Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
lehet hogy Arry már a válogatottra koncentrál és ez a csapaton is meglátszik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ámen :)

Szó mi szó rohadt nagy pech sorozat. Az londoni derbit elcsesztük, a united ellen 14:5kapuralövések, eredmény 1:3, az everton ellen szintén nem érdemeltünk vereséget.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tyler1
Az a baj, hogy Gábor Áron regimentje szép lassan feltapadt, ha holnap nyernek, akkor nincs lehetõség több hibára. De reménykedem, hogy bepánikolnak, hogy esetleg dobogóig jutnak, és elbasszák a hajrát(ahogy szokták).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ez az elsõ eset hogy a csapat Harry keze alatt zsinórban 3bajnoki meccset veszít el. Nincs szerencsénk mostanság.

A Boltont szintén illõ volna verni az FA kupában, de hát a mostani teljesítményeink láttán elbizonytalanodtam.
Nem beszélve a hétvégi Everton-Spurs meccsrõl. Kötelezõ lesz nyerni valahogy.

miilann04
bolton

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
Ki a következõ ellenfél?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tottenham - Stevenage 3:1

ez kötelezõ volt

Azért a kapura tartó lövések nem az eredményt tükrözik. 14:5 a javunkra kb.

Nem megérdemelt az eredmény, de hát ilyen a foci.

LasDen
redknapp hibája....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Na úgy látszik az igazán fontos meccseken elhasal a csapat...

Hát ezt szépen el lett cseszve.
0:2rõl .....
a védelmünk semmit nem ért. ezek közül is king volt a legszörnyûbb ma.

kár volt ezért.

Rockynhooo
Szép kis zakó :S BL hely legyen meg az a lényeg.

minimize
<#nevetes2>

No one can stop Death!

Ez így van !

azért egy derbyn nem sûrûn számít, h ki milyen formában van...
1 ilyen meccsen bárki nyerhet

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
Nagy gáz lenne ezt az arsenált nem szanaszét kalapálni :)

Meccsen nem. Kedden érkeztem, szombaton haza. Most lecsúszok a meccsrõl, vasárnap kellett volna jönni. Sebaj. Korábban már jártam ott.
Most a Forma1 tesztelést sikerült elcsípnem. Brutális volt. Button kocsija pont elõttem fulladt le :)

Én bízom benne hogy sikerül behúzni a 3pontot az Arsenaltól. Nem megy nekik a játék. Remélem nyomás alatt lesznek és a játékukra is rányomja a bélyegét.

Come On You SPURS !!!!

Rockynhooo
Meccsen is voltatok vagy stadion látogatáson?

Nem mellesleg vasárnap 14:30tól Arsenal elleni rangadó idegenben. Be kell húzni a 3 pontot de én az X-et tartom a legvalószínûbb eredménynek. Következõ fordulóban meg az United jön a White Hartra. Aztán az FA kupa meccs újrajátszása. Everton idegenben majd a favágó Stoke otthon. Chelsea idegenben. Márciusban eldõl mire lesz jó a csapat.

Tyler1
Nem szóltam :)

Gratuláció ! Tegnap ittam az egészségedre a la ramblán. Reggel 6ig végig másztuk a java részét a bároknak. Reggelre el is tüntették a kocsinkat a rossz parkolásért. Indulunk kiváltani :(

Sorry Tyler, elfelejtettele írni. Te vagy az ötödik elem, aki életben tartja a topikot.

Hát a csapatról alkotott véleményem nem változott:D:D

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Rockynhooo
Azta.. Ez ám a gyorsaság. Köszönjük a gyors munkát.

Efreet
Ha normálisan írja az igénylõ emailt (és normálisan írta, köszönet érte!), akkor egy napon belül be szoktuk iktatni a házigazdát :) Jó szórakozást!

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Tyler1
+1 Rockyra

ahogy ismerem sg-t, ebbõl majd március végére lesz is vmi, HA most megpályázza :)

Azt hiszem ez meg is lett szavazva.
ROCKYNHOOO
Egyébként Rocky, Milan meg LasDen vagyunk 4en akik folyamatosan életben tartják a topikot.

Holland Kemence : Kedves ember lehetsz TE PÖCS (nem ezért van a topik)
ha pöcsözni akarsz nyúlj a gatyádba!

Eriador és minimize : Nézd meg hogy reagált a Villa gyerek. Lett eredménye? Lett.

Villa : Tudsz te normális hozzászólást is írni. Illõ volna elnézést kérni Milantól és mindenki mástól !

Rocky legyen !

miilann04
legalább az utóbbi pár hszben kiderült h igenis van aki olvassa a topikot. :D
úgy tûnt vili nem akarja vállalni, akkor vigyed te.
egyébként a bannert már frissítettem, csak a modik nem rakták be, azt is betehetnéd pl.

Rockynhooo
Döntsük el ki legyen a házigazda én azt mondom Vili feltéve ha vállalja. Ha minden igaz meg kell szavazni vagy mi fene.

Rockynhooo
Bár én úgy gondolom olyannak kellene lennie aki fullosan Spurs szurkoló. Mert pl nekem van csapatom a spurs csak utána jön mint az egyik legkedveltebb.

Rockynhooo
Ha Vili nem akar akkor elvállalom én. Saját forumon van két topikom bár én sem értek hozzá de bannert cserélgetni meg hsz-t törölni tudok :D Esetleg még meg is próbálnám fellendíteni a topikot :D

miilann04
hádde látod, hogy a modik jó szokásukhoz híven nem csinálnak semmit, szal igenis kell egy házigazda, hogy az intelligenciától duzzadó hszeid minél rövidebb ideig rontsák itt a levegõt.

