FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bajnokságot hogy lehet játszani?
- bírók rendkívül szarok, már nem is tudom, hova lehetne még süllyedni ezen a szinten
- borzasztó nagy hendi van a játékban, persze a te károdra
- pro club minden elért teljesítményem lenullázódott<#gun>#gun>ea
most már azt mondanám a játékra, hogy
10/4 - ne vedd meg szint
ain't got no history
Csak oda kell figyelni hogy maximum 45 fokos szögben állj irányba amerre szeretnél passzolni. Sokkal gyorsabb így a passz és nincs idejük a védőknek megelőzni.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ki lesz adva magyarul? Vagy valaki csinál magyarosítást?
Most h-h nem kapott magyar felületet?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ain't got no history
Van egy kis irányításbeli problémám. Ha nyomom a sprint gombot + a teammate run gombot egyszerre, akkor a labdás játékosom elkezd "totyorogni". Így nem tudok normálisan futtatni. Hogy lehet ezt a kombót kikapcsolni? Köszi, üdv.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem értem miért nem lehet a mai technika mellett 2k sports féle animációkat csinálni. NBA-ban zseniálisan működik.
Barcával és csak Neymar oldalán támadt 😄 más nem is érdekelte
vezettem 1-0ra 20. perc körül, látszott h már idegbeteg és csak csúszkál és mindent ellő, félidő 2-0 és kilépett....😊
Nem sok igazi meccset láttam, ahol az volt a játék, hogy minél gyorsabban fussunk....és beemeljük a védők fölött a labdát..
Sokkal taktikusabb lett az egész játék, meg kell dolgozni a szabad helyekért....ki kell dolgozni a helyzeteket..és kíméletlenül lecsapni az ellenfél hibáira.
15-ben, passz a gyorsembernek, majd sprint nyomva tartva, majd felenged..irányváltás...és sprint tovább.
Az össze fórumon csak ők sírnak, akiknek ez hiányzik.
Van a MyClub es kesz. Community sincs mar semmi ami lekotne az embert (szerintem)
Fifaban a coop ideny pedig kurvajo, csak ugye egy gepreol nem lehet tobben...ennyi csak a baja
Fifa katasztrofálisan szar lett,nem hiszem hogy a pes még ezzel a szar kapussal is rosszabb lenne mint a fifa.Amúgy mi a baj a kapussal?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
FIFA 16 Android!
Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |
Katasztrófa lett ez a FIFA,borzasztó multiban.
Olyan mintha félkész lenne,demo nem ilyen volt.
Tavaly ugyanez volt,demo jobb volt mint a teljes.
Atternenk pesre ha van benne multi,ott demo alapján igazi foci megy,kis passzokkal indításokkal.ronadlo meg a többiek így passzolnanak a való életben,sulicsapatba se férnenek be.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ez most lehet jó s lehet rossz is
de az biztos, hogy offline most már reális eredmények születnek WC-tól, profi szinttel nem kell foglalkozni szerintem
bár én sokat kihagytam az elmúlt években, szint most újra kell tanulnom az egészet, de ez jó benne 😊
védekezésre és a megfelelő taktikára kell rátalálni és fun lesz ez
online részről nem sokat tudok nyilatkozni
FUT sose érdekelt, sima idény meccsre alig talál ellenfelet, pedig 5 csillagos csapattal, szóval érdekes, de még elején járunk azért lehet talán
de amennyit nyomtam eddig, az tetszet
(PS4)
Amikor a FIFA 15 elrajtolt a 7. osztályból indultam, ami kellemes boost volt, és valamilyen téren jogos is, hiszen nem egy szezont lehúztam az első osztályban. Most meg 10. osztály ugyanúgy... Kivették ezt a régi eredmények figyelembe vételét, vagy mi?
Bosszantó, hogy ebben az évben sincs training és online előszobák sem, amikor anno nem egyen kértük a fórumon amikor kijött a 15. Basznak ezek a felhasználókra. Köcsög szar EA.
Okés....akkor ne játssz. Szerintem nem így van, és nem egy játékost láttam már, aki simán veri a mezőnyt mindig...mind1, hogy erősebb, vagy gyengébb csapattal van.
Utoljára szerkesztette: hülyegyerek, 2015.09.24. 18:49:27
Talán ha kifejtenéd mit szeretnél másképp....lehet érteném. 😊
Utoljára szerkesztette: sandoranagy, 2015.09.22. 22:59:20
de 24-én 0:01 perckor már lehet hogy igen 😄