Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nekemis erõsen sántít ez a nyilatkozat,hogy mindenét a könyvelõje kezeli,ez nagyon abszurd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
ha mondott is ilyet valószínû ironikusan érthette...de az hogy analfabéta legyen az baromság...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
érdekes

most ez a szokásos kifordított,átírt,szenzázióhajhász cikke az ns-nek,vagy ennek van valóságalapja??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
van hálómban minden jó....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

azért yaya-val a legjobb játékosuk esett ki. sztem õ (és silva) az alapja a city-nek, és ugyebár nem fog játszani

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
hát igen, az lesz az igazi próba. jó lenne most 5 gólnál kevesebbet kapni, de azért én reménykedem a jó játékban, és a meglepetésben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

miilann04
ja BAE nagy gólt vágott, bár az ismétlésben látszott h megpattant. :)
egyébként én is már a city elleni meccset várom, egy szoros meccsen egy egygólos vereség se lenne végzetes, arra leszek kíváncsi, hogy mennyire leszünk velük partiban játékot tekintve.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tyler1
na, hát így beérte a csapat a Unitedet, a Chelsea-rõl meg leszakadt 8 pontra. City-t 22.-én jó lenne megverni.

Tyler1
Assou Ekotto akasztott egy 30 méterest.
2:0

Tyler1
félidõben 1:0 az Everton ellen Lennon góljával.

DAGAD A MÁJAM NEKEM IS !!! :)

come on you spurs !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tyler1
nem láttam a meccset, de ez hatalmas forduló volt, United és a Spurs is nyert, a riválisok ikszeltek :) ha az Everton ellenit is gyõzelemnek számoljuk, akk 7 pontra lenne már a Chelsea, és 4re az elsõ kettõ. jól kell rajtolni az új évben és tartani ezt a formát minimum, KELL A DOBOGÓ!

Bale is ott volt ? :) Nem is láttam a közelben sem.

Tyler1
oké, ok-okozat, viszont Bale mindenhogyan sáros, mert S. már akkor beindult, mikor Cole-hoz még el sem jutott a labda, viszont Bale-nek fingja nem is volt, hogy esetleg mögötte ember van.

miilann04
persze, csak kéz nélkül lehet h beadás sincs, fõleg h cole kezérõl baromi jól pattant elé. meg ha megnézed a visszajátszást BAE maradt le ugye sturridgerõl, lehet látni amikor elindul vele, majd a kezezés pillanatában megállt, és mire újra begyorsított már nem érhette utol sturridget.

És a jogos gól ami 2:1 -re jött volna és lest intettek ???

Mocskos bíró banda !

Tyler1
nem azon múlt a gól, kéz nélkül is totál szabadon jött volna Sturridge. amúgy bakizott párat Webb, de legalább következetesen, Spursnek is nézett el dolgokat.

miilann04
fasza meccs volt, nagy helyzetekkel, mik maradtak ki..
chelsea azért megint megköszönheti a bírónak a gólt.

Tyler1
nagy meccs volt, ááá a végén mi maradt ki picsába.
védelemmel azért voltak gondok, gólnál még szándékosan sem tudták volna üresebben hagyni Sturridge-ot, egyszer Ramires is full üresen fejelhetett, meg hasonló emberfogásbeli problémák...

Csak azt szeretném tudni Gtheo mi a fenének indította el ezt a témát ha fikarcnyi köze nincs a spurs-höz. Legalábbis az elmúlt évben 1 hozzászólást nem olvastam tõle.

Ember tartsd életben ezt a témát, mert már lassan magammal irogatok.

Sõt én már léptem innen

http://spurs.blog.nepsport.hu

FOY FELESÉGE BUNDÁT KÉRT KARÁCSONYRA,
MEGKAPTA :)))

Pocsék elsõ félidõ után láthattunk némi játékot.Szerintem BAE, VDV és Parker mai teljesítménye közelítette
meg legjobban a nullát. Semmit nem játszottak. A holland mondhatni láthatatlan volt ma. Egyre inkább vagyok azon a véleményen hogy Defoe nem való ebbe a csapatba, annak ellenére hogy kedvelem.

Keményen büntetni kéne az ilyen bírói hibákat, hiszen pontot, pontokat húztak ki a zsebünkbõl. Kiábrándító hogy a Fifa még mindig nem tud erre kitalálni valamit. Talán az egész fifa egy nagy bunda és kell hogy tudjanak irányítani eredményeket esetleg a fogadó irodák kérésére.

