Eurovíziós Dalfesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jók voltak:)))
egy pillanatra megijedtem, hogy Conchita az osztrák szakállas hölgy is kiesett, de végül kimondták a nevét:D
Grúzia, Litvánia, Macedónia, Izrael és Írország esett ki...papírforma gyengék is voltak viszonylag
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ebbõl ...
.jpg)
... hozták ki ezt a suna+ példányt:

Komolyan. Kylie Minogue óta ezt hívják átalakulásnak ... :D
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A két gyerek közben nem igazán tudtam figyelni a mûsort, de azért volt két kellemes meglepetés:
Nagyon kevés volt az olyan szám, amirõl úgy gondolom, kár volt benevezni. Az utóbbi években már hozzászoktam ahhoz, hogy a számok fele kukába való!
A másik Kállay. A Dal-ban pont a fenti kategória egyik tagja volt, csak néztem, hogy ez meg hogy tudott tovább, tovább és tovább jutni folyamatosan. Tegnap viszont mosolyogva adta elõ, így egy elfogadható szám lett belõle. (Oké, hogy ennek egy sírós számnak kellene lenni.)
Amúgy én Polyák Lillát juttattam volna be. Igaz, ott 13 egy tucat lett volna belõle.
Ui: sunafaktorista - ez mit jelent?
Az örmény arcnál a hülye rendezõ elqurta az elején a kamerát - egyébként ritka béna rendezés, sótlan az egész, rossz beállításokkal -, ami éppen felment volna az égbe de a tévébõl le se jött csak az, hogy megy fel az égbe a kamera. Egyébként le a kalap, hogy elsõ számmal képes volt továbbjutni, mert a selejtezõkön ált. azzal ritkán sikerül.
Az albán csaj szopta a legnagyobbat a tetkóval, mert még ki is esett, miközben a san marinoi továbbment. :)
Nem is tudom, hogy volt-e olyan EV, hogy nem volt moldovai a döntõben? :D
Volt pár látványos szám, és volt pár látványos és jobbnak tûnõ szám is. De ezt az elõdöntõt végigszenvedni SEM volt könnyû! :D
Erõsnek érzem az ukrán és az orosz számot, sok sok sfaktoristával, és talán a hollandot, amire nem tudok rájönni, hogy melyik szám az amirõl lopták ... :D
A medve nem játék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
remélem nem teszik be jövöre a zsuri közé. de fogadok befogják.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
tudom hogy már elõre meg lehetne hallgatni, de tavaly is olyan kellemes meglepetés volt, mikor meghalottam a dán csajt, egybõl megtetszett, és lásd hol rendezik most <#hamm>#hamm>
A medve nem játék.
Azért drukkolok Kállaynak, hátha ezután beindul a nemzetközi karriere.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
A medve nem játék.
Amúgy meg ennek a Saunders gyereknek volt a legszarabb dala a döntõsök közül. Kicsit korábbi azeri és ukrán arcokéhoz hasonlít.
A NLE meg még hangzásban is a tavalyi osztrákokra hasonlított, akik tök utolsóként estek ki egy elég jó számmal, mert még az elõdöntõben is 1es rajtszámmal indultak.
A Király családnak meg a száma szar, a színpadi kép viszont nem volt rossz, és ott azt szeretik.
Ennek ellenére NLE, Honey Beast, FM közül lett volna érdemes küldeni. Meg az újrahangszerelt ByeAlex Kedvesemet, mert az spec marha jó volt.
BYEALEX ÉS AZ MR SZIMFONIKUSOK - KEDVESEM
A medve nem játék.
azt nem tudom hogy tavaly is mezitláb volt e
Ez direkt volt?
Akkor is Zsülike Feat. Donatellácska jut ki jövõre <#banplz>#banplz>
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
de istenem az a 2 cigány mit keres ott new yorki szemétládák szó szerint.
na szavazok most bogira :)
én a depressziónak szurkolok, mert valamiért kotodom hozzá, gondolom egyrészt azért mert kurvasokat játszottak régen a városomba :D
A Bogié is tetszik, elõször azt mondtam nyulás de a döntösök közül mégis nem rossz, meg külföldi kompatibilis.
Illetve a Honey Beast - mert van egy számuk ami nagyon tetszik, a Portugál :D Meg csak az õ daluk magyar a döntösök közül )a depresszion kivül.)
Õszintén szólva az ideji eresztésbõl senkit se küldenék ki Dániába, maximum a csepeli kultúrházba.
A Jonié elég dúrva volt, kár hogy "svéd", mert elég dúrva, euroviziós dalt nyomott, mintha nem is magyar müsört látnánk.
De végülis a csillagszületik angol megfeelelõjét is magyarok nyerték.
Bogi – We All
Király Viktor – Running Out Of Time
Radics Gigi – Catch Me
New Level Empire – The Last One
Semmi kedvenc nincs idén :( majd meglátom melyik dal fog bejönni.
Már elõre látom. Megint Kállayt próbálják majd döntõbe juttatni ezek a marhák, Pál Dénest nem engedik a végén azok közé, akikre a nézõk szavaznak, meg hasonlók. :)
A medve nem játék.
mistery gang <#eljen>#eljen>
Per Aspera Ad Inferi.
azoka kódok gondolat jelet alkalmaznának.
van még 5 versenyõ akit akkor tesznek be ha valaki visszalép vagy kizárják.
Az elõadók:
Bogi – We All
Hien – The Way I Do (Ezt érzem igazán)
Király Viktor – Running Out Of Time (Miért?)
Radics Gigi – Catch Me (Kapj el)
Kelemen Csaba “Lil C” – Break up
Oláh Ibolya – Egy percig sztár
Király Linda – Everything (Mint te vagy)
Gájer Bálint – Elmaradt Pillanatok
Music Fabrik – This is my Life
Polyák Lilla – Karcolás (Rise again)
Group n Swing – Retikül
Szabó Leslie – Hogy segíthetnék
Vastag Tamás – Miss One Smile (Állj meg világ)
Takács Noémi – Minden mosoly
Depresszió együttes – Csak a zene
Dér Heni – Ég veled (Next Please)
Pál Dénes – Brave New World (Szép új világ)
Mystery Gang – Játssz még jazzgitár
Tóth Johanna “Joni” – Waterfall (Húz az ár)
Kállay-Saunders András – Running (Hova szaladnál?)
To Beat or not to Beat – Camon Babe (Meg akarom mondani)
Szécsi Saci és Böbe – Born To Fly
Belmondo – Miért ne higgyem
New Level Empire – The Last One (Az utolsó)
Cserpes Laura – Úgy szállj (Fly)
Honey Beast – A legnagyobb hõs
Batta Zsuzsanna “Marge” – Morning Light (Reggeli fény)
Knoll Gabi (Egy másik zenekar énekesnõje) – Sweet Memories (Emlékek)
Fool Moon – It Can’t Be Over (Ha vele vagyok)
Extensive – Help Me (Ments meg)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
külföldi magyarokat elsõ kézbõl ki kell zárni, másrészt az ilyen karamellek tuti nem nyernének :)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Saor Alba
Persze tudom, hogy ez az egész eurovizio igazából egy show és kevés köze van a "rendes produkcióhoz", de ettõl függetlenül néha szarul éreztem magam, hogy egy ilyen dallal/emberrel képviselte magát az ország..( nem tudom kik választották meg, hogy Õ menjen, de én tuti nem tettem volna :))
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."