Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szó mi szó rohadt nagy pech sorozat. Az londoni derbit elcsesztük, a united ellen 14:5kapuralövések, eredmény 1:3, az everton ellen szintén nem érdemeltünk vereséget.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem beszélve a hétvégi Everton-Spurs meccsrõl. Kötelezõ lesz nyerni valahogy.
ez kötelezõ volt
Nem megérdemelt az eredmény, de hát ilyen a foci.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
0:2rõl .....
a védelmünk semmit nem ért. ezek közül is king volt a legszörnyûbb ma.
kár volt ezért.
1 ilyen meccsen bárki nyerhet
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Most a Forma1 tesztelést sikerült elcsípnem. Brutális volt. Button kocsija pont elõttem fulladt le :)
Én bízom benne hogy sikerül behúzni a 3pontot az Arsenaltól. Nem megy nekik a játék. Remélem nyomás alatt lesznek és a játékukra is rányomja a bélyegét.
Come On You SPURS !!!!
Nem mellesleg vasárnap 14:30tól Arsenal elleni rangadó idegenben. Be kell húzni a 3 pontot de én az X-et tartom a legvalószínûbb eredménynek. Következõ fordulóban meg az United jön a White Hartra. Aztán az FA kupa meccs újrajátszása. Everton idegenben majd a favágó Stoke otthon. Chelsea idegenben. Márciusban eldõl mire lesz jó a csapat.
Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ahogy ismerem sg-t, ebbõl majd március végére lesz is vmi, HA most megpályázza :)
ROCKYNHOOO
Egyébként Rocky, Milan meg LasDen vagyunk 4en akik folyamatosan életben tartják a topikot.
Holland Kemence : Kedves ember lehetsz TE PÖCS (nem ezért van a topik)
ha pöcsözni akarsz nyúlj a gatyádba!
Eriador és minimize : Nézd meg hogy reagált a Villa gyerek. Lett eredménye? Lett.
Villa : Tudsz te normális hozzászólást is írni. Illõ volna elnézést kérni Milantól és mindenki mástól !
úgy tûnt vili nem akarja vállalni, akkor vigyed te.
egyébként a bannert már frissítettem, csak a modik nem rakták be, azt is betehetnéd pl.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
#1848:
semmi extra, csak amikor egy-két fejlõdésben visszamaradott egyénre rájön a feltûnési viszketegség akkor töröld a mocskolódásait.
év végén meg azt szeretném látni. 1. MU 2.SPURS többi leszarva, jó talán a blackburn meg a wigan ne essen ki
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sajnálom õket, mert nem igazán csípem a Milan színész tehetségeit.
Hazard biztosan jó, de kit fog kiszorítani ebbõl a 100%os csapatból ?
más: állítólag Hazard nyártól a Spurs-é, a 2 klub már elõrehaladott tárgyalásoknál jár.
Tottenham - Newcastle 5:0
;)
Pavlyu-t viszont sajnálom.
10-11 pont elõny a 4. elõtt. igazából, ha nem jön közbe komoly sérüléshullám, akkor ezt már csak a spurs cseszheti el, hogy ne legyen az elsõ 4-ben
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Tottenham 3 - 1 Wigan
29'Bale G. (Modric L.)
34'Modric L.
64'Bale G.
highlights.
tegnap lezárult a téli átigazolási idõszak, voltak mozgások bõven.
eladás:
Roman Pavlyuchenko
£8 million
Tottenham->Lokomotiv Moscow
már régóta elvágyódik, hogy valahol kezdõ lehessen, kár, hogy elment, mert amikor beállt általában jól teljesített, de a PL kezdõ szintet nem éri el sztem sajnos.
kölcsönbe ki:
Sebastien Bassong -> Wolves
Vedran Æorluka -> Bayer Leverkusen
Steven Pienaar -> Everton
(+kb 10 játékos a reverse csapatból mindenfele)
szezon végéig szól mind. bassong és corluka még viszonylag fiatalok, szóval szerintem elõnyükre válik, hogy nem a padon kell ülniük egész szezonban. kíváncsi vagyok corluka mit teljesít a németeknél. ja és tegnap sérülés miatt cseréltük le walkert, bár lehet semmi komoly, de lehet jobb lett volna ha marad cseréje. :D
pienaar meg felõlem mehet végleg, már akkor se értettem amikor leigazoltuk, kranjcar jobb játékos nála, és még õ se játszik eleget.
Louis Saha
Everton->Tottenham
õszintén nem értem ezt az igazolást, inkább pavlyut kellett volna megtartani vagy nem tudom, de saha minden jelenlegi csatárunknál gyengébb, ráadásul öreg is, 33 éves, idén az evertonban 18 meccsen (15ször kezdõ) összesen 1 gólt lõtt. (egy fórumon olvastam, hogy inkább igazoltuk volna le tim howardot :D.)
persze az is benne van a dologban, hogy adebayor is csak kölcsönben van nálunk, és esélyes, hogy nem tudjuk megtartani a következõ szezonra a magas fizetése miatt. (bár nem tudom hol játszhatna, ahol bajnoki címre esélyes, és jövõre valószínûleg BLben is játszhat.)
szal ha ade elmegy, defoe marad az egyetlen csatárunk, de akkor is inkább megérte volna vmi fiatalabb játékost venni, akár szezon végén is, ha megvan a BL hely talán nagyobb lett volna az érdeklõdés a spurs irányába. loic remyvel is szóba hoztak minket, õ pl jó vétel lett volna szerintem. redknapp krasict akarta elhozni a juventustól, de nem volt rá pénz (15 millió font), kölcsönbe meg nem akart jönni.
kb ennyi. valamint megújult a spurs honlapja, csekkolja mindenki.
tottenhamhotspur.com/