Ami járt volna. Shawcross Kaboul lerántásakor 11es és sárga lap. Továbbá a lángos képû Shawcross kezezése 11es + sárga, tehát piros. Oké ha a kezezést nem veszi észre mert gyorsan történt, de hogy láthatta az a púpos hátú partjelzõ lesnek Adebayor gólját ??? És akkor még Parker ezek után megpaskolgatja barátian a bírót hogy milyen fa..a gyerek is vagy.

Dühös vagyok és elégedetlen.

Mocskos, piszok, szemét bíró banda. 4 meg nem adott 11es.

Tyler1
istenem-.-
szép volt Foy, te kib@szott kretén<#eljen> remélem nem kell látni egy jó darabig meccset vezetni.

Tottenham-Bolton 3:0

COME ON YOU SPURS

Királyság van :)

miilann04
Félidõ Tottenham 2 - 0 Aston Villa

adebayor 2 gól, bale 2 gólpassz, így tovább. :)

Ha hozzuk ma a 3pontot, 3hely :)))))))))

COME ON YOU SPURS !!!!

Tyler1
hátha õ viszi valamire, mert Capello munkássága, hát hogyis mondjam....<#vomit>

Hát a mai teljesítményünk nagyon gyenge volt, de fortuna mellénk állt szerencsére. Néhány spurs szurkoló infarktus közeli állapotba került az tuti :)tyûûûûû

LasDen
marad ha egészsége engedi, de az eb után szerintem megy a válogatotthoz...

miilann04
hát örülnék ha szezon végéig maradna, ha meg lesz a 4. hely akkor meg örülnék ha vele mennénk a bl-be, és nem valami friss edzõvel. majd 2014be viheti az angolokat a vb-re. :D

LasDen
egyre jobban kinéz neki az a válogatott...kevesebb meló van vele meg minden _:D

miilann04
én néztem, és õszintén mondhatom, hogy nagyon szarul játszott a csapat, sajnos. :D :(
a gólok szépek voltak, de azt leszámítva nem sok. a fulham érdemelt volna legalább egy ikszet, talán többet is, mondjuk az õ góljukat is bassong és kaboul hozta össze, de sokat veszélyeztettek, jobbak voltak. de persze jobban örülök hogy ez lett a vége. véleményem szerint sandro visszatérhetne mostmár a kezdõbe, vagy legalább több játékpercet kaphatna.

a héten egyébként megmûtötték redknappet, a mai meccsen se volt ott, az orvosok 5 hét pihenést javasoltak neki.

Tyler1
Fulham - Spurs 1:3

Nem voltam tv közelben, nem láttam sajnos.

2:0 hol vagytok???
:))))

miilann04
amíg többet lövünk mint az ellenfél, addig nem gond.

LasDen
elég gólszegényen jáccunk....

blackburn 0:1 tottenham van der vaart

Tyler1
csúnya gól volt :) azt onnan még egy Van der Sar, és Casillas dns-ébõl készült precíziós android sem védte volna.

láttam :) mesés vinkli :)

trisztánt altattam mert mindenáron az apjával akart aludni. bevittem a laptopot fél szemmel nézve a meccset. õ is néha rákönyökölt a hasamra is belenézett. mikor már ráparancsoltam hogy alvás, azt találta ki hogy szösz van a dudliján. nem volt, csak meccset akart nézni. mikor másodszor is a szösz trükkel jött elõ pont jött a szabadrúgás. na mondom ezt megnézzük aztán alvás. Paff az orosz betalált, adott egy puszit, lefeküdt, becsukta szemeit és azt mondta "hajrá spurs " kell ennél szebb ??? :)

miilann04
Félidõ Tottenham 1 - 0 Kazan

pavlyu lõtte a gólt szabadból.

LasDen
szerintem is gyõzünk...de necces lesz, 1-0,2-0...

köszi.

ma estére tipped ? szerintem 3:1 nekünk. pozitívan :)

LasDen

Hali !

Nem tud valaki linket az esti meccsre ? Nálunk Szlovákiában csak cseh digi sport van, és ezek a marhák inkább svéd hokit adnak helyette. Elszáll az agyam.

LasDen
defoe volt csaja jól néz ki...meg hát Sylvie...:DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez nagyon jól esett !!!!!! :)))))))

Tyler1
jó meccs volt, lehetett volna több is, de lényeg a 3 pont!
grat nekik!