Call of Duty 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon jo lenne ha valaki segiten már mindegyiket kipörgetem csak az maradt ki sajan:s
pls segítsetek
Játszik valaki PS3-on vele?
Mik a tapasztalatok? Egy csomó tesztben azt írták, hogy nagyon szaggat.
Én a videókon nem vettem észre...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PS 2 for ever!!!!!
Ezt ennyiért soha nem fodog eladni!CoD 3
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Volna egy eredeti Call Of Duty 3 PS2-es játék!
Ára:9ezer
De megbeszélhetjük msn-en a részleteket:[email protected]
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
20/9804794
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
van cod4 ps1-re?
a válasz ugyanaz a te kérdésedre is
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Vki azt mondta h. van cod3 multy gépre, ez igaz?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Az erdõs epizódnál,a gránátvetõs készségnél mi a túrót kell csinálni?
Mert a nácik sak jönnek,a grántvetõt meg nem lehet forgatni,csak egy helyre lõdöz,a skulóm meg fogy közben...érfelvágós cseppet<#wow1>#wow1>
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
0670-367-87-62
PSN ID.: Beegabor
Click the right stick to melee
és hiába csinálok bármit, nem történik semmi...
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
nagyon fain kis játék, csak én hamar végigvittem:S szûk 2nap...
most a black-el kezdtem el játszani húúúúú hát nagyon über game<#vigyor2>#vigyor2>
könyebb úgy elintézni, mint lõni rá😛
mert a tv-ben olyan kicsinek tûnik^^
de sikerült😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
amúgy csak fura volt hogy már vagy 20perce ugyanúgy lõttem a németeket és semmi😛
na mind1 akkor bekészítek majd pár zacskó csipszet meg sört és irtom a nácikat vakulásig😄
utolsó pályán vagyok, ahol egy csapat katonával vagyunk, be lehet menni házakba meg kint is van pár társam és a folyamatos német támadást kell visszaverni...
namost néztem az objectives menüben semmi küldetés nincs megadva, a németek csak jönnek és jönnek, és már vagy 20perce folyamatosan lõttem õket de nem történt semmi:S
itt mit kell csinálni? (PS2 verzió)
Vki tudna linket adni,ahonnan le tudnám tölteni a CoD3-at???
Elõre is THX!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
letöltöttem a játékot és az a gáz hogy az egész francia nyelvû, a menü szövege is meg minden....namots ugyebár párizs megszállása, franciaország és hasonlók szóval ez természetes vagy csak vmi gagyi francia nyelvû release-t töltöttem volna le?:S
2. h*lye vagy ha azt hiszed hogy az a COD3 mulitja 😄
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\