#1848:
semmi extra, csak amikor egy-két fejlõdésben visszamaradott egyénre rájön a feltûnési viszketegség akkor töröld a mocskolódásait.

Köszi Rocky megtisztelõ, de nem értek az ilyen házigazdáskodáshoz :)

Rockynhooo
Vili27

miilann04
najó eddig feleslegesnek tartottam, és igazabol most se annyira szükséges mert nincsenek napokig tartó flémháborúk más csapatok szurkolóival, de az ilyen kommenteket mindenképpen törölni kéne, szóval szerintem kéne egy házigazda.

Tyler1
lehet, hogy nem kiszorítani fog, hanem pótolni egy távozót :)

Darthmushroom
én is utálom a milánt, max a herceget kedvelem belõle, de õt már az elõtt is mielõtt milánba igazolt. hazard-ról meg az a véleményem h spurs vagy mu vagy õt megutálom :D:D:D nem szeretném az arsenal süllyedõ hajójába látni, shitybe meg chelseabe meg végképp nem.
év végén meg azt szeretném látni. 1. MU 2.SPURS többi leszarva, jó talán a blackburn meg a wigan ne essen ki

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hát a mai ágyús teljesítmény után egy csúzlival is le kéne õket verni :)))

Sajnálom õket, mert nem igazán csípem a Milan színész tehetségeit.

Hazard biztosan jó, de kit fog kiszorítani ebbõl a 100%os csapatból ?

Tyler1
kihagytam sajnos, de szép gyõzelem! legalább ennyit ádjusok ellen is majd :)

más: állítólag Hazard nyártól a Spurs-é, a 2 klub már elõrehaladott tárgyalásoknál jár.

Taroltunk :

Tottenham - Newcastle 5:0

Rockynhooo
amit 39nél csinál néha bevethetné h.webb ellen :D

Tyler1
:DDD

'Jani a kemény' méltó ellenfele :D

Tyler1
minek írtak akkor kölcsönrõl, ha lejárt a szerzõdése? :D na mind1, ingyen játékosnak ne nézd a fogát, új csapat, új motiváció.

miilann04
Louis Saha has joined Tottenham on a free transfer after ending his three-and-a-half-year spell at Everton.

;)

Tyler1
TOTTENHAM have confirmed a deal for Everton striker Louis Saha to join them on loan for the rest of the season.

miilann04
nem kölcsönben van.

Tyler1
Saha is csak kölcsönben van. mondjuk sokat vele se erõsödött a csapat, de hátha...

Pavlyu-t viszont sajnálom.

15 forduló van vissza... (nem kevés, de nem is sok :) )
10-11 pont elõny a 4. elõtt. igazából, ha nem jön közbe komoly sérüléshullám, akkor ezt már csak a spurs cseszheti el, hogy ne legyen az elsõ 4-ben

http://www.powerplaymanager.com/r57633

miilann04
tegnap simán nyertünk otthon a wigan ellen, bale brillírozott (2gól), és modric is jól játszott (1gól, 1gólpassz).

Tottenham 3 - 1 Wigan
29'Bale G. (Modric L.)
34'Modric L.
64'Bale G.

highlights.

tegnap lezárult a téli átigazolási idõszak, voltak mozgások bõven.

eladás:
Roman Pavlyuchenko
£8 million
Tottenham->Lokomotiv Moscow

már régóta elvágyódik, hogy valahol kezdõ lehessen, kár, hogy elment, mert amikor beállt általában jól teljesített, de a PL kezdõ szintet nem éri el sztem sajnos.

kölcsönbe ki:
Sebastien Bassong -> Wolves
Vedran Æorluka -> Bayer Leverkusen
Steven Pienaar -> Everton
(+kb 10 játékos a reverse csapatból mindenfele)

szezon végéig szól mind. bassong és corluka még viszonylag fiatalok, szóval szerintem elõnyükre válik, hogy nem a padon kell ülniük egész szezonban. kíváncsi vagyok corluka mit teljesít a németeknél. ja és tegnap sérülés miatt cseréltük le walkert, bár lehet semmi komoly, de lehet jobb lett volna ha marad cseréje. :D
pienaar meg felõlem mehet végleg, már akkor se értettem amikor leigazoltuk, kranjcar jobb játékos nála, és még õ se játszik eleget.

Louis Saha
Everton->Tottenham

õszintén nem értem ezt az igazolást, inkább pavlyut kellett volna megtartani vagy nem tudom, de saha minden jelenlegi csatárunknál gyengébb, ráadásul öreg is, 33 éves, idén az evertonban 18 meccsen (15ször kezdõ) összesen 1 gólt lõtt. (egy fórumon olvastam, hogy inkább igazoltuk volna le tim howardot :D.)
persze az is benne van a dologban, hogy adebayor is csak kölcsönben van nálunk, és esélyes, hogy nem tudjuk megtartani a következõ szezonra a magas fizetése miatt. (bár nem tudom hol játszhatna, ahol bajnoki címre esélyes, és jövõre valószínûleg BLben is játszhat.)
szal ha ade elmegy, defoe marad az egyetlen csatárunk, de akkor is inkább megérte volna vmi fiatalabb játékost venni, akár szezon végén is, ha megvan a BL hely talán nagyobb lett volna az érdeklõdés a spurs irányába. loic remyvel is szóba hoztak minket, õ pl jó vétel lett volna szerintem. redknapp krasict akarta elhozni a juventustól, de nem volt rá pénz (15 millió font), kölcsönbe meg nem akart jönni.

kb ennyi. valamint megújult a spurs honlapja, csekkolja mindenki.
tottenhamhotspur.com/