FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah jah, csak ez a FIFA olyan lassú, mintha kiadnának egy NFS-t, amiben csak a közlekedési szabályokat betartva versenyezhetsz és a maximum városban 50 lenne, autópályán meg 120. Nekem pörgés kell, az meg ebben a FIFA-ban nincs meg.

Nagyon jó, hogy realisztikus lett, de így csupa izgalmas meccs lesz. Hétvégén játszottam pl. a kupában egy tök fasza, végig nyílt meccset aminek 6:5 lett a vége. Realisztikus? Nem az, emlékszem az is csoda volt a valóságban amikor 5:3 lett egy BL meccs (asszem a Deportivo játszotta). Élvezetes? Baromira. Ez egy játék. Élvezni kell. Ha realisztikus dolgokra vágyom leülök és megnézek egy meccset. 😊

Gameplayre nem nagy szám. Szép az UI, javult a játékmenet, de a PES 15 Xbox One-on jobban tetszett. Gondolom a PES 16 még jobb... Itt nem a licenszekre, grafikára, hanem a színtiszta gameplayre gondolok... :/
Közben megoldódott... Ugye hiába szedtem hivatalos oldalról Xbox One drivert, nem volt jó bugos volt a játékban a kezelése. Mondom megnézem mit ír az vezérlőpult, eszközkezelője alatt. Semmi extra, Xbox One kontrollerként ismerte fel a gép. Mondom rányomok, hátha talál frissebb illesztőprogramot. Talált. Most csak sima xbox controller, de hibátlanul lehet kezelni a játékot, a menüt, mindent.

Nah ezért utálom én a PC-t. 😄
Passz. :/ Nekem GTX960-al semmi gondom (ilyen legalábbis), csak ez a szaros kontroller mizéria. Ez a szar EA Answer meg most nem működik.
penge96
Nekem egyetlen egy problémám vana demóval, hogy stabil 60 FPS mellett a kapu előtt valahogy mégis el kezd szaggatni az egész. Úszni, vagy nem tudom, hogy mondjam. Az FPS pedig semmit sem változik. Volt már ilyen a 14-gyel is (a 15 totál KO volt, szóval azt hagyjuk is ilyen szempontból), viszont a teljes verzióra megszűnt a probléma. Mit gondoltok, ez demó betegség, vagy nálam van a hiba?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

rooney8
piros pont, hogy a 16 megy rendesen a gépemen. 15 még minimumon is laggolt, néha beakadt pár másodpercre, ez viszont szép smooth.
igen tudom, vegyek új gépet, de igazság szerint fifán kívül nem játszok mással, így tök felesleges (néha bf3-ra elhívnak sapnok egy kis multira, de ennyi).
viszonyítási alapom nincs, mert 15-tel csak demóval játszottam pár meccset a fent említett problémák miatt, de eddig bejövős a 16.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Én nem egy arcade gagyi focit szeretnék játszani, hanem valami realisztikusabb játékmenettel rendelkezőt.
De van egy gondom: X1 kontroller Win10 alatt. Elindítom a FIFA-t, ugye a kontrolleren nyomok egy gombot, az lesz az alapértelmezett ilyenkor. A kontroller beállításoknál azonban a játékon belül még mindig keyboard + mouse van, nem jelenik meg a kontroller.
Persze ettől lehet játszani, sőt kezeli a menü a gamepadot is, DE:
Ha menüben jobbra, balra, fel vagy le mászkálok, kettőt ugrik a kijelölés, így lényegében használhatatlan. Nem értem miért vannak ezek...

