Eurovíziós Dalfesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Az olasznál éreztem elõször. UPC, HD.

A medve nem játék.

a.carkey
Emelem a tétet: két meleg, harmadik generációs holokauszt túlélõ?

A medve nem játék.

akyyy
akkor 10 pontot, de még az is sok szvsz :D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

RatBaG
itt nem volt elcsúszva.

Per Aspera Ad Inferi.

Rise like a Pénisz

DaemoonHunter
Én még azt is megérteném. Az elõbbi hsz-emet kiegészítve. Oké, hogy az, de ne nyerje már meg toronymagasan, csak mert elfogadósdit játszunk. Vajon ha a The Common Linnets 2 meleg énekesbõl állt volna akkor Conchita meg köztük lett volna a verseny az elsõ helyért?

a.carkey
Amúgy hogyhogy el volt csúszva az M1en a hang? Az elõdöntõkben minden ok volt.

A medve nem játék.

BaliBoy
Hát igen. Ezzel az osztrák fé.. nö.. emberrel az a legnagyobb baj, hogy gond van a fejében. Tudathasadásos vagy csak simán az emberek irritációjára hajt. Ugyanis egy transznemû vagy transzexuális mindent elkövet azért, hogy külsõleg is úgy nézzen ki mint ahogy belül érzi magát. Conchita Wurst csak simán korcs. (sry. de nem tudok jobb szót rá)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kaposi1
Nincs nekem semmi gondom a Transzvesztitákkal csak döntsék el hogy melyik oldalon állnak.

Máig is nagyon kedvelem Dana International Diva számát,õ rá zeneileg is mérföldekkel tovább fogok emlékezni.

http://www.youtube.com/v/mzUoHawdIBI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

DaemoonHunter
Nyilván aki nemi identitászavaros egy verseny kedvéért, az nyerje meg egy dalfesztivál döntõjét, hiszen világméretû elfogadás van, aki pedig nem tud elfogadni az baszódjon meg, szégyelld magad, hogy normális vagy, és átlátsz ezen a mocskon.
/irónia off/.

a 2 lengyel luvnya nincs kizárva, hogy öröm lány volt korábban:D olyan kéjesen mosta egyikük a ruhát a másik pedig ahogy fel le mozgatta a rudat:DD kíváncsi lennék melyik negyedbõl szedték ezeket össze

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem a Hollandoknak adtuk a 12-t? nekem úgy rémlik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

franciák nagyon lazák voltak:D azt szegények nem is kaptak szinte pontot pedig egyediek voltak

a.carkey
Egy komment:
"mekkora küzdelem lett volna, ha indul egy holokauszt túlélõ is"
<#idiota>

A medve nem játék.

a.carkey
Azért a litvánok legalább azt is mondták - miután 12 pontot adtak neki, mint mi -, hogy elõ a borotvával! :D

A medve nem játék.

Pazze,most akarok pont ebédelni!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kaposi1
Eldönthetné ez a kentaur hogy nõnek akar látszani vagy férfinak.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Puzsér Róbert kiakadt:

http://szineshir.com/belfold/botranyos-a-magyar-celeb-kiakadt/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

akyyy
nincs oldal,aholnemazt olvasom, hogy az aki megnyerte undorito.
magyarország is ausztriának adta a 12pontot. megnézném én azt a listát, hogy itthonról kova szavazott.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a.carkey
Mégis õk jártak a legjobban. :)

A medve nem játék.

a.carkey
http://www.youtube.com/v/jN8vIcJfM9A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

a.carkey
És az jó amit a délszlávok csináltak, vagy a moldáv-romák duó? Kösz nem. Ha szar, akkor szar.

Egy biztos, második helyre kellett volna jönnie, mert jövõre minden feltörekvõ régen nem nyert majd szépen egy zöld színû transzival fog nekiindulni, aki körül nagycsöcsû lengyen luvnyák lapátolják a kazánba a meleget, de nem akarok tippeket adni ...

KSAnak gratula, hogy ezzel a trendifossal országunk második legjobb helyezését érte el! Hogy a holland mit keresett ott, na az volt még egy rejtély! :D

A litván (?) beszólás meg epic volt. :) (Ideje megborotválkozni! :D)

Megj. ennyire megjátszós transzvesztitát még nem hordott hátán a popszakma.

Ami bejött, az a eurovision múzeum.

A medve nem játék.

gabi89
Mondjuk mi is szartunk rájuk szerintem.
Finnek adtak az elmúlt években nem is egyszer 12 pontot nekünk aztán mi meg azzal háláltuk meg, hogy kaptak tõlünk masszív kettõt, hármat :D vagy még annyit sem. Szóval ha valaki nem szólhat be a lengyeleknek azok mi vagyunk.

Egyébként tényleg fura, hogy semmit nem adtak. :(

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

RatBaG
elõzõ években meg mi nem adtunk nekik. bár azok lehet, hogy csak a finnek voltak.

Per Aspera Ad Inferi.

wantonly
Esetleg küldjük Szecsõdi Karit, vagy Terry Black-et. Már az Ukránoknak is bejött ez a nemváltós dolog. Minél degeneráltabb annál jobb!

