Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szar fos meccs volt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Elég gyenge meccs volt, nem volt ez a Sunderland olyan jó, h ne lehetett volna verni, ellenben a Spurs játéka, hát...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Legalább 10évig még remélem :)

Nehéz nap elõtt állunk ma. A sunderland elleni idegenbeli meccs nehéz falatnak tûnik ma. Bízom a fiúkban és a visszatérõ Lennonban, aki remélem kezdõként áll be. Mindent bele !

COYS !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

LasDen
szerintem Lennon és Bale is marad...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem tudom melyik volna a jobb, ha maradna vagy menne. Akit meg kell tartani az : Lennon, Bale , Kaboul, Parker, (Friedel pedig abban az esetben ha nem öregszik tovább :)) Jelen pillanatban szerintem õk a legjobbak. Sok mindenkit írhatnék még, de most szerintem õk vannak 95 és 100% teljesítmény között. Lennon ha menne a szívem szakadna meg, õ a kedvenc. Remélem ez nem fog megtörténni.

Tyler1
Kicsit komolyabbra is, mint pár latin tini :) Jó lenne ha hosszútávon vetélytárs lenne a csapat a dobogós helyekért, és az európai kupasorozatokban(legfõképp a BL-ben). Ha Harry megy, az már eleve nagy érvágás lesz, és ebben benne lehet 1-2 kulcsjátékos távozása is.

Amennyiben BL fõtáblások leszünk (márpedig azok leszünk!) akkor szükséges lesz egy kis vérfrissítés.

Tyler1
Állítólag a Spurs közel áll a 17 éves(nyáron lesz 18) Christian Ramirez leigazolásához 1,5m fontért. Az ecuadori játékos posztja támadó bal bekk, és többen Robi Carloshoz hasonlítják dél-Amerikában.
Ezen kívül még egy játékost is biztos érkezõként emlegetnek, a 21 éves argentín védõt, Julian Velazquezt ugyancsak az Independientébõl.

Lehet valóban pihentetni kéne. Egy Wellness hétvége, meg néhány örömlány :)

én azt nem értem, miért nem pihenteti legalább 1 meccs erejéig modricot?
vagy cserélné le...

sztem csak elfáradt

http://www.powerplaymanager.com/r57633

TOTTENHAM - Swansea 3:1

Szerencsére jól végzõdött a mai nap. Gratulálok a fiúknak ! Lennon "legnagyobb kedvencem" ma sem okozott csalódást, hihetetlen ember, sõt pótolhatatlan. Bale a másik oldal pótolhatatlan embere, aki ma is azt játszotta amit kellett.

A védelemben messze a legjobb emberünk Kaboul volt ma is, sokadszorra már. Hatalmasat fejlõdött. Szerintem már elérte King tudását. Hihetetlen amit mûvelt.

Modricra pedig ráférne egy gól, hátha az visszahozná a régi énjét, mert eléggé gyengélkedik mostanság.

Örülök az eredménynek ! Megiszok egy felest a csapatom, és a ti egészségetekre !!! :)

COYS !!!

Eddig jobbak vagyunk 1:0 félidõ VDV góljával.

Várom az összecsapást. Bízom a fiúkban, és hozni fogják az eredményt !!!
Lennon felépülése nagyon jó hír. Ma hattyú sült lesz vacsorára nem pedig kakas pörkölt :)

COYS !!!

Tyler1
És még a Chelsea-t is vendégül látják, jó lenne ha küzdene a csapat azért a rohadt dobogóért.

Bukott az Arsenal, de gyõzött a Chelsea, holnap kötelezõ a gyõzelem !!!
Vissza kell venni a harmadik helyet ! Az Arsenal a Cityt látja vendégül legközelebb.

COYS !!!

Idén õk a meglepetés csapat egyértelmûen. A Swansea-Spurs meccsen 0:1-re vezettünk mikor a végén a 90.perc körül kaptuk az egyenlítõ gólt.

Szerintem behúzzuk a 3pontot otthon.

LasDen
még jó, hogy otthon lesz a meccs, mert a swansea hazai pályán gyilkos....de be kell húzni :D

Vasárnap 17:00
Tottenham - Swansea

kötelezõ a gyõzelem
ha a tegnapihoz hasonló hozzá állással fogunk játszani akkor nem lesz gond.

COYS

Tyler1
Ááá vadállat volt Bogdán az elsõ gólig, olyanokat védett, hogy az nem igaz. Bírtam a Spurs fb-jén is azt írták ki Nelsen góljánál, h "GOAL! BOGDAN IS BEATEN!" :D
Mondjuk abban benne is volt szvsz, meg Saha 18 méteres lövését is csak szemmel tudta kísérni, de a meccs embere címet megérdemelte valóban.

Nagyon nagyot fociztunk emberek.

30 lövésünk volt - ebbõl 16 kaput talált, meg melette 14-szer szögletet is rúgtunk. Bogdán a meccse embere volt egyértelmûen. Miket fogott atya ég !

bogdán lett a meccs embere, állítólag marha nagyokat védett

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Hozták, 3:1 lett a vége.

Hozni kell a mai meccset !!! SZIGORÚAN !

COYS !!!!

LasDen
úgy lögyön!!!!!!!!!

Meg fogjuk nyerni az FA kupát és visszavesszük a harmadik helyet az ágyúsoktól !!!!!!!

coys !!!

miilann04
#1911es hszbe nagyjából leírtad amit gondolok. az elmúlt 4 meccsen lefociztuk az ellenfelet szerintem 8 begyûjtött pont lett volna a minimum, a mutatott játék alapján, ehhez képest csak 2 pont. hihetetlenül szerencsétlen sorozatban van a csapat, remélem mielõbb megszakad és meglesz a dobogó. mondjuk a pl-ben egyik csapatot se szabad lebecsülni, de innen már nem nagyon kéne kikapni. az arsenal még játszik a cityvel meg a chelseavel is asszem.

coys!

