FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2016.09.13. 13:36:18
Teams
– Bayern Munich (Germany)
– Chelsea (England)
– Manchester City (England)
– Manchester United (England)
– Real Madrid (Spain)
– PSG (France)
– O.Lyon (France)
– Juventus (Italy)
– Inter Milan (Italy)
– UNAL Tigres (Mexico)
– Gamba Osaka (Japan)
– Seattle Sounders (USA)
Stadiums
– Stamford Bridge
– Suita City Stadium
– Centurylink Field
Play time
– 4-minute halves
Season
– Autumn: Day/Night
Difficulties
– Beginner, Amateur, Semi-Pro, World Class, Legendary
Game Modes
– Kick-Off
– Journey Mode
A gameplay videók is nagyon ígéretesek ezzel a szabadabb, lassabb, de dinamikusabb passzolgatós játékmenettel.
60 euróért már előrendelhető a játék. Nekem az előzetes cikkekből és videókból jó érzéseim vannak.
Edit Teams-Club transfers megcsináltam de új karriernél és sima meccsnél sem látja
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Sajnos nincs kifejezetten konzolos FIFA topik, ami a mai napig pörögne, így inkább ide írok.
Szinte az összes Fifával már játszottam a '98 óta. A 15-ben online season-ben azonnal feljutottam az 1. osztályba. Egyedül a 3. osztályban kellett 3x nekifutnom. Viszont ez a 16-os nagyon nagyon más. Olyan, mint amikor hosszú PC-s éveket követően először kezdtem bele a konzolos Fifázásba (2008). Meg kellett tanulnom a kontroller használatát. Nos, itt nem kell, de mégis. Teljesen más a védekezés, a támadás, a mozgások, minden. 10. osztályban a mérlegem eddig 1-0-6. Nem értem... Bár azt hallottam, hogy sok kritika érte az új részt, de valójában az irányítás, vagy más okok váltották ki ezt a közönségből? Nektek mennyi idő volt beleszokni az új irányításba, ha egyáltalán szükségetek volt rá?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Fifa 15-el lenne problémám, PC-n pár hete nem akar elindulni a játék, a töltőképernyőnél akad meg, Messi intelligens ábrázata mellett töltenek be a pontocskák, de itt megáll a tudomány. Nem a géppel van probléma, mert más gépen sem indul el, pedig eddig hibátlanul futott...találkozott már bárki ezzel?
Katalógusból megvett dolgokat,hogy használhatom karrier modban?
Cipőket is feloldottam,Edit player beállítom,elmentem de mikor betöltöm karriert nem látszik.
Másik,hogy nem mondja kommentátor bizonyos játékosok neveit mint pl.Rashford,Martial,Blind.
PS4-en játszom
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Bill-n szeretnék néha 1-2 meccset lejátszani, de valaki megtudná mondani,hogy hogyan és hol lehet konfigurálni a régi fajta irányításra a játékot?
pl. fifa 13-ban a régi fifa 2009es irányítás, mikor az a-becsúszás, az s a passz, e az emberváltás...stb
Nekem 21:9-es monitorom van, és ugye ultrawide-t nem támogat a játék, de ha sima fullHD felbontásra állítom, akkor is megvan a fekete csík a képernyő két oldalán. Ezt hogy tudom kiküszöbölni?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Régi mentésekkel nem működik.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2016.03.27. 16:14:43
Olyan kérdésem lenne hogy a mentett állást hol lehet vissza tölteni?