FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
PC-n tölthető.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rudee
According to EA, "we'r just waiting for Sony & Microsoft to update their stores"

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
PS4-re a hírek szerint 6 után már elérhető lesz a demo. Talán PC-re is kidobják kora este.

Rudee
XBOX 360-on már elérhető a demo, várjuk PC-re is most már.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2016.09.13. 13:36:18

Rudee
Kedden jön a demo.

Rudee
Demo hírek:

Teams
– Bayern Munich (Germany)
– Chelsea (England)
– Manchester City (England)
– Manchester United (England)
– Real Madrid (Spain)
– PSG (France)
– O.Lyon (France)
– Juventus (Italy)
– Inter Milan (Italy)
– UNAL Tigres (Mexico)
– Gamba Osaka (Japan)
– Seattle Sounders (USA)
Stadiums
– Stamford Bridge
– Suita City Stadium
– Centurylink Field
Play time
– 4-minute halves
Season
– Autumn: Day/Night
Difficulties
– Beginner, Amateur, Semi-Pro, World Class, Legendary
Game Modes
– Kick-Off
– Journey Mode

Rudee
És 2-3 napja még mailt is kaptam, hogy 33% kedvezménnyel lehet előrendelni ott, ahol a 16-ot vettem. Így 60 euró helyett "csak" 40 lenne.

DaemoonHunter
Nincs kérdés melyiket érdemes választani, aki csak az egyik focis játékkal akar játszani PC-n.
A gameplay videók is nagyon ígéretesek ezzel a szabadabb, lassabb, de dinamikusabb passzolgatós játékmenettel.

Rudee
FIFA17 PC

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A FIFA 15 Ultimate Team-ben van egy feladat, amit sehogy nem tudok teljesíteni. Próbáltam már mindenhogyan játékost venni meg cserélni, de semmi eredmény. A feladat neve: " Helyettesíts egy tervjátékost" Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv: Peti
Rudee
Akad, bár ezt még nem próbáltam.

Van olyan mod ami lefrissíti a kereteket?
Rudee
Így kell egyenlíteni a 90. percben egy milánói derbin <#nezze>

//www.youtube.com/embed/UB0Lfm6VAc8

Rudee
Facebookon élőben követhető az Ultimate Team újításainak bemutatása.

Rudee
A FIFA17-ben új liga érkezik: J-League.

60 euróért már előrendelhető a játék. Nekem az előzetes cikkekből és videókból jó érzéseim vannak.

Rudee
Jó ez a kamera, látni mikor kicsit kint áll a kapus. Na olyankor pedig lehet lőni, ez például be is akadt.

//www.youtube.com/embed/hJbU83-dqw8

Rudee
Tetszik ez a kamera:

Rudee
A lagnak több oka lehet. Főként az internet kapcsolat. Lehet a föld másik végéről kapsz ellenfelet.

Rudee
PC-n online a 16-tal játszik valaki? Valamiért az ultimate team meccsnél pár mp után megszakad a kapcsolat, ki kéne próbálni sima online meccsel.

Sziasztok a FIFA 15 miért laggol minden meccsen ? Valaki tud segíteni , köszi!
Igen az volt a gond,köszi!
Rudee
Új játék indításánál gondolom letöltötte a legfrissebb kereteket, amivel a módosított csapataid "elvesznek".

Hol lehet új igazolásokat betenni?
Edit Teams-Club transfers megcsináltam de új karriernél és sima meccsnél sem látja
Rudee
Én manuálissal kezdtem, messze jobb.

bexinho
Hehe. 😊 Sajnos sok időm nincs, de pár meccset letolok majd gyenge csapattal. Most az olasz és a magyar válogatottat erőltetem online (5-4-1 - full védekezés). Amúgy hogy érdemes használni az irányítást? Manuálisan, vagy ahogy az EA alapértelmezettre beállítja? Ha már a kelleténél jobban rá kell érezni az új rész irányítására, akkor lehet érdemes lenne a manuálisat is betanulnom. Csak azért érdeklődök efelől, mert nyilván sokkal nehezebb a manuálisra ráhangolódni, cserébe viszont sokkal pontosabb és kiismerhetetlenebb irányítást ad a játékos kezébe. Elméletileg... Vagy ez a gyakorlatban is így van?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Rudee
Pár meccs alatt rá lehet érezni, aztán a finomhangolás jön magától. Én javaslok egy szezont koreai ligában pl. World class-on mindenre megtanít.

bexinho
Üdv!

