZZÉTEK MEG!!!
Hello! csináltam egy olyan fórumot ahol mindenki elmodhatja a véleményét a telekinézisrõl meg ilyenektõl függetlenül attól hogyhisz benne vagy nem az oldal címe: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=telekinesis
MINDENKI NÉZZE MEG!