Van aki X1 kontrollerrel csapatja?
Nekem nagyon nem jön be ez a lassú játékmenet. Rosszabbak a passzok, rosszabbak a távoli lövések... Szerintem nem lett jó, legalábbis nem igazán tetszik... Én a pörgős dolgokat szeretem, nem a tilitolit. :/

Csacsi
Egyetértek. Így viszont kevés a 4 perc.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

[HUN]FaTaL
Én PC-n próbáltam a demót, sztem is lassult, a játékmenet sokkal inkább hasonlít egy focimeccsre.

http://goo.gl/gd6Zi5

PS4 én is
15höz képest sokat lassúlt
Csacsi
Nálam a 14-től kezdve sem a demókkal, sem a teljes játékokkal nem volt semmi gondom. Windows 7 64 bit.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PC-n win 8.1 alatt tegnap két órát szoptam a nem olyan gyenge gépemmel ezzel a szaros Error: Redistributable packages buzisággal. Nem sikerült megoldanom, pedig nem vagyok PC-s analfabéta. 😊

Mérgembe az úgy is tervezett win10-et pakoltam fel, és lásd, azzal megy. 😄 tudom, ez nem gyógyír, max végső megoldás. :/ addig a google talán segít
daver88
Nah, letöltöttem a demot, de nálam sajna Launcher hibára hivatkozva nem indul...(CLR20r3 hiba)...nemtudom mi lehet...
Utoljára szerkesztette: daver88, 2015.09.09. 07:03:53

Lassú?Szerintem nagyon gyors.Mondjuk én PS4-en próbáltam Demot.
Engem nem győzött meg,lehet maradok Japóknál,PES.
Pedig Fifát akartam idén.
Ott vannak női csapatok is meg a licensz is sokat számít.

Még eldöntöm,most leszedem megint PES Demot és felváltva tesztelem majd
furcsa ez a lassú játékmenet, végre talán nem lesz annyira árkád?
ha nem rontják el a teljes játékot ahogy szokták, mert sokszor a demó csak vakítás... akkor már nem kérdés többé melyik játékot kell megvenni 😊
hiába jó a pesnek is a játékmenetet ha a körítés egy nagy nulla
Akinek van néha kedve online játszani, vegyen fel: unrealnoise. Steam-en asszem az NBA 2k16-ot nyomom majd. 😊
Csacsi
Elméletileg ma érkezik a Demo.

PC-n szerintem FIFA. Nem vagyok vevő a Konami balfaszságára, amiért egy butított PES-t adnak ki még mindig PC-re. Konzolra a PES16-ot vennék, ez biztos, PC-re meg FIFA, nem is kérdés...
Csacsi
Nem tudja valaki, hogy a 15-höz mikor jönnek az átigazolási frissítések?

DaemoonHunter
És külön öröm, hogy a PC is megkapja ugyanazt(moddal akár még jobbat is). Valóban nehéz döntés lesz.

nagyon jó ez a karrier videó
idén nehéz döntés lesz, melyik focis játékot válasszam 😄
kedven részem a játékos karrier, ebből egy teljes focis élet szimulárort elvisenék

de ezen újítások után, már folyik a nyálam😄
Sziasztok! Olyan problémám lenne xboxon, hogy elkezdtem a fifa 2014-et minden tökéletesen ment, aztán egyszer csak 2005 novemberre kezdte írni a mentéseket és ez már átragadt a 2015-re is. Ez azért zavaró, mert így nem mindig azt az állást tölti be mint ahol utoljára abbahagytam.. Esetleg valaki találkozott már ilyennel?
sziasztok! nem tudjátok véletlen, hogy a Fifa 16 már támogatja-e a 21:9-es felbontást? mert a 15 ilyen szempontból elég bugos... fekete csíkok vannak a kép szélén. A 14-ben pedig működött. köszi előre is
Üdv.
Konzolon(pl.PS4) hol tart frissítéssel együtt az átigazolásokban Fifa 15?
Letölteném teljes játékot akkor melyik időszakot kapnám csapatfelállásokban?

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám,hogy ma reggel óta nem tudok belépni a játékba.Azt írja ki,hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez.Karbantartás van,vagy valami más lehet a probléma?
Gatti
Na megoldódott minden , király a játék 😊

Ha van kedve valakinek játszani felvehet origire
Felhasználónevem: GattiF1

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
ezt irja ki: Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: fifa15.exe
Alkalmazásverzió: 1.6.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 5503bdbe
Hiba – modul neve: fifa15.exe
Hiba – modul verziója: 1.6.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 5503bdbe
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000000003f4e85b
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 97d8
További információk 2: 97d8f786e1910623ab7cdff01b83ef11
További információk 3: f5ea
További információk 4: f5ea2b4a7d283245212c6d19dd72b48b

ötlet?