Sajnos nincs kifejezetten konzolos FIFA topik, ami a mai napig pörögne, így inkább ide írok.
Szinte az összes Fifával már játszottam a '98 óta. A 15-ben online season-ben azonnal feljutottam az 1. osztályba. Egyedül a 3. osztályban kellett 3x nekifutnom. Viszont ez a 16-os nagyon nagyon más. Olyan, mint amikor hosszú PC-s éveket követően először kezdtem bele a konzolos Fifázásba (2008). Meg kellett tanulnom a kontroller használatát. Nos, itt nem kell, de mégis. Teljesen más a védekezés, a támadás, a mozgások, minden. 10. osztályban a mérlegem eddig 1-0-6. Nem értem... Bár azt hallottam, hogy sok kritika érte az új részt, de valójában az irányítás, vagy más okok váltották ki ezt a közönségből? Nektek mennyi idő volt beleszokni az új irányításba, ha egyáltalán szükségetek volt rá?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Köszi!
Galy
vírusirtóban tedd kivételek közé a fifa.exe-t
Sziasztok!

Fifa 15-el lenne problémám, PC-n pár hete nem akar elindulni a játék, a töltőképernyőnél akad meg, Messi intelligens ábrázata mellett töltenek be a pontocskák, de itt megáll a tudomány. Nem a géppel van probléma, mert más gépen sem indul el, pedig eddig hibátlanul futott...találkozott már bárki ezzel?
Üdv.
Katalógusból megvett dolgokat,hogy használhatom karrier modban?
Cipőket is feloldottam,Edit player beállítom,elmentem de mikor betöltöm karriert nem látszik.

Másik,hogy nem mondja kommentátor bizonyos játékosok neveit mint pl.Rashford,Martial,Blind.

PS4-en játszom
Rudee
Passz, talán a konzolosok tudják.

Mayorpapa
Sziasztok! Kell xbox live előfizetés az ultimate teamhez, vagy elég csak net kapcsolat?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

szevasztok!

Bill-n szeretnék néha 1-2 meccset lejátszani, de valaki megtudná mondani,hogy hogyan és hol lehet konfigurálni a régi fajta irányításra a játékot?
pl. fifa 13-ban a régi fifa 2009es irányítás, mikor az a-becsúszás, az s a passz, e az emberváltás...stb
Rudee
Akkor megtaláltad a megoldást.

Igen azt tudom, de hiába állítom pl 1920 * 1080-ba, a fekete sáv akkor is ott marad a képernyő szélén. Csak akkor nem, ha az asztal felbontását is leveszem 1920-ra.
Rudee
A játék indítása elôtt, a kis felugró ablakban találod a beállításokat.

Üdv! Felbontást, hogy tudok állítani a játékba?
Nekem 21:9-es monitorom van, és ugye ultrawide-t nem támogat a játék, de ha sima fullHD felbontásra állítom, akkor is megvan a fekete csík a képernyő két oldalán. Ezt hogy tudom kiküszöbölni?
Rudee
Mindjárt kipróbálom, Fiola meg Mervó esetében a válogatottnál van a hiba?

tonio2006
Igen. PC verzió. Barátságos meccsnél van ilyen. Folyamatosan update van mióta megvettem (október vége óta).
Rudee
Az alap játék csinálja ezt?

Rudee
Írj a supportnak, biztos meg is tudják indokolni pontosabban.

tonio2006
Hello mindenki! Olyan problémám van, hogy a játékban néhány játékosnak pl. Renato Sanches, Mervó, Fiola nincs a nevük kiírva. Se mezre, se sehol. Van erre megoldás vagy csak nálam csinál ilyen hülyeséget. Választ előre is köszi.
rvn
Hello. Kb 2 hónapja megvettem a fifát. Mindig is kiirta ezt az a szöveget"Thank you for your interest, we're sorry but you are not eligible to use EA's online features due to an age restriction." De nem foglalkoztam vele mert nem akartam online játszani. Most meg szerettem volna és utánajártam. Az EA-s support szerint elvileg ki vagyok bannolva coin kereskedésért vagy miért, de azt sem tudom mi az. Mit lehet tenni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Rudee
Ha valaki játszik még, akkor ezt próbálja ki. Szerintem jó lett. Persze a sliderekkel sem árt kísérletezni.

Régi mentésekkel nem működik.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2016.03.27. 16:14:43

Köszönöm szépen!
Rudee
Jobb analóggal (vagy egérrel) lehet váltani a folytatás/új/mentés folytatása közül a menüben.

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy a mentett állást hol lehet vissza tölteni?
Szia!Köszi szépen a segitséget!
Adam Jonas
Hello!

Tudsz menedzser módban is játszani bajnokságot, illetve lehet létrehozni egyéni tournament-et.