Call of Duty 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szasztok skacok lenne egy kérdésem valahogy leht a cod 3 at pc-n tolni?
nagyon jo lenne ha valaki segiten már mindegyiket kipörgetem csak az maradt ki sajan:s
pls segítsetek
torrent. lassú de lejön. én is azt csinálom
sziasztok valaki megtudná mondani hol tudom letölteni a call off duty 3 mat ?köszi a válasz fontos lenne<#szomoru1><#szomoru1>
Helló!
Játszik valaki PS3-on vele?
Mik a tapasztalatok? Egy csomó tesztben azt írták, hogy nagyon szaggat.
Én a videókon nem vettem észre...

Jobb analóg kart nyomd meg befelé,hogy kattanjon,az az R3.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

HY!Vki tudd segiteni Ps2 a Call of Duty 3 -ba a kezdõ pályán ahol kiképzés van azt irja ki nyomjam meg az R3 gombot de ilyen nincs!!mit kell csinálni!pls segitsetek!thx
Street
Hello all ! Az a helyzet hogy a játék elején , mikor kiugrik elém 1 ember és nyomja rám a puskát , aztán kiirja h R2 L2 , hiába nyomkodom mindig leüt. Lécci segítsen aki tud . Köszi

PS 2 for ever!!!!!

Ja, en is 7990-ert vettem itt Godollon a TESCOban. Persze ha talalsz egy hulyet aki megveszi... 😊
FLeT
Csak úgy megsúgom hogy újonan 7990FT!
Ezt ennyiért soha nem fodog eladni!CoD 3

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Szia mindenki!
Volna egy eredeti Call Of Duty 3 PS2-es játék!
Ára:9ezer
De megbeszélhetjük msn-en a részleteket:[email protected]
Nalam ugyanez a helyzet. Rengetegszer kidob ezzel az uzenettel. Viszont nalam sokszor le is fagy. De csak a Multi alatt. Mas is tapasztalt fagyast?
hi,nem értem miért de ezt irja ki, "Game sessionno longer available" és kidob egy csomo serverröl pls ha valaki tudja mi ez irjon már..

császtok elakadtam ott ahol a városban jõnnek a tankok az elsõhõz ad rakétavetõt utánna meg elfogy de jõnnek a tankok lõvik a házat tudja valaki a megoldást????mert se a géppityuval se gránáttal nem megy szét a tank.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Elakadtam egy pályán az angolokkal ott ahol egy dombtetõn vagyunk egy lövészárokban és a domb alján áll 2 tigris meg pár német mit kell csinálni?
Grove4
Elnézést,de tudja vki,hogy hogy lehet beállítani a cod3 ugy hogy ha split screenben tolom akkor rajtam és a haveromon kivûl legyenek csapattagok(gépi ellenfelek)?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

2db teljesen gyári állaptú karcmentes cod3 eladó 7000Ft/db
20/9804794

mike0013
N.E.M. L.E.H.E.T.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

pc n
csõ all,nemtudja vki h hogy lehet cod3 at emulator ral tolni?<#help>
REALista
Szasztok!A Cod 3-at végig lehet tolni Xbox-on kooperatív módban?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mike0013
csá nép!
van cod4 ps1-re?
a válasz ugyanaz a te kérdésedre is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

FLeT
csá nép!
Vki azt mondta h. van cod3 multy gépre, ez igaz?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Winz
Valaki segítsen végre!
Az erdõs epizódnál,a gránátvetõs készségnél mi a túrót kell csinálni?
Mert a nácik sak jönnek,a grántvetõt meg nem lehet forgatni,csak egy helyre lõdöz,a skulóm meg fogy közben...érfelvágós cseppet<#wow1>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

TothLaci
Megvan! Még nem is tudtam róla, hogy létezik.
Call of Duty 3 PS3-ra eladó 14.000 karcmentes!
0670-367-87-62
TothLaci
Xbox360-om van.
Seth
és a right stick-et megnyomtad ahogy írja??? R3 gomb, a jobb analógkar alatt van (márha ps2-3 verzióról van szó)

PSN ID.: Beegabor

TothLaci
Elakadtam a játék legelején! Kiírja, hogy
Click the right stick to melee
és hiába csinálok bármit, nem történik semmi...
Prince of Máté
"csak" grafikában.

Winz
Miben tér el a PS2-es és a PS3-as COD3,csak grafikában,vagy esetleg hosszabb is?<#conf>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

nah végigvittem a cod3-at😊
nagyon fain kis játék, csak én hamar végigvittem:S szûk 2nap...
most a black-el kezdtem el játszani húúúúú hát nagyon über game<#vigyor2>

mike0013
ööö, ja, elfordulhat😄
könyebb úgy elintézni, mint lõni rá😛
mert a tv-ben olyan kicsinek tûnik^^

LPKENJI
szétrúgni a tankot?😛

mike0013
az, azt hittem szétrugom a tv-t, amikor lelõtt az 5. tank, ááá😄
de sikerült😊

dinomano
Uccsó pályára már nem is emlekszem... :-) Az uj Medal(amugy ami kaka game, mellesleg joval rondabb mint a PS2-es COD3) végén van egy ilyesmi palya ahol vedeni kell 1hazat, a nacik meg scak jönnek és jönnek... :-P Kemény rész

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dehogynincs...van még xbox360 és wii verzió is😛
amúgy csak fura volt hogy már vagy 20perce ugyanúgy lõttem a németeket és semmi😛
na mind1 akkor bekészítek majd pár zacskó csipszet meg sört és irtom a nácikat vakulásig😄

LPKENJI
ps2 verzió??? van másik????NINCS!!!!
am csak hidegvérrel gyikolássz😄

sziasztok!
utolsó pályán vagyok, ahol egy csapat katonával vagyunk, be lehet menni házakba meg kint is van pár társam és a folyamatos német támadást kell visszaverni...
namost néztem az objectives menüben semmi küldetés nincs megadva, a németek csak jönnek és jönnek, és már vagy 20perce folyamatosan lõttem õket de nem történt semmi:S
itt mit kell csinálni? (PS2 verzió)

mike0013
sztem ki kéne írni nagy betûkkel a banner alá, hogy NINCS PC-RE, NEM VOLT, ÉS NEM IS LESZ!!!!

Seth
a mindenkinek van igaza ^^

PSN ID.: Beegabor

csõ all! mindenki azt mondja hogy a cal of duty 3 nem jön ki pc-re, nem is fog , csak majd a cod 4.... de hallttam holyat is hogy már kijött. akkor most mi van?

mike0013
persze, KATT , megrendeled, kihozzák, R2-vel elõveszed a pénztárcád és fizetsz, és letöltöd a CoD3-at a futártól😉

Hali!
Vki tudna linket adni,ahonnan le tudnám tölteni a CoD3-at???
Elõre is THX!
dinomano
Gagyi francia-nyelvû release-t töltöttel le... :-| Szedj le mégegyszer, sajna nicns mas megoldas...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

srácok!
letöltöttem a játékot és az a gáz hogy az egész francia nyelvû, a menü szövege is meg minden....namots ugyebár párizs megszállása, franciaország és hasonlók szóval ez természetes vagy csak vmi gagyi francia nyelvû release-t töltöttem volna le?:S

Kamehame
1. nincs PC-re
2. h*lye vagy ha azt hiszed hogy az a COD3 mulitja 😄

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Kamehame
ezt most szedem bibibib 😛

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

kis Cicaa
de gonosz vagy😄

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Prince of Máté
nincs-.-
ez nem cset

hy alkl van fennt valaki?