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
Sikerült feltelepíteni de most meg nyelvválasztás után a betöltésnél azt irja h a program működése leállt, nemtom mi lehet a gond

Gatti
köszi az infót 😊

Csacsi
írhatsz magyarul is....elméletileg...engem felhívtak telefonon magyarul.

Csacsi

Gatti
ea sports honlapján?

Csacsi
ha van valós kódod...írj a supportnak.

Gatti
én nem kamuzom , origibe aktiváltam a játékot , ott szerepel is a cd kulcs. Azonban sehol nem találom hogy lehetne letölteni, annó a fifa 14 et simán leszedte miután beirtam a cd kulcsot.

Csacsi
Jo a kamu duma 😊

10 pont 😊

Gatti
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy letudom e tölteni valahonnan a Fifa15 öt. A hétvégén megvettem csak sajnos jelenleg nem jó a dvd olvasóm, originbe aktiváltam de onnan se tudom letölteni :/

Hozz létre profilt az origin-en (regisztrálj be) és után ott tudod letölteni a demot. Ha nem megy akkor a megvétel is felesleges mivel ahhoz is kell az origin

honnan lehet letölteni a fifa15 demot- ?megnézném, hogy a gépem bírja-e...
akárhány oldalt nétem az origint adja be de ott ha regizni akarok id-t kér...stb. nem vágom annyira a témát ezért is kérdezlek benneteket.
köszönöm előre is a segítséget 😊
kcsbubi
FIFA 15 PC ONLINE
Ultimate -, Seasons csapatokkal, liga, kupa, barátságos meccsek, játékosranglista, követhető eredmények, tabellák.

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Kész a magyarítás, lehet tölteni!
Utoljára szerkesztette: szapor, 2015.03.29. 14:01:32
udv, napok ota sza.kodik az online resze...online seasonba be sem tudtam ma lepni.ea gond vagy nalam a hiba?ps4 tolom
Hello!
Valaki segítsen! Coopozok a barátommal és már az első osztályban vagyunk. Ma is szerettük volna nyomatni párat,de nem tudtunk mert kiirt valami baromságot angolul,kb hogy nekem nem megegyező a sqadom verziója az ellenféllel vagy a barátoméval és ezért kilép. Tanácsként odaírja,hogy töröljem a régi sqad mentésem és töltsem le ujra a firssitést... ezt már számtalanszor megtettem!
Egybéként ma mielőtt bejött volna a fifa 15 frissitett!!!
Próbáltuk online season ban mind a 2-en és neki ott ment,nekem ott sem,ezért gondolom,h nálam van a gond!
de nem tudom mit tegyek vele???! már a felhőtárolót is visszaállítottam feb. 27 re és ujra frissitettem... de semmi!
simán barátságos 1-1 ellen megy a fifa.
Tegnap az az 10-én ment a játék semmi állítás nélkül,most próbáljuk és ujra ez a szarság van! mi a sz*r ez?!

ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!

szerintem nem poén nincs még április 1 😄

zorrobomber
A magyarosítás csak poén?

kuzco007
Légy Te is részese a történetnek! Még kb. 500 sor várja gazdáját! Ha tudsz angolul jelentkezz fifa fordítónak!😊
http://www.fifahungary.hu/hirek/FIFA_15_MAGYARUL

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Csabesz6
Na, valami ilyesmire gondoltam, csak a konkrétumig nem jutottam el! Nagyon köszi Nektek😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

[HUN]FaTaL
Tök fölösleges ez a sok cécó, de tényleg visszatérő probléma minden fifa verzióban. Játék indítása előtt eszközkezelőben kormányt letiltani, fifa után engedélyezni. Se kihúzni, se újraindítani nem kell 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Adam Jonas
Persze, annak idején nálam ez egy általános probléma volt. 😄 Megoldás egyszerű: még amikor ki van kapcsolva a géped, kihúzod a kormányt, gamepad be van dugva, ha játszottál a FIFA-val, majd megint a kormányt akarod használni, akkor gép kikapcs, kormány visszadug, gép indít...