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
nem a legjobb eredmény a döntetlen, de legalább tartjuk így a távott a cselzitõl és bár a 3. hely így már bukó, de a 4.-et meg kell szerezni...

és picit úgy érzem megfáradt a végére a csapat...

Jó megint önmagammal írogatni :)

Egyértelmûen ide járt volna ma a 3pont. Cahill mit mentett ? Ez már hasonlított arra a játékra amit játszani kell.

VDV-nek jár egy hatalmas tasli a kihagyhatatlan helyzetért amit kihagyott a 45.percben.

Nem hiszem ellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!

Üresen volt a kapu jobb és bal fele is erre VDV bebassza középre, tulajdonképpen eltalált a kapust. Ilyen nincs baszki. Egy nagy szerencsétlen társaság a miénk.

Várjuk ki a végét! Addig adjunk esélyt a fiúknak !

Tegnap én is nagyon dühös voltam, de a véleményem igazából az elmúlt meccsekrõl az hogy kegyetlen nagy pech sorozat amiben benne vagyunk.

az arsenal elleni meccset elqrtuk 0:2rõl 5:2-re. hihetetlen szarok voltunk.
a united ellen 14:5 volt a kapura tartó lövések száma javunkra, eredmény 1:3 a javukra.
az everton ellen szintén uraltuk a pályát, nem jött össze semmi. a kapusuk nagyon jól fogott.
a stoke elleni meccsen a lövések 14:8 labda tartás 64:36% szóval megint.
csak jók voltunk, de azok a rohadt gólok nem akarnak összejönni.

Mondhatni az utolsó mindhárom meccsnél pontot, pontokat kellett volna elhoznunk. Csak a stoke ellen sikerült 1. Szerintem nagyon fontos volt VDV egyenlítõ gólja. Úgy biztosan lehangolva álltunk volna fel a chelsea ellen. Látok rá esélyt hogy elhozzuk a 3pontot, de legalább az 1et. Ezt kötelezõ !!!!

COME ON YOU SPURS !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyler1
Már rég el lett b*szva, mikor több mint 10 pontot adott le a csapat, 5 pont az már semmi, fõleg, hogy pont a Chelsea lesz a köv. ellenfél. Ha nyernek, akk 2 pont, az meg már semmi.

Hát azt nagyon el kéne b...ni hogy a negyedik hely se legyen meg, de hát én ezek után már nem lepõdnék meg semmin. Az rohadt nagy szégyen volna.

Tyler1
Nem szégyen a Stoke ellen az x, az a szégyen, hogy fordulók óta nulla a hozzáállás.
Most megmondom, hogy ebbõl nem lesz BL indulás, mert a Chelsea fel fog jönni 4. helyre!

Mekkora szégyen ez ??? Stoke ellen a 90. percben kell egyenlítenünk ????

Tyler1
Jólvan ennyi volt a 3. hely, Stoke ellen 1-1es x, köv. ellenfél a Chelsea idegenben.

smith09
Érdekel valakit egy 1995 - 96 os szezonban használt, eredeti, szinte új állapotú, sárga színû ( vendég ) pony márkájú TH mez ?
Hála Istennek Muamba jobban van :)

Tyler1
hihetetlen, 23 évesen :/
bízom a "happy endben",

www.bbc.co.uk/sport/0/football/17417973

"kritikus" az állapota, egy londoni kórház speciális infarktus-részlegének intenzív osztályán kezelik.

Rossz volt nézni a játékosok arcát. Mindenki megvolt döbbenve. Szörnyû.

LasDen
bakker...

A meccset lefújták. Még nem tudni mi van Muambával :(

A tottenham-bolton fa kupa meccs elsõ félidõ hajrájában Muamba a Bolton játékosa összeesett. Jelenleg az életéért küzd.

Ne add fel ember !!!

Lesz egy kis szünet a következõ bajnoki meccsig, közben egy kupa meccs. Remélem helyre állnak a dolgok, és darabokra szedjük a boltont a kupában, majd a stoke cityt a bajnokságban.

A stoke citynek egyébként is tartozunk egy valagba rúgással a legutóbbi végett. Bírói tévedések egyvelege volt az egész meccs. Úgy húzták ki a 3pontot a zsebünkbõl hogy megfosztottak 3jogos 11-estõl egy jogos góltól. A Stoke-nál elmeradt 2piros lap, és megadtak egy kezezésbõl indult gólt.

COYS

LasDen
huss, volt nincs 10 pont...a 4. hely sem lenne gyalázat, de ne máár...a szarzenált meg kell elõzni :D

Tyler1
rezesbanda bemakkolta a gyõzelmet a Castle ellen, Harry ébresztõ.

Tyler1
Kíváncsi leszek mi fog itt végbe menni, ha nyáron tényleg lép Harry. Ki jön a helyére, mi lesz a játékosokkal, mi lesz a csapattal?
Fõleg ha meglesz a dobogó, és biztos BL résztvevõ lesz a csapat.

Gondoltam már én is erre, de nem hinném.
Egyszerûen úgy fest a helyzet mintha Harry direkt akarná hogy ne legyen meg az a harmadik hely.
Én nem tudom mit néznek a padról ezek (harryék), de hogy nem a meccset az biztos. Ha látnák hogy Bale menniyre jelentéktelen jobb szélen akkor balra irányítanák.
Na de miért is kellett õt jobb szélre kitenni??? Több tucat meccsez néztünk már végig úgy hogy Bale jobb szélen bambázott.