Ezt a szakállas nõt nehéz lesz überelni, de megpróbáljuk.
Ilyenkor hol van a nagy magyar-lengyel barátság? Nem csak vonulgatni kell idejönni barátaink!! Határon kívülrõl is támogatni kéne minket.Szégyen!

Köszönjük lengyel testvéreinknek a támogatást!<#falbav><#phone><#levele>

Nincs mese ide Uhrin Benedek kell, csak vele nyerhetünk.

Breki33
AZ Ukránok is sok szimpátia voksot kaptak :D Mondjuk ha jövõre Kievben kellett volna rendezni az gáz lett volna:DDD

ami érdekes, hogy Macedónia, Románia és Montenegro adták a legtöbb pontot:DDD

sok ország adott nekünk 7-8 pontokat így lettünk 5.

Németek, Szlovénok, Olaszok, Franciák, Britek tõlük semmit nem kaptunk:D

és Conchita megnyerte ki gondolta volna:D megnyerte magának Európát...Legyünk toleránsabbak srácok, no racism ;))):DDD

Gratula Kállaynak az 5. helyért!!!

RatBaG
a franciák szokás szerint megkapták a nagy arcba a kékerest, jól is van az... :DDD

Per Aspera Ad Inferi.

Jövõre Kiszel Tündét kellene indíteni egy hatalmas mûfasszal a homlokán, az talán elérné az ingerküszöböt.

Szakálas nõ. Degeneráltak.

wantonly
Egy darabig vezettünk, de ügye senki sem hitte el? :)

Igaz, még nincs vége, úgyis a szakállas nyeri, mert annyira menõ a liberalizmus.

A lengyelektõl meg sajnos nem kaptunk egy pontot sem.
RatBaG
remélem a lengyelek nyernek <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
http://www.youtube.com/v/aEK5jNKcMRQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A medve nem játék.

a.carkey
Suna+ a nõ, de hogy megnyerje? A fogadóirodák szerint esélyes. Szerintem az ukrán szám idén a legjobb, bár ott se a suna+ nõ fut a kerékben, hanem a pasi, biztos ami biztos alapon. :)

Conchita kapcsán csak annyit, hogy a "nõ" béna, a szakáll nem poén, de a dal jó. A két izraeli IDFes vokalista pedig ijesztõ volt. :) A finnek nyálasak voltak, de legalább hallgathatóak. Még az osztrák és a litván esetében éreztem hasonlót, a többi kuka. A sokadik norvég rockerkinézetû lírai elõadóból már nagyon elegem van. Mintha tavaly is hasonlót küldtek volna.

A medve nem játék.

viszont akkor, ha itt senkinek semmi nem tetszett akkor Kállay esélyes bõven:D bár, ahogy olvasom sokan a svéd általatok megnevezett sunafaktor lesz a befutó?

osztrákok, mint trash?:O

Conchitára gondolsz? mert õ nem volt ám rossz

benõmenõ
Az elõzõ elõdöntõ határozottan erõsebb volt szvsz.
#1931: A szlovén dal szerintem is egész jó volt.
kik tetszettek, akik szerinted megütötték a mércét?:D

ez a Sebalter jó volt, egyedi és olyan countrys volt...

románok is elmentek és a szlovén hölgy is

a.carkey
15bõl az egy kezemen meg tudnám számolni, hogy kinek a dala volt hallgatható. :)

A medve nem játék.

a.carkey
Na a lengyelek voltak a legalja kategória azzal a szarral. De qurvára megértem õket. Látva milyen profi elõadóik buktak ki korábban a selejtezõkben, õk is leszarták, mint idén az osztrákok, és hozták a trasht. A csöcsfaktor (sunafaktor) tovább is vitte. :D

A medve nem játék.

Lengyelekre többen írták boobvision:DDD szakadok

színvonaltalan?:O kiesõkön kívül nem voltak rosszak, sõt én az Izraelin csodálkoztam, hogy kiesett, mert szerintem a fehérorosz, görög jóvágású gyökér srác bandái nagyon gyengék voltak valóban...finnek is egy sulis csapatot vittek ki, de épphogy továbbmentek:D

akyyy
a hirek osztrák zeneszerzõk forognak a sirjaikban. hogy nézett ki az a fickó és állandóan azt mutogatták

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a.carkey
Ez a második elõdöntõ annyira színvonaltalan volt, mint talán még soha. Nagyon szarnak kellett lenni, hogy innen ne jusson valaki tovább ...

Amúgy meg, hol voltak a horvátok, szerbek? :D

A medve nem játék.

AnuluWork: Köszi! Ezek szerint a sunafaktor az átváltozást jelent? Vagy annak a hiányát? (Értetlen vagyok.) <#nemtudom>

A tegnapi forduló hozta az Eurovízió megszokott formáját. A 15-bõl csak 4-et juttattam volna tovább - ebbõl Írország és Izrael kiesett. A párom 5-öt (ebbõl 1 volt, amit mindketten jelöltünk), neki mind továbbjutott. Ez most az õ Víziója...

Eddig szokásom volt, hogy lementek 3 számot a felhozatalból magamnak. 1 már megvan, még a Dalból, de még kérdés, mely számokat válasszak még. Egyáltalán, válasszak-e még?