FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó, hogy realisztikus lett, de így csupa izgalmas meccs lesz. Hétvégén játszottam pl. a kupában egy tök fasza, végig nyílt meccset aminek 6:5 lett a vége. Realisztikus? Nem az, emlékszem az is csoda volt a valóságban amikor 5:3 lett egy BL meccs (asszem a Deportivo játszotta). Élvezetes? Baromira. Ez egy játék. Élvezni kell. Ha realisztikus dolgokra vágyom leülök és megnézek egy meccset. 😊
Nah ezért utálom én a PC-t. 😄
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
igen tudom, vegyek új gépet, de igazság szerint fifán kívül nem játszok mással, így tök felesleges (néha bf3-ra elhívnak sapnok egy kis multira, de ennyi).
viszonyítási alapom nincs, mert 15-tel csak demóval játszottam pár meccset a fent említett problémák miatt, de eddig bejövős a 16.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De van egy gondom: X1 kontroller Win10 alatt. Elindítom a FIFA-t, ugye a kontrolleren nyomok egy gombot, az lesz az alapértelmezett ilyenkor. A kontroller beállításoknál azonban a játékon belül még mindig keyboard + mouse van, nem jelenik meg a kontroller.
Persze ettől lehet játszani, sőt kezeli a menü a gamepadot is, DE:
Ha menüben jobbra, balra, fel vagy le mászkálok, kettőt ugrik a kijelölés, így lényegében használhatatlan. Nem értem miért vannak ezek...
Van aki X1 kontrollerrel csapatja?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://goo.gl/gd6Zi5
15höz képest sokat lassúlt
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mérgembe az úgy is tervezett win10-et pakoltam fel, és lásd, azzal megy. 😄 tudom, ez nem gyógyír, max végső megoldás. :/ addig a google talán segít
Utoljára szerkesztette: daver88, 2015.09.09. 07:03:53
Engem nem győzött meg,lehet maradok Japóknál,PES.
Pedig Fifát akartam idén.
Ott vannak női csapatok is meg a licensz is sokat számít.
Még eldöntöm,most leszedem megint PES Demot és felváltva tesztelem majd
ha nem rontják el a teljes játékot ahogy szokták, mert sokszor a demó csak vakítás... akkor már nem kérdés többé melyik játékot kell megvenni 😊
hiába jó a pesnek is a játékmenetet ha a körítés egy nagy nulla
idén nehéz döntés lesz, melyik focis játékot válasszam 😄
kedven részem a játékos karrier, ebből egy teljes focis élet szimulárort elvisenék
de ezen újítások után, már folyik a nyálam😄
Konzolon(pl.PS4) hol tart frissítéssel együtt az átigazolásokban Fifa 15?
Letölteném teljes játékot akkor melyik időszakot kapnám csapatfelállásokban?
Lenne egy olyan problémám,hogy ma reggel óta nem tudok belépni a játékba.Azt írja ki,hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez.Karbantartás van,vagy valami más lehet a probléma?
Ha van kedve valakinek játszani felvehet origire
Felhasználónevem: GattiF1
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: fifa15.exe
Alkalmazásverzió: 1.6.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 5503bdbe
Hiba – modul neve: fifa15.exe
Hiba – modul verziója: 1.6.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 5503bdbe
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000000003f4e85b
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 97d8
További információk 2: 97d8f786e1910623ab7cdff01b83ef11
További információk 3: f5ea
További információk 4: f5ea2b4a7d283245212c6d19dd72b48b
ötlet?
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
10 pont 😊
Olyan kérdésem lenne hogy letudom e tölteni valahonnan a Fifa15 öt. A hétvégén megvettem csak sajnos jelenleg nem jó a dvd olvasóm, originbe aktiváltam de onnan se tudom letölteni :/
akárhány oldalt nétem az origint adja be de ott ha regizni akarok id-t kér...stb. nem vágom annyira a témát ezért is kérdezlek benneteket.
köszönöm előre is a segítséget 😊
Ultimate -, Seasons csapatokkal, liga, kupa, barátságos meccsek, játékosranglista, követhető eredmények, tabellák.
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Valaki segítsen! Coopozok a barátommal és már az első osztályban vagyunk. Ma is szerettük volna nyomatni párat,de nem tudtunk mert kiirt valami baromságot angolul,kb hogy nekem nem megegyező a sqadom verziója az ellenféllel vagy a barátoméval és ezért kilép. Tanácsként odaírja,hogy töröljem a régi sqad mentésem és töltsem le ujra a firssitést... ezt már számtalanszor megtettem!
Egybéként ma mielőtt bejött volna a fifa 15 frissitett!!!
Próbáltuk online season ban mind a 2-en és neki ott ment,nekem ott sem,ezért gondolom,h nálam van a gond!
de nem tudom mit tegyek vele???! már a felhőtárolót is visszaállítottam feb. 27 re és ujra frissitettem... de semmi!
simán barátságos 1-1 ellen megy a fifa.
Tegnap az az 10-én ment a játék semmi állítás nélkül,most próbáljuk és ujra ez a szarság van! mi a sz*r ez?!
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
http://www.fifahungary.hu/hirek/FIFA_15_MAGYARUL
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
http://goo.gl/gd6Zi5